×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai

Elementai 33 į 64131 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Clitoral Gel Cooling Arctic 10ml

    JO G-Spot gelis yra tobulas jausmingumo patobulinimas moterims. Su maloniu dilgčiojimu, kuris prasideda nuo kontakto, jis yra unikalus, kad sustiprintų jūsų slapčiausią pojūtį ir pasitenkinimą.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kremas išangės sričiai * Specialus balinimo kompleksas * Riebalinės medžiagos * Aukštos kokybės kremas jautriai odai su specialiu balinimo kompleksu.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Woman 250ml

    pjur® Woman buvo sukurta specialiai moterims, pritaikytas jų patogumui, malonumui ir jausmingumui.

    38,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Ieškote geriausios kokybės vandens pagrindo asmeninio lubrikanto su kuo nors ypatinga? Tada ieško daugiau nei pjur AQUA Panthenol!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B LOAD 250ml

    „Mister B LOAD“ yra fantastiškas baltas ir kreminis lubrikantas, kuris atrodo ir jaučiasi kaip jūsų „Load“.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Intimate Organics™ nori, kad moterys ir vyrai intymumą pakeltų iki aukščiausio lygio. Kas gali būti geresnis būdas tai pasiekti, nei kartu patirti G taško orgazmą?

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B DELAY 30ml

    Mister B DELAY yra intymus purškalas, prailginantis lytinio akto malonumą.
    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Drying Stick Kit

    Tantaly Absorbent Sticks yra specialiai sukurtos sekso lėlėms. Kadangi vidiniai tuneliai nėra plokšti, valant liks daug vandens, o drėgnoje aplinkoje spartins bakterijų augimą. Norėdami išspręsti šią problemą, tiesiog įkiškite lazdelę į savo sekso lėlę. Speciali medžiaga su tūkstančiais nematomų mažų skylučių iš karto sugers vandenį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Hydra yra aukščiausios kokybės, be parabenų, be glicerino, vandens pagrindo formulė, sumaišyta su natūralia augaline celiulioze. Sustiprina malonumo jausmą, suteikia šilko švelnumo visiems intymiems potyriams.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    „Conceive Plus“ naudojimas bandant pastoti gali natūraliai padidinti pastojimo tikimybę. Conceive Plus Fertility Lubricant yra VIENINTELIS lubrikantas, kuriame yra būtinų kalcio ir magnio jonų, kurie palaiko tręšimo procesą. „Conceive Plus“ suteikiamas papildomas tepimas gali padėti padidinti tikimybę, kad sperma pasieks kiaušinėlį.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B FIST Hot Lube Pump Bottle 200ml

    Mister B FIST HOT yra hibridinė tepimo želė, idealiai tinkanti sunkesniems žaidimams, pavyzdžiui, su didesniais žaislais. Ši HOT versija turi šildantį ir atspalvį suteikiantį poveikį, dar labiau padidindama jūsų seksualinį malonumą. Suderinamas su prezervatyvu, šilkinis minkštas, nelipnus ar lipnus, ypač ilgai išliekantis, netoksiškas, beskonis, bekvapis, hipoalergiškas, be aliejaus ir riebalų. Nebandyta su gyvūnais ir nėra šalutinių gyvūninių produktų.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Unikalus gelis lengvesniam orgazmui. Makšties išsaugojimo efektas stangrina ir gerina makšties elastingumą, todėl padidėja lytinis potraukis ir padidėja malonumas.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intymus gelis, prailginantis bendravimo trukmę. Optimalus veikliųjų medžiagų prisirišimas leidžia kontroliuoti ejakuliaciją, ją galima patenkinti dėl kontakto pranašumo.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Išskirtinė ir novatoriška „Orgie“ formulė Europai, kurioje naudojamos aukščiausios klasės žaliavos. Šis jaudinantis gelis turi labiau koncentruotą Amazonės augalų veikliųjų medžiagų dozę ir suteikia dar intensyvesnį vibravimą ir dilgčiojimą intymiose vietose. Suteikia neįtikėtinus orgazmus ir precedento neturinčius malonumo pojūčius.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Penis XXL Cream 500ml

    Padidinkite savo apimtis su intensyviu ir stimuliuojančiu Penis XXL kremu, jis padės pasiekti sunkesnę erekciją ir didesnę varpą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Šios unisex, trumpos latekso pirštinės Fist It yra nepakeičiamos, kai reikia žaisti higieniškai. Jie yra ypač stiprūs, tačiau labai ploni, suteikiantys reikiamą prisilietimą! Netinka, kai yra alergija lateksui. Norėdami gauti blizgesį, naudokite silikoninį lubrikantą. Norėdami sklandžiau apsirengti, naudokite silikoninį lubrikantą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • beGLOSS Easy Glide 250ml

    BeGLOSS Easy Glide leidžia lengvai apsirengti ir nusirengti, kai reikia latekso drabužių. Mūsų „Easy Glide“ formulė užtikrina puikias slydimo savybes, kurios ypač tinka prie odos prigludusių lateksinių kačių kostiumų ar antblauzdžių.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Lubricant Applicator Set

