×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Doc Johnson

Elementai 33 į 64103 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson Deluxe Suction Cup Plug Accessory Black

    Šis ypač stiprus svirties atpalaidavimo siurbtukas yra specialiai sukurtas taip, kad tiktų bet kokiam Vac-U-Lock kolekcijos priedui ir stipriai prilimpa prie bet kokio lygaus, neakytojo paviršiaus.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Perkelkite prostatos žaidimą į kitą lygį. Šis Kink by Doc Johnson® kolekcijos papildymas, sukurtas kaip išskirtinė vyrų analinė nuotaika, įsiskverbia giliai ir stimuliuoja daugybę sričių su aptakiu aukščiausios kokybės silikonu, anatominiais kontūrais, stipria ūžesio vibracija ir galingomis besisukančiomis briaunomis, puikiai pritaikytomis ekstremaliam užpakalio apvadui. . Atskiri valdikliai su individualiais kiekvieno stimuliavimo taško režimais – 10 funkcijų vibruojantis velenas, 10 funkcijų vibruojantis tarpvietės stimuliatorius ir 3 greičių įvairiomis kryptimis besisukantys keteros – kiekvieną kartą tinkinkite savo patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    „Supreme“ diržai sukurti taip, kad būtų patogu ir griežtai žaisti. Jis suteikia seksualią atramą ir yra lengvai reguliuojamas iki 69 colių su užveržiamais dirželiais, atvira tarpkoju ir galine dalimi bei užsegamu priekiu, kad būtų galima pakeisti priedus. Pagaminti iš lygaus juodo neopreno, Supreme diržai tinka visais Vac-U-Lock priedais ir žaislais, suderinamais su dirželiu. Apima du sandarinimo žiedus. Sukurta naudoti moterims ir vyrams. Plaunamas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The Manhandler Black

    Aukščiausia sekso lazdelė! „Doc Johnson“ 14,5 colio PVC „Man“ rankenėlė yra klasikinis gaidys su gysluotu kotu ir papildoma policijos lazdos stiliaus rankena, kad būtų lengva suimti. „Man“ rankena yra pagaminta iš kūnui saugios medžiagos, be ftalatų ir yra baltos ir juodos spalvos.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    Šis 3,5 colio apvalus kištukas yra labiau suapvalintas užpakalinis kištukas, turi vienodą sferinę galvutę, kuri efektyviai ištiesia, pilnai užpildo ir pasiekia visas mielas vietas.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Dešimt namelių! Itin apvalus ir itin platus, Small dydžio Shellshock yra 6 colių aukščio ir 9,11 colio apimties. Ši amerikietiška bomba siūlo plokščią pagrindą sunkiems veiksmams, puikiai tinka griežtam solo žaidimui arba su mėgstamu solideriu! Pagamintas iš stulbinančio ginklų metalo PVC, šis žaislas yra be ftalatų ir yra saugus kūnui.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Little Boy Gun Metal

    Little Boy kištukas turi savo šešis! Šis įspūdingas kištukas turi didelę, smailėjančią, kiaušinio formos galvutę, kurią lengva įkišti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Kaip neklaužada tu to nori? „Mood Naughty 1“ treniruoklių rinkinys iš aukščiausios kokybės silikono apima mūsų geriausiai parduodamą originalų „Mood Naughty“ užpakalio kištuką su trimis dydžiais. Šis rinkinys, kurio matmenys yra 3, 4 ir 5 coliai, yra tobulos formos ir dydžio, kad padėtų užpakalinių durų pradedantiesiems švelniai išplėsti savo analinės patirties ribas. Klasikinis smailėjantis Mood Naughty antgalis įslysta tiesiai, o tvirta, bet lanksti medžiaga ir lenktas svirties pagrindas daro šiuos kištukus patogius ir saugius nešioti ilgą laiką.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Dešimties namelis! Gerasis Dokas pristato savo naują artilerijos liniją. Misijai paruoštas ir O žiedo diržas suderinamas!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Vien geros emocijos. „Smooth Vibrating Pleasure“ rinkinyje yra viskas, ko jums reikia, kad galėtumėte jaustis stimuliuojančiai ir maloniai prisirišus prie dirželio. Per USB įkraunamas vibruojantis Vac-U kištukas su įmontuotu 7 funkcijų vibratoriumi ir belaidžiu nuotolinio valdymo pultu puikiai įsitaiso prie diržų, kad bet koks priedas taptų galingu vibratoriumi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Padidinkite savo seksualinį gyvenimą! „OptiMALE“ įkraunamas vibruojantis C žiedas turi 7 galingus nustatymus ir daugybę dizaino funkcijų, leidžiančių optimizuoti ir pagerinti jūsų žaidimą miegamajame.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Šis itin stiprus siurbtukas su patentuotu Vac-U kištuką ant besisukančio rutulinio šarnyro tinka bet kokiam Vac-U-Lock kolekcijos priedui ir stipriai prilimpa prie bet kokio lygaus, neakytojo paviršiaus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Optimizuokite savo malonumą. Prostata, taip pat žinoma kaip vyrų g taškas (arba p taškas), yra pripildyta tūkstančių nervų galūnėlių, kad sustiprintų jūsų malonumą. „OptiMALE P-Curve“ masažuoklis pasižymi 7 unikaliais vibracijos raštais, kurie sklinda nuo p tašką džiuginančios vidinės lemputės iki išorinio tarpvietės stimuliatoriaus, suteikdami visą stimuliaciją, kurios jums reikia norint patirti galingiausią savo gyvenimo orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Viskas tinka su Vac-U-Lock™ universaliu dirželiu. Pagrindas yra išlenktas ir visiškai paminkštintas, kad būtų patogu ir lankstus, kad tilptų visur, kur jį prisegtumėte, todėl jūsų Vac-U-Lock™ priedai yra dar universalesni.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Šis juodas silikoninis Wand vibratorius yra kompaktiška klasikinės formos versija, kurią mėgsta visi. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Double Header Dong Smooth 18" Black

