×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai

Elementai 33 į 64164 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100ml

    Ar jūsų sekso žaislai turi jautrų paviršių? Tai nėra problema naudojant EROS All Purpose Cleaner. Dėl savo sudėties be alkoholio šis higieniškas valymo purškiklis idealiai tinka švelniai valyti ir prižiūrėti erotinius žaislus su jautriais paviršiais.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Woman Aloe 2ml 10 pack

    Papildomas postūmis moterų kūnui: pjur WOMAN Aloe yra vandens pagrindu asmeninis lubrikantas su natūraliu ingredientu alaviju. Tai suteikia daugiau malonumo ir papildomai prižiūri moters odą. Alavijų augalas sudaro 99 procentų vandens, kurį jis kaupia skaidraus gelio pavidalu savo lapuose. Būtent tai suteikia ekstraktui drėkinamąjį poveikį ir padeda padidinti odos elastingumą.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Bio Anal 50ml

    Kad būtų daug linksmybių aplink užmuką!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Jūsų pasitenkinimo vyrai buvo sukurti tam, kad vėl ir vėl jus patenkintų puikia patirtimi! Kai jums taip smagu, turite tinkamai rūpintis savo partneriu ir reguliariai jį valyti, kad jis ilgą laiką išliktų kaip naujas.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Karibų nakties magija apgaubia jūsų aistros akimirkas su „Exotic Escape“ – nauju masažo geliu „du viename“ su egzotišku Pietų Amerikos vaisių kvapu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Organic Toy Cleaner 150ml

    Mėgaukitės maksimalia savo intymių žaislų higiena su kokybišku S8 Toycleaner. Ši aukščiausios kokybės formulė užtikrina, kad jūsų mėgstamos naujovės išliks žaižariškai švarios ir šviežios: tiesiog prieš naudojimą ir po naudojimo jas apipurškus šiuo kūnui saugiu produktu. Išlaikant kuo natūralesnes sudedamąsias dalis, S8 Toycleaner yra patikimas, skaidrus higienos pasirinkimas, užtikrinantis jūsų mėgstamų malonumų teikėjų patvarumą ir puikiai parduodamas perkant bet kurį žaislą.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Jūsų aistros akimirkas pakurstys nauja energija dėl Madagascar Sweetness, naujo masažo gelio 2 viename su saldžiu Madagaskaro vanilės kvapu ir žaviu šildančiu efektu. Ištirta, kad būtų skatinama gera savijauta, ramybė ir pusiausvyra, jis drėkina ir tepa. Dėl savo minkštos ir šilkinės tekstūros idealiai tinka jausmingiems masažams visose kūno vietose.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Cooling lubrikantas idealiai tinka jūsų Satisfyer Men ir užtikrina dar didesnę įvairovę ir jaudulį: žavus vėsinamasis efektas leidžia tyrinėti visiškai naujus pojūčių pasaulius ir atgaivina visiškai nauju būdu. Lubrikantą galima naudoti su visais prezervatyvais, todėl puikiai tinka ir seksui su partneriu. Medicininis lubrikantas be aliejaus ir riebalų yra ypač nekenksmingas odai ir užtikrina ilgalaikį trinties nebuvimą, o tai reiškia, kad galite maksimaliai išnaudoti savo malonius pojūčius. 300 ml kiekio jums užteks ilgam.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Originalus AQUAglide Massage + Glide – tai medicininis SPA 2 viename masažas ir tepamasis gelis jausmingiems viso kūno potyriams. Visiems mėgstantiems be kvapų!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    EasyGlide yra aukščiausios kokybės vandens pagrindu pagamintas lubrikantas, gamintojas gamintojo sertifikuotas Vokietijos. Ypatinga, neriebi kompozicija lengvai pašalinama vandeniu ir nepalieka jokių žymių net ir aistringomis akimirkomis. Malonios konsistencijos ant odos, nelipnios, taip pat puikių tepimo savybių ir optimalaus kiekio EasyGlide idealiai tinka pilnaverčiam ir nerūpestingam seksui.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    EasyGlide Silicon lubrikantas. Idealiai tinka masažams. Priešingai nei vandens pagrindo lubrikantai, silicio lubrikantai greitai neišdžiūsta.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Šis specialus vandens pagrindo asmeninis lubrikantas, susidoroti su intensyviais pojūčiais analinio sekso metu, taip pat gali būti naudojamas su visais žaislais. Pantenolis turi drėkinamąjį poveikį. Ramunėlės ramina intymią zoną.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutral lubrikantas idealiai tinka jūsų Satisfyer Men ir yra puikus pasirinkimas natūraliam malonumui: jokių efektų, jokių triukų, tiesiog pojūčiai be trinties jūsų malonumo centre. Lubrikantą galima naudoti su visais prezervatyvais, todėl puikiai tinka ir seksui su partneriu. Medicininis lubrikantas be aliejaus ir riebalų yra ypač nekenksmingas odai ir užtikrina ilgalaikį trinties nebuvimą, o tai reiškia, kad galite maksimaliai išnaudoti savo malonius pojūčius. 300 ml kiekio jums užteks ilgam.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

