×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm silicio

Elementai 97 į 128557 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Silicone Extension Skin

    Itin minkštas ir maloniai lankstus!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Dėl elegantiško dydžio Amy ji taps jūsų mėgstamiausiu masažuokliu. Išmanus Amy dizainas nėra nei per didelis, nei per mažas. Su paprastu kreivu ir vandeniui atspariu silikoniniu korpusu Amy švelniai slysta ten, kur norite.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Ieškote ko nors, kas paįvairintų santykius per atstumą? „Irena 1“ išmaniojo telefono programa leidžia jūsų partneriui valdyti jūsų žaislą, nesvarbu, kaip toli jie yra!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LUV EGG Pink

    Mesk iššūkį sau ir savo partneriui su LUV EGG! Šis vibruojantis kiaušinis su nuotolinio valdymo pulteliu puikiai tiks partneriams, kurie ieško jaudinančio sekso žaislo. Vibruojantis kiaušinis įvyniotas į minkštą silikoną, kuris yra saugus kūnui, patogiai jaučiasi ant odos ir gali būti kruopščiai nuvalytas. LUV EGG turi ypač galingą variklį su 12 vibracijos nustatymų. Kiaušinis yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir gali būti naudojamas kartu su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Šis USB įkraunamas daugiafunkcis vibratorius yra atsparus vandeniui ir skirtas spontaniškam žaidimui vonioje, duše ar kt. Ši lazdelė idealiai tinka kelionėms dėl mažesnio dydžio, tylaus variklio ir USB įkraunamo dizaino.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Be intensyvios vibracijos, kurią taip pat galima valdyti programėle, „Satisfyer Men Vibration+“ siūlo elegantišką dizainą ir ergonomišką formą, kuri patogiai telpa rankoje. Kviečianti anga pagaminta iš kūnui draugiško silikono.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Sukurtas tam, kad įstumtų jus į jaudinantį, gilų pasitenkinimą teikiančio malonumo pasaulį su Her Royal Harness™ The Royal Vibrating Set. Kiekviename rinkinyje yra Regal™ Princess ir Vibrating ME2™ zondas su 3 keičiamais zondo žiedais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 1 7" Purple

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektu: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje išlieka tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštą temperatūrą (ji tampa minkštesnė) ir žemą temperatūrą (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamintas iš švelnaus prisilietimo silikono ir aprūpintas 3 itin galingais ir nepriklausomai valdomais varikliais, šį vibruojantį dirželį taip pat labai lengva nešioti dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir nepatogu naudoti su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiktų tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Anal Beads 273

    Jei niekada nebandėte analinio žaidimo, šie Pretty Love analiniai karoliukai yra būtent tai, ko jums reikia norint ištirti nuostabų analinio stimuliavimo pasaulį.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Vibruojantis kiaušinis Virdžinija gali būti tokia maloni paslaptis, kad sunku neparodyti tokio poveikio. Kai jį nešiojanti moteris perduoda nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, tai gali būti giliai paslėpta jųdviejų paslaptis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Dream White

    Minkštas baltas ir gražus Vibe Therapy prekės ženklo Dream vibratorius išpildys visas jūsų svajones.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming XL

    Dabar pagal populiarumą galima įsigyti naują, patobulintą ir didžiausią iki šiol b-Vibe kištuką – apvado kaištį XL. Pirmasis ir vienintelis ypač didelis aukščiausios kokybės vibruojantis užpakalinis kištukas, kuris sujungia apvado pojūtį per besisukančius rutuliukus ir tekstūrą kištuko kaklelyje su galingu vibruojančiu varikliu kištuko gale.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Pretty Love Kegel Tighten up 2. Geisha kegel balls raumenų treniruoklis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Colourful Love Strap On Solid Dildo

