×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas sidabrinis

Elementai 129 į 160382 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamą plieno gaminių kokybę.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Laikykite savo gaidį įstrigę po užraktu ir raktu su šiuo tikro plieno skaistumo narvu. Šis Modernus skaistumo prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Užrakinkite savo gaidį šiame nuostabiame futuristiniame įrenginyje. Įkiškite savo varpą į narvą, kurio dydis yra apie 65 mm.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dominate Me Chain Leash 120cm

    Grandininis pavadėlis su karabinu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Užrakink tą nenaudingą penį ir neišleisk! Plieninis ašarų gaudyklė yra paprastas įrankis užrakinti gaidį. Jis sumaniai pavadintas gaidžio spąstais, nes jo neišleidžia. Net jei jis neužrakintas, dėl ilgai pasikartojančio ašaros formos garsinio strypo, einančio per centrą ir šlaplėje, iš jo išlipti negalite. Užrakinkite jį raktu ir visai neišleiskite, jei išdrįsite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Autobondabge Ice Ball spyna - 70mm rutulys pagamintas iš nerūdijančio plieno, The Ice Castle veikia ledo tirpimo principu. Tai puikiai tinka savęs vergavimui. Tiesiog užpildykite vandeniu, įkiškite 2 pagaliukus, vandens perteklius išeis. Tada įdėkite jį į šaldiklio skyrių.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune The Anal Impaler Stainless Steel

    Apatinė dalis yra užrakinta į skleistuką su kulkšnies rankogaliais (kurie pritvirtinami prie skleisto juostos d-žiedų su nedidele spyna). Kai kojos išskleistos 24 colių atstumu, reguliuojamą analinį imtuvą galima įkišti į išangę arba makštį. Galima reguliuoti nuo 18 iki 32 colių.

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Užrakinkite savo vyro gaidį ir kamuoliukus šiame visiškai reguliuojamame skaistumo narve! Šio prietaiso pagrindo žiedas, panašus į rankogalį, talpina 4 skirtingus dydžius. Užfiksuokite žiedą vietoje, naudodami kaiščio į skylę plokštelių sistemą, kad įstrigtumėte jo kamuoliukus to nerūdijančio plieno žiedo ribose.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Mėgaukitės dar labiau su šia nerūdijančio plieno penio lazdele ir padarykite savo orgazmą dar intensyvesnį ir purslesnį. Plieninis varpos kištukas yra sklandžiai poliruotas ir lengvai įkišamas, kad orgazmas būtų net intensyvus.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Šis švarus kioto narvas pagamintas iš nerūdijančio plieno, be chromo ir nikelio, tik nupoliruotas rankomis. Įdėjus varpą į narvą, gaunamas 35 mm skersmuo. Pirmiausia ant kamuoliukų reikia uždėti išlenktą 45 mm skersmens žiedą, o po to jį galima lengvai pritvirtinti prie narvelio magnetiniu raktu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Perkelkite pojūčius į kitą lygį ir mėgaukitės erzinančiomis spenelių žaidimais su Nipple Play Crystal Chain spenelių spaustukais. Išbandykite pakylėtus pojūčius naudodami 2 visiškai reguliuojamus spenelių spaustukus, erzinimo grandinę ir putojančius kristalus. Pasiekite naujus žaismingo malonumo lygius su reguliuojamais spaustukais. Prisekite nepaklusnius segtukus prie kūno ir mėgaukitės kiekvienu skausmo ir malonumo antplūdžiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Leather Whip 2040328

