×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm

Elementai 65 į 961335 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    „B jums malonumą ir orgamą. Kiekviename rutulyje yra pasvertas karoliukas, kuris jus judesyje sukelia organines vibracijas, stimuliuoja ir masažuoja jus. Įkiškite juos į savo patvirtinimą, amžinai vibruodami ar pirštais, kad sukurtumėte sustiprintą orgazmą.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    „Multi P-Joy“ yra tikra vyriško malonumo naujovė. Lanksčioje galvutėje yra pirmasis variklis su masažo kamuoliukais, kuris juda aukštyn ir žemyn, kad dėl savo banguoto veleno kuo tiksliau glostytų prostatą. Antrasis variklis turi besisukančius rutulius, kurie stimuliuoja išangės sienelę, o trečiasis variklis yra sutelktas į tarpvietės malonumą. Dėl apvalios formos garantuojamas lengvas ir minkštas įsiskverbimas. Prostatos masažuoklis turi 5 aukštyn ir žemyn režimus, 5 sukimosi režimus ir 7 vibracijos režimus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Jei laikystės formos, iš gyvenimo gausite daugiau. Ir tai taip pat taikoma jūsų meilės gyvenimui! „Satisfyer Balls“ dėka galite treniruotis ir įgyti formą savo geismo maratonui. Nešiojant meilės karoliukus maždaug 15 minučių per dieną, treniruojami dubens dugno raumenys – raumenys, leidžiantys patirti kvapą gniaužančius orgazmus. Ši treniruotė naudinga ne tik jums, bet ir jūsų partneriai: jei treniruosite dubens dugno raumenis, jūsų partneris patirs didžiausią įtempimo pojūtį – šie meilės karoliukai taip greitai katapultuos jus į pradinį susižavėjimo fazę, negalisite atitraukti rankų vienas nuo kito!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Light

    Kaip tikra: švelni oda – kieta šerdis!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Su neįtikėtinu atviro plataus tunelio kištuku pažvelkite į savo partnerio skylę. Pagamintas iš tvirto, bet lankstaus Elite Silicone™, šis atviro galo analinis kištukas leidžia matyti tiesiai per tunelį.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Medium

    Kolekcija Gleaming Love pristato šį vidutinio dydžio blizgantį analinį kamštį su brangakmeniu. Pagamintas iš lygaus lengvo aliuminio ir besiūlių, šis malonus žaislas lengvai slysta, o platėjantis pagrindas užtikrina saugumo jausmą, o papuošalas patogiai laikosi tarp užpakalio skruostų.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set Light-Pink

    IntiMate yra stilingas, diskretiškas ir efektyvus Kegelio treniruoklių rinkinys (Pelvic Floor Trainer Set), kuris padidina meilės malonumą ir sukelia jaudinantį stimuliavimą.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Ieškote tinkamo, negalite apsispręsti ir galbūt nežinote, ką daryti? Mes jus sutvarkysime – tai JIS! Iš pirmo žvilgsnio jis yra labai gražus ir gana violetinis. Naudodami pirmą kartą būsite nustebinti jausmingų ir autentiškų potraukių, jaudinančių vibracijų ir klitorio siurbimo. Tai dar labiau viliojanti trijulė nei 3 riešutai Pelenei!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Orgasm Wonder Black

    Kai jautiesi kaip nesibaigiantis seksas!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Šis didelis belaidis vibruojantis kiaušinis turi 10 skirtingų, labai įdomių nustatymų, kuriuos galima reguliuoti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Nuo patogios, švelnios padėties iki itin stiprios vibruojančios padėties; valdote jį belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu iki 20 metrų atstumu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Analinio žaidimo mėgėjams patiks šis gražus analinio dildo! Dildo yra elegantiško dizaino ir puikiai papildo jūsų žaislų kolekciją. Apatinėje dalyje esantis siurbtukas suteikia galimybę mėgautis laisvų rankų įranga dildo ir dar labiau stimuliuoti. Dildo turi apvalią galvutę ir svogūninį kotą, kad būtų lengva įkišti ir optimaliai stimuliuoti naudojimo metu. Silikono medžiaga atrodo minkšta ir lygi, ją lengva valyti žaislų valikliu ir švaria šluoste.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 6" Black

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektu: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis išlieka tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštą temperatūrą (ji tampa minkštesnė) ir žemą temperatūrą (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Daugiau ištvermės ir intensyvių kulminacijų!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Stealth

