×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai erotiniai žaislai

Elementai 129 į 160164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Orion Special Cleaner 200ml

    Užsisakykite dabar! Valymo purškiklis žaislams. Taikoma su medžiagomis, pagamintomis iš gumos/latekso, PVC ir plastiko. Gera valyti baltymus. Naudojimas: purkšti ant valomo paviršiaus – veikia per kelias sekundes.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Cobeco Pharma Female Shine Toycleaner 120ml

    Moteriškas Cobeco Shine Toycleaner yra specialiai sukurtas itin higieniškam erotinių žaislų valymui. Šiame valiklyje nėra alkoholio ir jis yra specialiai sukurtas kruopščiam erotinių žaislų valymui.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Jei norite geresnio kokybės vandens pagrindo lubrikanto, „pjur Aqua“ rasite būtent tai, ko ieškote! Vanduo visiškai absorbuojamas odoje. pjur Aqua nepalieka lipnios plėvelės – tik išskirtinis bendras pojūtis.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Warm Lubricant – tai intymus vandens pagrindo lubrikantas, maloniai šildantis odą. Šildantis efektas stimuliuoja jautriausias kūno vietas ir lengvai pasklinda, kad galėtumėte nusiteikti jaudinamai. Šis lubrikantas papildo natūralią kūno drėgmę ir suteikia daugiau komforto lytinių santykių metu. MALE Cobeco Warm Lubricant suteikia intensyvų ir jaudinantį malonumą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Atraskite Amoréane Med vibruojančio lubrikanto magiją ir jo įdomias savybes, kurios priverčia vibruoti intymiausiomis akimirkomis dėl natūralios formulės, kurioje aktyvūs Amazonės atogrąžų miškų augalų ekstraktai. Pagrindinės jo sudedamosios dalys yra jambu augalas (stiprus vaistažolių ingredientas) ir alavijo sultys.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO H2O Lubricant Tropical 30ml

    Vienintelis vandens pagrindo lubrikantas, kuris jaučiasi kaip silikonas, dabar 15 nenugalimų skonių! JO H2O aromatizuoti tepalai suteikia sklandų, ilgiau trunkantį slydimą be dirbtinių saldiklių ir jokio poskonio.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Vienintelis vandens parduodamas analinis atpalaiduojantis sklandymas! Praturtintas visais natūraliais gvazdikėliais. Itin tiršta nelašanti formulė atpalaiduoja, bet nenutirpsta. Galima naudoti su silikoniniais žaislais!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO H2O Lubricant Pina Colada 60ml

    Visada tinkamas laikas kokteiliui su šiais nuostabiais klasikiniais skoniais. Be alkoholio, nepakenkiant skoniui, įtrauk juos į savo kasdienybę ir pasimėgaukite skoningais nuotykiais!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Jei turite jautrią odą, naudokite jautrų lubrikantą. Mister B LUBE Sensitive pasižymi visomis geriausiomis mūsų įprasto vandens pagrindo lubrikanto savybėmis, tačiau geriau tinka jautriai odai. Vis dar slidus ir paprastas naudoti kaip mūsų klasikinis tepalas, tačiau su papildomais jautriais ir atkuriamaisiais ingredientais alaviju ir vitaminu E, kad jūsų patirtis būtų sklandesnė ir malonesnė.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Control Lub Gel Aloe 75ml

    Kiekviena aistros akimirka yra brangi, o Aloe lubrikantinis gelis jumis rūpinasi. Gaivinančios ir drėkinančios Aloe Vera savybės kartu su tepimo gelio veikimu daro šį produktą idealiu pasirinkimu esant intymiam išsausėjimui ir kai norite savo intymioms akimirkoms suteikti gaivaus, jausmingo ir švelnaus prisilietimo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Pussy Willow Hybrid 240ml

    Pussy Willow Silk Hybrid Glide yra puikus vandens ir silikono mišinys. Šis rankų darbo hibridinis šilkas, praturtintas ekologiškas saldymedžio šaknimi, sukuriamas prabangių ir kreminį pojūtį. Itin ilgai galintys, glotnūs ir saugūs naudoti su platina kietintais silikoniniais žaislais. Naujas hibridinis standartas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 120ml

