×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai masažas

Elementai 97 į 128266 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • PalmPower Wand Massager

    Pajuskite Ypatingą galią savo delne ir patys pajuskite, kodėl jos gaivinanti, stipri ir atpalaiduojanti galia mėgstama visame pasaulyje!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Mėgaukitės originalia palmių galia? Žinoma, tu! Na, dabar galite mėgautis tomis pačiomis funkcijomis be maitinimo laido!

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Lavender

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Mini Silver

    Švelnus prisilietimas. Atsparus purslams. Sukurtas prislopintu garso lygiu. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Paprastas valdymas vienu pirštu. Naudojimas įvairiomis kryptimis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą kartą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid yra stilingas lazdelės vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Orchid yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma suteiks jums naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Raminamiesiems ar intymiems masažams – vienam arba su partneriu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Susipažinkite su galingiausiu turimu lazdelės vibratoriumi: MyMagicWand. Dėl savo galingo variklio ir daugybės naudojimo būdų, tokių kaip skaudamų raumenų masažas ir erogeninių zonų stimuliavimas, jis tikrai nustebins ir džiugins vyrus ir moteris. Atraskite „MyMagicWand“ dabar!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Unikalus Helix yra geriausias dvigubos stimuliacijos rinkinys, susidedantis iš vibruojančio kiaušinio ir specialaus nuotolinio valdymo pulto; kuris taip pat gali būti naudojamas kaip vibruojantis stimuliatorius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys Prostate Massager

    Leiskite šiam stimuliatoriui suktis jūsų išangėje, žaiskite su prostata ir parodykite dangų, vadinamą orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami P-Massage glostymo karoliuko galiuką ir vibruojančią kotą! Lygus velenas vibruoja su galingu dvigubu varikliu, galinčiu 10 skirtingų zvimbimo modelių, o vidiniai masažo antgalio rutuliukai stimuliuoja jūsų mėgstamas vietas 10 unikalių masažo būdų, kuriuos galima valdyti apačioje esančiais valdikliais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši įspūdinga masažo lazdelė įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Pagaliau lazdelė, kuri veikia po vandeniu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Lazdelės vibratoriai dažnai yra dideli ir sunkūs, tačiau Aida yra ne kas kita! Šis kompaktiškas vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų, kad būtų užtikrinta geriausia stimuliacija. Aida lazdelės masažuoklis siūlo patogią rankeną ir gali būti valdomas viena ranka. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Iš jo pasiimk tiek, kiek įdėjai! Šis dviejų galų dildo ir diržų rinkinys jus abu paveiks nuotoliniu būdu valdoma vibracija. Išbandykite 3 dunksėjimo greičius ir 7 pulsavimo būdus iš dviejų variklių – vieną jums, o kitą jūsų partneriui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, tai nuotolinio valdymo pultelis vibruojantis kiaušinis. Jo valdymo balsu funkcija, idealiai tinka dviems žaidėjams. Tas, kuris turi nuotolinio valdymo pultą, nustato taisykles. Diskretiškas ir praktiškas kiaušinis turi 2 virveles, kad būtų lengva išimti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Palepinkite savo prostatą tiek vibracijos, tiek glostymo pojūčiais. 7x P-Stroke gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Universalus, galingas ir elegantiško dizaino! Ši galinga lazdelė turi lengvai valdomus valdiklius ir daugybę komforto funkcijų, kad galėtumėte masažuoti ilgą laiką be nuovargio. Rožinio aukso akcentai ir giliai violetinė spalva suteikia aukščiausios kokybės estetikos kartu su intensyvia masažo galia!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    „Doxy Die Cast 3 Rechargeable“ leidžia greičiau ir patogiau atlikti pažįstamus dalykus ten, kur esate. Vietos, kurių anksčiau tiesiog nebuvo. Taigi jo naudojimas yra visiškai nauja patirtis. Toks, kuris asmeniškesnis nei bet kada.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs prabangus Guybrator™ – sekso žaislas kiekvienam peniui.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand yra būtent tai, kaip skamba – unikalus žaislas, turintis galvos ir uodegos puses. Vienoje pusėje yra klasikinė lazdelės masažuoklio galvutė, puikiai tinkanti išoriniam stimuliavimui, o kitoje pusėje yra ergonomiška forma, puikiai tinkanti nukreipti į g tašką. Luxe 2-Way Wand turi du atskirus variklius, yra pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra įkraunamas USB.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    Kibirkštinio silikono žvakė yra naujausia kietos analinės įrangos įranga. Aptakus anglies pluošto dizainas ir forma, kuri lengvai įdedama ir saugiai išlieka, galite pakelti analinį žaidimą į kitą lygį. Šis kištukas yra pritaikytas pažengusiems naudotojams.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Šis unikalus obuolio formos kegelio kamuoliukas padeda treniruoti dubens dugno raumenis ir sustiprinti seksualinį malonumą. Jūs nešiojate šį obuolį makštyje su ištraukiamu laidu. Galite pradėti mankštintis kiekvieną dieną keletą minučių nešiodami kamuolį ir pailginkite treniruotės trukmę, kai sustiprėsite intymieji raumenys.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend yra masažuoklis, pasižymintis gryna stimuliuojančia galia. Švelnus prisilietimas, prašmatnus dizainas turi lygią rankeną ir šiek tiek lanksčią, apibrėžtą galvą, kad jaustumėte visaapimantį malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128266 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.