×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai

Elementai 65 į 96155 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    EROS patirtis tiesiog tobula. Pagaminta Vokietijoje su ilgamete patirtimi ir aukštais rezultatais.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Woman Sensitive AnalEase sukurta remiantis Švedijos naujoviška vandens pagrindu pagaminta Aqua Comfort formule. Tačiau čia Švedas taip pat pridėjo daug natūralių medžiagų, kurios turi veikiantį poveikį ir padeda išvengti dirginimo ir diskomforto.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    JO® H2O ANAL yra vandens pagrindu pagamintas asmeninis lubrikantas, skirtas pagerinti intymaus žaidimo komfortą. Sukurtas naudojant gryną augalinį gliceriną, šis produktas užtikrina patogų slydimą su kokybiškais ingredientais. Šilko lygus, sviestinis korpusas taip pat užtikrina ilgalaikį slydimą be lipnių ar lipnių likučių. JO® H2O ANAL yra patogus žaislams, suderinamas su daugeliu medžiagų ir lengvai valomas.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cotton Candy 57ml

    ON INSANE jaučiasi nepanašiai į bet kurį kitą stimuliuojantį asmeninį drėkinamąjį kremą, kurį kada nors bandėte. Kartu su intensyviu atšilimo pojūčiu sukuria judėjimo jausmą kūno viduje. Moterys gali pajusti intensyvų pojūtį, naudodamos jį išoriškai. Prieš naudojimą GERAI SUKRAKTI.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Big Boy Golden Erect Cream 50ml

    Big Boy Golden Erect Cream yra unikalus kremas, padedantis skatinti erekciją. Palaiko ilgalaikį malonumą ir didesnį malonumą. Unikali formulė, pagrįsta natūralių augalų ekstraktais.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Orgasm Drops Intense buvo sukurta siekiant sustiprinti atšilimo ir klitorio jautrinimo poveikį, skatinantį ekstremalų klitorio susijaudinimą ir didžiulį orgazmą. Jo sodraus saldaus ir švelnaus raudonojo obuolio skonis buvo pamėgtas šios naujos formulės proveržio: Orgasm Drops Intense sudėtyje nėra gvazdikėlių eterinio aliejaus, todėl jame nėra būdingo gvazdikėlio skonio pėdsakų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Time Lag 2 masažinis purškiklis yra naujos kartos klasikinis Time Lag Delay Purškiklis. Jo formulė sukelia stipresnį desensibilizuojantį pojūtį ir yra praturtinta ingredientu Damiana, kuris skatina geresnį veikimą. Be anestetikų ingredientų, tokių kaip benzokainas ir lidokainas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    ON Arousal yra revoliucinė, visiškai natūrali moterų susijaudinimo formulė, puikiai tinkanti visoms moterims, norinčioms padidinti savo pasitenkinimą.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Išskirtinė ir novatoriška „Orgie“ formulė Europai, kurioje naudojamos aukščiausios klasės žaliavos. Sukurtas iš Amazonės augalų veikliųjų medžiagų, kurios suteikia vibracinį pojūtį naudojamose vietose, „Eletric Fellatio“ puikiai tinka nustebinti ir sujaudinti jūsų partnerį. Su ritinine pakuote lengva užtepti gausų blizgesio kiekį ant lūpų ir tada pradėti bučiuotis ar pūstis. Dviese virpėsite iš malonumo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eromed Penilarge Gel 100ml

    Moksliškai įrodyta, kad varpos dydis gali keistis visam laikui. Ne paslaptis, varpos didinimo būdais žinomi jau metų. Padidinę varpą darote teigiamą žalą savo gyvenimo kokybei. Turite būti tikri dėl vieno dalyko. Dydis rūpi.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie She Spot G Spot Arousal Gel 15ml

    G-Spot Arousal su ingredientais iš Amazonės atogrąžų miškų. „She spot“ suteikia daugybę skanių pojūčių, kurie vystosi ir keičiasi veikimo metu: dilgčiojimas (vibracija), vėsa, šiluma ir švelnus pikantiškumas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Excite Delay 20ml

    EXCITE Man Delay gelis – tai produktas, specialiai sukurtas vyrams, kurie dėl įvairių priežasčių nėra patenkinti kontakto trukme arba bijo priešlaikinio kulminacijos. Gelis sukelia dalinę varpos nervų galūnėlių anesteziją ir yra idealus būdas pratęsti meilės patirtį sau ir savo partneriui

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Dabar galima įsigyti išsamiausią skystą vibratorių. Jis atneša šildančių, pulsuojančių ir vibruojančių pojūčių bangas ilgiau nei 30 minučių. Produktas yra unisex ir gali būti naudojamas įsiskverbimui, masturbacijai, bučiniams ir oraliniam seksui dėl savo skanaus degtinės skonio.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Dabar galima įsigyti išsamiausią skystą vibratorių. Jis atneša vėsinimo, pulsavimo ir vibracijos bangas ilgiau nei 30 minučių. Produktas yra unisex ir gali būti naudojamas įsiskverbimui, masturbacijai, bučiniams ir oraliniam seksui dėl savo skanaus mėtų skonio.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    JO VOLT yra aliejaus pagrindu sukurta vietinio poveikio formulė, skirta stimuliuoti ir sustiprinti juslinį malonumą su jaudinančiu zvimbimo pojūčiu. Lengvas serumas skirtas sustiprinti libido, prisilietimo pojūtį ir jautrumą preliudijų ir solo žaidimo metu. Formulės be konservantų ir be L-arginino.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HOT Ero Backside Anal Relax Cream 50ml

