×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai ypač saugus

Elementai 129 į 160521 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Mūsų kamštelis STOPPER pagamintas iš silikono, prie kurio pritvirtintas judantis specialus laikiklis su 8 mm storio rutuliuku. Tvirtai priglundantis žiedas yra tiesiai po gaktika, o laikiklio galas su kamuoliuku įkišamas į varpą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Cock Raging Rhino 17 Inch Veiny Dildo Flesh

    Daugiau nei 13 colių įkišamo ilgio ir iki 3,5 colio įkišamo skersmens Raging Rhino dildo yra jėga, su kuria reikia atsižvelgti! Tačiau ne viskas priklauso nuo dydžio – šis pabaisa narys turi įspūdingą vainikinį keterą ir išsipūtusias venas, kurios masažuos jūsų vidų...

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai suteiks jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Blue

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Viena populiariausių ir žiūrimiausių apdovanojimus pelniusių suaugusiųjų pramogautojų pasaulyje yra ne kas kita, o Lisa Ann. Ji taip pat yra režisierė, mentorė, radijo asmenybė ir dizainerė, per savo karjerą turėjusi daugybę pagrindinių pasirodymų.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Ši erekciją gerinanti rankovė yra ypač riebi, su dideliais įdubimais, kad būtų neįtikėtina apimtis ir daug pojūčių! Išorinė tekstūra pasižymi dideliais ritinėliais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti kiekvieną kartą. Rutulinis dirželis padės išlaikyti jį vietoje, o atviras dizainas leis jums jaustis labiau kaip partneris, kai jį išjudinsite su savo nauju riebesniu peniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    Dual Density Cock 6 Inch Balls yra aukščiausios kokybės, gyvenimiškas dildo iš Get Real by TOYJOY kolekcijos, sukurtas taip, kad pasiektų visas jūsų intymias vietas. Šis malonus dildo yra kūno spalvos ir turi natūralų siluetą su siurbtuko pagrindu: suteikia jaudinančiai tikrovišką patirtį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Metal Butt Plug ET128PNK Gold-Pink

    Šis nuostabus poliruoto aliuminio analinis turi kištukas gražų širdies kristalą. Su smailėjančiu antgaliu, lygiu svogūniniu korpusu ir plonu kaklu, žaislą įkišti ir nesioti paprasta. Aliuminis atsiliepiu, o tai reiškia, kad liesti šalta, bet lengvai įkaista iki tobulos temperatūros. Pašildykite atšildykite šiltame vandenyje arba šaldytuve, kad gautumėte arba galėtumėte stebėti jausmų!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx I Love You

    Ieškote tobulos dovanos savo mylimajam? Neziurek i prieki! „I Love You“ rinkinyje yra viskas, ko jums ir jūsų partneriui reikia, kad galėtumėte mėgautis aistros ir romantikos naktimi miegamajame. Puikiai tinka Valentino dienai, gimtadieniui ar spontaniškam romantiškam gestui.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Šis galingas G taško stimuliatorius turi 2 variklius, belaidį nuotolinio valdymo pultelį su 10 metrų pasiekiamumu ir klitorio stimuliatorių. Jis pagamintas iš saugaus kūno silikono. Tiek stimuliatorius, tiek nuotolinio valdymo pultelis yra įkraunami. Galingas variklis siūlo 9 skirtingus vibracijos modelius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Male Pump & Dump Stroker Clear

    Patogiai nešiojamas, šis siauras užpakaliukas yra jūsų rankose. Itin minkštas „Fanta Flesh“ atrodo tikras ir tvirtai apgaubia jūsų kietą kotą kiekvieną kartą paspaudus. Uždaras ir dizainas sustiprina siurbimą, kad kiekvieną kartą išdžiūtų.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Tobulam seksualiniam veikimui ir intensyviems orgazmams!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    „RingO Biggies“ yra storesnė vieno iš mūsų populiaresnių gaidžio žiedų versija, pasižyminti tvirtesniu, tvirtesniu prigludimu ir sukuria didžiulį įspūdį.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Šiuose elegantiškuose Boners kolekcijos rutuliniuose neštuvuose jūsų vyriškos formos atrodys dar geriau. Platus rutulinis neštuvas pagamintas iš minkšto ir lankstaus silikono, kuris yra puikios kokybės ir labai patvarus. Dėl to neštuvai tampa elastingi ir labai patogūs dėvėti net ir per drąsiausius nuotykius!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Dick Dipper

    Ar jums patinka griežti, prigludę ir tikroviški užpakalinių durų veiksmai? Tada jums patiks Big Dick Dipper iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis rankinis analinis masturbatorius yra pagamintas iš itin tikroviško TPR, kuris liesdamas jaučiasi maloniai šilkinis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Barcelona Anal Toys Pink

    Rimba – Barselona – Analinio malonumo žaidimų rinkinys

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Viso kūno masažams ir tiksliam stimuliavimui!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Palepinkite save ir savo partnerį šiuo įdomiu BDSM rinkiniu. Šiame 11 dalių rinkinyje rasite įvairių bondage ir S&M gaminių, skirtų jaudinančiai nakčiai miegamajame. Šis rinkinys labai tinka poroms, kurios domisi BDSM, bet dar neturi daug su juo patirties. Dėžutę sudaro rutulinis gaubtelis, antrankiai, čiurnos rankogaliai, akių kaukė, plaktukas, pakutenėlis, žvynelis, spenelių spaustukai, rišimo virvė (5 metrai) ir apykaklės su pavadėliu. Reguliuojami antrankiai, kulkšnies rankogaliai, apykaklė ir rutulinis gaubtas.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 7.5" Flesh

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektas: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštesnę įtaką (tampa minkštesnė) ir žemę (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Training Balls Remote Controlled Geisha Balls

    „Dorcel“ kviečia jus pakeisti geišų kamuoliukų pasaulį su keičiamų kamuoliukų rinkiniu, specialiai sukurtu prekės ženklo 40-mečiui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Mėgaukitės visomis intymiomis akimirkomis vienas arba kartu su savo partneriu. Šis Rosy Gold lazdelės vibratorius yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Vibracinė galvutė turi 10 nustatymų, kuriais, be klitorio, galite stimuliuoti ir kitas jautrias dalis, pavyzdžiui, spenelius. Būkite kūrybingi ir stimuliuokite visas jautrias dalis skirtingu greičiu naudodami skirtingus modelius.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis galiūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos. Be to, gilus šlaplės žaidimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    „Rosy Gold Vibro-Egg“ yra vibruojantis kiaušinis. Prabangi išvaizda yra pirmas dalykas, kurį pastebėsite, tačiau šis žaislas yra ypatingas ne tik išvaizda. Šis vibruojantis kiaušinis gali būti valdomas nuotoliniu būdu su pridedamu nuotolinio valdymo pulteliu. Tai palengvina dešimties vibracijos greičių ir modelių nustatymą.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 7.5" Black

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektas: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštesnę įtaką (tampa minkštesnė) ir žemę (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    Candy Rimmer yra puikus žaislas saugiam ir švelniam analiniam žaidimui. Pagaminta iš gryno silikono be ftalatų, Candy Rimmer yra saugus kūnui ir gali būti virinamas arba užšaldytas sanitarijos ar temperatūros žaidimams. Satino apdaila yra skaniai lygi, o žiedas saugiai laiko jį vietoje ir leidžia jums ar jūsų partneriui lengvai manipuliuoti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160521 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.