×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm

Elementai 129 į 1601335 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit yra vibratorius su klito stimuliatoriumi, sukurtas žaismingam malonumui. Violetinės spalvos dizainas pagamintas iš TPE ir pasižymi unikaliu veleno judėjimu aukštyn ir žemyn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Laikykite savo partnerį įtemptą ir pasiruošę veiksmui! Šie diržai sujungia kietą, negailestingą metalinį gaidžio žiedą su raibuliuotu silikoniniu užpakalio kištuku. Ištraukite varpą ir kapšelį per žiedą, kad sukurtumėte kietą ir itin jautrią erekciją. Įstumkite smailėjantį kištuko galiuką ir mėgaukitės partnerių malonumu, kai po to įdubimai prasiskverbia. Priveržkite dirželius taip, kad jie jaustųsi įstrigę ir mėgaukitės savo neviltimi! Kištuką taip pat galima išimti, kad būtų galima žaisti savarankiškai, naudojant patogų siurbtuko pagrindą. Nesuderinamas su silikoniniu lubrikantu. Nuvalykite švelniu muilu ir šiltu vandeniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Skirtingai nuo daugelio kitų Kegelio pratimų gaminių, mūsų rinkinyje yra 4 skirtingo svorio kamuoliukai. Nuimamas dizainas leidžia surinkti skirtingus svorius pagal valią arba pagal sistemingą stiprinimo planą. Siūlome naudotis mūsų vadovu, norėdami išmokti modernizuotų metodų per visą mokymo programą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    „Sweet n' Small“ 4 colių siurbimo taurė „Dildo“ užtikrina tikrovišką, kompaktiško dydžio stimuliaciją! Idealiai tinka pradedantiesiems arba visiems, kurie nori švelnesnio prisilietimo, Sweet N' Small 4,5 colio yra 3,75 colio įkišamo ilgio ir 1,25 colio pločio. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai laikosi prie bet kokio lygaus paviršiaus arba dėvėkite jį su dirželiais, kad jausmingai linksmintumėte kartu su savo partneriu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable turi itin galingą naujos kartos F1 varikliu su 10 vibracijos režimų ir lankstų galiukų vibratorių, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad atsitrenktų į jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! Pageidautina turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, sklandus ir vandeniui atsparus minkštas dizainas iš medicininio silikono, todėl pageidautina lengvai valoma.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Cox MEGA 05 Flesh

    Šis didžiulis Kiotos Cox dildo atrodo tikroviškai ir jaučiasi tiesiog išpūstas! Tvirtas siurbtukas reiškia, kad galite pritvirtinti dildę prie lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, prie durų, vonios sienos ar vonios krašto!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Good Vibes Lust Fingers

    Šie PVC nelygūs ir briaunoti galiukai turi šilko išvaizdą ir yra lengvai valomi. Supakuota po dvi raudonos ir violetinės spalvos.

    4,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Nuotolinio valdymo pultas vibruojanti kulka.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Black

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    2 vibruojančių žaislų rinkinys vienoje pakuotėje. Įkraunamas guldomas vibratorius taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis intymiam vibruojančiam kiaušiniui. Antklodė gali būti naudojama kaip rankinis kišeninis vibratorius arba kaip stimuliatorius, dėvimas kelnaičių viduje. Įkraunami vibruojantys kegelio kamuoliukai gali būti valdomi nuotoliniu būdu ir padeda treniruoti dubens dugną, kad išsiugdytų stipresnius intymius raumenis ir padidintų seksualinį malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Plena Double Penetration Adjustable Strap on Harness

    Abu partneriai gali patirti įsiskverbimo malonumą naudodami šį naujovišką diržų komplektą. Puikiai tinka dviems moterims arba pririšimui, mažesnė dildo lengvai ir patogiai paslysta dėvėtojui, o mažas gumbelis stimuliuoja klitorį. Didesnis dildo yra plonas ir aptakus, kad būtų patogu prasiskverbti pro išangę arba makštį. Seksualūs ir reguliuojami diržai išlaiko dildę vietoje net ir intensyviausio stūmimo veiksmo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alston Purple

    Ši maloni atmosfera veikia kaip magija! Antgalis pakrypsta į priekį, nukreipdamas 12 galingų vibracijos lygių tiesiai į karštąją zoną. Šilko glotnus silikonas ir lankstus kotas kiekvieną akimirką paverčia visiška palaima. Šis gaminys yra atsparus vandeniui, todėl juo galėsite mėgautis duše ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 47

