×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 97 į 128300 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Svakom Alex Neo 2

    Pasiruošę viskuo patenkinti iš naujo. Alex Neo 2 paima viską, kas jums patiko originale, ir prideda viską, ko troškote. Su galingais traukos režimais, interaktyviomis galimybėmis, programų valdymu ir dar daugiau – Alex Neo 2 yra masturbatorius, kurį tiesiog reikia išbandyti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Šiluma, vibracijos ir siurbimo jausmai tobulam solo linksmybėms!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – varpos masažuoklis. Jautrus, naujoviškas, galingas. COBRA LIBRE II yra sekso žaislas, skirtas varpos galvutei!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibracijos, kad pamalonintumėte kamuoliukus, tiekiamos naudojant šį Mr Pleasure vibruojantį kapšelį, kad gautumėte maksimalų malonumą! Vibruojantis kapšelio stimuliatorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi patogius penio dirželius. Tiesiog paspauskite stimuliatoriaus arba nuotolinio valdymo pulto mygtuką ir mėgaukitės jaudinančiais vibracijos pojūčiais, stimuliuojančiais jūsų kamuoliukus! Vibracijos ritmą lengva pakeisti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Arba padovanokite jį savo partneriui, kuris gali jus nustebinti, valdydamas nuotolinio valdymo pultą per atstumą ir žaisdamas įdomiai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    PDX ELITE® MOTO-MILKER™ pagerina masturbaciją galingu pertraukiamu stūmimu, kad būtų galima patirti geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    The Perfect Fuck, dviguba tekstūra su kutenančių erzinimų ir malonumo jausmų eilėmis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Viena populiariausių ir žiūrimiausių apdovanojimus pelniusių suaugusiųjų pramogautojų pasaulyje yra ne kas kita, o Lisa Ann. Ji taip pat yra režisierė, mentorė, radijo asmenybė ir dizainerė, per savo karjerą turėjusi daugybę pagrindinių pasirodymų.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Patirkite intensyvų malonumą ten, kur to norite! Galinga vibracija ir nuostabus siurbimas apgaubia jūsų varpos galvutę iš visiško pasitenkinimo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Atraskite neprilygstamą malonumą su BRONX – prabangia silikonine mova, kuri pamalonina jūsų kapšelį neprilygstamu pojūčiu. Apimkite kapšelio džiaugsmą, kai jis pulsuoja, uždegdamas ekstazės bangas. Pakelkite intymumą integruotais masažo judesiais, kurie glosto jūsų troškimus. BRONX: kur prabanga ir euforija perkelia jus už malonumo ribų.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    „Twerks“, „Shakes“ IR „Girates“ kaip išprotėjęs! Melžimas daro gerą gaidį! Tikimės, kad esate pasiruošę, nes ruošiatės mėgautis intensyviausia ir tikroviškiausia melžimo patirtimi pasaulyje su Milk Me Silly! Šis milžiniškas burbulinis užpakalio masturbatorius yra paruoštas numelžti jūsų gaidį su dviem itin galingais sukimo varikliais, kurie vibruoja ir masažuoja tuo pačiu metu. Galite rinktis iš 5 skirtingų sukimosi ir 5 skirtingų vibravimo funkcijų, kad galėtumėte mėgautis begaliniu melžimo malonumo deriniu.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL…¡ siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Šiuolaikinės masturbacijos su šiuolaikišku dizainu CONTROL Power-Bator siūlo spaudimą be rankų, raminančią šilumą ir seksualų kalbėjimą bei dejavimą vienu metu arba atskirai. Įkraunamas variklis pasižymi galingu našumu su 7 intensyvaus stūmimo režimais, suteikiančiais asmeninį malonumą. Vidinė įvorė apgaubia kotą lanksčiomis, provokuojančiomis tekstūromis, kad sustiprintų šią galingą masturbacijos patirtį.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Be intensyvios vibracijos, kurią taip pat galima valdyti programėle, „Satisfyer Men Vibration+“ siūlo elegantišką dizainą ir ergonomišką formą, kuri patogiai telpa rankoje. Kviečianti anga pagaminta iš kūnui draugiško silikono.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Tai trečios kartos Leten automatinis ištraukiamas, teleskopinis vyriškas masturbatorius ir siūlo geriausią visų laikų mechaninį rankų darbą.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    PATIRKITE PAGRINDINGIAUSIUS, LAISVŲ RANKŲ, USB PAKRAUJAMOSIOS PAGRINDINĖLIUS! „Mega-Bator“ yra vienintelis pasaulyje laisvų rankų įrangos masturbatorius, kuris atlieka visą darbą už jus, kol žiūrite savo mėgstamą nešvarumą savo mobiliajame įrenginyje!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Mėgautis imituojamu oraliniu seksu pagal poreikį dar niekada nebuvo taip paprasta! Tai būtina vyrui, kuris staiga susidomi seksualiniu pomėgiu, kad ir ką žiūrėtumėte ar miegotumėte. Ilgai paspauskite mygtuką, kad įjungtumėte ir mėgstate garsiakalbį ar „Alexa“ tipą. daiktu siekiama paglostyti galvą...