    Šis Colorful Love Dildo yra pagamintas iš silikono, kuris yra švelnus liesti ir be ftalatų, o ryškios Pride vaivorykštės spalvos derinamos su juoda. Platus pagrindas puikiai tinka, kad dildo tvirtai laikytųsi įtrauktame dirželyje. Jį galima lengvai pritvirtinti prie diržų užsegamais mygtukais ir metaliniu žiedu. Diržai gali būti reguliuojami pagal kūno dydį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Šis dildo su kamuoliukais peržengia ribas, kai kalbama apie tikrai atrodančius dildo ir sekso žaislus poroms. Dėl unikalios šio 7 colių sekso žaislo išvaizdos ir ryškios briaunotos tekstūros ant jau stipriai apjuosto žaislo jis tikrai paverčia galvą! Naudokite jį su siurbtuku arba be jo arba naudokite jį su diržais. Su briaunomis, kad būtų daugiau malonumo, o kotas šiek tiek išlenktas aukštyn, kad būtų optimaliai stimuliuojamas g taškas. šis dongas yra ne iš šio pasaulio!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Tegul Power Flower švelnūs žiedlapiai šoka aplink jautrias vietas, o šilkinio silikono kotelio vibracijos įveda jus į ekstazę. Puikiai tinka pasinerti į savo kūno lobius ir pažadinti erogenines zonas!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Naujas prabangos lygis – su natūralia oda ir tikru tauriuoju metalu

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Itin tylus, pasitenkinimą teikiantis malonumo davėjas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo

    Pasinerkite į žaidimo laiką su šiuo Hell-Hound Canine peniu! Didelis, raudonas dildė turi svogūnines sėklidžių liaukas, esančias mazge virš pagrindo, storas venas išilgai koto, įgaubtą galvą su smailiu galu ir tvirtą juodą pagrindą. Mėgaukitės laisvų rankų įranga naudodami tvirtą siurbtuko pagrindą prie sienos ar plokščio paviršiaus arba suporuokite jį su dirželiu, kad galėtumėte žaisti! Naudokite tik su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu. Pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, yra saugus kūnui ir be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Cold Masturbator Anal

    Šis naujas Cold Easy Rider suteiks jums geriausią įsiskverbimo patirtį. Vamzdžių šalto įsiskverbimo patirtis dar niekada nebuvo tokia tikroviška, todėl kiekviena fantazija taps realybe! Nesvarbu, ar jums patinka analinis, vagininis ar oralinis, mes sukūrėme juos specialiai jums, kad jūsų fantazija taptų dar tikroviškesnė! Dėl puodelyje esančių oro angų galite reguliuoti siurbimo lygį, o nauja banguota sritis užtikrins tikroviško įdėjimo jausmą. Suveržimo zona leidžia patirti daugiau pojūčių nei anksčiau.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Silicone Twin Turbo Stroker buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, tvirtai apgaubdamas varpą malonia šiluma ir galinga vibracija iš dvigubų kulkų, strategiškai išdėstytų viršuje ir apačioje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Extension Sleeve +3cm

    Už įspūdingą erekciją!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Stimuliuokite savo varpą viduje ir išorėje su šiuo garso ir galvos erzinančio žaislo deriniu. Galingas galvos trinktelis vibruos ant jūsų varpos galvos, o lankstus silikoninis šlaplės įdėklas stimuliuos jūsų narį iš vidaus. Pagaminta iš aukščiausios kokybės, be ftalatų, saugaus kūno silikono, todėl galite žaisti ramiai.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Mėgaukitės blowjob jausmu su vibruojančiu blowjob simuliatoriumi iš Boners kolekcijos. Šis stilingas masturbatorius aprūpintas galingu varikliu su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nustatymus lengva valdyti apačioje esančiais mygtukais.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adomas ir Ieva Intimate Curves Įkraunama lazdelė iš Evolved Novelties. Patirkite visą viso dydžio masažuoklio galią prabangioje ir lengvoje pakuotėje. Šios įkraunamos silikoninės lazdelės su 10 intensyvių vibracijos funkcijų lankstosi, kad nukreiptumėte į jūsų mielas vietas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vaginal Trainers Pink

    Treniruočių rinkinys dubens dugnui, išangės tempimui ir švelnus savęs gydymas nuo vaginizmo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Intensyviam orgazmui akimirksniu!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128557 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.