×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai kulminacijos vėlavimas

Elementai 33 į 64243 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Suteikite savo vyriškumui jausmingą patobulinimą su mūsų Mighty One. Maloniai lankstus, mūsų žiedas prisitaiko prie visų dydžių ir apkabina jūsų varpą, sukurdamas kraujo stazės efektą, kad būtų ilgesnis malonumas ir jausminga ištvermė.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Prabangus aksesuaras peniui ir sėklidėms.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Trys žiedai viename rinkinyje reiškia, kad galite eksperimentuoti ieškodami tobulo prigludimo arba naudoti jūsų nuotaiką atitinkantį dydį – švelnų ar jausmingiau drąsų! Pristumkite žiedą prie koto pagrindo, kad patirtumėte stipresnę, ilgiau trunkančią erekciją, ir leiskite malonumo karoliukams švelniai masažuoti, kad padidintumėte erotinę stimuliaciją. Nuvalykite žaislų valikliu ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Cockring RVS yra aptakus, modernus gaidžio žiedas, kokybiškas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šis tvirtas žiedas padidina erekcijos ištvermę ir ištvermę. Cockring RVS yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išmėginkite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Norite kažko ypatingo malonumo? Tada jūs turite išbandyti šiuos žiedus! Tai suteiks jūsų peniui norimą uolienų tvirtumą ir padės išvengti priešlaikinės ejakuliacijos! Jums patiks paprastos šių gnybtų formos, o dėl silikoninės medžiagos jie labai greitai prisitaikys prie jūsų kūno temperatūros. Jis yra 3 skirtingų dydžių ir yra juodos spalvos.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Large Cock Ring Set

    Mėgaukitės intensyvia seksualine patirtimi su šiuo 3 dalių gaidžio žiedų rinkiniu! Žiedai pagaminti iš minkšto ir lankstaus silikono, kad būtų gerai ir patogiai prigludę. Kai varpa suglebusi, uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą. Erekcijos metu žiedas riboja kraujotaką, kad erekcija būtų sunkesnė ir ilgalaikė. Dėl to orgazmas tampa intensyvesnis.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Power Clit

    Patirkite bendrą malonumą su dorcel power clit.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Sukurtas patogumui, Blush Performance Silicone Glo Cock žiedas pagerins jūsų žaidimo laiką neslidus rankena ir satino lygus silikonas. Šis kūnui saugus gaidžio žiedas yra minkštas ir tamprus, kad būtų lengviau dėvėti, todėl jūsų patogumas tęsis tiek pat, kiek ir jūs. Pagamintas iš tamsoje šviečiančių pigmentų, Silicone Glo Ring yra smagu žiūrėti tamsoje – jį lengva rasti išjungus šviesą!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Legendary Duo

    Šis vibratorius puikiai tinka erekcijai sustiprinti ir palaikyti, kartu didinant ir slopinant malonumą. Kiekvienas Duo vibratorius turi galingą variklį, kuris perduoda 12 vibracijų nustatymų per silikonines juostas ir variklio galvutę, tuo pačiu sujaudindamas jūsų partnerį įsiskverbimo metu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Cockring RVS yra aptakus, modernus gaidžio žiedas, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šis tvirtas žiedas padidina erekcijos ištvermę ir ištvermę. Cockring RVS yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išbandykite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Su šiuo silikoniniu vibruojančiu gaidžio žiedu savo meilės seansui pridėkite ką nors papildomo. Su 10 vibruojančių režimų, kurie suteiks jums intensyvaus malonumo ir neklaužada linksmybių valandų, šis žaislas patiks jums ir jūsų partneriui!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Lid'L Extra

    Nukreipkite savo mylimojo akis į jo paties malonumo riksmus, tuo pačiu padidindami savo erekciją ir atitolinkite ejakuliaciją. Šis elastingas ilgintuvas, padengtas tekstūruotais malonumo pumpurais ir ryškia galva, prailgina žaidimo laiką 3 coliais.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Tobulas palaikymas sekso metu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Bullseye

    Patirkite erotiško žaidimo kamuoliu pojūtį naudodami šį dvigubos kilpos itin tamprų gaidžio žiedą. Vienas žiedas nuslysta iki koto pagrindo, kad erekcija būtų kietesnė, ilgiau trunkanti, o kitas žiedas sukasi aplink jūsų kamuoliukus, kad jaustųsi neįtikėtinai tvirtas ir skubus. Mėgaukitės nepakartojamu dvigubo laso malonumu! Nuvalykite žaislų valikliu ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Adjust Ring

