×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai ypač saugus

Elementai 65 į 96521 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    2 vibruojančių žaislų rinkinys vienoje pakuotėje. Įkraunamas guldomas vibratorius taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis intymiam vibruojančiam kiaušiniui. Antklodė gali būti naudojama kaip rankinis kišeninis vibratorius arba kaip stimuliatorius, dėvimas kelnaičių viduje. Įkraunami vibruojantys kegelio kamuoliukai gali būti valdomi nuotoliniu būdu ir padeda treniruoti dubens dugną, kad išsiugdytų stipresnius intymius raumenis ir padidintų seksualinį malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 Beige

    Gydytojas yra! Dr. Skin Realistic Cock yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris laikosi ant bet kokio lygaus paviršiaus ir gali žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Šis Dr. Skin Realistic Cock pagamintas iš minkšto PVC be ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Nuostabios slėgio bangos be kontakto stimuliuoja klitorį 11 intensyvumo. Love Breeze taip pat įkvėps savo minkšta silikonine galvute, įkraunama baterija ir ergonomiška, vandeniui atsparia apdaila.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Pointy Plug Pink

    Tvirtas, bet lankstus šis kištukas idealiai tinka analinio sekso žaislų mėgėjams. Lygus ir minkštas silikonas suteikia tikrą džiaugsmą dėvėti. Kištukas yra elegantiško dizaino su plonu korpusu ir smailiu galu, kad būtų lengva įkišti. Eksperimentuokite judindami ir ištraukdami, kad mėgautumėte jautrias nervų galūnes ir pasieksite sprogstamą kulminaciją!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Šio išangės stimuliatoriaus pagrindinė savybė yra labai švelnus ir minkštas prisilietimas dėl dvigubo silikono sluoksnio sistemos. Itin patrauklaus melsvo atspalvio, ergonomiškos formos ir ypač dviejų sluoksnių sistema „Little Rocket“ užtikrina lengvą įdėjimą, puikiai prisitaikanti prie anatomijos.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Booty Sparks Lucky Clover Anal Plug

    Kad grobis pasisektų, su šiuo smulkiu metaliniu analiniu kištuku su dobilo papuošalu apačioje! Įdėkite šį laimingą žavesį į savo aukso puodą, kad įvertintumėte patogų kūno svorį dėl aliuminio lydinio be nikelio.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Vibratone Duo Balls Purple

    Vibruojantis kamuoliukų siūbavimo į ir atgal poveikis sukels nuostabią seksualinę stimuliaciją.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Palepinkite save ir savo partnerį šiuo įdomiu BDSM rinkiniu. Šiame 10 dalių rinkinyje rasite įvairių bondage ir S&M gaminių, skirtų jaudinančiai nakčiai miegamajame. Šis rinkinys labai tinka poroms, kurios domisi BDSM, bet dar neturi daug su juo patirties.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 9" Flesh

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektu: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis išlieka tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštą temperatūrą (ji tampa minkštesnė) ir žemą temperatūrą (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Žvilgtelėkite į jos tobulai apvalią stelažą ir puikiai išdėstytus asmenis ir sužinosite, kodėl mes ją vadiname „Perfect 10“! PDX Plus+ Perfect 10 Torso ne tik atrodo neįtikėtinai; tai atrodo taip tikroviška, kad iš tikrųjų gali pamiršti, ką tu velni! Pagaminta iš mūsų apdovanojimus pelniusio Fanta Flesh® TPE, ši itin aukščiausios kokybės formulė imituoja natūralios odos išvaizdą ir jausmą, kad būtų neįtikėtinas tikroviškumas ir sprogstamos kulminacijos.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Gyvas ir kūno temperatūros intensyviai stimuliuoja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatinis pūtimas – nereikia rankų!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Ashley trokšta pasiimti tave kada tik panorėsi. Šis minkštas, makšties formos masturbatorius pagamintas iš tikroviško X5, kad būtų tobula minkštumo ir tvirtumo pusiausvyra. Be to, vieno greičio vibruojanti kulka suteikia dar daugiau pojūčių aukštyn ir žemyn velenu. Patogiam glostymui viena ranka pritaikytas Ashley atviras galas, tinkantis bet kokiam ilgiui, ir turi neslystančią rankeną, todėl galite valdyti savo stūmimo greitį ir gylį. Mėgaukitės Ashley viena arba su savo partneriu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Men Sweet Jasmine Sex Doll Natural

