×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai vibruojantis

Elementai 65 į 96302 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Leten SM380 Super Masturbator

    Reali alternatyva masturbacijai yra šis nuostabus, įkraunamas masturbatorius! Padėkite siurbtuką ant pasirinkto paviršiaus, įstumkite suteptą penį į vidų ir pamaloninkite save stebuklingais judesiais pirmyn ir atgal taip, tarsi kažkas kitas jus džiugintų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Pasirinkite pasitenkinimą teikiantį seksualinį gyvenimą, rinkitės gilų čiulpimą ir intensyvias vibracijas, rinkitės šį unikalų masturbatorių. Jis siūlo geriausius tiek vibracijos, tiek siurbimo pasaulius. Tikėkite, kad būsite apimtas jaudinančio vakuumo, įsiurbtas ir atsipalaidavęs. Tikėkitės intensyvių vibracijų ir naujoviško dizaino!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Mėgaukitės geriausiais iš abiejų pasaulių su tvirta, jaudinančia pūlinga ir puikia oralinio sekso patirtimi! Unikaliai išlenktas, kad jaustųsi kaip tikroviška gerklė ir pūlingas, dvigubos prasiskverbimo vibruojantis glostiklis yra išklotas itin tikrovišku Fanta Flesh, kad masturbacija būtų kuo tikroviškesnė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Ashley trokšta pasiimti tave kada tik panorėsi. Šis minkštas, makšties formos masturbatorius pagamintas iš tikroviško X5, kad būtų tobula minkštumo ir tvirtumo pusiausvyra. Be to, vieno greičio vibruojanti kulka suteikia dar daugiau pojūčių aukštyn ir žemyn velenu. Patogiam glostymui viena ranka pritaikytas Ashley atviras galas, tinkantis bet kokiam ilgiui, ir turi neslystančią rankeną, todėl galite valdyti savo stūmimo greitį ir gylį. Mėgaukitės Ashley viena arba su savo partneriu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Tegul šis prabangus daugiafunkcis glostiklis patenkina visas jūsų fantazijas! Intensyvi 10 greičių vibracija, 7 greičiai ir čiulpimo bei suspaudimo modeliai – ir erotinis garsas – visa tai susilieja, kad sukurtų jaudinančią visiško pasitenkinimo patirtį. Kiekviena funkcija veikia atskirai, todėl galite pritaikyti savo malonumą spustelėję mygtuką ant ergonomiško balionėlio, kuris patogiai telpa rankoje. Visiškai įkraunamas, rankovė nuimama valymui, atspari purslams.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Patirkite intensyvius pojūčius ir pasiekite asmeninio seksualinio pasitenkinimo viršūnę su Milker Pro. Leiskite sau tyrinėti, kaip melžiamas kiekvienas iš jūsų išeinantis šlapias lašas, kai jaučiate tekstūruotą, tamprią rankovę su grioveliais ir gumbeliais, trina jūsų falą kiekvienu siurbimu ir smūgiu.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Patirkite aukščiausią masturbacijos našumą ir didžiausią malonumą! Minkštas, lankstus silikonas tvirtai apgaubia jūsų kotą vibruojančiu malonumu – tiesiog priveržkite rankeną ir visiškai mėgaukitės masažuojančiais šonkauliais bei stimuliuojančiu malonumu. Vibruojantis silikoninis stimuliatorius yra specialiai sukurtas stimuliuoti apatinę varpos dalį, kad būtų galima masturbuotis.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Sustiprinkite savo intymų malonumą naudodami paprastą naudoti Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktiškas, autonominis žadintuvas gali pasigirti septyniomis intensyviomis vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijomis bei itin stipria glostymo ekstaze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Meilužė Alexis maldauja tavęs prikimšti jai pilną kvapą! Šis seksualus šoninis pūlingas ir užpakalinis masturbatorius turi tikrovišką išvaizdą ir jausmą, tikroviškas rankomis pieštas detales ir du įtemptus meilės tunelius, kad galėtumėte patirti didžiausią tikrovišką malonumą. Nuimama kulka turi 10 vibracijos ir pulsavimo modelių, suteikiančių daugybę malonumo. Atviro galo dizainas palengvina valymą. Išdidžiai pagamintas JAV iš aukštos kokybės medžiagų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Pirmasis interaktyvus vyriškas masturbatorius, skirtas nepamirštamiems pojūčiams. Yra judesio aktyvinimo funkcija, patogus analinis įėjimas, įmontuotas įkraunamas Hi-Fi garsiakalbis, galinga mikro kulka ir stačias gaidys. Palietus jo gyvą odą, kietą gaidį ir išgirdus seksualų balsą, nebegalėsite susilaikyti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    „Hot Octopuss Pulse Solo Interactive“ yra jūsų vartai į visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Originalus Pulse Solo Essential buvo pavadintas pirmuoju pasaulyje Guybrator, o dabar jis yra interaktyvus! Daugybę apdovanojimų pelnęs „Hot Octopuss“ vyriškas sekso žaislas gali padėti jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornadai yra vienas ryškiausių gamtos elementų, oro stulpeliai, kurie žiauriai sukasi savyje ir šluoja viską, kad ir kur beeitų.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Atidarius, ši Vulcan prinokusi makštis yra pasiruošusi atlikti tikrą meilės darbą. Jis pagamintas iš odos atspalvio Realistic Love Skin medžiagos, turi tekstūruotą vidinį tunelį, o linksmybes galite pridėti vibracijų: 6 vibracijos ir pulsavimo lygiai. Visas dydis: apytiksl. 15 cm, sandaraus, bet lankstaus tunelio skersmuo. Komplekte esantis mini vibe yra nuimamas. Medžiaga: PP, SEBS (masturbatorius), ABS (mini vibracija). Komplekte yra baterija (LR1).

