×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 10 - 14,9 cm

Elementai 65 į 96922 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Išbandykite šį dydį! Šis plonas, tekstūruotas gaidžio apvalkalas puikiai tinka keliaujantiems vyrams. Dabar galite iškart pagerinti erekciją, nelaukdami, nenaudodami tablečių ar kremų! Išorinė tekstūra stimuliuoja jūsų mylimąjį kiekvieną kartą ir suteikia subtilų bet kokio dydžio apimtį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    „TheMultifun 2“ džiugina jūsų libido labai ypatinga forma su 3 galingais varikliais, kuriuos galima meistriškai integruoti į jūsų mylėjimąsi: kai vienas iš jų yra tūriniame viršutiniame pagrindiniame korpuse, o kiti – apatiniame dviejų lenktų malonumų gale. rankos suteikia jaudinančių emocijų. Tai reiškia: ar prieš, ant viršaus, viduje, po ar tarpais – rožinė universali priemonė stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo viršutinės galvutės, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įvairių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Black

    Palepinkite savo potraukį! Ryškūs, saldainių spalvos „Jelly Rancher“ malonumo kištukai daro analinį įrašą įdomų ir malonių. Minkšti ir patogūs naudoti, šiuos sodrius ir spalvingus kištukus lengva gauti. Galimos 3 sultingos spalvos ir 3 įvadiniai dydžiai. Tvirti, bet lankstūs, šie kūginiai lobiai yra pagaminti iš kūnų saugaus ir bekvapio TPE ir tinka naudoti su visais lubrikantais.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Šis aukštųjų technologijų įrankis turi smailėjantį antgalį, todėl jis gali patogiai slysti ir suteikti didžiausią analinį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Atidarykite naujas duris su Bfilled Classic Unleashed belaidžiu nuotoliniu masažo kištuku. Kruopščiai suprojektuotas su smailėjančiu antgaliu, kuris idealiai tinka pradedantiesiems, ir nepastebiu pagrindu.

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Funky Massager yra su 4 unikaliais masažo dangteliais. Super mini masažuoklis įdeda visas jėgas į viršų. Šis nuostabus masažuoklis yra žaislas, kuris turėtų būti ant moters naktinio staliuko. Mini masažuoklis gali tiesiog patirti palaimingą orgazmą.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Savaime sutepa: šlapia slidu. Tiesiog įpilkite šiek tiek vandens ir įstumkite. Tekstūruota: mėgaukitės erotiniais pojūčiais, kai kalnagūbriai masažuoja jūsų kotą. Turėkite viską: gražiai suformuotas analinis. makšties. pūtimas lūpomis. Vibruoja: nuimamas vandeniui atsparus kulkos vibratorius zvimbia jūsų kotą, kad patirtumėte sprogstamą orgazmą. Tik geriausi: sukurti, sukurti, sukurti, išbandyti, mylimi ir atsakingai pagaminti By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Už nuostabias lytines lūpas ir jaudinančius jausmus!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision Joyballs Secret Set Pink/Purple

    „JoyDivision“ apdovanojimus pelnęs „Joyballs Secret“ yra unikalus treniruočių prietaisas, sukurtas efektyviai sustiprinti ir įtempti moterų dubens dugno raumenis, tuo pat metu turėdamas švelnų stimuliuojantį poveikį. Galima plauti indaplovėje, violetinė/juoda.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Simply Anal Baloon

    Su analiniu balionu seksas vyksta abiem kryptimis. Minkštas latekso balionas, kurio dydis patrigubėja. Patenkinanti net anališkiausią asmenybę.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Mėgaukitės padidintu analiniu malonumu iš dviejų e-stimuliacijos pulso taškų, suteikdami dilgčiojimo malonumą viduje ir išorėje. Galima naudoti 5 lygius elektro-stim su 5 galingomis vibracinėmis funkcijomis arba be jų. Bendra ergonomiška forma suteikia specifinį prostatos susijaudinimą ir malonų stimuliavimą tiesiai į tarpvietės sritį. Galima nešioti atskirai arba sekso metu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Alice Masturbator

    Alisa visada šalia jūsų! Atraskite tikrovišką patirtį su Alice + iš Kokos kolekcijos. Šis labai tikroviškas masturbatorius pagamintas iš minkštos ir lanksčios medžiagos, kuri jaučiasi kaip tikra oda. Masturbatorius turi dvi angas: išangę ir makštį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Butt Plug Black

    Puikus kištukas pradedantiesiems analiniam darbui!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Mėgaukitės kiekviena lempute, nes jos sklandžiai ir jausmingai slysta į jūsų išangę, teikdamos palaipsniui didėjantį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim E-Box Series 2B Kit

    Pirmą kartą pristatyta Erotica 2010 m., prireikė daugiau nei trejų metų tvirto tobulinimo, kad jis būtų pasiektas, ir jis vis dar tobulinamas naudojant naują beta programinę-aparatinę įrangą, išleistą 2015 m.

