×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm klitoris

Elementai 193 į 224290 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Infinite Joy sukurtas su dviem 360° lanksčiomis rankenomis, kurios suteikia nesuskaičiuojamų malonumų. Suaktyvina visų rūšių malonumą, suteikdama vidinę ir išorinę stimuliaciją. Dėl savo universalumo Infinite Joy gali tapti išoriniu klitorio ar spenelių stimuliatoriumi, vibratoriumi, stimuliuojančiu g tašką, arba gali pasitarnauti kaip masturbatoriumi vyrams. „Infinite Joy“ turi tris variklius: variklis 1 + 2 kartu suteikia 9 vibracijos režimus, 3 variklis – 9 vibracijos režimus atskirai. Kiekviena vibratoriaus rankena yra 9 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Sugar Bunny

    Šis dailaus dizaino silikoninis triušis puikiai patenkina savo 10 galingų variklio greičių ir funkcijų, švelniai išlenktu kotu su daug apimties ir tikslingomis triušio ausimis, kurios tiesiog neužges! Pagamintas iš prabangaus šilko švelnaus silikono, šis draugiškas žaislas taip pat atgaivins jūsų vonios ir dušo fantazijas, nes yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas. Su Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu nuplaunama greitai kaip zuikis.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Violetas yra stilingas triušio vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Violet yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Šis sunkiai dirbantis trigubas grėsmės žaislas suteikia tris galingus potyrius vienoje elegantiškoje formoje. Lankstus 10 greičių pagrindinis velenas švelniai lenkiasi ir išsipučia iki G taško galo su apvaliomis tekstūromis galvoje, o nenuilstantis 10 greičių triušio stimuliatorius lenkiasi ir lenkia kartu su kūnu, kad būtų intensyviai stimuliuojama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Šis galingas pliušinis kiaušinis yra patikti ir patenkinti – naudoti šį kiaušinį savo viduje ir išorėje ir mėgaukitės aksominiu išore, suspaudžiamu korpusu ir galingomis vibracijos funkc. Puikiai tinka solo ar žaidimui su partneriu! Prailgintame laide yra maitinimo mygtukas ir galite perjungti funkcijas, kol kulka įkišta, kad patvirtinti vibraciją, kai įkištas.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Du galingi varikliai, vienas antgalyje ir kitas lanksčiame triušyje. Tiksli klitorio ir G taško stimuliacija. Įkraunamas USB. Atsparus vandeniui ir dulkėms IPX7 sertifikatas.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Santūrūs lūpų dažai tinka rankinei!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    „Mini Marvels Marvelous Arouser“ suteikia kelius purtantį malonumą po ranka! Visiškai autonominis pirštų vibratorius tikrai sujaudins tiksliu stimuliavimu ir visa apimančia vibracija. Nuo didelio iki ypač didelio dydžio pirštų vibracija patenkins visas jūsų fantazijas su 10 vibracijos ir erzinančios tekstūros funkcijų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinant, kad išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonų nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinomas dėl savo išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonumo nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą savęs priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedais, kad galėtumėte pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Jo galingas variklis su 8 vibracinėmis programomis ir 5 e-stim programomis kartais lėtai atsimuša, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir tada kitą. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    „Sweet Smile“ „Thrusting Pearl Rabbit“ vibratorius yra galingas vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis granulėmis kotelyje, kad galėtumėte patirti orgazmo malonumą iki pat G taško.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Besas tapo dar geresnis! Su papildomu analinių karoliukų tvirtinimu ir šildymo funkcija perkelkite jausmingą priežiūrą į kitą lygį. Bess 2 yra su keliais galvos priedai, kad pritaikyti malonumą, nesvarbu, ar ieškote tikslios stimuliacijos, g-taško taikymo, ar bet kur viduje.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Įkvėptas Niutono lopšio, turintis tris labai galingus variklius, sukuriančius keliaujančios ir besiplečiančios vibracijos pojūtį viduje ir išorėje, o tai sukelia didžiausią rėkiantį O!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    „Javida“ vibratorius su linkčiojančiu galiuku su lenkiama kliūties stimuliacija intensyviai stimuliuoja makštį giliomis vibracijomis, o ypač G zoną su galingu linguojančiu galvutės galu. Tuo pačiu metu klitorį džiugina ir vibrostimuliatorius, kuris lanksčiai puikiai prisitaiko prie geidžiamos srities visomis kryptimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Sukelia vakarėlį į jūsų kelnaites: įdedamas dizainas, kad jis liktų vietoje. Vibruojančias kelnaites galite dėvėti bet kur ir bet kada. Dėvėkite jį treniruotės metu, dirbdami namų ruošos darbus, net šokdami ar apsipirkdami!

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    „Luxe Aura“ stimuliatorius suteikia galingą G taško vibraciją ir stimuliuoja klitorį su slėgiu. Seksuali ir viliojanti Aura yra lanksti, patogi kelionėms ir pagaminta iš prabangaus platininio silikono. Įkraunamas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    To paties stiliaus, kaip ir kiti Goddess Collection žaislai, Atropos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Elegantiškas dueto vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas turi minkštą galiuką ir yra šilko švelnumo liesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Unikalus, linksmas, malonus, universalus žaislas Mon Ami yra čiulptukas ir vibratorius, viskas viename.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 224290 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.