    MOJO Libido Warming Glide yra sumaišytas su lytinį potraukį stiprinančiu ekstraktu Horny Goat Weed, siekiant padidinti jūsų libido. Natūraliai sušildo odą susilietus ir jaučiasi kaip jūsų kūno tepalas. Puikiai tinka naudoti su bet kokiu vyrišku masturbuojančiu žaislu. Lengva valyti. Be parabenų, grynas veganiškas ir saugus prezervatyvams. Naudokite reguliariai, kad pasiektumėte norimus rezultatus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 100ml

    Šis intymus lubrikantas turi drėkinamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Tai suteikia daugiau komforto seksualinės veiklos metu ir papildo natūralią kūno drėgmę, todėl lytinis aktas tampa intensyvesnis. CBL Cobeco Anal Lubec Water Based suteikia daugiau erotinio malonumo abiem partneriams. Šį lubrikantą taip pat galima naudoti kartu su latekso prezervatyvais.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    „Mister B Care Toy Wash“ yra geriausias būdas išlaikyti jūsų žaislus švarius ir pailginti jų tarnavimo laiką. Šis ploviklis yra specialiai sukurtas sekso žaislams valyti. Jį saugu naudoti su mėgstamais žaislais, pagamintais iš bet kokių medžiagų. Nevalyti žaislai su tepalo likučiais ir kūno skysčiais gali sukelti bakterijų arba kenksmingų cheminių reakcijų, kurios žaloja žaislus, todėl geriausia juos laikyti švarius, o kai kurie muilai gali sugadinti tam tikras medžiagas, todėl geriausia būti saugiems naudojant Mister B Care Toy Wash.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Bio Organic Toy Cleaner 150ml

    Cobeco Bio Organic Toycleaner yra specialiai sukurtas higieniškai valyti erotinius žaislus ir turi daugiau nei 97% natūralių ingredientų. Šis žaislų valiklis užtikrina natūralų ir kruopštų valymą, išlaikant erotinių žaislų kokybę. „Cobeco Organic Toycleaner“ užtikrina higienišką žaislų naudojimą ir ilgalaikį malonumą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Body Lube Water Based 250ml

    CBL Cobeco Body Lube Water Based yra intymus vandens pagrindo lubrikantas, kuris dėl savo unikalios slystančios tekstūros suteikia natūralų malonumą. Lubrikantas turi drėkinamąjį ir drėkinamąjį poveikį, kuris papildo natūralią kūno drėgmę. Taip lubrikantas suteikia daugiau komforto lytinio akto metu. CBL Cobe Body Lube vandens pagrindu tepalas turi lengvai pasiskirsto ir slystančią tekstūrą, todėl galite intensyviai padidinti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Mister B DOUBLE-F yra ypač tirštas vandens pagrindo lubrikantas, skirtas tiek įprastam, tiek ekstremalesniam FFun. Idealus klampumas kumšteliams ir žaidimams su dideliais žaislais. Ilgą laiką iki glotnus ir glotnus. Labai tinka viso kūno masažui ir žaidimui po dušu.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Aloe vera lubrikantas, vandens pagrindu ir suderinamas su silikoniniais žaislais. Glee yra bekvapis ir beskonis, todėl seksas yra toks tikras, koks jis yra.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pharmquests Fragrance Toy Cleaner Rose 100ml

    Greitai veikianti formulė purškimo buteliuke patogiam naudojimui namuose ar kelionėse. Sukurta efektyviam giliam erotinių produktų valymui ir dezinfekcijai po naudojimo bei higieniškam Jūsų gaminių saugojimui ilgesnį laiką.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO H2O Lubricant Sex on the Beach 60ml

    Visada tinkamas laikas kokteiliui su šiais nuostabiais klasikiniais skoniais. Be alkoholio, nepakenkiant skoniui, įmaišykite juos į savo kasdienybę ir pasimėgaukite skoningais nuotykiais!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Sterile Lubricant Sachets 10x3g

