×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai juodas

Elementai 97 į 128235 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Patvarus gelinio silikono išorinis apvalkalas apima du galingus vibratorius su 9 unikaliais režimais, kad paskatintų ekstazę, o prabangus interjeras išklotas dvigubo tankio gelsilikonu, minkštu geliniu silikonu, kuris greitai pritaiko kūno šilumą prie kūno temperatūros. Jamyjob.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Pirmasis pasaulyje Guybrator™ su patentuota PulsePlate Technology™. PULSE yra daug apdovanojimų pelnęs vyriškas stimuliatorius, kuris stimuliuoja vyrą naudojant svyravimus. Nors PULSE III SOLO buvo sukurtas vyrams solo, PULSE III DUO su nuotolinio valdymo pultu ir vibruojančia apatine dalimi buvo specialiai sukurtas poroms.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Hot Bombshell To Go

    „Hot Bombshell To Go by Private“ yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, paruoštas džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis „Hot Bombshell To Go“ yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira yra viskas, ką galite įsivaizduoti... ir dar daugiau! Ji yra daugiau nei 500 XXX filmų žvaigždė, publikuota autorė, poetė, daugelio apdovanojimų laureatė, o XBIZ ir AVN ją paskelbė Metų atlikėja.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Varpos / sėklidžių žiedas, skirtas padėti jums pasiekti ilgesnę ir stipresnę erekciją su klito kutenimu. 10 galingų vibracijos funkcijų suteikia išskirtinę stimuliaciją.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Thrust Blow principas pagrįstas automatiniu ir reguliariu judėjimu pirmyn ir atgal, siekiant autentiškos patirties, artimos tikrovei. Šis naujas Dorcel masturbatorius išsiskiria galingu siurbtuku, kuris leidžia tvirtai sukibti su bet kokiu lygiu paviršiumi.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Parsineškite namo PULSE SOLO ESSENTIAL ir atraskite visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs vyriškas sekso žaislas, pramintas pirmuoju pasaulyje Guybrator™, leidžia jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Įsisukite į aukščiausio lygio malonumą su galingu Bionic™ Thrusting Masturbator. Šis visiškai autonominis stumiamasis masturbatorius buvo sukurtas taip, kad apgaubtų pojūčius visiškai pritaikoma glostymo patirtimi. Itin sandari tekstūruota kamera tvirtai apgaubia jus, o 7 intensyvaus stūmimo funkcijos ir turbokompresoriaus mygtukas suteikia neprilygstamą malonumą su kiekvienu smūgiu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Stipresni rutuliai patvirtina ir stimuliuoja iš vidaus tvirtos, aštrios vidinės detalės! FLIP ORB STRONG sukurtas tam, kad suteiktų dar daugiau sprogstamųjų pojūčių, o stiprūs rutuliai yra aptraukti tvirta rankovių medžiaga. Mėgaukitės naujo tipo įspūdžiais, kurių vien minkšta medžiaga negali prilygti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Feel Stroker yra pirmasis KIIROO glostiklis, sukurtas atsižvelgiant į pačius tikroviškiausius pojūčius. Patentuota RealFeel medžiaga suteikia jums kuo maloniausią patirtį. Tai taip arti tikrojo sandorio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Black

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir patogu su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiks tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Pasinerkite į kito lygio malonumą su galingu Bionic™ čiulpimo ir vibravimo masturbatoriumi. Šis visiškai savarankiškas masturbatorius buvo sukurtas taip, kad apgaubtų pojūčius visiškai pritaikoma glostymo patirtimi.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Sleeve Warmer

    „Fleshlight“ tapo dar karštesniu vyriškų sekso žaislų pardavimu – tiesiogine to žodžio prasme! Quickshot SleeveWarmer atnaujinimo įrenginys sušildo jūsų Quickshot žaislo SuperSkin rankovę iki jausmingos temperatūros, kuri dar labiau imituoja tikros seksualinės patirties pojūtį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Automatinis varpos galvutės siurblys su 7 vibracijos režimais