    Erekcijai, kuri gaminama pagal užsakymą, atraskite ergonomiškai reguliuojamo kampo patogumus nuolat besikeičiantiems malonumams.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Prailginkite linksmybes ir mėgaukitės ilgais su šiuo hipoalerginiu TPE varpos žiedu iš Powering. POWERING erekcijos žiedai yra saugūs kūnui, jie neabejotinai padidins jūsų efektyvumą ir sustiprins jūsų malonumą.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One gaidžio žiedas, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, suteiks daugiau ištvermės ir standumo bei atitolins ejakuliaciją. Gilios vibracijos taip pat stimuliuoja abu partnerius ir gali būti valdomos per programėlę.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    „Screaming O RingO“ padeda ilgiau išlikti kietesniam, o erekcija yra stipresnė, pilnesnė ir tvirtesnė, o dabar gerbėjai gali mėgautis trimis unikaliais itin tampriais dydžiais ir dviem spalvomis, kad atrastų idealų prigludimą! Tiesiog ištempkite žiedą aplink varpą ir sėklides ir dėvėkite prie kūno pagrindo, kad prigludęs gaidžio žiedas atliktų savo darbą.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Norėdami padidinti seksualinę galią! Iš labai lanksčios, silikoną primenančios medžiagos, prigludęs prie odos ir integruota vibruojančia kulka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Ši permatoma vibruojanti „Crystal Clear“ rankovė yra pagaminta iš minkštos, tamprios medžiagos ir suteikia varpai aukščiausios formos, kad galėtų teikti visavertį malonumą. Tvirtai prigludusi rankovė padeda palaikyti erekciją. Jis uždedamas ant varpos, o rutulinis žiedas padeda saugiai ir patogiai pritvirtinti rankovę, taip pat užtikrina, kad ji nenuslys.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Jaudinanti stimuliacija poroms!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Mėgautis imituojamu oraliniu seksu pagal poreikį dar niekada nebuvo taip paprasta! Tai būtina vyrui, kuris staiga susidomi seksualiniu pomėgiu, kad ir ką žiūrėtumėte ar miegotumėte. Ilgai paspauskite mygtuką, kad įjungtumėte ir mėgstate garsiakalbį ar „Alexa“ tipą. daiktu siekiama paglostyti galvą...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Šis lankstus varpos rankovės nuotoliniu būdu valdomas varpos prailginimas iš Rebel, pasižymintis švelnia lietimo tekstūra, padeda varpai įgauti tokią formą, kad ji galėtų suteikti malonių akimirkų. Tvirtas galvutė taip pat pailgina varpą 8 cm. Tvirtai prigludusi, erekciją palaikanti rankovė uždedama ant varpos, o rutulinis žiedas užtikrina, kad jis tvirtai ir patogiai priglustų – taip pat neleidžia nuslysti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Šis didelis minkštas silikoninis gaidžio žiedas pagerina seksualinę veiklą. Dėvimas ties varpos pagrindu, šis žiedas gali būti naudojamas su prezervatyvu. Jam ir jos malonumui bei puikiai tinka ilgesnei ir tvirtesnei erekcijai.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Muzika, garsas ir žaidimai vibracijai valdyti nuotoliniu būdu arba vietoje

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    „RingO Biggies“ yra storesnė vieno iš mūsų populiaresnių gaidžio žiedų versija, pasižyminti tvirtesniu, tvirtesniu prigludimu ir sukuria didžiulį įspūdį.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Šiuose elegantiškuose Boners kolekcijos rutuliniuose neštuvuose jūsų vyriškos formos atrodys dar geriau. Platus rutulinis neštuvas pagamintas iš minkšto ir lankstaus silikono, kuris yra puikios kokybės ir labai patvarus. Dėl to neštuvai tampa elastingi ir labai patogūs dėvėti net ir per drąsiausius nuotykius!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Patenkinkite savo meilužio erotinius poreikius su universaliu Premium silikoninių žiedų rinkiniu. 3 dalių rinkinį sudaro vidutinio, didelio ir XL dydžio penio žiedai, skirti padidinti apimtį ir išlaikyti ištvermę ilgai trunkančio intymaus malonumo metu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    ROOSTER JASON yra tvirto, dirželio dizaino, gaidžio žiedas, kurį galima reguliuoti iki 5 skersmens dydžių; 30, 35, 40, 45 ir 50 mm. Įvairūs dydžiai leidžia nešioti šį gaidžio žiedą aplink visą pakuotę (varpą ir kapšelį), aplink varpos pagrindą arba aplink kapšelį. Tiesiog vadovaukitės savo kūno poreikiais.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Couples Choice „Couple's Vibrator 2“ sujungia varpos/sėklidės žiedą su labai lanksčiu vibratoriumi ir klitorio stimuliatoriumi. Žiedai užslysti ant varpos ir sėklidžių taip, kad plokščias stimuliuojančios tekstūros vibratorius įsitaisytų ant varpos viršaus. Tai padidina varpos apimtį ir abu sekso metu mėgaujasi įtemptomis vibracijomis. Be to, varpos žiedas ilgą laiką palaiko jo erekciją dėl kraujo stazės efekto, sėklidės žiedas užtikrina tvirtą, patikimą laikymą, o banguotas klitorio stimuliatorius papildomai lepina jos židinį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Performance Silicone Camo Cock Ring yra minkštas, tamprus žiedas, sukurtas maksimaliam patogumui. Plokščias dizainas tinka aplink jūsų veleną, kad būtų neslysta. „Camo Cock Ring“ korpusas yra saugus, hipoalerginis silikonas, pasižymintis satino lygiu kamufliažiniu dizainu. Jį lengva valyti: tiesiog nuplaukite muilu ir vandeniu ir leiskite išdžiūti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Šis puikus meilės žiedų rinkinys ne tik užtikrina itin sunkią erekciją, bet ir leis tęsti savo neklaužadą net tamsoje! Naudokite po vieną arba užsidėkite visus tris, kad būtų trigubai smagu!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64243 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.