    Pasiruoškite dvigubo malonumo klasikai! „Doc Johnsons“ 18 colių „Double Header Dong“ abiejuose galuose yra falinė galvutė ir lygus kotas, užtikrinantis vidinę palaimą. Dongas yra lankstus žaisti solo ir pakankamai ilgas, kad galėtų įsiskverbti į partnerius. Jis pagamintas iš kūnui saugios medžiagos, kurioje nėra ftalatų.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Bombshell Destroyer Butt Plug Gun Metal

    Šis įspūdingas žaislas pateisina savo pavadinimą! „Destroyer“ sužavės ieškančius dydžio savo itin stulpeliais su graduotais briaunomis ir masyviu pagrindu grubiems žaidimams. Naudojamas 8 colių ilgis ir didžiulis 13,18 colių ilgis; šis amerikietiškas blogiukas užtikrina sprogstamąjį veiksmą miegamajame! Pagaminta iš stulbinančio ginklų metalo PVC, Destroyer yra be ftalatų ir yra saugus kūnui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Suction Cup Accessory

    Šis ypač stiprus svirties atpalaidavimo siurbtukas yra specialiai sukurtas taip, kad atitiktų patentuotą Main Squeeze užsukamą galinį dangtelį ir stipriai prilimpa prie bet kokio lygaus, neakytojo paviršiaus. „Main Squeeze“ siurbimo taurės priedas yra skirtas naudoti „Main Squeeze“ čiulptuko laisvų rankų režimu ir puikiai tinka naudoti duše / vonioje. Tvirta reguliuojama rankena sukasi ir pasilenkia, kad būtų galima pasirinktinai padėti, ir užsifiksuoja vietoje. Apima išsamias naudojimo instrukcijas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Žaisk savo keliu. Šis lygaus silikono Vac-U-Lock™ priedas turi abstraktų falinį dizainą su stimuliuojančia suformuota galvute ir gali būti naudojamas su bet kokiais Vac-U-Lock™ suderinamais diržais ar priedu. „Smooth Silicone Attachment“ taip pat yra suderinamas su sandarinimo žiedu. „Vac-U-Lock™“ yra pirmoji ir vienintelė pasaulyje patentuota malonumo sistema, kuri sukelia revoliuciją su diržais ir siūlo neribotas galimybes maišyti ir derinti savo kolekcijoje, kad būtų sukurtas tobulas žaislas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    Vien geros emocijos. „G-Spot Vibrating Pleasure“ rinkinyje yra viskas, ko reikia norint jaustis stimuliuojančiai ir maloniai prisirišus prie diržo. Per USB įkraunamas vibruojantis Vac-U kištukas su įmontuotu 7 funkcijų vibratoriumi ir belaidžiu nuotolinio valdymo pultu puikiai įsitaiso prie diržų, kad bet koks priedas taptų galingu vibratoriumi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Vien geros emocijos. Patentuotas Vac-U kištukas yra keičiamų priedų, diržų ir priedų sistemos Vac-U-Lock™ pagrindas, ir jis ką tik buvo atnaujintas. Su 7 vibruojančiomis funkcijomis ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu „Vibrating Plug“ bet kurį priedą paverčia galingu vibratoriumi, kad būtų galima mėgautis dar labiau stimuliuojančia ir malonia Vac-U-Lock™ patirtimi. V

