×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai kulminacijos vėlavimas

Elementai 97 į 128243 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Galingas ir nenugalimas „Cockring“. 3 vibracijos režimai. 1 Galingas variklis. Pagaminta iš super minkšto silikono. Ergoninis. Šnabždėti tyliai. Atsparus vandeniui. Baterijos neįeina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Cockstars

    Šeši unikalūs gaidžio žiedai vienoje pakuotėje reiškia, kad galite eksperimentuoti su savo partneriu ir atrasti, kurios tekstūros, formos ir dizainas jums teikia didžiausią malonumą. Išbandykite juos visus!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvigubas varpos žiedas pagamintas iš aukštos kokybės metalo be nikelio, kuris leidžia atidėti ejakuliaciją, išlaikyti erekciją daug ilgiau ir pailginti lytinio akto laiką.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Padidinkite savo mėgstamą turtą... Minkštas, lankstus „Bcharmed Basic Wave“ žiedas buvo sukurtas taip, kad puikiai tiktų vyrams, o kūnui saugus silikonas viliojančiai slysta ant jautriausios vietos. Šis vandeniui atsparus malonumų namas turi stimuliuojančius keterus, kad kutentų jūsų mielą vietą, o 5 funkcijų variklis valdys jūsų masažą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Vers žaislai smagiau! Šį galingą žiedą galima nešioti įvairiomis konfigūracijomis, todėl jūsų gaidys ir kamuoliukai kiekvieną kartą manys, kad jie įgauna kažką naujo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs prabangus Guybrator™ – sekso žaislas kiekvienam peniui.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlomą galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programėlę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    VARPOS / KAMULIŲ DALYTUVAS SU SPAUDĖLĖMIS. SVORIAI NEĮSKAIČIUOTI

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Nuo įžūlių pradedančiųjų iki erotikos žinovų – Ultra-Soft™ dvigubas žiedas apgaubs jus iš malonumo su itin minkštu, tampru dvigubu stiprinimo žiedu. Tamprus, patogus stipriklis buvo sukurtas siekiant padidinti ištvermę, pagerinti jautrumą ir užtikrinti puikią erekcijos palaikymą.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Sukurta taip, kad sustiprintų, padidintų ir sustiprintų ekstazę kiekvieną kartą, kai užslystate ant plieno karoliukų silikoninio stipriklio narvelio. Tvirtas, bet tamprus silikoninis dvigubas stipriklis atramas, o kilnojami plieniniai malonumo karoliukai sujaudina jus ir jūsų meilužį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    ROOSTER JASON yra tvirto, dirželio dizaino, gaidžio žiedas, kurį galima reguliuoti iki 5 skersmens dydžių; 30, 35, 40, 45 ir 50 mm. Įvairūs dydžiai leidžia nesioti šį gaidžio žiedą aplink visą pakuotę (varpą ir kapšelį), aplink varpos pagrindą arba aplink kapšelį. Tiesiog vadovaukis savo kūno poreikiais.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlo galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • 26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Bathmate Power Rings yra naujausi produktai, kurie bus įtraukti į jūsų Bathmate kolekciją. Paprastai Bathmate nuėjo dar vieną žingsnį, kad tik geriausios kokybės produktai pasiektų rinką ir būtų pavadinti Bathmate. Bathmate Power Rings yra pagaminti iš Elastomax, kuris yra unikalus TPR ir TPE derinys. Ši nauja medžiaga sukurta tam, kad Bathmate Power Rings taptų tvirčiausiais ir lanksčiausiais žiedais rinkoje.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • COLT Weighted Ring Large

