×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai

Elementai 129 į 160300 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Boners Erection Cream 100ml

    Specialūs Boners erekcijos kremo ingredientai padeda išlaikyti erekciją. Reguliariai masažuojant varpą kremu, jūsų odos audinys tampa minkštesnis, kad būtų labiau stimuliuojama, ir suaktyvinama kraujotaka varpos viduje. Prireiks mažiau laiko, kol jūsų penis taps kietas, o erekcija truks ilgiau.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Body Painting Vanilla & Chocolate Temptation 100ml

    Kad būtų smagu, įsimylėjėliai gali paleisti savo vaizduotę ir gardžia dykuma.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva Handipop Strawberry Hand Job Massage Gel 125ml

    Tegul jūsų rankos veikia stebuklingai ir atlikite jam rankų masažą, kurio jis niekada nepamirš.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Šildančio poveikio balzamas, kuris nuves jus į kulminaciją! Mėgaukitės itin intensyviais pojūčiais lytinių santykių metu su šiuo šildančio poveikio balzamu, sukurtu išskirtinai klijui. Greitas įsisavinimas suteikia akimirksniu šildantį poveikį, o jame yra ženšenio ir arginino, kurie padidina jautrumą ir pojūčius, kad būtų pasiektas didžiausias malonumas. Pasiruoškite, drebėsite nuo galvos iki kojų.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 250ml

    „Black Hole“, neabejotinai geriausias pasirinkimas, plečiantis ir atpalaiduojantis preparatas yra specialiai sukurtas analiniam seksui, nes yra puikus plečiamasis lubrikantas. Tai itin aukštos kokybės analinis lubrikantas, rekomenduojamas tiek visiems norintiems pradėti analinio sekso praktikoje, tiek patyrusiems naudotojams. Daugeliui porų yra smalsu, bet daug nedrįsta to išbandyti... Mintis, kad tai gali sukelti skausmą, verčia juos atidėti daug kartų praktiška, viena maloniausių.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Alavijas, žinomas ir naudojamas daugiau nei 2000 metų, yra pagrindinė šio intymaus gelio sudedamoji dalis dėl keleto naudingų savybių, iš kurių dvi yra labai svarbios: stipriai drėkina ir tonizuoja. Jis taip pat palengvina ir gydo odą, paveiktą dėl trinties sukeltų mikro traumų. Veikia kartu su kitomis vandens pagrindu pagamintos Aloe Vera Intimate Gel formulės sudedamosiomis dalimis, nes visos jos yra ekologiškos ir tvarios kilmės, be cheminių produktų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Atraskite šį SKYN Excite stimuliuojantį gelį vyrams – didžiausią malonumo naujovę! Šis kūrinys taps paslaptimi, kurią kiekvienas vyras nori turėti po ranka. Šis malonumo eliksyras yra specialiai sukurtas vyrams, o ypač varpos sričiai. Jis padidina susijaudinimą, kartu sustiprindamas orgazmą ir sukelia precedento neturintį ekstazio sprogimą.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Balm 10ml

    Ohhh... nesustok, nesustok! Vėsinantis ir slystantis balzamas, skirtas pagerinti susijaudinimą fellatio metu. Jo švelnus vėsinimo efektas kontrastuoja su natūralia burnos šiluma, o slydimo efektas sumažina trintį judant „aukštyn ir žemyn“, kad galėtumėte parodyti geriausius savo judesius. Be to, jo skonis ir kvapas nuostabus...mmmm kokoso!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intome Vagina Tightening Gel 30ml

    Šis Intome kremas stangrina makšties raumenis. Taip patirsite daugiau stimuliacijos prasiskverbimo metu, o orgazmas jaučiasi intensyvesnis. Švelniai įmasažuokite kremą į makšties odą. Poveikis sustiprėja kasdien naudojant.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 50 pack

    Ieškote universalaus ir kokybiško lubrikanto, kuris jūsų niekada nenuvils? Mes jus puikiai suprantame, mes irgi ieškojome tokio lubrikanto, bet neradome, todėl galiausiai nusprendėme savo. Pristatome SuperLove natūralų vandens pagrindo lubrikantą, SuperLove parduotuvės lubrikantą, tad susipažinkite su juo ir sužinokite daugiau!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Net jei išangės sritis yra labai jautri, ji nereaguoja į stimuliaciją taip greitai, kaip lytiniai organai. Graikiškas bučinys yra vienas iš nedaugelio anilingus stimuliatorių. Jo formulė su mėtomis gali sukelti šildantį pojūtį analinėje srityje ir individualiai padidinti jautrumą oraliniams santykiams. Su ypač gaiviu skoniu abipusiai linksmybėms.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Wow! Blowjob Spray 10ml

