×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

BDSM ir fetišas sidabrinis

Elementai 97 į 128380 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Pasiduokite savo mylimajam su Totally His minkštais antrankiais. Tvirtas ir patogus su velcro dirželiais ir spaustukais, kad juos būtų galima sujungti vienas su kitu arba prie kitų surištų daiktų su D formos žiedais.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Išbandykite savo ribas su unikaliu rutuliniu neštuvu ir dviem 8 uncijų svarmenimis! Pradėkite nuo valdomo vilkimo, užmesdami neštuvų U dalį ant kapšelio virš kamuoliukų. Mėgaukitės tvirto nerūdijančio plieno trauka, nes gravitacija to reikalauja! Dvi jungčių grandinės kabo su patogiais kabliukais, kad būtų galima pridėti kiekvieną svertinį rutulį... o gal net daugiau! Kiek galite susitvarkyti? Žaisk vienas arba su savo šeimininku ar šeimininke! Patvari medžiaga yra neakyta, todėl ją lengva dezinfekuoti po kiekvieno naudojimo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Šis unikalus barstytuvas turi tris suapvalintus pirštus, kurie tolygiai išsiplečia, su suspaudžiama rankena, kurią lengva ir sklandžiai valdyti. Reguliuojamas fiksavimo varžtas leidžia išlaikyti jį atidarytą iki tobulo skersmens. Šis instrumentas yra medicininis ir tinkamas naudoti, kad atrodytų ir jaustųsi autentiškas ilgus metus.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    14 kartų šlaplės stimuliavimas ir tempimo malonumas!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Mėgaukitės ypač ilga vientiso šlaplės kamščio lazdele su šiuo nerūdijančio plieno kietu varpos kamščiu su dideliu karoliukų raštu. Plieninis varpos kaištis yra sklandžiai nupoliruotas ir lengvai įkišamas, kad patirtumėte dar intensyvesnį orgazmą. Dėl didelės įkišamos rankenos stenkitės kuo giliau. Kioto plienas pagamintas iš 100% nerūdijančio plieno ir sklandžiai poliruotas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Šis „Ultimate“ kamuoliuko kankinimo prietaisas yra rutulinis neštuvas ir trupintuvas viename su specialia kankinimo funkcija.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Jo Ring The Earl yra My gaidžio žiedas, chirurginis iš 100% nerūdijančio plieno, ir jis nėra tik erotinis papuošalas: jis pat gali padėti jums už ilgesniu ir intensyvesniu seksu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ar jūsų neklaužada vergas turi per daug laisvės? Tada laikykite jį po užraktu su šiuo tikru metaliniu gyvatės skaistumo narvu. Užrakinkite jį ir priverskite pasiduoti, uždėdami narvą ir žiedą ant varpos koto. Čia žaidimas prasideda. Kai jo vyriškumas yra užrakintas metalinėje tvirtovėje, jis negalės pasiekti pilnos erekcijos, jo pasitenkinimas ir stimuliacija yra riboti, o jūs jį išlaikote noriai. Tegyvuoja dominavimas! Žiedas yra 45 mm, o įėjimas yra 32 mm varpai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Šiame nerūdijančio plieno šlaplės treniruoklio rinkinyje yra 7 kištukai, kurių skersmuo nuo 5 mm iki 11 mm. Puikus rinkinys pradedantiesiems garsų ar penio kamštelių fetišą. Varpos kamščiai yra tuščiaviduriai, todėl jūsų vyriškos sultys gali lengvai išeiti. Jie turi 4 lygius karoliukus, kurie jausis nuostabiai. Įkišamas 42 mm ilgis yra idealus pradžiai.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Ištempkite savo rutulius kraštu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Nerūdijantis plienas, lygus poliruotas šis veidrodis turi tris šakeles priekyje, kurios uždaroje padėtyje sudaro apvalų zondą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Speneliai yra jautriausia krūtų dalis. Dėl daugybės nervų galūnėlių speneliuose tai, be jokios abejonės, yra svarbi erogeninė zona. Suteikite savo speneliams tiek dėmesio, kiek jie nusipelnė naudodami elegantiškus, seksualius ir stilingus TABOOM reguliuojamus vibracinius spaustukus. Idealiai tinka pradedantiesiems, lengvai reguliuojamas žiedas leidžia mėgėjams eksperimentuoti su skirtingais įtempimo lygiais. Įjunkite kelių greičių kulką, kad gautumėte dar daugiau malonumo! Mygtukas siūlo 10 pulsavimo ir vibracijos modelių, kuriuos galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Pasiruošę pereiti prie gudresnių instrumentų savo malonumui ir pažeminimui? Priverskite savo nuolankų augintinį atverti tas gražias lūpas su šiuo unikaliu burnos sklaidytuvu!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Mėgaukitės jaudinančia spenelių stimuliacija su šiuo spenelių stimuliatoriumi su varžtais. Tai dailiai išbaigtas apvalus sekso žaislas, suteikiantis didelį malonumą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Pleasure Dome skaistumo narvas – Šis skaistumo įtaisas yra daug pažangesnė klasikinio KTB skaistybės prietaiso versija, kuri veiksmingai apsaugo nuo erekcijos. Patogu, kol penis suglebęs, tačiau „įkanda“ susijaudinus dėl kokios nors priežasties, užkertant kelią bet kokiai draudžiamai veiklai.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Fetish Stainless Steel Collar

