×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 10 - 14,9 cm

Elementai 33 į 64922 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Anal Dildo Black

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    „B jums malonumą ir orgamą. Kiekviename rutulyje yra pasvertas karoliukas, kuris jus judesyje sukelia organines vibracijas, stimuliuoja ir masažuoja jus. Įkiškite juos į savo patvirtinimą, amžinai vibruodami ar pirštais, kad sukurtumėte sustiprintą orgazmą.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Reguliuojamo dydžio Satisfyer Swordsman gaidžio žiedas sustiprina erekciją ir pailgina mylėtis, nes turi kraują sulaikantį poveikį. Pagamintas iš silikono, didelis banguotas klitorio stimuliatorius taip pat džiugina abu partnerius intensyvia vibracija.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    „Multi P-Joy“ yra tikra vyriško malonumo naujovė. Lanksčioje galvutėje yra pirmasis variklis su masažo kamuoliukais, kuris juda aukštyn ir žemyn, kad dėl savo banguoto veleno kuo tiksliau glostytų prostatą. Antrasis variklis turi besisukančius rutulius, kurie stimuliuoja išangės sienelę, o trečiasis variklis yra sutelktas į tarpvietės malonumą. Dėl apvalios formos garantuojamas lengvas ir minkštas įsiskverbimas. Prostatos masažuoklis turi 5 aukštyn ir žemyn režimus, 5 sukimosi režimus ir 7 vibracijos režimus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Stealth

    „Nexus Revo Stealth“ suteikia nepastebimai nuotoliniu būdu nukreiptą malonumą prostatai ir tarpvietei, kad patirtų nuostabų prostatos orgazmą!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Leidžia šlapintis ir išsiveržti jį nešiojant! Tuščiaviduris plėstuvas su kamščiu ir galvutės žiedu. Lanksti medžiaga ir Soft-Touch paviršius užtikrina lengvą įkišimą ir malonų pojūtį nešiojant plėtiklį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Jūs niekada nematėte nieko panašaus; tai pati šauniausia užpakalinių kištukų naujovė nuo tada, kai jie pasirodė rinkoje. Užuot tiesiog kimšę kieno nors užpakalį, galite jį panaudoti tikrai užą tunelio angą, kuri eina per visą kištuką.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Šis pintas 54 colių dirbtinės odos botagas turi kalnų krištolo detales ant rankenos.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Šis analinis masažuoklis, išlenktas, kad nukreiptų į P tašką arba, moterims, siektų G taško, taip pat turi išsipūtusią lemputę jūsų vidiniam malonumui! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick Remote Controlled Dual Motor Prostate Massaging Vibrator yra galingas ir prabangus masažuoklis, specialiai sukurtas poroms. Du atskiri galingi varikliai užtikrina vidinę ir išorinę intensyvią stimuliaciją. Tai puikus masažuoklis G taškui ir klitoriui, taip pat turi puikų kampą prostatai stimuliuoti.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Megan

    Kišeninis pūlingas su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad patirtumėte jaudinamų pojūčių. Megan yra mergina šalia, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Megan turi tempiamą makštį ir atvirą meilės tunelį, kad tilptų bet kokio ilgio varpą ir būtų lengva valyti. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Plug-ilicious 2 yra vibruojantis analinis kištukas su ypač stipria vibracija, kurį galima valdyti iš išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio ar Apple Watch. Lygus paviršius, iš kūnų nekenksmingo silikono, leidžia lengvai įkišti kištuką ir užtikrinti saugų potyrį. Plug-ilicious 2 gali naudoti tiek vyrai, tiek moterys, jis gali prisijungti prie dušo, nes yra atsparus vandeniui ir turi šnabždesio režimą, kad būtų galima diskretiškai linksmintis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Slim

    Nexus revo slim yra besisukantis prostatos ir tarpvietės masažuoklis, puikiai tinkantis pradedantiesiems masažuoti prostatą arba tiems, kurie nori kažko šiek tiek mažesnio. Naudodamas tą pačią technologiją, kaip ir visame pasaulyje žinomas revo asortimentas, „revo slim“ suteiks intensyvią, tikslinę prostatos ir tarpvietės stimuliaciją. „Slim“ turi papildomas daugiakrypčio veleno sukimosi parinktis ir yra atsparus vandeniui, kad būtų lengviau valyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Ieškote gražaus dildo už gerą kainą? Rider yra idealus prekės ženklas! Jis yra seksualios tikroviškos formos, įskaitant sėklides, universalios skaidrios spalvos ir pagamintas iš malonios TPE medžiagos, kuri yra maloniai minkšta ir be ftalatų. Mėgaukitės su juo tuo, ko nori jūsų gerklė ar makštis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriui, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Mini Masturbator

