×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 3 - 3,9 cm klitoris

Elementai 129 į 160287 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Beau Purple

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Trigubas „Sweet Smile“ vibratorius „Thrusting Pearl“ yra įmantrus vibratorius su triušio dizaino klitorio stimuliatoriumi ir švelnaus karoliuko dizaino analiniu vibratoriumi. 3 varikliai suteikia intensyvią stimuliaciją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Felix Purple

    Šis švelnus silikoninis triušio vibratorius turi 30 vibracijos greičių, kad suteiktų intensyvų malonumą, kai tik to pageidaujate. Ši graži nuotaika pakutens jūsų klitorį savo intensyviomis galingomis triušio ausimis. Išlenktas vibratoriaus velenas yra sukurtas masažuoti jūsų G tašką su savo unikalia sukimosi funkcija veleno viduje. Žaislas pagamintas iš aukštos kokybės, švelnaus prisilietimo silikono, kuris suteikia seksualų, šilkinį pojūtį, kad liktų visiškai patenkinti visą naktį.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky be vargo įkūnija grožį, linksmumą ir jėgą prabangioje lazdoje, kurią norėsite neštis į lovą naktį iš vakaro. Kiekviena kruopščiai suprojektuota funkcija buvo sukurta tam, kad galėtumėte mėgautis. Rankena suteikia paminkštintą pagalvėlės tekstūrą, kuri užtikrina komfortą ir sukibimą, o viską valdote vienu mygtuku, kuris apakina Swarovski kristalais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Forma ir funkcija suderinta!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    „Dual Explorer“ turi 9 vibracijos režimus ir 9 stūmimo aukštyn ir žemyn nustatymus, kad stimuliuotų visas erogenines zonas. Stimuliatorius yra labai lankstus ir gali stimuliuoti makštį, klitorį, išangę, tarpvietę ir spenelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos ir dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų įvairius moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Dotys – tai vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria nakvynėmis mėgausitės du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas sukurti kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną linksmą vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Lengvai laikomas Rabbit Vibe iš Elegant serijos su klitorio stimuliatoriumi, skirta vienu metu stimuliuoti makštį ir klitorį. 15 vibracijos režimų suteikia labai įvairų malonumą dvigubos stimuliacijos metu. Režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingo malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai atrakcionų atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Vibruojantis kiaušinis, kuris apvers jūsų seksualinį gyvenimą aukštyn kojomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Intimate Play Finger Tingler Purple

    2 minkšti ir lankstūs erzintuvai žavingam stimuliavimui!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mažas mėlynas vibratorius karštam malonumui!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną linksmą vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Po juo glotniai medicininės klasės silikono išorė paslėpta neprilygstama kilmė. Apvalus BRILLIANT viršus puikiai tinka mažoms erogeninėms zonoms stimuliuoti. Magnetinis visiškai įkraunamas patentuotas naujos kartos F-1 variklio dizainas tolygiai skleidžia protą pučiančias vibracijas visame žaislo paviršiuje. Neapsigyvenkite dėl bendro, rinkitės būti karališku.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Orgazmo ažiotažas tęsiasi! Virusinis OG PRO buvo atnaujintas su nuotolinio valdymo pulteliu ir stipresniu, ilgiau trunkančiu siurbimu, kuris gali nusiųsti jus į pomirtinį gyvenimą.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Pink

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus seksualinius pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Webb Black

    Šis aptakaus dizaino masažuoklis patenkins jūsų giliausius troškimus ir pavers visas jūsų triušio fantazijas realybe. Šis trigubas turi dvigubas variklius, todėl galite valdyti, kur jums teikia didžiausią malonumą, ir vienu metu atlikti reikiamą laiką.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Rankos atsipalaiduoja – sukūrėme laisvų rankų įrangą, dvigubą viešosios interneto prieigos tašką atitinkantį Happy Rabbit atmosferą. Sukurtas tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį ir G tašką, šis sensacingas šilkinis atmosfera pasižymi dviem varikliais, sujudinančiais jūsų pasaulį ir keičiančiais jūsų žaidimą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Padidinkite savo seksualinį gyvenimą! „OptiMALE“ įkraunamas vibruojantis C žiedas turi 7 galingus nustatymus ir daugybę dizaino funkcijų, leidžiančių optimizuoti ir pagerinti jūsų žaidimą miegamajame.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    „Sleek Freak“ yra tikra klasika. Tiesia briauna ir be smulkmenų, jis gali suteikti jums viską, kas svarbu tikrai puikiame žaisle: galingą ir labai tylų variklį, 8 vibracijos programas ir 5 e-stim programas bei dubens dugno treniravimo programą. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Tiesus ir pailgas „Elegant Soft Touch Vibe by Mae B“ korpusas yra toks glotnus ir švelnus liesti, o jo tvirta forma puikiai tinka daryti norimam spaudimui.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160287 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.