×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 129 į 160300 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Šis neįtikėtinai autentiškas masturbatorius tikrai uždegs visus jūsų pojūčius erotine patirtimi. Įrengtas 3 siurbimo nustatymai ir 12 vibracijos režimų, skirtingu intensyvumu ir ritmu stimuliuoti jautriausias varpos vietas. Nudžiugins tankios tekstūros rankovė su itin švelniais malonumo klostėmis. O kai vėl būsite pasiruošę, išmaniosios atminties funkcija įsimena jūsų mėgstamą nustatymą. Lengvai valomas su nuimama rankove, suteikite šiam galingam masturbatoriui galimybę iš naujo išgyventi savo solo akimirkas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Atraskite Emma Olsen – itin tikrovišką masturbatorių, kad patirtumėte neprilygstamą tikroviškų pojūčių patirtį! Šis masturbatorius buvo kruopščiai sukurtas taip, kad tiksliai atkartotų tikro daikto išvaizdą. Tekstūros, kontūrai ir silikoninė medžiaga suteikia pojūtį, kuris liks be žado.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    „Fap-O-Matic“ pagerina masturbaciją su galingu pertrūkiu siurbimu, kad būtų galima kuo geriau glostyti. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Pirmasis kaitinantis oralinio sekso masturbatorius pasaulyje. Su Skidproof Frosted tekstūros dizainu, tikrai puiki dovana fiziniam pasirengimui.1. [vyrų masturbacijos žaislų funkcija] 6 rūšių vibracija + šildymas + atsparus vandeniui + nutildymas, garsas yra mažesnis nei 60 dB, gali būti prarytas kasdieninio triukšmo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Tikras stiliaus gaminys; dydis ir tekstūra beveik identiški tikro asilo.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Beveik taip pat gerai, kaip blowjob!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Pasidalykite savo interaktyvia patirtimi su blogiausia mergina Jessica Drake™. Ši „Wicked Pictures“ superžvaigždė yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų aktorė, rašytoja, režisierė ir sekso pedagogė. Ji išmokys jus vieno ar dviejų dalykų, kaip elgtis miegamajame.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Masturbuojantiems vyrams svarbiausia yra tekstūra. Būtent tai skatina Deveną. Jis pagamintas iš labai saugaus silikagelio ir ABS medžiagos, kuri yra patogi ir draugiška aplinkai. Pagal poreikį galima pasirinkti 6 dažnio vibracijos režimus. Galite pasirinkti skirtingus šildymo būdus pagal sezoną. Atsparus vandeniui IPX6 klasė yra paprasta naudoti ir valyti. Akumuliatorius veikia ilgiau nei 60 minučių, todėl mėgaukitės juo ilgai.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Mėgaukitės puikia stimuliacija su šiuo rankų darbo masturbatoriumi iš Boners kolekcijos. Masturbatorius yra atviro dizaino, todėl tinka kiekvienam vyrui. Vyrai, turintys erekcijos sutrikimų, taip pat gali naudoti šį masturbatorių.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Ar esate žaismingas ir iš masturbacijos norite tik geriausio? Dešinė ranka viena negali! Aprūpinkite ją šiuo kvapą gniaužiančiu masturbatoriumi, kuris yra labai patogus ir tuo pat metu universalus. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į vyrų poreikius ir suteikia tikrai įdomių įspūdžių. Jis turi malonią tekstūrą nuostabiam masažui, taip pat turi keletą vibracijos režimų, rinkitės!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti. Mano pūlingas ir užpakaliukas pagaminti iš revoliucinės tikroviškos X5 medžiagos, o mano skylės yra patenkinamai prigludusios; abu turi briaunuotą kanalą ir yra pasirengę jums sutepti, nes aš tikrai galiu pakentėti. Be ftalatų, kad būtų galima saugiai pasilinksminti. Lengvai išvalysiu su jūsų mėgstamu žaislų valikliu arba muilu ir vandeniu. Tavo dienos pradžioje ar pabaigoje aš lauksiu tavęs, kai tik norėsi mane pasodinti. Man reikalingos 2 AA baterijos, neįeina į komplektą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Horny Fuck Slut Vibrating“! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Trys funkcijos, kurių nenorėsite praleisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Kas nemėgsta oralinio sekso? O jei pasakysime, kad yra dar vienas aukštesnis lygis? „Jamyjob“ uraganas ateina tiesiai iš ateities, kad parodytų, kaip ten viskas daroma. Šis stimuliatorius yra ne tik oralinio sekso simuliatorius, bet netgi jį patobulina!