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One Masturbator

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Patirkite intymius savo gyvenimo pasivažinėjimus su galingu žadintuvu Optimum Power Ultimate Head. Plonas ir kompaktiškas masturbatorius pasižymi intensyviu stūmimo ir sukimosi veiksmu, kad galėtumėte patirti nepamirštamą orgazmą. Įstumkite varpą į vidų ir patirkite malonų malonumą. Lengvai naudojamas glostiklis pagamintas iš patvaraus ABS ir turi minkštą ir jausmingos tekstūros nuimamą TPR rankovę, kad padidintų jautrumą ir jaudinančius pojūčius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Atraskite didžiausią malonumą su mūsų unikaliu dvipusiu masturbatoriumi. Patirkite lygius ir elastingus pojūčius išilgai vidinio kanalo. Naudodami 12 galingų vibracijos greičių, raskite tobulą dažnį. Lengvai įkraukite jį naudodami USB ir mėgaukitės bet kur, net po vandeniu. Jūsų laukia atviras malonumas!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs prabangus Guybrator™ – sekso žaislas kiekvienam peniui.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Rotating Masturbator

    Patogus Rebel besisukantis masturbatorius su besisukančia vidine minkšta rankove. Nesuskaičiuojama daugybė ryškiai išreikštų šilkinių glotnumo gumbų sukasi aplink varpą ir daro jaudinantį masažą iki pat laimingos pabaigos – automatinis stimuliuojantis rankų darbas savo klasėje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Padėkite sau ranką, nes nereikės naudoti savo! Su šiuo Lovebotz Auto Milker glostytuvu galėsite mėgautis 3 greičiais ir 6 glostymo būdais!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    ARKADIO asortimente yra dar niekur nematytų varpos stimuliatorių funkcijų rinkinys: sukurtas didelio kalibro stimuliacijai tiek ant galvos, tiek tarpvietės. Jis turi aštuonis vibracijos režimus, ypač galingą variklį ir ypač minkštą silikoną, be to, ergonomiškai suprojektuotas saugiam ir patogiam naudojimui. Tai puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek labiau patyrusiems vartotojams. Šis masažuoklis suteiks naujos dimensijos jūsų malonumo seansams tiek vienam, tiek kartu. Be to, jis suderinamas su nauja Watchme nuotolinio valdymo technologija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Pasiruoškite geriausiam glostymo potyriui savo gyvenime! PDX Elite Hydrobator sukurtas neįtikėtinai vandens stimuliacijai, nes jo naujoviškas dvigubas atviras galas leidžia vandeniui tekėti tuneliu, o tuo pat metu automatizuota glostymo technologija suteikia visapusišką glostymo patirtį. Sukurtas su tuščiaviduriu tuneliu, kad tilptų bet kokio ilgio veleną, prieinama Hydrobator forma leidžia automatiškai glostyti šlapiu ar sausu būdu ir vibruoti, todėl jis puikiai tinka masturbacijai po dušu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    „Opus E“ masturbatorius yra tikras šedevras visais įmanomais būdais. Iš pirmo žvilgsnio gana neįvertinta, ypač analinė versija turi daug ką pasiūlyti. Kviečianti išangė tiesiog laukia, kol bus apžiūrėta. Su Opus E tikri meno mylėtojai spontaniškai pasiekia savo įrankius ir su malonumu leidžiasi į jausmingą atradimų kelionę į gilesnes sferas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. CONTROL vibruojantis silikoninis apvadų treniruoklis buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, apjuosiant visą kotą lanksčiais FlexFit sparnais ir galinga vibracija. Abu „FlexFit“ sparnai apsigauna ir leidžia pritaikyti individualų prigludimą bei pritaikomą slėgį, o įkraunamas variklis visada pasiruošęs sustiprinti malonumą. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Mūsų Men Classic yra elegantiškas masturbatorius, skirtas stimuliuoti visą varpą. Keičiamos rankovės odą primenanti medžiaga atrodo tikroviška ir yra nugalėtoja dėl savo diskretiško dizaino.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Stiprūs spiraliniai šonkauliai stimuliuoja dinamišku siurbimu. Pasinerkite į spiralinius pojūčius! Raskite išleidimą su TENGA FLEX. Mūsų naujausia kalioji medžiaga leido mums sukurti visiškai naują pojūtį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizainas, galia ir elegancija. Norėdami patirti beprecedentę patirtį, atraskite MAN.WAND Kad visada siektumėte malonumo, šis visiškai naujas masturbatorius turi 8 skirtingus greičius ir 20 vibracijos režimų. Jo lanksti galvutė ir itin galingas variklis suteiks jums nepakartojamų pojūčių. Tiesiog pritaikykite revoliucinę ergonomiką MAN.WAND... Orgazmas garantuotas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128235 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.