    Atpalaiduojamesniam analiniam lytiniam santykiui su specialia priežiūra ir riebalais.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Intimate Enhancements Plump 56g

    Sukurtas siekiant padėti vyrams atrodyti geriausiai, Plump yra gerinantis gelis, padedantis padidinti kraujo tekėjimą į varpą, todėl išvaizda ir pojūtis tampa storesnis, didesnis. Norėdami pasinaudoti šiuo bekvapiu, beskoniu, natūralių ingredientų užpiltu geliu, tiesiog gausiai paskirstykite varpą ir gerai įtrinkite į audinį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros-Art Studi 1001 Delayer Spray for Men 20ml

    Studi 1001 yra švelninantis ir atpalaiduojantis purškalas priešlaikinei vyrų ejakuliacijai. Tai atitolina ir prailgina intymius santykius ir suteikia jiems daugiau pasitenkinimo, todėl seksualiniai santykiai yra veiksmingesni ir ilgalaikiai.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shiatsu Penis Power Cream Japanese Mint & Bamboo 30ml

    Penis Power Cream vyrams, skirtas naudoti intymioje zonoje. Šildantys ir kraujotaką skatinantys ingredientai suteikia jums sunkesnę erekciją ir stangrumą.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shiatsu Vagina Tightening Spray 30ml

    SHIATSU Tightening Spray sudėtyje yra labai sutraukiančių ingredientų, kurie taip pat skatina kraujotaką. Šis ypatingas ingredientų derinys užtikrina, kad kito seksualinio nuotykio metu jaustumėtės dar tvirtesni ir intensyvesni.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Olimpija yra dievų skystis! Galingas stimuliatorius, kurio sudėtyje yra Cannabis sativa sėklų aliejaus, suteikia ilgalaikį stimuliavimą nuo lengvo iki stipraus, kurį gali suvokti visi, nepaisant jautrumo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Coconut Thrills 165ml

    TOKO Aroma yra lubrikantas, visiškai neturintis jokio poskonio. TOKO buvo sukurtas turint naudingą dalyką: skanų gamintoją, kuris sužadins ir nukreips jūsų pojūčius; kartu suteikdamas itin ilgai šilko lygumo pojūtį

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Silikoninis lubrikantas su jojoba ir pantenoliu. Atsipalaidavusiam analiniam santykiui. Jojoba veikia raminamai ir atpalaiduoja išangės raumenis, o pantenolis rūpinasi ir saugo odą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    G, How I Adore you – tai naujas, jaudinantis pagerinimo gelis, padedantis moterims rasti savo g tašką ir mėgautis daugiau G taško orgazmų!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Warm Lubricant – tai intymus vandens pagrindo lubrikantas, maloniai šildantis odą. Šildantis efektas stimuliuoja jautriausias kūno vietas ir lengvai pasklinda, kad galėtumėte nusiteikti jaudinamai. Šis lubrikantas papildo natūralią kūno drėgmę ir suteikia daugiau komforto lytinių santykių metu. MALE Cobeco Warm Lubricant suteikia intensyvų ir jaudinantį malonumą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • J-Jelly 237ml

    Šis nuostabus tepalas yra saugus lateksui, labai slidus ir ypač tinka įterpti didelius daiktus į kūną. Jūsų patogumui jau sumaišyta.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Hybride Power Bodylube 200ml

    EROS patirtis tiesiog tobula. Pagaminta Vokietijoje su ilgamete patirtimi ir aukštais rezultatais.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Male White Lubricant 250ml

    MALE Cobeco White Lubricant yra vandens pagrindu pagamintas gelis, kuris dėl natūralios baltos gelio spalvos suteikia vyriško erotinio potyrio. Balta spalva tikroviškai imituoja spermatozoidus, nekeičiant dėmesio vienas kitam. MALE Cobeco White Lubricant lengvai pasiskirsto ant odos ir užtikrina intensyvų bei erotinį pojūtį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15ml

    Delay lubrikantas, skirtas padėti uždelsti ejakuliacijai ir užsitęsusiam mylėjimuisi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    „Mister B Care Toy Wash“ yra geriausias būdas išlaikyti jūsų žaislus švarius ir pailginti jų tarnavimo laiką. Šis ploviklis yra specialiai sukurtas sekso žaislams valyti. Jį saugu naudoti su mėgstamais žaislais, pagamintais iš bet kokių medžiagų. Nevalyti žaislai su tepalo likučiais ir kūno skysčiais gali sukelti bakterijų arba kenksmingų cheminių reakcijų, kurios žaloja žaislus, todėl geriausia juos laikyti švarius, o kai kurie muilai gali sugadinti tam tikras medžiagas, todėl geriausia būti saugiems naudojant Mister B Care Toy Wash.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Maple Delight 165ml

    TOKO Aroma yra lubrikantas, neturintis visiškai jokio poskonio. TOKO Aroma buvo sukurtas turint omenyje vieną dalyką: skanų vaisių skonį, kuris sužadins ir nukreips jūsų pojūčius; kartu suteikia itin ilgai išliekantį šilko lygumo pojūtį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 60ml

    Vienintelis vandens parduodamas analinis atpalaiduojantis sklandymas! Praturtintas visais natūraliais gvazdikėliais. Itin tiršta nelašanti formulė atpalaiduoja, bet nenutirpsta. Galima naudoti su silikoniniais žaislais!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96155 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.