    Dabartinis fetišo naudojimas tinka vyrams sferai. Populiaria kalba tai reiškia malonumą arba žavėjimąsi tam tikromis kūno dalimis ar daiktais tokiu būdu, kuris sukelia jaudulį ar malonumą. Ohmama jums siūlo visus elementus ir priedus, kad pasiūlytų medžiagų juos atlikti kaip anksčiau be kompleksų tinka aukščiausios kokybės

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Elektrošoku vibruojantis šlaplės kamštis skirtas vyrams, kurie išdrįsta peržengti ribas. Vibruojantis plėtiklis suteikia neprilygstamą pojūtį ant lytinių organų ir juose. Jūs be vargo siunčiate elektros bangas į varpą ir šlaplę. Jei norite patirti visiškai naujus pojūčius, tai kaip tik jums.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zado Collar and Leash

    Rinkinys su siaura dygliuota apykakle ant apytiksl. 90 cm ilgio pavadėlis. Juoda. Medžiaga: skaldyta oda, metalas.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Perkelkite savo išangės (arba makšties) sklaidos patirtį į kitą lygį su šiuo analinio sklaidytuvo įrenginiu. Įkiškite 3 antgalius į išangę (arba makštį) ir pradėkite sukti kiekvieną muselinę veržlę, kad pailgintumėte skleistuvo padėtį.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    CB-6000 Male Chastity Device - Chrome Finish yra naujoviško dizaino, užtikrinančio didžiausią komfortą ir saugumą. CB-6000 Male Chastity Device siūlo didžiausią komfortą ir saugumą. T

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Speneliai yra jautriausia krūtų dalis. Dėl daugybės nervų galūnėlių speneliuose tai, be jokios abejonės, yra svarbi erogeninė zona. Suteikite savo speneliams tiek dėmesio, kiek jie nusipelnė naudodami elegantiškus, seksualius ir stilingus TABOOM brangakmenių pincetus. Idealiai tinka pradedantiesiems, lengvai reguliuojamas žiedas leidžia mėgėjams eksperimentuoti su skirtingais įtempimo lygiais.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Šis ilgai išlenktas Kankinimo skaistybės prietaisas pagamintas iš nerūdijančio plieno. Tai tikras BDSM skausmo ir malonumo įrenginys pažengusiems vartotojams. Įkiškite savo varpą į narvą, kurio dydis yra apie 60–80 mm.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Jestli potřebujete vyzkoušet něco nového, tato hračka je ideálním řešením. Je plug do penisu, který bude stimulovat vaší močovou trubici zevnitř, užijete si s ním úžasnou citlivou a dokonalé orgasmy. Navíc je dutý, takže jím pohodlně projde sperma. Snadno se s ním manipuluje, můžete jen zahřát či ochladit v teplé nebo naopak ve studené vodě a okusit tak ještě další rozmanitější prožitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Natūralios balno odos apykaklė su kniedėmis dekoruota ir pritvirtintas pavadėlis šuniui.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamą plieno gaminių kokybę.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ši penio lazdelė stimuliuoja daug šlaplės daug.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Chastity Cage Trumpas gaidžio narvas iš Fetish Collection ne tik puikiai atrodo, bet ir suteikia neprilygstamą priverstinio abstinencijos jausmą! Gaidžio narvas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir poliruotas rankomis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Kaip norėtumėte jį tvirtai ir saugiai užrakinti? Šis nerūdijančio plieno skaistybės narvas atrodys, kad jis priklauso jums!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Nuostabus nerūdijančio plieno varpos kištukas yra kaip grappling kabliukas, įkvėptas garsaus juodos spalvos superherojaus! Įkišus jis ne tik puikiai jaučiasi ir atrodo, bet ir jūsų partneris patirs papildomą malonumą įkišęs varpą į vidų su šiuo nuostabiu kištuku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Pagamintas iš tvirto nerūdijančio plieno, šis parašiuto stiliaus rutulinis neštuvas užsidaro galingu magnetu aplink kapšelį. Patirkite, kaip 8,6 uncijos traukia savo jautrius kamuoliukus, kai masturbuojatės, užsiiminėjate seksu arba jus erzina ir kankina jūsų partneris. Gravitacija padarys savo, sukurdama traukimo pojūtį, kurio trokštate, ir sustiprindama bet kokią seksualinę patirtį.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Šis „Shibari“ žiedas idealiai tinka virvių surišimui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128380 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.