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Susipažinkite su CutiePies: tikroviškų masturbatorių kolekcija su savo aistringomis asmenybėmis. Šios moterys yra pagamintos iš ypač minkštos TPE medžiagos ir yra su tikroviškomis angomis begaliniam glostymui. Lengvai valomas, tobulo dydžio ir geresnis nei tikras – įsimylėsite „CutiePies“!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Atraskite fetišiškiausią ir neklaužadiškiausią savo pusę su Fetish by Intoyou kolekcija.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    M for Men Isabella suteikia minkštą ir elastingą burną, kuri jums plačiai atverta. Šis tikroviškas glostiklis yra produktyvus, lankstus ir pripildytas sensacingų tekstūrų. Jame yra kelių greičių vibruojanti kulka, kuri pagerina pojūtį glostymo metu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    Patentuota aukštųjų ir žemųjų dažnių technologija JETT yra pirmasis Guybrator™, leidžiantis begalinį pasirinkimą dėl vibracijos stiprumo ir dažnio – suteikdamas intensyvų orgazmą be rankų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Varpos prailginimo vibratorius. 7 Vibracija / Tylus / USB įkrovimas / Lengva valyti

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Kas sakė, kad balti jaunikliai neturi didelių asilų, niekada nebuvo sutikę tokios kreivos karalienės! Jei jums patinka šviesios kūdikės su dideliais storais burbuliukais, šios Phat Ass White Girl bagažinėje yra pakankamai šiukšlių, kad jūsų gaidys sprogtų! Iš pradžių dulkink ją į savo mielą apvalią užpakalį, tada įkiškite į jos čiuožyklą ir įkiškite riešutą į jos siaurą mažą durniuką! Šis burbulinis užpakalio gražuolis yra atsakymas į kiekvieno vyro PAWG fantazijas... mažas juosmuo, du dideli apvalūs užpakaliai skruostai, kuriuos galima paplekšnoti ir suspausti, ir gražus rausvas pūlingas erelis po juo!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Angel Black

    Išradingai ir sumaniai sukurtas stimuliatorius jautriausioms vyro vietoms stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 vibracijos ir bakstelėjimo funkcijų suteikia jaudinančią varpos, sėklidžių ir tarpvietės stimuliaciją

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Penis/potencijos pompa ir masturbatorius viename! Priklausomai nuo to, kaip pompos rutulys pritvirtintas prie cilindro vamzdelio (49 cm ilgio), oras gali būti išsiurbtas iš penio pompos (siekiant sukurti veiksmingą vakuumą peniui/potencijos lavinti) arba tekėti viduje. nuostabus pūtimo siurbimo efektas. Norėdami papildomai stimuliuoti, taip pat galite įjungti kelių greičių glanso vibraciją, kuri nuo švelnios iki galingos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mistress Bella Jackhammer Vibrating Masturbator

    Vibruojantis EGG 10 funkcijų. Realus, tikroviškas įėjimas atrodo kaip tikras dalykas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Alex Neo 2

    Pasiruošę viskuo patenkinti iš naujo. Alex Neo 2 paima viską, kas jums patiko originale, ir prideda viską, ko troškote. Su galingais traukos režimais, interaktyviomis galimybėmis, programų valdymu ir dar daugiau – Alex Neo 2 yra masturbatorius, kurį tiesiog reikia išbandyti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibracijos, kad pamalonintumėte kamuoliukus, tiekiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad gautumėte maksimalų malonumą! Vibruojantis kapšelio stimuliatorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogius penio dirželius. Tiesiog paspauskite stimuliatoriaus arba nuotolinio valdymo pulto mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, stimuliuojančiais jūsų kamuoliukus! Vibracijos ritmą lengva pakeisti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Arba padovanokite jį savo partneriui, kuris gali jus nustebinti, valdydamas nuotolinio valdymo pultą per atstumą ir žaisdamas įdomiai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    NINJA2 yra naujas „pasidaryk pats“ sekso žaislas vyrams iš OTOUCH! Šis prabangus „pasidaryk pats“ masturbatorius turi gražų, diskretišką dėklą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Vibruojantys blowjobs su tvirta rankena ir seksualiomis dejonėmis!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Su tvirtesne medžiaga nei originalus FLIP ZERO EV, vibruojantis FLIP ZERO EV BLACK suteikia stipresnius pojūčius ir stipresnį suspaudimą. Mėgaukitės dinamiškiausia ūžesio stimuliacija su vidinėmis detalėmis, patobulintomis, kad atitiktų intensyvius tvirtesnės medžiagos pojūčius, ir dviejų vibracijų šerdies ūžesio stimuliacija!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Kompaktiškas ir labai paprastas naudoti masturbatorius su jaudinančiomis vibracijomis ir daugybe minkštų taškelių džiugina gaktą ir blauzdą. 3 lankstūs skirtingų dydžių plečiamieji įtaisai gali būti įkišti arba pakeisti papildomai šlaplės stimuliacijai, jei reikia. 10 vibracijos režimų suteikia įvairų malonumą ir gali būti lengvai valdomi žaislo mygtuku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternatyva masturbacijai yra šis fantastiškas USB įkraunamas SM360 masturbatorius! Įkiškite savo varpą su lubrikantu į kotą ir leiskite save lepinti stebuklinga siurbimo funkcija kartu su vibracija, kad gautumėte maksimalų malonumą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96302 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.