    Mūsų 3 pakuočių lubrikantų aplikatorius leidžia tiekti lubrikantą į kūną – tai ypač naudinga ruošiantis skvarbiam seksui. Kiekvienas tepalo aplikatorius turi nuimamą dangtelį, kad būtų išvengta nutekėjimo. Lygus galiukas lengvai slysta, kad būtų galima lengvai sutepti vidinį analinį ar makšties žaidimą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Lumière yra specifinis kremas odai. Jis skirtas tepti pažastyse, kirkšnyse arba apskritai ant odos. Išskirtinė formulė gali užtikrinti greitą ir ilgalaikį efektą, kuris ištaiso odos atspalvio skirtumus, padarydamas ją ryškią ir vienodą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Dragon Cream Sensitive 60ml

    Daugelis porų siekia švelnesnio „Fire & Ice“ pojūčio efekto, kad galėtų mėgautis mylėjimusi. Todėl Shunga siūlo jautrią Dragon versiją. Tai mažiau intensyvu ir taip pat smagu!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Paverskite kiekvieną savo pirštą į jaudinantį sekso žaislą su. FISTIT stimuliacinė pirštinė suteikia jums pranašumą miegamajame. Skirtingos tekstūros ant kiekvieno piršto šis itin tamprus žaislas suteiks unikalią makšties ir išangės stimuliaciją! Nykštis turi didelį apvalų viršų, kurį galima naudoti prostatos ar makšties stimuliavimui.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Gun Oil populiariausias. Itin glotnus, atsparus vandeniui ir sukurtas taip, kad veiktų taip ilgai, kaip ir jūs.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    The Hot liquid vibrator – tai intymus unisex gelis su braškių plaktos grietinėlės aromatu, kuris dėl karšto efekto ir vibracinių bangų sukelia stimuliuojančius pojūčius. Tai suteikia didesnį malonumą tiek seksualiniuose santykiuose, tiek nepakartojamą pojūtį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Fist Tai vandens pagrindo lubrikantas. Tinka naudoti su latekso prezervatyvais. Naudojimo instrukcijos: ant pasirinktos kūno dalies užtepkite tiek, kiek nori, ir kartokite kartų, kiek nori. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crisco 1420g

    Crisco: visų pasaulyje žinomų klasikinių daržovių patrumpinimas, žinos ir mėgstamas dešimtmečius dėl savo alternatyvių funkcijų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Hybrid Extreme Fist Lube 500ml

    S.Streme Fist yra atpalaiduojantis taip, kad atsipalaiduotų, uždelstų sumažintų jautrumą, nestas LAURETH-9. Šis unikalus ingredientas užtikrina neskausmingą skverbimą, leidžiantį visiškai visiškai intymiomis akimirkomis.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wet Stuff Ready Lubricant Capsules Jar 60 pcs

    Wet Stuff Ready kapsulės yra unikali patirtis, skirta imliam partneriui. Nustebinkite savo partnerį tuo, kaip esate pasiruošę! Minkštos gelio kapsulės, įdėtos į makštį arba tiesiąją žarną, ištirpsta ir išskiria 1500 mg ilgai išliekančio silikoninio skysčio. Tai PDMS bazė atitinka PDMS silikoną, naudojamą ant prezervatyvų, kad būtų sumažinta nusidėvėjimo rizika ir ilgesnis įsiskverbimas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhance 15ml

    Išskirtinė ir novatoriška „Orgie“ formulė Europai, kurioje naudojamos aukščiausios klasės žaliavos. Jaudinantis gelis su Amazonės augalų veikliosiomis medžiagomis, kurios suteikia vibracijos ir dilgčiojimo efektą intymiose zonose, Intense Orgasm sudėtyje yra kitų išskirtinių veikliųjų medžiagų, kurios stimuliuoja kraujotaką ir padidina erogeninių zonų, kuriose jis naudojamas, jautrumą. Suteikia neįtikėtinus orgazmus ir precedento neturinčius malonumo pojūčius. Jai ir jam.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong Stimulator 15ml

    Strong skystas vibratorius yra intymus unisex gelis, kuris dėl stiprių vibracijos bangų sukuria stiprius stimuliuojančius pojūčius. Tai suteikia didesnį malonumą tiek seksualiniuose santykiuose, tiek nepakartojamą pojūtį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Rankinė trintis ir šiluminė kūno energija paverčia kremą intensyvia solo patirtimi maždaug po 29-ojo smūgio.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fist It Sperm 500ml

    Fist Tai vandens pagrindo lubrikantas. Tinka naudoti su latekso prezervatyvais. Naudojimo instrukcijos: ant pasirinktos kūno dalies užtepkite tiek gelio, kiek norite, ir kartokite tiek kartų, kiek norite. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HOT XXL Busty Booster Cream 100ml

    Puikiai formuojantis kremas, skatinantis krūtų padidėjimą su unikaliu ingredientų deriniu. Tinka kasdieniam naudojimui, puikiai derinama su krūtų masažo pratimais. Kad poveikis išliktų, rekomenduojamas ilgai ir kasdien.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64131 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.