Prisijungimo forma
Registracija
Profilio informacija
Prisijungimo duomenys
arba prisijungti
Atsiprašome, bet Bonnat Asfarth 65% 100g buvo nutrauktas.
Jus taip pat gali sudominti šie produktai:
Bonnat Lait 55% 100g9,90 € 7,90 € |
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack14,90 € 13,90 € |
Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g7,90 € 6,90 € |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g9,90 € 8,90 € |
Bonnat Mana 65% 100g9,90 € 8,90 € |
Michel Cluizel Plantation Mangaro Lait 50% 70g7,90 € 5,90 € |
Informacija
Pieninis šokoladas Kilmės Indonezija 65% kakavos.
"Manau, kad šokoladininkas turi pareigą dirbti su visu savo produktu: nuo kakavos pupelių derliaus nuėmimo ir fermentacijos plantacijoje iki skrudinimo ir transformavimo, kai tik jie atvyksta į Prancūziją. Didžiausių šokolado meistrų pasiektas meistriškumas priklauso Dėl šio perfekcionizmo. Mūsų kruopštus dėmesys detalėms ir mūsų aistra yra tai, kas mus skatina daryti daugiau nei tiesiog surinkti grands crus.
Tikėkitės nustebinti... kai pirmą kartą paragausite Bonnat šokolado. Tikėkitės netikėtumo, skonių demonstravimo ir tyrų, aksominių malonumo pojūčių. Patirtis privers iš naujo pagalvoti viską, ką žinote apie puikų šokoladą ir apie begalines galimybes, kurias jums gali pasiūlyti „Bonnat“ šokolado plytelės. Ši išskirtinė patirtis prasidėjo nuo patyrusio ir atsidavusio amatininko, nenuilstamo savo meno ir skonio mokslo ambasadoriaus vizijos.
Stéphane'as Bonnatas savo viziją paveldėjo per šeimos tradicijas ir toliau ją plėtoja gamindamas istorinius Maison Bonnat gaminius ir kurdamas savo asmeninį darbą, taip po truputį kurdamas etaloninius XXI amžiaus šokoladus. Sveiki atvykę į Grands Crus d'Exception, nuolatinius tarptautinių konkursų prizininkus!
Šokoladininkų ir konditerių sūnus, anūkas ir proanūkis – vienas iš dviejų ar trijų profesionalų pasaulyje, kuris sieja visišką savo profesijos meistriškumą su kakavos pupelių kilme ir kokybe. Būdamas širdyje keliautojas, būdamas 17 metų jis aplankė savo pirmąją plantaciją ir iš Pietų Amerikos ūkininkų sužinojo viską, ką reikia žinoti apie kakavos auginimą. Iš profesijos šokoladininkas ir konditeris Stéphane'as galbūt keliavo po Europą mokytis pas geriausius, tačiau jis taip pat išmoko unikalių Bonnat technikų ir puikaus šokolado paslapčių dirbdamas su savo tėvu Raymondu šeimos laboratorijoje.
Papildoma informacija
Kakavos lygis | 65% |
---|---|
Ingridientai | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Maistinė vertė | už 100 g |
Energijos vertė | 626 kcal / 2596 kJ |
Riebalai | 49 g |
Baltymai | 8 g |
Angliavandeniai | 40,5 g |
iš kurių cukrų | 30,6 g |
Prekės ženklas | Bonnat |
Svoris | 100 g |
Kategorijos | Pieniškas šokoladas |