    Jei norite, galite uždėti šį didelį COLT svertinį žiedą aplink savo gaidį, kamuoliukus ir įkiškite pasvertą galą ten, kur nešviečia saulė!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag – tai sėklidžių ir varpos stimuliatorius, gerinantis erekciją ir atitolinantis ejakuliaciją. Vibruojantis žiedas yra ypač tamprus ir patogus nešioti. Jis veiksmingai stimuliuoja sėklides, varpą ir tarpvietę. „Fun Bag“ lengva nešioti ant koto pagrindo, kuris apgaubia kamuoliukus. Kabelio žiedo skersmuo Ø 3,3 cm.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Išlaisvinkite savo orgazmo potencialą naudodamiesi žaislu, specialiai sukurtu tam, kad jūsų kamuoliukai būtų surišti su erotinėmis vibracijomis – ir daugiau niekada nesijaudinkite dėl laikinų kamuoliukų dūzgimo sprendimų! Įsukite į dvigubą kilpą – vieną varpai, kitą kamuoliukams – ir įstatykite variklį tiesiai už šeimos brangenybių, mėgaudamiesi kreminio silikono lankstumu ir tekstūra. Pasirinkite iš 9 vibracijos modelių, kad rastumėte optimalų ritmą solo ar porų žaidimui, net ir po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, kad galėtumėte nustebinti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Šis tamprus, tekstūruotas gaidžio žiedas yra puikus įžanginis žiedas pradedantiesiems ir labiau pažengusiems gaidžio žiedo nešiotojams. Pagaminti iš ypač tamprios ir patvarios medžiagos, jie priglus prie jūsų pusiau stačios ir leis žaisti ilgiau. Gaidžio žiedai sulaiko jus stipriau ir labiau įsitempę, atitolina ejakuliaciją ir tuo pačiu padidina jautrumą.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Mėgaukitės didžiausiu pasitenkinimu, atsižvelgiant į juslinį malonumą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Mėgaukitės neribotu išskirtiniu stimuliavimo malonumu su Ultimate Stroker Beads. Egzotiškame erekciją gerinančiame žiede yra 5 eilės lygių ir gundančių perlų karoliukų, kurie suteikia stipresnę orgazmo ekstazę. Tampri karoliukų rankovė palaiko erotinę erekciją ir padidina stimuliavimo malonumą. Uždėkite karoliukų stiprintuvą ir nubraukite, kad akimirksniu sujaudintumėte. Erekcijos stipriklis yra diskretiško ir kompaktiško 1,5 x 1,5 colio / 4 cm x 4 cm ir yra pagamintas iš patvaraus ABS.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvigubo Penetrator varpos žiedų dizainas jūsų ekstremaliam malonumui

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Patirkite gilesnį ir malonesnį ryšį jums ir savo partneriui naudodami galingą Link Up™ Edge. Dvigubas stimuliuojantis žiedas suteikia intensyvų malonumą su 10 galingų vibracijos funkcijų, pridėtu Ultra-Soft™ atraminiu žiedu ir erzinanti briaunota tekstūra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Sustiprinkite ir pailginkite erekciją su šiuo silikoniniu reguliuojamu gaidžiu ir rutuliniu žiedu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Sukurta taip, kad sustiprintų, padidintų ir sustiprintų ekstazę kiekvieną kartą, kai užsimaunate ant plieno karoliukų dvigubo silikono maksimizatoriaus. Tvirtas, tačiau tamprus silikoninis dvigubas stiprinimo žiedas palaiko, o judantys plieniniai malonumo karoliukai sujaudins jus ir jūsų meilužį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Pristatome „Sport Fucker“ „Fusion“ liniją!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Silikono įkraunamas dvigubas Clit Flicker sumaišo 7 intensyvias vibracijos funkcijas su erotiškai plazdančiu paketu, kad būtų dvigubai didesnis malonumas. Šis dviejų dydžių stimuliatoriaus žiedas puikiai tinka pradedantiesiems, norintiems paįvairinti, arba erotikos ekspertams, norintiems savo arsenalą suteikti intensyvaus malonumo.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Performance Cock Ring Set Smoke

    Prailginkite savo linksmybes ir padidinkite malonumą su šiuo tamprių CLASSIX Couples gaidžio žiedų rinkiniu. Nešioti kartu arba atskirai, šios erekcijos žiedai pailgins veikimą ir pagerins malonumą!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Tai įkraunamas gaidžio žiedas su specialiu papildomu žiedu kamuoliukams laikyti! Tamprus, tačiau prigludęs silikoninis varpos žiedas ir galingas variklis su dešimt atskirų funkcijų pagreitina jūsų erekciją, todėl ji tampa stipresnė ir kietesnė, o vibracijos taip pat įkvepia jūsų partnerį pasiekti kulminaciją prasiskverbimo metu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    WILLY RING 3 supakuokite itin tamprų žiedą, naudokite juos vieną arba sukrautus arba sluoksniuotus. „Oxballs“ nauji itin tamprūs 3 dalių WILLY RINGS žiedai – puikus žiedas vaikinams, norintiems tampraus, tvirto žiedo, kuris ilgai išlieka – tai ne želė žiedas, o paskutinis WILLY.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128243 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.