×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm ypač moterims

Elementai 129 į 160190 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Šis lenktas vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jaimy D.. Jis gali lengvai pasiekti jos G tašką ir įjungti jos aistros variklį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun su nutrūkstančiais, galingais, cirkuliuojančiais vibracijomis gali būti naudojamas stimuliuoti klitorį, lytines lūpas ar kitas erogenines zonas. Sportišką dizainą užbaigia intuityvus valdymas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ives Pink

    Ives stimuliuos makšties vidų ir klitorį, pasiūlys 30 vibruojančių funkcijų ir įsimylėsite šilko švelnų silikoną iš pirmo prisilietimo. Ar jau išsirinkai!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Su automatine, ritmine pompos funkcija malonumui patenkinti ir raumenų treniruotėms!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Vibratorius Panacea iš Dream Toys Royal Fantasies kolekcijos yra purpurinis vibratorius su stilingu roségold spalvos akcentu apačioje ir permatomu žiedu, skirtu apšviesti raudona ir mėlyna LED lemputėmis. Panacea yra tvirtas ir tvirtas, su 2 galingais varikliais, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Mūsų Bwild Classic Bunny negalima prisijaukinti. 5 funkcijos ir 2 atskiri varikliai leidžia šiam kišeniniam augintiniui dirbti viršvalandžius, kad sukurtų naujo lygio pojūčius. Jums patiks jausmingas prisilietimas ir šilkinis lenkto koto slydimas bei tikslus kaipimas. Ir jis silikono iš neakytojo, šis zuikis gali žaisti lietuje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Sugar Bunny

    Šis dailaus dizaino silikoninis triušis puikiai patenkina savo 10 galingų variklio greičių ir funkcijų, švelniai išlenktu kotu su daug apimties ir tikslingomis triušio ausimis, kurios tiesiog neužges! Pagamintas iš prabangaus šilko švelnaus silikono, šis draugiškas žaislas taip pat atgaivins jūsų vonios ir dušo fantazijas, nes yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas. Su Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu nuplaunama greitai kaip zuikis.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Karštas ar šaltas malonumas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Mažas masažuoklis rankinei!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Užmegzkite ryšį ir sinchronizuokite savo pojūčius! Dvipusis masažuoklis „Fuse“ turi „Bluetooth“ ryšį ir dvipusį ryšį, todėl jūs ir jūsų partneris galite dalytis savo malonumais iš bet kokio atstumo. Integruota jutiklių technologija leidžia valdyti prijungtus įrenginius abiem kryptimis, kad bet kuris iš jūsų galėtų valdyti veiksmą. Šviečianti LED lemputė suteikia vaizdinį grįžtamąjį ryšį.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Sensual Set

    Sukurtas tam, kad įstumtų jus į jaudinantį pasaulį, teikiantį gilų pasitenkinimą, su Her Royal Harness™ The Royal Sensual Set. Kiekviename rinkinyje yra Regal™ Princess ir Sensual Probe su 3 keičiamais zondo žiedais

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Jausmingi orgazmai vienu mygtuko paspaudimu, šis G taško ir klitorio vibratorius gali būti pritaikytas prie jūsų kūno formų – su partnerio valdomo žaidimo galimybe naudojant nemokamą Je Joue programėlę (Apple ir Andriod!)

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Jo galingas variklis su 8 vibracinėmis programomis ir 5 e-stim programomis kartais lėtai atsimuša, o kartais greitai peršoka per šią kalvą ir tada kitą. Jis sukurtas taip, kad galėtumėte vienu metu mėgautis makšties ir klitorio stimuliacija. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Groove Pink

    „Groove“ yra nešiojama rožinė delno dydžio lazdelė, kuri yra paruošta suteikti jums spindinčius pojūčius ir gyvybingas vibracijas. Variklis yra varomas PowerBullet ir pasižymi neįtikėtinu vibracijos lygiu, kuris perkels jus per kraštus. Lengvai valdykite 4 skirtingus greičius ir 3 viliojančius raštus vienu mygtuko paspaudimu. Pajuskite pulsus, bangas ir greitį, kurie jus masažuoja ten, kur jums to labiausiai reikia, nesvarbu, ar tai skauda raumenis, ar jautri erogeninė vieta.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Remote Controlled Strapless Strap-On 3 Motors Red

    Triguba vibratoriaus galia – vienas arba su partneriu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Putojantis Pavé Vivian yra šilkinis lazdelės masažuoklis su akinančiomis krištolo puošmenomis, jausmingai išlenktu kotu ir 35 sensacingais vibracijos nustatymais, kad galėtumėte patirti nepakartojamą malonumą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Šiame treniruočių rinkinyje yra trys skirtingo svorio, skersmens ir ilgio kegelio kamuoliukai, skirti ugdyti raumenis savo tempu. Kėgelio kamuoliuko pratimai padeda sustiprinti moters dubens dugno raumenis, gerina makšties sveikatą, duoda seksualinės naudos ir pasitenkinimo. Kiekviename Kegelio rutulyje yra silikoninė virvelė, kurią naudojant galima lengvai išimti kamuoliuką. Pradėkite nešiodami kamuolį su mažiausiu svoriu ir dažnai mankštinkitės. Lėtai didinkite pratimų trukmę ir po kurio laiko pakeiskite į sunkesnį kamuolį.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Atgaivinkite dubens dugną! Šis trijų svertų silikoninių kegelio rutulių rinkinys turi pritvirtintas rankenas, kad būtų lengva išimti. Idealiai tinka geresnei šlapimo pūslės kontrolei, greitesniam gimdymo atsigavimui ir silpnų dubens dugno raumenų gydymui.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Nesvarbu, ar tai būtų speneliai, klitoris ar kitos vietos – siauras „Twirling Delight“ galiukas savo cirkuliuojančiomis vibracijomis visada pasiekia karštąsias vietas. Dėl higieniško dangtelio jis taip pat yra idealus kelionių draugas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Butterfly Kiss efektyviai stimuliuoja makštį ir klitorį su šokančio drugelio klitorio stimuliatoriumi. Kotas užtikrina intensyvų g taško masažą. Vibratorius turi du galingus variklius ir turi 30 įdomių vibracijos režimų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    ROMP Cello yra nuotoliniu būdu valdomas G taško vibratorius, sukurtas užtikrinti gerą vibraciją šiai jautriai erogeninei zonai. ROMP Cello padengtas silikonu, kuris suteikia malonumą, yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir visada paruoštas gerai praleisti laiką.

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Ypatingai lankstus „Jülie“ mini triušio vibratorius, skirtas dvigubai stimuliacijai: lankstus kotas su išskirtine galvute intensyviai masažuoja makštį iki taško G, o klitoris tuo pat metu lepinamas dilgčiojančia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    „Luxe rabbit Vibe Skye“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ronis visada yra vietoje – tai reiškia jūsų G tašką. Ron sukurtas intensyviai G taško stimuliacijai, su 8 programomis ir 5 skirtingais intensyvumo lygiais. Ronis netgi veda duše ir vonioje: jis visiškai atsparus vandeniui ir mielai palaikytų jums kompaniją. Jei Ronis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Martina iš Cala Azul kolekcijos yra prabangus Rabbit vibratorius, specialiai sukurtas stimuliuoti G tašką ir klitorį vienu metu. Dėl kompaktiško dydžio ir itin minkšto silikono vibratorius puikiai valdomas. Lengvai perjunkite tarp 10 vibracijos nustatymų ir atraskite savo mėgstamiausius net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160190 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.