    Tobula genitalijų ir žaislų priežiūra ir valymas. EROS Intimate & Toy Cleaner švelniai valo ir prižiūri visas medžiagas vienu metu. Dėl savo sudėties be alkoholio jis ypač tinka jautriai odai. Tiesiog užpurkškite ant norimos kūno dalies ar paviršiaus ir po trumpo kontakto nuvalykite švaria šluoste.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Sukurtas pjur, skirtas švelniam, higieniniam suaugusiųjų malonumo gaminių valymui. We-Vibe Clean yra dermatologiškai patvirtintas, neutralaus kvapo ir skonio. Jis sukurtas naudoti su alkoholiui jautriomis medžiagomis, tokiomis kaip lateksas, guma ir silikonas.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Dėl trigubo masažo, drėkinimo ir tepimo veiksmų, 98,1 % natūralių ingredientų ir nenugalimo saldumo laukinių braškių aromato, laukinės uogos yra puikus saldus skanėstas kiekvienai kartu praleistai atpalaiduojančiai akimirkai.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Šis unikalus žaislų valiklis yra pripildytas natūralių valymo ingredientų, tokių kaip arbatmedžio aliejus, levandų aliejus ir įmonės prekės ženklu pažymėtas natūralus antibakterinis ingredientas, gvajavos žievė.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Satisfyer buvo sukurtas tam, kad katapultuotųsi į debesis 9 ant nepamirštamo intensyvaus orgazmo bangos. Todėl nenuostabu, kad savo asmeninį spaudimo bangos stebukladarį norite laikyti šalia savęs. Kai jums taip smagu, turite reguliariai ir kruopščiai valyti savo malonumo partnerį, kad jis ilgą laiką išliktų kaip naujas.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Šis „EasyGlide Natural“ yra natūralaus pagrindo lubrikantas, kuris nedirgina intymių vietų. Formulė yra nekenksminga odai (dermatologiškai ir kliniškai patikrinta ir peržiūrėta), be vandens ir riebalų, optimali pH vertė. Vandens pagrindo lubrikantas yra skaidrus, bekvapis ir neutralaus skonio.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B CLEAN 200ml

    Mister B CLEAN yra dezinfekavimo priemonė, tinkanti paviršiams, instrumentams ir žaislams dezinfekuoti pagal klinikinius standartus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Kinx Silk Slix vandens pagrindo lubrikantas sustiprina ir papildo natūralų jūsų kūno sutepimą, kad būtų intensyvesnė stimuliacija ir geresnis seksas. Šis vandens pagrindo lubrikantas padidina komfortą, todėl intymumas tampa lengvesnis ir malonesnis.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Ar kada nors matėte lūpų blizgesį, kuris sukuria vibracijos bangas? Ar kada pagalvojote, kad lūpų blizgis ateis į jūsų gyvenimą ir privers jus dar labiau mėgautis oraliniu seksu ir bučiniais?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Renewal Powder 60g

    Pasirūpinkite savo mėgstamais Realistic Skin produktais ir palaikykite juos gaivius ir naujus naudodami S8 Renewal Powder. Nuplaukite ir išdžiovinkite žaislą „Realistic Skin“. Užtepkite nemažą kiekį miltelių ir švelniai patrinkite, kol žaislas vėl taps minkštas ir lygus.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

    MOJO Libido Warming Glide yra sumaišytas su lytinį potraukį stiprinančiu ekstraktu Horny Goat Weed, siekiant padidinti jūsų libido. Natūraliai sušildo odą susilietus ir jaučiasi kaip jūsų kūno tepalas. Puikiai tinka naudoti su bet kokiu vyrišku masturbuojančiu žaislu. Lengva valyti. Be parabenų, grynas veganiškas ir saugus prezervatyvams. rezultatas reguliariai, kad pasiekė norimus rezultatus.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joyboxx Hygienic Storage System Black

    Susipažinkite su patentuotu JOYBOXX su PLAYTRAY; Pirmoji pasaulyje higieniška laikymo sistema, skirta malonumo gaminiams tvarkyti prieš naudojimą, jo metu ir po jo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Maitina hialurono rūgštimi ir pantenoliu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Būti šiek tiek skystam gyvenime paprastai svarbu, bet meilės gyvenime tai būtina. Pristatome TOYFLUID – švelnų sekso žaislų kompanioną. Šis malonus vandens pagrindo lubrikantas puikiai tinka silikoniniams žaislams.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Kad būtų daug linksmybių aplink užmuką!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Itin veiksmingas intymus, vandens pagrindo lubrikantas, be dėmių, itin drėkinantis, apsaugantis nuo sudirginimo ir trinties.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Doc Johnson ULTRASKYN™ Refresh Powder yra vienintelė pudra, garantuojanti optimalų jūsų ULTRASKYN™ žaislų atkūrimą ir priežiūrą. Šie 100 % be talko milteliai susideda iš natūralių ingredientų ir yra specialiai sukurti taip, kad pagerintų ir pailgintų visų jūsų mėgstamų ULTRASKYN™ produktų tarnavimo laiką, kad kiekvieną kartą pasijustumėte kaip pirmą kartą.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64164 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.