    Naudojamas medicinos specialistų Aqualube (taip pat vadinamas AquaGel) yra sterilus lubrikantas, sukurtas taip, kad būtų saugus ir higieniškesnis. Skaidrus želė tirpalas yra storas ir ilgai išliekantis, kad padėtų įterpti, todėl puikiai tinka naudoti su analiniais sekso žaislais ir šlaplės zondais.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swede Original Aqua Comfort Anal Lubricant 60ml

    Aqua Comfort Anal yra aukščiausios kokybės, unikali vandens pagrindu pagaminta formulė, skirta analiniam tepimui, kuri užtikrina puikų, nelipnų ir ilgalaikį tepimą. Pojūtis yra gilus ir šilkinis, nepaliekant likučių ant odos po naudojimo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Kai nusileidžiate ir susitepsite, išvalyti yra lengva! Tiesiog užpurkškite šį antibakterinį, priešgrybelinį, bakterijas naikinantį sekso žaislų valiklį tiesiai ant žaislo ir nuvalykite.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Užsisakykite dabar! Valymo purškiklis žaislams. Taikoma su, pagamintomis iš gumos/latekso, PVC ir plastiko. Gera valyti baltymus. Naudojimas: purkšti ant valomo paviršiaus – veikia per kelias sekundes.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • System JO H2O Lubricant Mojito 60ml

    Visada tinkamas laikas kokteiliui su šiais nuostabiais klasikiniais skoniais. Be alkoholio, nepakenkiant skoniui, įmaišykite juos į savo kasdienybę ir pasimėgaukite skoningais nuotykiais!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Woman Selection 3 x 30ml

    2021 m. žiema bus karšta, nes pjur pristato patrauklų rinkinį „Pjur WOMAN Selection“. Rinkinyje yra trys geriausiai parduodami asmeniniai lubrikantai iš WOMAN asortimento – tai idealus starto rinkinys arba puiki dovana bet kokiai progai. Linksmas, akį traukiantis dizainas tikrai išsiskiria parduotuvių lentynose, viliojantis klientus pasiimti ir įsigyti rinkinį

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Sterile Cleaning Wipe Sachets 10 pack

    Šios patogios sterilios alkoholio servetėlės yra idealus būdas išvalyti visus elektrinius sekso žaislus. Atskirai supakuoti, kad būtų švaru, jie yra pakankamai maži, kad būtų galima įdėti į ElectraStim dėklą arba laikymo maišelį, kad būtų patogu valyti namuose ir keliaujant. Sukurta medicinos prietaisams valyti, viena iš šių vienkartinių servetėlių nuvalykite elektrodus prieš žaisdami, kad įsitikintumėte, jog juose nėra bakterijų.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 60ml

    Hydra yra aukščiausios kokybės, be parabenų, be glicerino, vandens pagrindo formulė, sumaišyta su natūralia augaline celiulioze. Sustiprina malonumo jausmą, suteikia šilko švelnumo visiems intymiems potyriams. Saugu nuryti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibio Wake Stimulating Gel 30ml

    Cinamono ir imbiero sužadinimo gelis, vandens pagrindu, suderinamas su silikoniniais žaislais.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 500 pack

    JOYDIVISION turi ilgametę patirtį kaip pirmaujanti Europos tepalų gamintoja. Todėl įmonei buvo labai svarbu sukurti rinkai skirtą produktą, išskirtinai draugišką savybę.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Premium Lubricant 20ml

    Slyskite į malonumą naudodami „Just Glide“ ir mėgaukitės ilgalaikėmis pramogomis. Just Glide vandens pagrindo lubrikantas yra 100% veganiškas. Jame taip pat nėra aliejaus ir jis nėra riebus. Jis lengvai nusiplauna. Saugu naudoti su latekso prezervatyvais. Bekvapis ir beskonis. Pantenolis ramina odą ir sukuria odos barjerą. Jis taip pat turi regeneruojantį poveikį. Hialurono rūgštis drėkina, todėl gelis jaučiasi tikrai švelnus.

    3,79 €

    1,89 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • EXS Clear Sterile Lube 42ml

    EXS Sterile Lubricating Jelly yra nauja alternatyva standartiniams vandens pagrindo lubrikantams. EXS Sterile Lubricating Jelly yra sterilus, todėl idealiai tinka, kai svarbiausia švara.

    7,90 €

    3,79 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 129 į 160164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.