×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm ypač moterims

Elementai 97 į 128190 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Iš silikono gaminr Satisfyer Twiling Joy savo cirkuliuojančiomis vibracijomis stimuliuoja visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris, lytinės lūpos ar net speneliai. Virpesius galima valdyti valdymo skydeliu arba Satisfyer Connect programėle.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Desire susitinka su dizainu su mūsų elegantišku ir raibuliuotu Bdesired Deluxe Pearl. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, turintis 6 funkcijas, siūlo daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Mėgaukitės aksominiais, raibuliais kontūrais ir naudokite tobulai kampuotą, apvalų galiuką, kad glamonėtumėte savo mielas vietas, kur tik trokštate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 palepins G tašką ir klitorį taip, kaip jums patinka. Lankstus kotas leidžia G taško vibratorių paversti triušio vibratoriumi. Du galingi varikliai atneša jums karštą kulminaciją.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Kiekviena šypsena daro pasaulį šiek tiek geresnį, todėl šis mielas džiaugsmo nešėjas savo vardą vadina geros nuotaikos garbei visur. Kas iš tikrųjų nėra taip toli, kai kalbama apie jūsų ergonomišką kreivę: pasidavus jo žavesiui, jis suvilios jus savo lanksčiu „Silk Touch“ paviršiumi, maloniai išlenkta forma ir 12 kvapą gniaužiančių. intensyvios vibracijos programos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy yra vibratorius, sukurtas specialiai klitoriui ir g taškui. Ji turi ovalo formos žiedą, pakeltą ant mielos šaukšto formos galvos ir puikų kampą stimuliuoti g tašką, leidžiantį mėgautis savo malonumais. Irisas minkštas, bet tvirtas, galva iš itin minkštos medžiagos, su stipriu įmontuotu varikliu, stipri vibracija nukels į nuostabią seksualinę kelionę!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Forma ir funkcija suderinta!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jos kūnas buvo viliojantis vingiuotas ir ji norėjo išskirtinio žaislo, kuris galėtų būti lankstus kartu su ja. Jos lankstumas prašau – jos dosnus lankstumas persikėlė kartu su ja. Ji paspaudė mygtuką, kad prasidėtų gilios, galingos vibracijos. Mmmmm… pulsuojantis malonumas taip gerai jausdavosi visame jos kūne ir giliai drėgname plyšyje tarp kojų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Mažas mėlynas vibratorius karštam malonumui!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Šie fantastiški silikoniniai rutuliukai su laisvai besisukiojančiais kamuoliukais (kiekvienas po 39 g) suteiks jums nuostabią stimuliaciją visą dieną ir tuo pačiu stangrins bei sustiprins makštį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Atgaivinkite ir sustiprinkite meilės raumenis su unikaliu 2 dalių Lemon Kegel treniruočių rinkiniu. Treniruokite savo dubens dugno raumenis taip, kaip jie trokšta su 6 palaipsniui sveriančiais treniruokliais, kad švelniai padidintumėte pratimų intensyvumą ir seksualinį malonumą. Dviejų dalių rinkinį sudaro 60 g ir 100 g bei visa treniruočių programa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Pink

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus seksualinius pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Teikia tiesioginę G taško stimuliaciją!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Tiesus ir pailgas „Elegant Soft Touch Vibe by Mae B“ korpusas yra toks glotnus ir švelnus liesti, o jo tvirta forma puikiai tinka daryti norimam spaudimui.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Puikiai tinkanti pirmą kartą, ši „Twisted“ kelių greičių kišeninė raketa suteiks jums neįtikėtiną pasitenkinimą, kuris nėra šio pasaulio! Pagamintas iš itin sklandaus TPR, briaunotas velenas suteikia neįtikėtiną stimuliaciją, o pagrinde esantis kelių greičių ratukas akimirksniu perkelia nuo plazdėjimo iki pulsavimo.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Cvelyn silikoninis vibratorius-30func.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Truda Lavender

    Mėgaukitės nesibaigiančiomis neįtikėtino malonumo naktimis su šiuo 7 funkcijų lenktu G taško vibratoriumi, pagamintu iš ypač minkštos silikoninės medžiagos. Šis sekso žaislas suformuotas su apvalia ir šiek tiek išsipūtusia galvute, kuri intensyviai stimuliuos visus jūsų malonumo taškus.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    „Bgood Deluxe Curve“ yra suformuota į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir švelniai suapvalintas galiukas užtikrina visišką aprėptį.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pasimėgaukite malonumo bangomis, kai California Dreaming™ Surf City Centerfold erzina ir kutena jus į ekstazę. Galingas lazdelės masažuoklis turi 3 jaudinančius dunksančius pulsavimo intensyvumus ir 10 vibracijos funkcijų, kad galėtumėte patirti malonumą visą gyvenimą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Tiesus ir pailgas „Elegant Soft Touch Vibe by Mae B“ korpusas yra toks glotnus ir švelnus liesti, o jo tvirta forma puikiai tinka daryti norimam spaudimui.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Kas žinojo, kad malonumas gali būti toks mielas? Kolekcijos atmosfera yra puiki dovana sau ar savo mylimajam. Ši riboto leidimo atmosfera privers jus šypsotis iš džiaugsmo kiekvieną kartą naudojant. Klasikinis plonas dizainas yra tylus, diskretiškas, kelių greičių vibracija, o lygus korpusas suteiks daug pojūčių.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Savitarnos prekės ženklas Iroha pristato lankstų lenktų ir bangų formos masažuoklį Iroha FIT MINAMO. Iroha FIT yra minkštas ir lankstus, skirtas švelniai prisitaikyti prie moterų erogeninių zonų.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Mūsų Bwild Classic Bunny negalima prisijaukinti. 5 funkcijos ir 2 atskiri varikliai leidžia šiam kišeniniam augintiniui dirbti viršvalandžius, kad sukurtų naujo lygio pojūčius. Jums patiks jausmingas prisilietimas ir šilkinis lenkto koto slydimas bei tikslus kutenimas. Ir kadangi jis pagamintas iš neakytojo silikono, šis zuikis gali žaisti lietuje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Leshy Purple

    Šis vibruojantis nuotolinio valdymo kiaušinis yra kompaktiškas, švelnios tekstūros žaislas. Vibracijas galima lengvai valdyti nuotolinio valdymo pulteliu. Kiaušinio vibratorius turi 12 skirtingų vibravimo funkcijų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sweet Smile Thumping G taško vibratorius yra lankstus vibratorius, turintis naujovišką trankymo funkciją nuostabiai išlenktame ir suapvalintame G taško antgalyje. Antgalis taip pat turi minkštą, stimuliuojančią tekstūrą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128190 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.