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Ji visada pasiekiama. „Doc Johnson“ „Main Squeeze“ masturbatorių serija su kietu dėklu, kuriame vaidina mūsų populiariausios pornografinės žvaigždės formos, sukurta taip, kad jūsų rankose atiduotų galią, su išspaudžiama rankena, leidžiančia keisti kiekvieno smūgio sandarumą, ir siurbimą reguliuojančiu galiniu dangteliu. Šis ULTRASKYN™ glostytojas, pagamintas tiesiai iš šviesiaplaukės Mios Malkovos kūno, atrodo ir jaučiasi taip, kaip įsmeigęs į jos tobulą pūlingą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Fort Troff Trench Rider

    „Fort Troff“ užpakalio laižymas yra kasdienis pratimas. Dėl šios priežasties sukūrėme sunkiasvorį „Trench Rider“. Rimtiems iešmų blizgesiams. Pradedama nuo mūsų itin tinkamos pramoninės klozeto sėdynės, kuri suteikia KIETŲ komfortą ir atvirą prieigą prie EZ.

    379 €

    289 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Šis 12 colių irklas sukurtas smūgiams žaidėjams. Irklas turi paaukštintus taškus, kad būtų tikslios įgėlimo vietos. Vidutiniams ir pažengusiems žaidėjams.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Žaisk savo keliu. Šis glotnaus silikono Vac-U-Lock™ priedas turi lenktą g-taško stimuliavimo dizainą ir gali būti naudojamas su bet kuriuo Vac-U-Lock™ suderinamu diržu ar priedu. G-Spot silikoninis priedas taip pat yra suderinamas su sandarinimo žiedu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Pasinerkite į savo galinių durų žaidimą naudodami šį kūginį užpakalinį kištuką. Šis 5 colių aukščio kištukas yra tobulos formos ir dydžio, kad padėtų žaidėjams išplėsti savo analinės patirties ribas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Dar vienas unikalus spenelių siurbimas maišelyje sukuria galingą natūralų siurbimą, kad pajustų autentiškus pojūčius ir pajuodėtų, ko negali suteikti tradiciniai klipai. Paprastu suspaudimu „Tesers“ puikiai priglunda prie odos ir sukuria tvirtą sandariklį, kad būtų malonu naudotis laisvų rankų įranga – tiesiog pritvirtinkite prie kiekvieno spenelio ir stebėkite, kaip jie išsipučia per vizualiai stimuliuojančią permatomą juodą medžiagą.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Žaisk savo būdu! Šie patogūs juodi veganiškos odos diržai yra padengti plona, kvėpuojančia medžiaga. Paprasta skylė priekyje leidžia lengvai naudoti su pridedamu plonu silikoniniu dongu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Patobulinkite savo patirtį su šiuo silikoniniu gaidžio žiedų rinkiniu! Jie padidina dydį ir apimtį bei yra itin ištempti, kad būtų lengva naudoti aplink kotą ar sėklides, išlaikant ilgalaikę erekciją, apie kurią visada svajojote, ir pailginant ejakuliaciją.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 3"/8 cm Black

    Pradėkite savo analinį žaidimą naudodami šį mažą silikoninį analinį kištuką. Šis 3 colių aukščio kištukas yra tobulos formos ir dydžio, kad padėtų užpakalinių durų pradedantiesiems švelniai išplėsti savo analinės patirties ribas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson FirmTech Performance Ring

    Originalus „FirmTech“ montavimo žiedas suteikia individualų komfortą ir pritaikymą maksimaliam malonumui ir našumui be techninių duomenų iš mūsų techninio žiedo. „Seksas“ randamas asimetriškame žiedo skląsčio ir kilpos konstrukcijoje, todėl jį lengva užlipti ir nulipti atsižvelgiant į jautrią anatomiją.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Black

    Optimizuokite savo patirtį su šiuo silikoniniu gaidžio žiedu! Jis padidina dydį ir apimtį bei yra itin tamprus, kad būtų patogu naudoti aplink kotą ar sėklides, išlaikant ilgalaikę erekciją, apie kurią visada svajojote, ir prailginant ejakuliaciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64103 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.