×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai masažas

Elementai 65 į 96266 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Lazdelės vibratorius naudojimo metu dažnai būna per didelis arba per sunkus. „Rosy Gold Curve Massager“ stimuliuoja taip pat, kaip ir didelis lazdelės vibratorius, tačiau yra praktiško dydžio. Minkšta galvutė, 10 vibracijos nustatymų ir įkraunama baterija daro Rosy Gold Curve vibratorių dar patrauklesnį.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Įspūdingai erekcijai ir prostatos malonumui!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Analinis vibratorius Ass-Gasm Pro P-Spot Milker iš Anal Fantasy Elite Collection turi tarpvietės stimuliatorių ir gaidžio žiedą. Išgalvotas lenktas vibratoriaus antgalis taip pat turi intensyvius linktelėjimo judesius, kurie ne tik priverčia prostatą pulsuoti – linksėjimo judesiai taip pat perduodami į griovelį turintį tarpvietės stimuliatorių ir gaidžio žiedą, kad būtų sukurta papildoma, jaudinanti trintis.

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Šis USB įkraunamas daugiafunkcis vibratorius yra atsparus vandeniui ir skirtas spontaniškam žaidimui vonioje, duše ar kt. Ši lazdelė idealiai tinka kelionėms dėl mažesnio dydžio, tylaus variklio ir USB įkraunamo dizaino.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai suteiks jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Blue

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Pasotinkite savo pojūčius ir patirkite kulminacijos kerus po kulminacijos su šiuo „Pretty Love Magical“ masažuokliu. Šis stebuklingos lazdelės vibratorius puikiai tinka kaip masažuoklis, bet taip pat dedamas ant klitorio, kad sukeltų stebuklingų vibracijų ir patirtų orgazmą. Yra su dviem skirtingais galvos priedais, kad galėtumėte nukreipti stimuliaciją ten, kur jums jos labiausiai reikia.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Ši erekciją gerinanti rankovė yra ypač riebi, su dideliais įdubimais, kad būtų neįtikėtina apimtis ir daug pojūčių! Išorinė tekstūra pasižymi dideliais ritinėliais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti kiekvieną kartą. Rutulinis dirželis padės išlaikyti jį vietoje, o atviras dizainas leis jums jaustis labiau kaip partneris, kai jį išjudinsite su savo nauju riebesniu peniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx I Love You

    Ieškote tobulos dovanos savo mylimajam? Neziurek i prieki! „I Love You“ rinkinyje yra viskas, ko jums ir jūsų partneriui reikia, kad galėtumėte mėgautis aistros ir romantikos naktimi miegamajame. Puikiai tinka Valentino dienai, gimtadieniui ar spontaniškam romantiškam gestui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Tobulam seksualiniam veikimui ir intensyviems orgazmams!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Puikiai tinka šildantiems viso kūno masažams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball yra kūno masažuoklis ir vibratorius viename. Vibruojantys masažo voleliai privers visą jūsų kūną dilgčioti iš džiaugsmo, o patogus vibratorius patenkins visus jūsų norus. Be seksualinio malonumo suteikimo, Fireball gali būti naudojamas raumenims atpalaiduoti ir skausmams malšinti.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Viso kūno masažams ir tiksliam stimuliavimui!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Mėgaukitės visomis intymiomis akimirkomis vienas arba kartu su savo partneriu. Šis Rosy Gold lazdelės vibratorius yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Vibracinė galvutė turi 10 nustatymų, kuriais, be klitorio, galite stimuliuoti ir kitas jautrias dalis, pavyzdžiui, spenelius. Būkite kūrybingi ir stimuliuokite visas jautrias dalis skirtingu greičiu naudodami skirtingus modelius.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adomas ir Ieva Intimate Curves Įkraunama lazdelė iš Evolved Novelties. Patirkite visą viso dydžio masažuoklio galią prabangioje ir lengvoje pakuotėje. Šios įkraunamos silikoninės lazdelės su 10 intensyvių vibracijos funkcijų lankstosi, kad nukreiptumėte į jūsų mielas vietas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Mėgaukitės kiekvienu išsipūtimu savo skylėje, bet įsivaizduokite pojūtį, kai vienas iš jų pradeda glamonėti jūsų prostatą! 7x P-Milker gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Šis kūno masažuoklis gali padėti vartotojui sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujospūdį ir pagerinti bendrą kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Šis vibratorius turi suapvalintą galiuką, tiesią formą ir elegantišką išvaizdą, taip pat turi spyruoklę viršutinėje dalyje ir lanksčiausią galvutę, skatinančią klitorį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Moterims, kurias pasitenkins ne ką mažiau, nei apdovanojimus pelniusiu oraliniu seksu, ORA 3 leidžia jums ištirpinti tikros palaimos akimirkoje. „PreMotion Technology“ naudoja tvirtesnį ir tikslesnį sukamąjį judesį, kad būtų 25 % greitesnis tikrasis burnos stimuliavimas. Malonumo mazgas sukasi ir vibruoja, kaip liežuvis, bet geriau. Pats intuityviausias pasaulyje oralinio sekso simuliatorius siūlo oralinio sekso pojūtį, kuris privers jus sugrįžti ne kartą.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis galiūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos. Be to, gilus šlaplės žaidimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą.

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Wonder Wand Massager yra aptakus lazdelės masažuoklis su neįtikėtinai galinga vibracija. Šis elegantiškas malonumo teikėjas sužavės mėgėjus savo 3 vibracijos greičiais ir tikrai sensacinga pulsuojančia funkcija. Ergonomiškai išlenkta lazdelė yra pagaminta iš kokybiško ABS ir turi aukščiausios kokybės silikoninę galvutę, užtikrinančią maksimalų komfortą. Šis dizainas yra lengvai valdomas vienu mygtuko paspaudimu ir suteikia daugiau galios nei jūsų drąsiausia vaizduotė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    „Diamond Booty Jewel“ yra kokybiškas užpakalinis kištukas su dirbtinio brangakmenio akcentu apačioje, todėl jūsų užpakalinės durys spindi iš malonumo! Aptakus kištukas smailėjančiu siluetu ir platėjančiu pagrindu, patobulintu nuostabiu brangakmenio akcentu gale.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    Smart Dream II yra nuotoliniu būdu valdomas vibruojantis kiaušinis su išoriniu klitorio stimuliatoriumi, jis turi hipoalerginę tekstūrą ir siūlo dvigubą stimuliaciją: klitoriui iš vidaus ir iš išorės. „Smart Dream II“ kiaušinis yra pagamintas iš minkštos silikoninės medžiagos ir turi puikų šilko švelnų prisilietimą. Šis specialus vibruojantis kiaušinis sukuria puikią stimuliaciją, nukreiptą į erogenines zonas. Su dviem galingais ir tyliais varikliais jis pradžiugins išrankiausius vartotojus.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Mėgaukitės naujomis malonumo bangomis su šiuo intensyviu masažuokliu! Dėl ypatingos formos ir galingo variklio viduje šis Super Power Gun puikiai tinka tiems, kurie mėgsta galingesnį žaislą. Leiskite gilioms vibracijoms pataikyti į reikiamą vietą, kai lanksti galva lenkiasi pagal jūsų kūno formą. Masažuoklis gali efektyviai sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujotaką ir pagerinti kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96266 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.