×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm silicio

Elementai 33 į 64557 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Jei laikystės formos, iš gyvenimo gausite daugiau. Ir tai taip pat taikoma jūsų meilės gyvenimui! „Satisfyer Balls“ dėka galite treniruotis ir įgyti formą savo geismo maratonui. Nešiojant meilės karoliukus maždaug 15 minučių per dieną, treniruojami dubens dugno raumenys – raumenys, leidžiantys patirti kvapą gniaužančius orgazmus. Ši treniruotė naudinga ne tik jums, bet ir jūsų partneriai: jei treniruosite dubens dugno raumenis, jūsų partneris patirs didžiausią įtempimo pojūtį – šie meilės karoliukai taip greitai katapultuos jus į pradinį susižavėjimo fazę, negalisite atitraukti rankų vienas nuo kito!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Storas, lankstus ir toks galingas, ši laukinė silikoninė atmosfera privers jus šaukti iš džiaugsmo! „Adam & Eve's Joy Ride“ atmosfera jūsų karštosioms vietoms suteikia 8 jaudinančių vibracijos funkcijų. O kai trokštate daugiau, paspauskite maitinimo padidinimo mygtuką, kad paleistumėte 10 sekundžių INTENSE turbo vibraciją. Įkraunamas neribotam įspūdžiui.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas. Jutikliniai mygtukai palengvina naudojimą.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 6" Black

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektu: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis išlieka tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštą temperatūrą (ji tampa minkštesnė) ir žemą temperatūrą (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Analinio žaidimo mėgėjams patiks šis gražus analinio dildo! Dildo yra elegantiško dizaino ir puikiai papildo jūsų žaislų kolekciją. Apatinėje dalyje esantis siurbtukas suteikia galimybę mėgautis laisvų rankų įranga dildo ir dar labiau stimuliuoti. Dildo turi apvalią galvutę ir svogūninį kotą, kad būtų lengva įkišti ir optimaliai stimuliuoti naudojimo metu. Silikono medžiaga atrodo minkšta ir lygi, ją lengva valyti žaislų valikliu ir švaria šluoste.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Ar pavargote nuo visų įprastų žaislų ir ar esate pasiruošę naujam iššūkiui? Tada galbūt šis varpos kištukas yra jums tinkamas pasirinkimas. Varpos kamštis įkišamas į šlaplę ir stimuliuoja gaktą bei apatinę šlaplės dalį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcijai „Romance“ būdinga bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą. Jų viduje yra aukštos kokybės technologija, užtikrinanti intensyvią stimuliaciją. Taip pat svarbu naudojimo paprastumas, todėl jie visi yra atsparūs vandeniui ir įkraunami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    „SilexD“ siūlo daugybę dildo su ypač minkšta aukštos kokybės silikonine oda su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidiniu kietu šerdimi, kad jaustumėte itin tikrovišką ir nepakartojamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN medžiagos formulė, naudojama mūsų gaminiams užpildyti, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą. Suteikia nuostabų pojūtį ir didesnį elastingumą. Siekdami didžiausių orgazmo malonumų, SilexD savo kolekciją papildo vibracijos funkcija, kuri patenkins jūsų giliausias seksualines fantazijas. Nėra termoreaktyvios funkcijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Išpakuotas aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Fabulous Four

    Atraskite mūsų bestselerius su Satisfyer Fabulous Four rinkiniu. Komplekte yra analinis ir triušio vibratorius, slėgio bangų stimuliatorius ir masažuoklis. Visi gaminiai pagaminti iš silikono, o tvirtinimo detalės lengvai keičiamos.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Kaip tikra: minkšta oda – kieta šerdis!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ši silikoninė lazdelė, turinti 30 vibracijos funkcijų, yra lygus ir apvalus masažuojamasis žaislas, kuris pavers jus ir jūsų partneriu prabanga. Forma yra vientisai lygi su nuostabia silikonine danga ir suapvalintais kontūrais, kurie pasakiškai masažuos odą.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Black

    Realistiška silikoninė dildė su dvigubo tankio kotu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurie suteikia įdomios įvairovės makšties stimuliacijos ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paėmimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima mėgautis po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Aistringai veržiasi vėl ir vėl!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties silikoninis vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų jus tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibratorius „Vibe Therapy“ prekės ženklo užkalbėjimas. Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Skirtingai nuo daugelio kitų Kegelio pratimų gaminių, mūsų rinkinyje yra 4 skirtingo svorio kamuoliukai. Nuimamas dizainas leidžia surinkti skirtingus svorius pagal valią arba pagal sistemingą stiprinimo planą. Siūlome naudotis mūsų vadovu, norėdami išmokti modernizuotų metodų per visą mokymo programą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    „Dick Spand“ varpos išvaizda yra tikroviška, o jo galva ir nelygus kotas suteikia sodrią tekstūrą ir malonų suspaudimą. Mėgaukitės maloniu jo įprasto nuleisto koto įdėjimu ir patenkinkite savo poreikį užpildyti lengvai pritaikomą pripūtimo funkciją – puikiai tinka tiems, kurie mėgsta užpildyti didelius žaislus, bet ne nepatogaus įdėjimo. Siurbkite lemputę, kol pasieksite norimą užpildymą ir mėgaukitės tempimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alston Purple

    Ši maloni atmosfera veikia kaip magija! Antgalis pakrypsta į priekį, nukreipdamas 12 galingų vibracijos lygių tiesiai į karštąją zoną. Šilko glotnus silikonas ir lankstus kotas kiekvieną akimirką paverčia visiška palaima. Šis gaminys yra atsparus vandeniui, todėl juo galėsite mėgautis duše ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Padvigubinkite savo malonumą ir dvigubai smagiau...su šiuo dirželiu pririšamu dildo du geriau nei vienas! Silikono žiedas, esantis koto viršuje, veikia kaip našumą gerinantis gaidžio žiedas, o didesnis apatinis žiedas sukasi aplink jo kamuoliukus, kad būtų itin tvirtai suspaustas.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Palepinkite savo nuotaiką viliojančia pagunda. 17x P-Trigasm turi galingai zvimbiantį tarpvietės stiebą su 3 greičiais ir 4 išorinės vibracijos modeliais. Jame taip pat yra kelios besisukančių karoliukų eilės po veleno pagrindo paviršiumi, kurios viliojančiai sukasi aplink sfinkterį su 5 nustatymais. Galiausiai, po galiuko paviršiumi esantis karoliukas judės aukštyn ir žemyn, melždamas jūsų mielą vietą dar 5 judesio režimais.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Ši Kiotos Monstar dildo BEAST atrodo nuostabiai dėl kaklaraiščio dažų efekto ir madingo dildo dizaino. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realistiška silikoninė dildė su dvigubo tankio kotu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug Black

    Susipažinkite su pirmuoju aukščiausios kokybės kištuku, kuriame yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvadą, o galiukų vibracija – orgazmo stimuliacija. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64557 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.