    689 €

    439 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pasiruoškite rokenrolui su P-Rock™ prostatos masažuokliu. Šis novatoriškas naujas vyrų prostatos masažuoklis yra puikus sekso žaislas, kurį galima naudoti tiek vienam, tiek su žaidimų draugu. Jo unikalus, lenktas dizainas idealiai tinka tuo pačiu metu stimuliuoti prostatą ir sėklidžius, todėl pasiruoškite, kad jūsų protas būtų visiškai išpūstas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Love Shower

    Tiesiog užpildykite išspaudžiamą lemputę (10,5 cm, Ø 5 cm) bet kokiu skysčiu ir mėgaukitės dilgčiojimo pojūčiais pagal savo užgaidą su dušo priedu (4 cm) arba purkštuvu (7 cm) – makšties arba analiniu būdu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Friend with Benefits Nicole Adams Masturbator

    Nicole Adams Masturbator paverčia jūsų troškimus realybe ir visada yra jūsų laukia. Šis tikroviškas modelis turi šilkinį minkštumą ir tikrovišką pojūtį. Interjeras sukurtas su stimuliuojančia struktūra, kuri suteikia papildomo stimuliavimo lygio. Medžiaga įsiskverbia ir lengvai juda pagal jūsų ritmą. Po to maurbatorių lengva valyti.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Purple

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    B Yours Slim analinis kištukas yra puiki įžanga į užpakalio kištukus! Dėl siaurėjančio dizaino ir ergonomiško pagrindo ploną analinį kištuką lengva nešioti ir patogu sėdėti. Minkšta, lanksti medžiaga apkabins jūsų linkius, liks saugiai pritvirtinta tarp jūsų skruostų. B Jūsų kištukai yra saugūs kūnui, be ftalatų ir lengvai valomi.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Black

    Patirkite geriausią spenelių erzinimą ir malonų veiksmą su Nipple Play Vacuum Twist Suckers. Diskretiški ir kompaktiški daugkartiniai spenelių čiulptukai pasižymi unikalia vakuuminio slėgio konstrukcija, užtikrinančia intensyvią stimuliaciją ir orgazminius pojūčius. Norėdami patirti malonumą, tiesiog užsukite, pasukite ir mėgaukitės.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Pasiruoškite būti sužavėtam su unikaliu šios 10 funkcijų kulkos vibracijos dizainu. Elegantiškas ir diskretiškas, stilingas rožinio aukso apdaila, jūsų meilės mygtukas bus lygus paviršius, smailiais kraštais ir intensyviai vibruojančiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Galimas šlapinimasis ir ejakuliacija! Įdėkite jį, pajuskite ir mėgaukitės – vyrams, kurie nori patirti naują malonumą. Tuščiaviduris juodas plečiamasis įkišamas į šlaplę. Lankstus. Ilgis 11,8 cm, įterpimo gylis 10,7 cm. Ø 0,7-1,3 cm. Medžiaga: silikonas, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    „Sweet n' Small“ 4 colių siurbimo taurė „Dildo“ užtikrina tikrovišką, kompaktiško dydžio stimuliaciją! Idealiai tinka pradedantiesiems arba visiems, kurie nori švelnesnio prisilietimo, Sweet N' Small 4,5 colio yra 3,75 colio įkišamo ilgio ir 1,25 colio pločio. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai laikosi prie bet kokio lygaus paviršiaus arba dėvėkite jį su dirželiais, kad jausmingai linksmintumėte kartu su savo partneriu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Coral

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ar esate laukinis gyvūnas, ar gerai dresuotas šuniukas? Pavirskite vilku, staugiančiu iš malonumo, nes atraskite 3 greičius ir 7 zvimbiančios grobio palaimos funkcijas! Dėl nuotolinio valdymo pulto šį kištuką itin lengva naudoti žaidžiant solo, tačiau labai smagu naudoti, kai perduodate valdžią partneriui. Itin minkštas ir pūkuotas dirbtinis kailis yra toks nenugalimas, kad jūsų meilužis negalės atitraukti rankų nuo jūsų, kol kištukas dūzgia jūsų skylėje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES vienpolis metalinis šlaplės kanalas ir mėlynas elastingas, unipolinis penio dirželis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – dangaus mėlynos spalvos universalus prietaisas stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo pagrindinio variklio, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įdomių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Manote, kad vikriems pirštams nėra pakaitalo? Negerai! Šis unikalus prostatos stimuliatorius yra įkvėptas vikriausių pirštų ir gali lengvai juos imituoti. Mėgaukitės švelnaus silikono prisilietimu ir 10 vibracijos režimų, kurie jūsų nepaliks šalti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Padarykite pareiškimą neištarę nė žodžio naudodami šį „Deluxe Ball Gag with Dildo“. Šis „du viename“ kamštelis turi kažką jums abiem: lygų, apvalų guminį kamštelį jūsų objektui ir tvirtą guminį dildo, kad galėtumėte mėgautis iš arti ir asmeniniu malonumu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96922 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.