    Sukurta su mentoliu ir eukaliptu, WOW! palankiai imituoja garsųjį oralinį seksą su eukalipto saldainiais (pvz., Halls). Keliose pasaulio vietose itin populiarus oralinis seksas su mentoliu ir eukalipto saldainiais sukelia nepakartojamus pojūčius ir malonumą jo gavusiesiems. OHO! turėtų būti tepamas į burną kelias sekundes prieš vedant savo partnerį į beprotybę!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Lubricant yra intymus lubrikantas, turintis ypač tirštos ir slystančios tekstūros. Dėl šios specifinės tekstūros lubrikantas ypač tinka analiniam naudojimui. Lubrikantas turi drėkinamąjį ir drėkinamąjį poveikį, kuris papildo natūralią kūno drėgmę. Tokiu būdu jūs patiriate daugiau komforto ir malonumo lytinio akto metu. Su MALE Cobeco Anal Lubricant galite mėgautis analiniu malonumu dar labiau.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Boners Penis Cleaner yra specialiai sukurtas seksualiems žaidimams, kuriems reikalinga švari pradžia ir pabaiga. Varpos valiklis suteikia švaros ir gaivos pojūtį bei tuo pačiu maitina odą. Naudokite jį prieš arba po sekso, kai einate į sporto salę arba bet kuriuo metu, kai jūsų penis gali atgaivinti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Delay Gel 100ml

    Mėgaukitės begaliniu malonumu su Boners Delay geliu. Gelis atitolina jūsų orgazmą, todėl galite tęsti orgazmą ilgiau. Tai padeda esant per dideliam jautrumui ir gali užkirsti kelią nusivylimui miegamajame.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Human Lube 150ml

    Human Lube yra skaidrus ir itin slidus intymus gelis, imituojantis seksualinio tepimo skysčių ir seilių tekstūrą bei klampumą. Sukurtas iš natūralių rudųjų jūros dumblių ir levandų ekstraktų kartu su kitais ingredientais, jis taip pat skatina odos glotnumą ir padeda sumažinti makšties išsausėjimą ir nedidelius sužalojimus dėl trinties. Ilgai išliekantis, nelipnus, lengvai valomas ir išplaunamas.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Iki šiol ON INSANE yra stipriausias, intensyviausiai jaudinantis asmeninis drėkiklis rinkoje. Nemažai moterų praneša apie judesių jausmą kūno viduje ir intensyvų šilumos pojūtį aplink klitorį. ON INSANE skirta moterims, kurios mėgsta intensyvų susijaudinimą ir gali norėti jį derinti su ON Arousal for Her produktais, kad pasiektų maksimalų efektą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Clitoris Gel 100ml

    Sustiprinkite savo orgazmą su šiuo itin efektyviu klitorio stimuliuojančiu geliu! Tiesiog užlašinkite nedidelį lašelį tiesiai ant klitorio ir patirsite šiltą dilgčiojimo pojūtį, pagreitintą kraujotaką ir net padidėjusį makšties tepimą! Padidinkite savo jautrumą ir paleiskite save!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Rankos ant MALONUMO! Pailginkite susijaudinimą, natūralų tepimą ir erekciją naudodami šį vandens pagrindo gelį, skirtą masturbacijai. Jame yra alavijo, kuris maitina ir drėkina odą, kai pirštais slystate per vulvą ar penį ir pasiekiate orgazmą. Taip pat galite pasidalinti! Suteikite savo partnerio kulminaciją pirštais slysdami per jo intymią sritį. Pssstttt, skonis ir kvapas nuostabus...mmmm kokoso!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Padidinkite savo jausmingumą naudodami geriausius iš abiejų pasaulių. JO hibridinis tepalas užtikrina pasaulinės klasės, ilgalaikį JO Premium Silicone slydimą ir patogų JO H2O vandens pagrindo valymą.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Derinkite intymius malonumus ir malonumą su JoyDivision intymiu ir valgomu AQUAglide lubrikantu! Šis vanilės kvapo ir skonio lubrikantas atitinka medicininius standartus ir džiugins jūsų skonio receptorius. Jis ypač rekomenduojamas oraliniam seksui, bet tinka ir analiniam ar makšties įsiskverbimui.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Šis gelis yra vandens pagrindu, todėl net tabu išnyksta! Nesvarbu, ar esate ekspertas, ar pradedantysis, prieš pradedant bet kokį analinį žaidimą labai svarbu drėkinti sritį. Šio gelio sudėtyje yra arnikos, ramunėlių ir alavijo, kurie padidina hidrataciją ir išangės elastingumą, sumažina trintį prasiskverbimo metu. Be to, jo skonis ir kvapas nuostabus...mmmm kokoso!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva Lic-o-licious Watermelon Oral Delight Cream 50ml