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    „Hot Chocolate Heather“ suteikia minkštą ir lanksčią burną, kuri laukia, kol prarys jūsų kotą. Šis tikroviškas glostiklis yra tvirtas, lankstus ir pripildytas sensacingų tekstūrų. Jame yra kelių greičių vibruojanti kulka, kuri pagerina pojūtį glostymo metu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Emily masturbatorius turi permatomą langą, nes malonumas taip pat yra vizualinis. Jo nuimamas vidinis apvalkalas pagamintas iš TPR, labai minkštos ir elastingos medžiagos, kaip oda. Jūsų penis bus apgaubtas stimuliacijos dar net nepradėjus. Kai jį įjungsite, apačioje esantis pakutenas pradės laižyti ir masažuoti iki gilios ir galingos kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Seksuali, krūtinė Playboy Playmate ir Instagram modelis @playmateiryna prisijungia prie Doc Johnson's Pocket Pussy serijos su minkštu, patogiu rankiniu glostytuvu, suformuotu tiesiai nuo jos kūno. Rankų darbo iš tikroviško ULTRASKYN, @playmateiryna Pocket Pussy turi tvirtą, tekstūruotą interjerą, kuris šildo liesti ir jaučiasi kaip tikras daiktas. Ji gali turėti 8 milijonus sekėjų (ir vis daugėja!), bet šį vakarą ji yra jūsų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Patvarus gelinio silikono išorinis apvalkalas apima du galingus vibratorius su 9 unikaliais režimais, kad paskatintų ekstazę, o prabangus interjeras išklotas dvigubo tankio gelsilikonu, minkštu geliniu silikonu, kuris greitai pritaiko kūno šilumą prie kūno temperatūros. Jamyjob.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE masturbatorius 01 su jaudinančiai taškuota, minkšta makšties formos rankove. Be to, šildymo funkcija iki 42°C, 5 skirtingi vibracijos režimai 3 greičiais ir intensyvaus siurbimo funkcija 3 režimais. Visas funkcijas galima valdyti kartu arba atskirai vienu mygtuko paspaudimu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Pirmasis pasaulyje Guybrator™ su patentuota PulsePlate Technology™. PULSE yra daug apdovanojimų pelnęs vyriškas stimuliatorius, kuris stimuliuoja vyrą naudojant svyravimus. Nors PULSE III SOLO buvo sukurtas vyrams solo, PULSE III DUO su nuotolinio valdymo pultu ir vibruojančia apatine dalimi buvo specialiai sukurtas poroms.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira yra viskas, ką galite įsivaizduoti... ir dar daugiau! Ji yra daugiau nei 500 XXX filmų žvaigždė, publikuota autorė, poetė, daugelio apdovanojimų laureatė, o XBIZ ir AVN ją paskelbė Metų atlikėja.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Varpos / sėklidžių žiedas, skirtas padėti jums pasiekti ilgesnę ir stipresnę erekciją su klito kutenimu. 10 galingų vibracijos funkcijų suteikia išskirtinę stimuliaciją.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Vyriškas masturbatorius su 7 vibracijos modeliais ir 5 galingais siurbimo režimais. Jame yra makšties formos anga su tekstūruotu futuristinio dizaino kanalu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks „Hidden Desire“ „Hidden Desire“ „Wet Pussy Galore Vibrating“ iš „Bangers“ kolekcijos! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius. Pagaminta iš kokybiško TPR, dizainas yra švelnus ir patvarus, todėl galima nesibaigiantiems intymaus žaidimo seansams.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Nustokite svajoti apie tai, kaip jaustųsi šios „Blogos merginos“ tobulas užpakaliukas, ir pradėkite jaustis! Ši realaus dydžio asilo kopija pagaminta iš ypač minkštos „Fanta Flesh“ ir atrodo bei jaučiasi kaip tikras daiktas. Minkšti, apvalūs užpakalio skruostai puikiai tinka trinktelėti ir pliaukštelėti, o gražios mažos pūlingos lūpos apgaubia kiekvieną varpos centimetrą. Jis šiltas, itin aptemptas ir priglunda prie jūsų gaidžio kaip antroji oda! Fuck jai į užpakalį ar pūlingą ir cum į bet kurią iš jos šūdas skylių, ji pasilenkusi ir laukia tavo gaidžio! Apverskite ją ir įkiškite vibruojančią kulką, kad patirtumėte dar daugiau įspūdžių! Geriausia, kad ji niekada nesako „ne“! Valymas yra akimirksniu po linksmybių su Pipedream žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Naudokite daug drėgno kūno losjono, kad galėtumėte patirti ypač šlapią, ypač laukinį susitikimą! Apverskite masturbatorių ir įkiškite kulką į apačioje esančią angą. Galingos vibracijos privers jus sprogti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Pulsar siurbimo stimuliatorius turi 3 siurbimo režimus ir 4 pulsuojančius vibracijos režimus, kad patirtumėte intensyvius siurbimo judesius. Jis pagamintas iš ABS ir TPE, o vidinė rankovė yra nuimama, kad būtų lengviau valyti. Valdymas paprastas naudojant 3 mygtukus. Taip pat yra oro slėgio išleidimo mygtukas. Patogumui „Pulsar“ galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Thrust Blow principas pagrįstas automatiniu ir reguliariu judėjimu pirmyn ir atgal, siekiant autentiškos patirties, artimos tikrovei. Šis naujas Dorcel masturbatorius išsiskiria galingu siurbtuku, kuris leidžia tvirtai sukibti su bet kokiu lygiu paviršiumi.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Parsineškite namo PULSE SOLO ESSENTIAL ir atraskite visiškai naują vyrų masturbacijos pasaulį. Mūsų daugybę apdovanojimų pelnęs vyriškas sekso žaislas, pramintas pirmuoju pasaulyje Guybrator™, leidžia jums naudotis laisvų rankų įranga ir nereikia glostyti. Jo universalus dizainas reiškia, kad tai puikus žaislas kiekvienam, turinčiam penį.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Black

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir patogu su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiks tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Su FLIP ZERO EVR pasinerkite į didžiausią malonumą!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160300 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.