    Botagas su plačiais odiniais dirželiais ir rankena iš nerūdijančio plieno su kilpele. Juoda/sidabrinė. Bendras ilgis apytiksl. 73 cm.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Uždedamas Rebel rutulinis žiedas, užrakinamas rutulinis neštuvas, tada tvirtai užrakinamas pridedamu šešiabriauniu raktu. Dar įdomesniems pojūčiams galima atvėsinti (šaldytuve) arba pašildyti (karštame vandenyje).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Mėgaukitės itin ilgo tvirto treniruoklio lazdelės patirtimi su šiuo nerūdijančio plieno tvirtu varpos kištuku su sklandžiu žingsnis po žingsnio raštu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Šis nerūdijančio plieno žandikaulio užraktas netinka gležniems mūsų sieloms.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ši penio lazdelė stimuliuoja daug šlaplės daug.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Šiame nerūdijančio plieno šlaplės treniruoklio rinkinyje yra 3 kištukai, kurių skersmuo nuo 6 mm iki 10 mm. Puikus rinkinys pradedantiesiems garsų ar penio kištukų fetišą. Varpos kamščiai yra tvirti, todėl jūsų vyriškos sultys negali išeiti. Jie turi 3 didelius kamuoliukus, kad būtų nuostabus jausmas. Įkišamas 50 mm ilgis yra idealus pradžiai.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Tai labai efektyvus skaistumo prietaisas: uždėkite jį aplink varpos kotą ir erekcijos metu taškai įsigis į jautriausią mėsą. Kaip spygliuotas gaidžio žiedas: padėkite jį prie gaidžio ir kamuoliukų pagrindo ir užfiksuokite pakabinama spyna. Kaip žiaurus rutulinis neštuvas: apvyniokite jį aplink kapšelį. Kankinimo būdas priklauso nuo jūsų! Žiedas turi dvi eiles 0,25 colio ilgio nerūdijančio plieno dantų. Tai nėra savaime užsifiksuojantys žiedai, nes jiems pritvirtinti reikės nedidelės spynos.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Ar jūsų neklaužada vergas turi per daug laisvės? Tada laikykite jį po užraktu su šiuo tikru metaliniu Liūto skaistybės narvu. Užrakinkite jį ir priverskite pasiduoti, uždėdami narvą ir žiedą ant varpos koto. Čia žaidimas prasideda.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    „Black Label“ nerūdijančio plieno policijos antrankiai tiesiog puikiai tinka žavingam pateikimo žaidimui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka vyrams sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba susižavėjimą tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad pasiūlytų medžiagų juos atlikti kaip anksčiau be kompleksų tinka aukščiausios kokybės

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Šis skaistumo įtaisas yra daug pažangesnė klasikinio KTB skaistybės prietaiso versija, kuri veiksmingai apsaugo nuo erekcijos. Patogu, kol penis suglebęs, tačiau „įkanda“ susijaudinus dėl kokios nors priežasties, užkertant kelią bet kokiai draudžiamai veiklai. Narvelio spygliai buki, nesukelia traumų. Kai kurios žymės gali likti kelias dienas po ilgalaikio naudojimo, tačiau jį nešioti visiškai saugu. Jame taip pat yra nuimamas 7 mm varpos kištukas su šlapinimosi anga. / Rakinamas varpos kištukas – jo negalima išimti be rakto.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Puikiai tinka jaudinančiam ir sensacingam žaidimui!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230038 Silver

    O mama! Kas nutiks? Kokia paslaptis slypi po šia kauke? Tai bus puiki naktis, o ketinimus žinosite tik jūs. Su šia kauke savo žaidimuose suteikite paslaptingumo, liguistumo ir seksualaus netikrumo, ji puikiai tiks nešioti vieną ir paslėpti veidą arba derinti su mėgstamu apatiniu trikotažu ar kaip kostiumą.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Mister B vibruojantys šlaplės garsai yra puikus būdas pakelti savo skambesį į kitą lygį. Ši ypač ilga vibruojanti lazdelė puikiai tinka tiems, kuriems reikia papildomo stūmimo. Jo storiausia dalis yra 7 mm skersmens, todėl ne naujokams, bet puikiai tinka tiems, kurie jau mėgsta skambėti metalinėmis lazdelėmis. Tai bus stiprus ir intensyvus ir tikrai tinkamas metas keiksmažodžiui. Idealiai tinka vartotojams, kurie trokšta intensyvumo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamų plieno gaminių kokybę.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Šis šlaplės garso rinkinys labai tinka groti šlaplę. Nerūdijančio plieno garsai lengvai ir sklandžiai patenka į šlaplę. Ištempimas suteiks jums didelį malonumą. Atraskite intensyvius žaidimo su šlaple malonumus! Šlaplėje yra didžiausia nervų galūnėlių koncentracija visame kūne.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Labai graži makšties spaustuko versija. Kontroliuokite savo partnerės makštį ir suteikite jai galutinį jausmą, kad ji yra jūsų. Tai taip pat suteikia moteriai pasidavimo jausmą ir, jei laikote vibratorių prieš jį, visa makštis vibruoja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Desir Metallique Mesh Handcuffs Silver

    Patenkinkite savo norą užkariauti sidabrinę širdį... Lengvai nešiojamos apyrankės bet kokiai progai; privačiai jie tampa įtaigiais antrankiais minkštiems nelaisvės žaidimams.

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160382 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.