    Mažas, odos spalvos masturbatorius, makšties formos su ryškiomis lytinėmis lūpomis.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Cock Cage Set

    Šiame gaidžio narve yra viskas, ko reikia jo vyriškumui sutramdyti. Skaistumo diržas apsaugo jo varpą permatomoje rankovėje. Naudoti labai paprasta: varpos rankovėje yra strypai, į kuriuos galima įdėti vieną iš trijų pridedamų žiedų – atitinkančius varpos koto perimetrą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Twin Balls Pink

    Du šiek tiek ovalūs meilės kamuoliukai su apvaliais įdubimais, sujungti medžiagos juostele.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Sofia Mocha

    M for Men Sofia yra minkšta, atvira ir paruošta žaisti. Šis tikroviškas glostymo kanalas pripildytas sensacingų tekstūrų. Jame yra kelių greičių vibruojanti kulka, kuri pagerina pojūtį glostymo metu. Atviras ir lengvai valomas Sofija pritaikys bet kokio dydžio penį.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožinės spalvos plėtiklis su 7 galingais vibracijos lygiais vienu mygtuko paspaudimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Šis gražiai išlenktas varpos užraktas turi pritvirtintą tuščiavidurį penio lazdelę. Galite užfiksuoti jį pagrindiniame žiede su pridedama spynele. Įkišamas varpos lazdelės ilgis yra 9 cm, o vidutinis skersmuo – 7 mm. Griebtuvo vidinis skersmuo 35 mm, pagrindo žiedo vidinis skersmuo 50 mm.

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Fascinate Purple

    Duo kamuoliukai, labai vaizdingas ir ergonomiškas dizainas, higieniškai aukščiausios kokybės medicininis silikonas.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Šis aptakus ir tvirtas G taško masažuoklis patobulintas iš aukščiausios kokybės ABS ir patkys į reikiamą vietą kai kuriems orgazmam! Naudoti šią 13 cm ilgio „meilės raketą“ labai paprasta, tiesiog pasukite, kad paleistumėte, sustabdytumėte arba atidarytumėte, kad pakeistumėte vieną AA bateriją.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Vienalaikiams kulminacijai! „The Couple's Vibrator“ iš Black Velvets yra gaidžio/rutulio žiedas su vibratoriumi ir vibro-klitorio stimuliatoriumi. Gaidys ir rutulinis žiedas turi būti uždėti taip, kad vibratorius tilptų ant varpos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Su ilgiausiu vyriško grobio galu, trumpiausias galas stimuliuos tarpvietę, o 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai sustiprinti, veikiant kaip gaidžio ir kamuoliuko žiedai.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Mažas paguldomas vibratorius su pleišto formos dalimi lytinėms lūpoms paskleisti ir penio formos kotu išsipūtusiu galvute. 10 galingų vibracijos režimų tuo pačiu metu stimuliuoja klitorį, makštį ir G tašką. Galima diskretiškai nešioti apatinio trikotažo viduje. Galima valdyti vienu mygtuko paspaudimu arba nuotolinio valdymo pulteliu. Įkraunama kartu su USB laidu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set

    Šis 3 lygių, švelniai sugraduotų kištukų rinkinys puikiai tinka švelniai įvesti į analinį žaidimą. Ergonomiškas dizainas imituoja natūralius kūno linkius, o tvirtas, bet minkštas silikonas yra pakankamai patogus ilgalaikiam dėvėjimui. Švelniai suapvalinti galiukai ir nepavojingas dydis puikiai tinka treniruotėms ar darbui iki kito dydžio. Siurbtuko pagrindas leidžia pritvirtinti kiekvieną kištuką prie lygaus, kieto paviršiaus, kad būtų galima įdėti laisvų rankų įrangą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Purple

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – universalus įrankis stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Karštas rankų darbas arba pilnavertis seksas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Jaunas meilužis patiria makštį, jaučiasi kaip pirmą kartą, kiekvieną kartą! Specialios laukiamos makšties sklandžiai atsidarančios tikroviškos lūpos specialiai sukurtos tunelinės higieniškos ir lengvai valomos, lengva rankena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diskretiškas „visur nueina“ masažuoklis, kuris džiuginančiu malonumu patenkina kiekvieną gašlų geismą. Taip, tai „Red Hot“, padidinantis kiekvieną jūsų norą. Su intensyviu 10 funkcijų varikliu ir vingiuotu korpusu, pagamintu iš bekvapio, neporingo ir hipoalerginio aukščiausios kokybės silikono, jūs kenčiate ne dėl geriausio malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64922 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.