    „Nexus Revo Stealth“ suteikia nepastebimai nuotoliniu būdu nukreiptą malonumą prostatai ir tarpvietei, kad patirtų nuostabų prostatos orgazmą!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Ieškote gražaus dildo už gerą kainą? Rider yra idealus prekės ženklas! Jis yra seksualios tikroviškos formos, įskaitant sėklides, universalios skaidrios spalvos ir pagamintas iš malonios TPE medžiagos, kuri yra maloniai minkšta ir be ftalatų. Mėgaukitės su juo tuo, ko nori jūsų gerklė ar makštis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crackstuffers Depth Trainer 30mm

    Mažiausi iš 6 dydžių rinkinio gylio treniruokliai yra neabejotinai mėgstamiausi žaidėjų. Sukurta Crackstuffers ass play komandos, jie sukurti taip, kad laikui bėgant lėtai ištemptų jus giliau, kad galiausiai galėtumėte paimti didesnius žaislus ar visą ranką. Ištempkite savo tempu, jums nereikia viso to įdėti vienu metu, geriausia žaisti kelis mėnesius. Kai būsite pasiruošę ir norėsite daugiau, padidinkite kitą dydį. Naudokite daug tepalo; jie yra lygūs, todėl lengvai slysta, be galvų ar iškilimų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvigubos stimuliacijos vibracija, masažuojanti makšties sritis, kad būtų galima visą visą, suteikdama intensyvius pojūčius. Ergonomiškos formos. Galingas klitorio stimuliatorius.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Fascinate Purple

    Duo kamuoliukai, labai vaizdingas ir ergonomiškas dizainas, higieniškai aukščiausios kokybės medicininis silikonas.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    TOYJOY yra „viskas įskaičiuota“ prekės ženklas, skirtas suaugusiems skirtoms naujovėms ir intymiai priežiūrai. Jis puikiai tinka kiekvienam pasirinkimui ir tinka visiems pradiniams lygiams; nuo pradedančiųjų iki ekspertų. Yra daugiau nei tuzinas skirtingų TOYJOY kolekcijų, kurių kiekviena sukurta taip, kad atitiktų skirtingą vartotojų tipą.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Twin Balls Pink

    Du šiek tiek ovalūs meilės kamuoliukai su apvaliais įdubimais, sujungti medžiagos juostele.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cock Cage Set

    Šiame gaidžio narve yra viskas, ko reikia jo vyriškumui sutramdyti. Skaistumo diržas apsaugo jo varpą permatomoje rankovėje. Naudoti labai paprasta: varpos rankovėje yra strypai, į kuriuos galima įdėti vieną iš trijų pridedamų žiedų – atitinkančius varpos koto perimetrą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Cox MEGA 05 Black

    Šis didžiulis Kiotos Cox dildo atrodo tikroviškai ir jaučiasi tiesiog išpūstas! Tvirtas siurbtukas reiškia, kad galite pritvirtinti dildę prie lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, prie durų, vonios sienos ar vonios krašto!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Lusty Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Ieškote gražaus dildo už gerą kainą? Rider yra idealus prekės ženklas! Jis yra seksualios tikroviškos formos, įskaitant sėklides, universalios skaidrios spalvos ir pagamintos iš malonios TPE medžiagos, kuri yra maloniai minkšta ir be ftalatų. Mėgaukitės su juo tuo, ko nori jūsų gerklė ar makštis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elite kolekcijos Dream Toys vibratorius Josephine yra juodas vibratorius su stilingais aukso spalvos akcentais, lenkta forma ir gana didele, lanksčia galvute. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Kaip tikra: minkšta oda – kieta šerdis!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Kokybiško prekės ženklo Steel Power Tools Ballstretcher yra aptakus, modernus dizainas, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Šie tvirti rutuliniai neštuvai yra jaudinantis bet kurios žaislų kolekcijos priedas ir leis žaisti neklaužada BDSM. Ballstretcher yra saugus kūnui, sukurtas malonumui ir ilgaamžis. Išbandykite savo kietąją pusę su plieno elektriniais įrankiais!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Vienalaikiams kulminacijai! „The Couple's Vibrator“ iš Black Velvets yra gaidžio/rutulio žiedas su vibratoriumi ir vibro-klitorio stimuliatoriumi. Gaidys ir rutulinis žiedas turi būti uždėti taip, kad vibratorius tilptų ant varpos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Išpakuotas aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 961335 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.