×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 33 į 64305 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Patirkite geriausią laisvų rankų įrangos patirtį! Intensyvus siurbimas ir galingas stūmoklio veikimo stūmimas suteikia jums stipresnius orgazmus ir maksimalų malonumą! Siurbimu ir stūmimu galima mėgautis tiek kartu, tiek atskirai!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orctan Automatic Masturbator

    Susipažinkite su Orctan: automatinis masturbatorius, suteikiantis iki šiol tikroviškiausią oralinio sekso pojūtį, sukurtas Womanizer išradėjo. Šis ateities sekso žaislas aprūpintas masažiniais voleliais ir 9 programomis, kurios sukuria naujus susijaudinimo pojūčius, kurių kulminacija yra orgazmas. Dar intensyvesnei stimuliacijai Orctan įrengta galios didinimo funkcija, vibracijos stiprintuvas, apvado funkcija ir 3 automatiniai režimai.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Besisukančios vibracijos suteikia gryną ekstazę su šiuo lanksčiu glostytuvu, kuris sukurtas taip, kad jaustųsi gyvas, pradedant nuo tikroviško burnos formos įėjimo. Valdykite kiekvieną variklį atskirai, kad pritaikytumėte savo malonumą, nesvarbu, ar norite patirti galingą kulką kanalo apačioje, ar pajusti rankovės sukimąsi aplink save – arba abu iš karto, kad būtų galima maksimaliai paleisti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Pasiruošę geriausiam savo gyvenimo masturbacijos potyriui? Puikiai tinka pradedantiesiems, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker siūlo visišką jutiminį malonumą. Galinga vibracija derinama su aistringomis dejonėmis ir seksualiais pokalbiais, kad masturbacijos sesijos pakiltų į visiškai naują pasitenkinimo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    „Big Bubble Butt Bitch Vibrating“ yra sensacingas, tikroviškas masturbatorius iš „Bangers by Hidden Desire“ kolekcijos. Šis didelis, drąsus, užpakalis sukurtas didžiausiam šuniško stiliaus malonumui.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    „Hera Hip – REAL“ – švaraus ir tvarkingo dizaino mažų klubų masturbatorius. Kiekviena anga turi unikalų dizainą ir pojūtį. Makšties ir analinės angos. Šis tikroviškas masturbatorius yra su masažo sistema. Tai suteikia masažo efektą sukdamasis ir vibruodamas tuo pačiu metu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP03 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su čiulpimo ir vibravimo funkcijomis. Galite mėgautis gardžia varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 6 čiulpimo arba 7 vibravimo režimų. Masturbatorius turi atšilimo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Dėl patogaus LED apšvietimo visada galite pasirinkti tinkamą funkciją. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o vidinėje pusėje yra daug smeigių ir įdubų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme – lazdelės vibratorius vyrams, kurį galima transformuoti į lazdelės masažuoklį Jūsų partnerio klitoriui stimuliuoti. Lazdelės vibratorius suteikia 3 intensyvumo ir 5 vibracijos režimus. Be to, jame yra 2 priedai, kurie užtikrina dar daugiau galimybių. Jo lanksti galvutė ir itin galingas variklis suteiks nepakartojamų pojūčių.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Hismith yra integruotos įmonės projektavimas, plėtra ir gamyba. daugiausia dėmesio skiriame aukščiausios klasės sekso mašinų projektavimui ir gamybai. Mūsų tikslas – padėti klientams siekti didžiausio malonumo asmeniniame gyvenime. Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir abipusiai naudingi su kitais prekių ženklais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Naujos kartos „Flip Zero“ pasiruošę ūžti! Trinanti vibracija iš elastomero rankovės atneša į jūsų rankas pojūtį iš kito pasaulio. Tai tapo įmanoma naudojant dar vieną Tenga sukurtą pirmąjį; dvi „vibruojančios šerdys“, esančios elastomero viduje. Mėgaukitės naujausiu Tenga vibruojančiu malonumu.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Susipažinkite – BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! „Blowbot“ siūlo unikalią patirtį su nuostabiomis vibracijomis ir juostelės bei šildymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Sofia Mocha

    M for Men Sofia yra minkšta, atvira ir paruošta žaisti. Šis tikroviškas glostymo kanalas pripildytas sensacingų tekstūrų. Jame yra kelių greičių vibruojanti kulka, kuri pagerina pojūtį glostymo metu. Atviras ir lengvai valomas Sofija pritaikys bet kokio dydžio penį.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Įžvalgiems ieškantiems įspūdžių, Pursuit of Pleasure yra moderniausias Stroker su skaidriu langu į kamerą, kad galėtumėte matyti visą veiksmą. Lankstus, tekstūruotas vidinis kanalas, pagamintas iš TPE gumos, tvirtai laiko jus, kai tyrinėjate 7 vibruojančius greičius ir ritmus. Karoliukų žiedai juda aukštyn ir žemyn velenu, suteikdami dar daugiau stimuliacijos ir malonumo. Laisvė žaisti!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Wand