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekvieno stiklo pūstas Varveklis kištukas yra aptakus, unikalus ir sukurtas taip, kad būtų sunku žaisti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibravimo funkcijas, 5 elektrostimuliatorius ir lankstų paėmimo laidą. Tonuokite, stiprinkite ir įtempkite dubens dugno raumenis, kol jūs arba jūsų meilužis naudojasi patogiu nuotolinio valdymo pultu, kad galėtumėte mėgautis galingais pojūčiais iki 10 m atstumu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Elegantiška, vibruojanti kulka, derinanti galingą vibraciją ir sklandų galiuką, užtikrinantį tikslią tikslumą, stimuliuojanti jūsų intymias vietas ir teikianti intensyvų malonumą.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    BRUTUS Alpha Cock Cage yra vyriškas skaistybės narvas, pagamintas iš patvaraus polikarbonato. Jis gali būti puikiai priderinamas prie jūsų asmeninio dydžio, todėl labai tinka ilgalaikiam dėvėjimui. Rakto turėtojas nusprendžia – ar išdrįsi atiduoti raktą?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 Beige

    Gydytojas yra! Dr. Skin Realistic Cock yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris laikosi ant bet kokio lygaus paviršiaus ir gali žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Šis Dr. Skin Realistic Cock pagamintas iš minkšto PVC be ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Manote, kad vikriems pirštams nėra pakaitalo? Negerai! Šis unikalus prostatos stimuliatorius yra įkvėptas vikriausių pirštų ir gali lengvai juos imituoti. Mėgaukitės švelnaus silikono prisilietimu ir 10 vibracijos režimų, kurie jūsų nepaliks šalti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Sweet and Hard 19cm Purple

    Grįžkite prie pagrindų! Blush Novelties Sweet n Hard 4 yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris priglunda prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Sweet n Hard 4 yra maloniai kvepiantis ir pagamintas iš minkšto PVC, kuriame nėra ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Pink

    Kolekcionieriai, atkreipkite dėmesį: Amerikos POP! yra čia, kad pakeistų jūsų malonumo prekių galeriją su ryškiu vibratorių, kištukų, dildo ir kt. Icon yra klasikinis 6 colių dildo su kamuoliukais, perteiktas įdomiomis pop meno įkvėptomis spalvomis ir moderniomis medžiagomis.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Crystal Penis Sleeve with Extension and Ball Ring

    Ši permatoma varpos rankovė su prailginimu ir rutuliniu žiedu iš Crystal storina varpą dėl savo storos medžiagos ir ryškių venų. Tvirtas galvutė taip pat pailgina varpą 5 cm.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls

    4 karoliukai ant virvelės su Soft Touch tekstūra!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Grynas malonumas! Sweet Smile stumiantis perlinis vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis karoliukais kotelyje, kad orgazmas būtų malonus, pasiekiantis net G tašką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realistiška silikoninė dildė su dvigubo tankio kotu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Handle Buttplug Penis with Clear Gem

    Aukštos kokybės aliuminio kištukas su skaidriu papuošalu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Padvigubinkite savo malonumą ir dvigubai smagiau...su šiuo dirželiu pririšamu dildo du geriau nei vienas! Silikono žiedas, esantis koto viršuje, veikia kaip našumą gerinantis gaidžio žiedas, o didesnis apatinis žiedas sukasi aplink jo kamuoliukus, kad būtų itin tvirtai suspaustas.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elemental Purple

    Šis vibratorius suteikia neįtikėtinai malonų stimuliavimą, derindamas itin intensyvias vibracijas su sumaniai išlenktu dizainu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona Wave Purple

    Kad orgazmas užbaigtų visus orgazmus. Pasiduokite bangai po bangos intensyvių pojūčių su pirmuoju pasaulyje G taško stimuliatoriumi, kuris tikrai masažuoja jus viduje.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Sustiprinkite malonumą abiem ir akimirksniu padidinkite centimetrus su Vibrating Pleasure X-tender rankove! Tvirtai apvynioję rutulinį dirželį, pailginsite ejakuliaciją ir pasieksite sprogstamiausią kulminaciją, kokią tik įsivaizdavote. Jūsų partneris mėgausis gilesniu įsiskverbimu su 3 colių ilgintuvu ant galo, o dėl itin tikroviško koto išilgai tapsite 50 % storesni. Šis tikroviškas prailginimas yra ypač tamprus, kad atitiktų daugumą dydžių, pakankamai tvirtas, kad tarnautumėte ilgiau. Itin minkšta medžiaga jaučiasi kaip antroji oda – tik geriau!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Palepinkite savo nuotaiką viliojančia pagunda. 17x P-Trigasm turi galingai zvimbiantį tarpvietės stiebą su 3 greičiais ir 4 išorinės vibracijos modeliais. Jame taip pat yra kelios besisukančių karoliukų eilės po veleno pagrindo paviršiumi, kurios viliojančiai sukasi aplink sfinkterį su 5 nustatymais. Galiausiai, po galiuko paviršiumi esantis karoliukas judės aukštyn ir žemyn, melždamas jūsų mielą vietą dar 5 judesio režimais.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601335 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.