    Norėsite pamatyti, koks jazminas gali būti patenkintas ir mielas! Ji yra natūralaus dydžio, visada trokšta, kad tavo kietas gaidys priglaustų ją vinis, ir viskas, ką tu turi nuspręsti, tai pritvirtinti ją iš nugaros, pasidaryti pūtimą, ar mylėti senamadiškai – makšties būdu.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Klasikinis vibratorius su aukščiausiomis technologijomis tikroviškiems jausmams!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys All Time Favorites Anal Douche Black

    Išangės valymas visada yra gera idėja, o šis All Time Favorites dušo antgalis yra puiki priemonė! Dušo antgalis turi suapvalintą galiuką ir ploną kotą, kad būtų lengva įkišti. Skylių padėtis garantuoja 360 laipsnių vandens srautą viduje, todėl antgalis puikiai tinka išangės valymui.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Plus King Dong 8 Inch Vibrating Cock Vanilla

    Susipažinkite su karaliumi Dongu. 8 colių storio tikroviško malonumo. Su keliais greičiais reguliuojama vibracija, sklindančia šalia veleno galo, ir tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris taip pat yra suderinamas su diržais. King Dong pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus minkšto TPE.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 7.5" Pink

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektas: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštesnę įtaką (tampa minkštesnė) ir žemę (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve 01 Clear

    Ši elastinga patobulinimo rankovė yra paprastas būdas suteikti savo meškerei ar mėgstamam dildo nauju malonumo ir pojūčio lygiu. Tiesiog užmaukite rankovę ant koto. Paprasta naudoti ir laikosi vietoje!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Lela Star UltraSKYN Pocket Pussy

    Viena iš populiariausių socialinių tinklų žvaigždžių dabar priklauso jums šiame minkštame, patogiame rankiniame glostytoje, nulipdytame tiesiai iš seksualios brunetės Lelos Star kūno. Pagaminta rankomis iš tikroviško ULTRASKYN, Lela's Pocket Pussy turi tvirtą, tekstūruotą interjerą, kuris šildo liečiant ir jaučiasi kaip tikras daiktas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Nustebinkite savo partnerį šiuo prabangiu dovanų rinkiniu, pripildytu smagių žaislų. Šis 6 dalių rinkinys yra juodos spalvos, todėl visi žaislai yra stilingos juodos spalvos. Rinkinys tinkamas pradedantiesiems, jame yra žaislų poroms. Rinkinį sudaro metaliniai antrankiai su rakteliais, meilės kamuoliukai su atsvarais, gaidžio žiedas, triušio vibratorius su besisukančiais karoliukais, akių kaukė ir kutenukas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    MENZSTUFF DUAL POWER BALL PLAY rankovė

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Face Fuck Strap On Mouth Gag Black

    Iš arčiau susipažinkite su „Face Fuk“ iš Master Series. Šis elastingas, lateksinis dirželis sukurtas taip, kad tilptų ant burnos ar smakro. Jūs arba jūsų žaislas gali naudoti jį kaip kamštelį arba nešioti ant smakro, todėl liežuvis gali laisvai klaidžioti, kai dildo prasiskverbia.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Naughty Lolita To Go

    „Naughty Lolita To Go by Private“ yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, pasiruošęs džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis Naughty Lolita To Go yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Pirmasis interaktyvus vyriškas masturbatorius, skirtas nepamirštamiems pojūčiams. Yra judesio aktyvinimo funkcija, patogus analinis įėjimas, įmontuotas įkraunamas Hi-Fi garsiakalbis, galinga mikro kulka ir stačias gaidys. Palietus jo gyvą odą, kietą gaidį ir išgirdus seksualų balsą, nebegalėsite susilaikyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets The Perfect Balls

    Grynas malonumas – kamuolys po kamuolio!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs SQUEEZE Ball Stretcher Hot Pink

    Norite pridėti šiek tiek tiek sūpynių prie savo žemų pakabų? Apvyniokite SQUEEZE aplink maišą rimtam tempimui. SQUEEZE yra storas, purus rutulinis ištempiklis, skirtas susilieti su jūsų šlamštu kaip antroji oda.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Original Vacuum Cup To Go

    Originaly To Go by Private yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, pasiruošęs džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis „Original To Go“ yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa Novelties Behave! Bing Love Rope Red

    10 metrų tinka žaisti virvėmis

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96521 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.