    Kam reikalingos rankos, kai „Satisfyer Men Wand“ savo darbą atlieka kur kas geriau? Lankstūs sparnai tvirtai ir aistringai apgaubia jūsų penį, o ypač galingos vibracijos masažuoja jus nuo orgazmo iki orgazmo. Jums negali pakakti tokio intensyvumo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Jei kada nors stengėtės rasti idealią laisvų rankų padėtį savo pramogoms, šis žaislas yra pasirengęs pasilenkti, kad patiktų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mistress Tia The Perfect Fuck Doggy Style Vibrating Masturbator

    Mėgaukitės sočia latte su Tia Vibrating Doggie Style Ass! Šis tikroviškas pūlingas ir užpakalio masturbatorius yra tikroviškai nudažytas rankomis, natūraliai atrodantis ir puikiai tinkantis. Sandariame vidiniame tunelyje yra briaunelės, kurios suteikia papildomo malonumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Patarimas F1S V2 m-cup dizainas leidžia optimizuoti optimalų pasitenkinimą, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad patirti orgazmą. Atsi „AndroidiOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Grates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu. Nieko tokio, kaip sušikuoti didelį sultingą burbulo užpakalį ir sveriantį daugiau nei 20 svarų. mūsų firminio Fanta FleshTM, Milk Me Silly tikrai perkelia jį į kitą lygį!

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Savaime sutepa: šlapia slidu. Tiesiog įpilkite šiek tiek vandens ir įstumkite. Tekstūruota: mėgaukitės erotiniais pojūčiais, kai kalnagūbriai masažuoja jūsų kotą. Turėkite viską: gražiai suformuotas analinis. makšties. pūtimas lūpomis. Vibruoja: nuimamas vandeniui atsparus kulkos vibratorius zvimbia jūsų kotą, kad patirtumėte sprogstamą orgazmą. Tik geriausi: sukurti, sukurti, sukurti, išbandyti, mylimi ir atsakingai pagaminti By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Novatoriška suspaudimo technologija PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER sukurta taip, kad automatiškai apsuptų jūsų kotą stimuliuojančiu slėgiu, suteikdama neįtikėtiną suspaudimo ir atleidimo malonumą. Permatomas langas leidžia matyti veiksmą, kai kiekvienas gaidžio colis melžiamas vėl ir vėl 6 įgalinančiais greičiais.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Sveiki atvykę į naują ir patobulintą sutarčių sudarymo technologiją. Visiškai nauja patirtis toje pačioje formoje.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP02 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su judesiu aukštyn ir žemyn bei vibruojančia funkcija. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti iš 5 greičių arba 10 vibracijos režimų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tada jums patiks Big Ass Banger Vibrating iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis anatomiškai išreikštas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Hot Honey Rider Vibrating Skin

    Mėgaukitės autentiškos formos makštimi ir analiniu kanalu. Šis masturbatorius suteiks jums abi svarbias skylutes su stimuliuojančia vidine tekstūra. Du mini vibratoriai taip pat palaikys tobulą patirtį. Šis svarbiausios moters dalies atvaizdas pagamintas iš medžiagos, kurią vargu ar atpažintum iš žmogaus odos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Vibrating Rider Mouth

    Atidarykite dangelį ir įlašinkite kelis tepalo, kad pasiektumėte pakankamai rezultatų. Prezervatyvai nebūtini, bet rekomenduojami geresnei higienai. Po to išvalykite puodelį apversdami ir nuplaukite žaislų pasirinkimą. Kruopščiai išskalauti. Laikyti kambario kambaryje.

    18,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    „Hismith“ daugiausia dėmesio skiria sekso aparato ir suderintų priedų gamybai, šis vyriškas masturbacijos puodelis yra skirtas vyrams, todėl aparatą gali naudoti pora, 100% suderinamas su „Hismith“ aukščiausios kokybės sekso aparatu. Realus masturbatorius pagamintas iš super TPR ir ekologiško ABS, 7,087 colio rankovių kostiumo daugumai vyrų. Be to, šis kišeninis pūlingas glostiklis su vibruojančiu kiaušiniu, 10 raštų vibracijos režimu, galite rasti savo malonumo tašką.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Reali alternatyva masturbacijai yra šis nuostabus, įkraunamas masturbatorius! Padėkite siurbtuką ant pasirinkto paviršiaus, įstumkite suteptą penį į vidų ir pamaloninkite save stebuklingais judesiais pirmyn ir atgal taip, tarsi kažkas kitas jus džiugintų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Pristatome revoliucinę IST technologiją! Neįtikėtinai tikroviškas nutrūkstantis siurbimas suteikia tikrovišką „melžimo“ pojūtį geriausiam jūsų gyvenimo pūtimui! Tinkinkite savo malonumą taip, kaip norite! Mėgaukitės tikrovišku, pertraukiamu siurbimu arba mėgaukitės giliu gerklės glostymu – kad ir kokia būtų nuotaika! Tapk didesnis ir storesnis nei bet kada anksčiau!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Sustiprinkite savo intymų malonumą naudodami paprastą naudoti Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktiškas, autonominis žadintuvas gali pasigirti septyniomis intensyviomis vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijomis bei itin stipria glostymo ekstaze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64305 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.