    Jo malonumas bus jūsų malonumas su saldžiuoju Lic-o-licious, Sensuva's Throat Coating Oral Delight kremu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Nipple Play Gel 10ml

    Slow Sex – tai kosmetikos linija, kuri iš naujo apibrėžia žodžio „preliudija“ turi. Išankstinis žaidimas nėra tik priemonė tikslui pasiekti; tai kelionė kupina malonumo... Jūsų malonumas! Preliudija yra daug daugiau nei tik ankstesnis dalykas, kuris ateina po to, tai yra TAI. Tai liesti, laižyti, ryti, jausti, sustiprinti, paleisti save be spaudimo ir ribų.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy It's a Match! Liquid Vibrator 10ml

    Šis skystas vibratorius turi momentinį dilgčiojimą ir šildantį poveikį, kuris padidina kraujo tekėjimą į klitorį. Nuostabus efektas leis jums susikaupti ir kurį laiką pamiršite braukimą į dešinę ir į kairę telefone. Skystas klitorio balzamo formulė su Acmella gėlių ekstraktu, tradicinėje medicinoje pripažintu dėl įvairių savybių, įskaitant priešuždegiminį ir afrodiziakinį poveikį, ir alaviją, plačiai žinomą dėl savo raminančios ir drėkinančios galios.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Intymios erekcijos purškiklis su aktyviais natūraliais ingredientais. Diskretus pagalbininkas su erekcija.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    OI! HOLY MARY Cannabis Sliding Gel yra šildančio poveikio lubrikantas, pasižymintis Cannabis Sativa augalo savybėmis, turtingas nepakeičiamų riebalų rūgščių ir laikomas natūraliu drėkikliu. O! Holy Mary Cannabis Sliding Gel buvo sukurtas papildomam slydimui, ilgalaikiam efektui, kartu su intensyvia šiluma, kad įjautrintų erogenines vietas.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Orgasm gel 100ml

    Ach! Orgasm Gel yra unisex gelis, specialiai sukurtas padidinti jautrumą ir padaryti seksą intensyvesnį. Intensyvesnis orgazmas jam ir jai ir dar įdomesnė seksualinė patirtis jums abiem!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    S8 makšties kremas turi dvigubo veikimo, jauninančią formulę. Kofeinas lėtina odos senėjimą ir stangrina makšties sritį, o lipopeptidai skatina kraujotaką, kad padidėtų jautrumas ir orgazmas. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Nauja kolekcija 2 in 1 lubrikantai ir masažo HOT efektas. Skoniai visiems skoniams. Be cukraus ar parabenų, idealiai tinka visoms erogeninėms zonoms: speneliams, kaklui...

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Nauja kolekcija 2 viename lubrikantų ir masažo šiluminio efekto. Skoniai visiems skoniams. Be cukraus ar parabenų, idealiai tinka visoms erogeninėms zonoms: speneliams, kaklui...

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Tepimas tikrai svarbus analiniam seksui, taip pat taip pat svarbu gauti tinkamo tipo tepalo. Kadangi išangė neturi natūralaus tepimo, analinis tepalas turi būti tirštesnis ir ilgiau išliekantis nei standartiniai tepalai. Specialiai sukūrėme šį lubrikantą, kad jis puikiai tiktų analiniam seksui. Itin tirštos vandens pagrindu pagamintos formulės jis puikiai tinka bet kokiam analiniam žaidimui su žaislais ar partneriais.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160300 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.