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Masturbatorius su rutuliniu stimuliatoriumi Fuck-O-Matic 2 iš PDX Elite tikroviškos makšties formos. Su ritmine siurbimo funkcija (5 režimai) ir vibracija (10 režimų) labai stimuliuojančiam varpos masažui. Jis taip pat masažuoja kamuoliukus, naudodamas jaudinančią „Hyper Pulse Massage“ funkciją. Du galingi varikliai – vienas antgalyje ir vienas rutuliniame stimuliatoriuje – lengvai valdomi mygtuko paspaudimu, o jų funkcijas taip pat galima derinti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Ieškote daugiau? Sukurta tobulumui, patirkite gryną palaimą stimuliuodami varpą naudodami Power Masturbator.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    „Fap-O-Matic“ pagerina masturbaciją su galingu pertrūkiu siurbimu, kad būtų galima kuo geriau glostyti. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Mėgaukitės blowjob jausmu su vibruojančiu blowjob simuliatoriumi iš Boners kolekcijos. Šis stilingas masturbatorius aprūpintas galingu varikliu su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nustatymus lengva valdyti apačioje esančiais mygtukais.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    „Hera Hip – REAL“ – švaraus ir tvarkingo dizaino mažų klubų masturbatorius. Kiekviena anga turi unikalų dizainą ir pojūtį. Makšties ir analinės angos. Šis tikroviškas masturbatorius yra su masažo sistema. Tai suteikia masažo efektą sukdamasis ir vibruodamas tuo pačiu metu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Mėgaukitės ypatingu oraliniu seksu per burną su šiuo unikalaus dizaino masturbatoriumi, kuris yra tikroviškos gerklės formos! Itin tikroviško „Fanta Flesh“ pamušalas ir tvirta išorė yra paruošta atsidaryti plačiai ir patikti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Seksas skardinėje, vibruojančioje makšties ištvermės tunelio masturbatorius

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Ar jums patinka patogus, šlapias ir tikroviškas masturbavimo veiksmas? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Hidden Desire“ „Bangers“ kolekcijos „Super Wet Tight Twat Vibrating“! Šis rankinis vibruojantis masturbatorius pagamintas iš itin tikroviškos Waterskin: unikalios TPR medžiagos, kuri įpylus vandens jaučiasi itin lygi ir slidi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Patirkite didžiausią malonumą naudodami vibracinį ir stumiamąjį „Optimum Power®“ stūmiklį – visiškai autonominį įkraunamą masturbatorių, turintį tiek vibracijos, tiek stūmimo galimybes. Su 10 intensyvių vibracijos, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų, taip pat 10 nepriklausomų glostymo funkcijų, šis prietaisas suteikia platų pojūčių spektrą ir pritaikytą malonumą.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Keturi, trys, du, vienas... atgalinis skaičiavimas baigėsi ir raketa kyla šviesos greičiu, kad nuves jus tiesiai į malonumų visatas!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Taškinė vibracija tiesiai į varpos galvutę!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Trys funkcijos, kurių nenorėsite praleisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Gaidžio žiedas su RC rutuliniu masažuokliu iš Rebel yra anatominės formos rutulinis vibratorius, kuris taip pat puikiai tinka. Gaidžio žiedas ir rutulinis žiedas laiko puošnų vibratorių vietoje. Žaislas yra labai tamprus ir lankstus, todėl puikiai priglunda ir užtikrina maksimalų komfortą. Įspūdingas tvirtas prigludimas efektyviai palaiko erekciją, kad sekso metu veiktų stipriai. Gilios vibracijos stimuliuoja kamuoliukus, o maža, lanksti ranka stimuliuoja tarpvietę, kad pasiektų galingas kulminacijas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Yra tik keli dalykai, kurie iš tikrųjų svarbūs gyvenime, ir visi žinome, kad vienas iš jų yra sveikata. Ne tik fizinė sveikata kaip tokia, bet ir psichinė sveikata, kuri eina koja kojon su seksualiniu pasitenkinimu. Ši prestižinio prekės ženklo Fun Factory žaislų pora suteiks jaudulio, neįtikėtinų orgazmų ir palaikys jūsų psichinę gerovę. Žaiskite su jais atskirai arba poromis, o baigę įdėkite juos į dėklą, kuris taip pat yra pakuotėje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti. Mano pūlingas ir užpakaliukas pagaminti iš revoliucinės tikroviškos X5 medžiagos, o mano skylės yra patenkinamai prigludusios; abu turi briaunuotą kanalą ir yra pasirengę jums sutepti, nes aš tikrai galiu pakentėti. Be ftalatų, kad būtų galima saugiai pasilinksminti. Lengvai išvalysiu su jūsų mėgstamu žaislų valikliu arba muilu ir vandeniu. Tavo dienos pradžioje ar pabaigoje aš lauksiu tavęs, kai tik norėsi mane pasodinti. Man reikalingos 2 AA baterijos, neįeina į komplektą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Pasidalykite savo interaktyvia patirtimi su blogiausia mergina Jessica Drake™. Ši „Wicked Pictures“ superžvaigždė yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų aktorė, rašytoja, režisierė ir sekso pedagogė. Ji išmokys jus vieno ar dviejų dalykų, kaip elgtis miegamajame.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA Glans čiulpimo masturbatorius suteikia fantastišką burnos stimuliaciją ir taip pat gydo save. Šildymo funkcija leis jums pasiekti maksimalią 45 laipsnių Celsijaus temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128300 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.