×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai

Elementai 33 į 64190 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Personal Moisturizer 75ml

    Šis dvejopos paskirties vandens pagrindo drėkiklis puikiai tinka naudoti su jūsų malonumo produktais, jūsų partneriu ar tiesiog norint, kad jūsų oda būtų gyvybinga ir prabangi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Lubricating Butter Fists 500ml

    CBL Lubricating Butter Fists yra intymus lubrikantas su unikalia tiršta tekstūra, kuri sustiprina jo jausmingumą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B FIST Lube 200ml

    Mister B FIST yra hibridinė tepimo želė, idealiai tinkanti sunkesniems žaidimams, pavyzdžiui, su didesniais žaislais.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers MAXILONG Gel 150ml

    Intymus gelis su greitu varpos padidėjimu. Sodraus ir šilko švelnumo, vandens pagrindu pagamintas drėkinamasis gelis, kuris nelieka dėmių. Dėl savo savybių L-argininas stimuliuoja mikrocirkuliaciją odoje, didina kraujotaką varpos audiniuose ir padeda optimaliai pasisavinti kitus komponentus.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

    „Secret Garden“ klitorio gelis – būtinas bet kokio amžiaus moterims! Naudokite jį savo malonumui arba norėdami su mylimuoju pasiekti naujų aukštumų ir atrasti naujų pojūčių.

    43,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO Clitoral Gel Cooling Arctic 10ml

    JO G-Spot gelis yra tobulas jausmingumo patobulinimas moterims. Su maloniu dilgčiojimu, kuris prasideda nuo kontakto, jis yra unikalus, kad sustiprintų jūsų slapčiausią pojūtį ir pasitenkinimą.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO Prolonger Gel 60ml

    Maksimaliai padidinkite malonumą naudodami JO PROLONGER GEL – įprastą stiprumo gelį, kuriame naudojami natūralūs stingdantys ingredientai, kad sulėtintų ejakuliacijos pradžią.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Elite Shiitake Glide 60ml

    „Intimate Organics“ sukūrė pažangiausią visų laikų itin lengvą silikoninę slydimo formulę. Aukščiausios klasės silikonas yra užpiltas natūraliais šitakės ekstraktais, kad būtų užtikrintas geriausias rinkoje esantis slydimo produktas.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

    Sensuva INSANE yra intensyviausiai stimuliuojantis asmeninis drėkiklis rinkoje. Kai jis įkišamas į makštį, jaučiamas nenumaldomas karštis ir seksualiausias sukamųjų judesių jausmas kūno viduje. Moterys gali jausti tai viduje ir išorėje, kai liečiasi su klitoriu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kremas išangės sričiai * Specialus balinimo kompleksas * Riebalinės medžiagos * Aukštos kokybės kremas jautriai odai su specialiu balinimo kompleksu.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 120ml

    Hydra yra aukščiausios kokybės, be parabenų, be glicerino, vandens pagrindo formulė, sumaišyta su natūralia augaline celiulioze. Sustiprina malonumo jausmą, suteikia šilko švelnumo visiems intymiems potyriams.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Ieškote geriausios kokybės vandens pagrindo asmeninio lubrikanto su kuo nors ypatinga? Tada ieško daugiau nei pjur AQUA Panthenol!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BUTTR Fisting Butter 500ml

    BUTTR Fisting Butter yra nepakeičiamas kumščiavimo mėgėjams. Fisting sviestas yra ypač glotnus, tirštas analinis lubrikantas, kuris palengvina prasiskverbimą. Švelnus odai, ilgai išlieka lygus ir be kvapų. Didelis puodas palengvina tolimesnį papildomo lubrikanto naudojimą, todėl jums tereikia susikoncentruoti į malonumą.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Apsauginis nuo mielių infekcijos ir ŽPV lubrikantas, kurio sudėtyje yra kaaragėjos (jūrinių rudadumblių) ir gvajavos žievės antibakterinio ekstrakto. Tai jaudinantis proveržis tepalų srityje.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B LOAD 250ml

    „Mister B LOAD“ yra fantastiškas baltas ir kreminis lubrikantas, kuris atrodo ir jaučiasi kaip jūsų „Load“.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liquid Silk 250ml

    Slyskite su skystu šilko tepalu. Liquid Silk, žinomas kaip puikus tepalas, skirtas naudoti su sekso žaislais, yra vandens pagrindu, nelipnus ir lengvai neišsausėja. Tik truputis yra labai ilgas kelias, todėl pasitempkite ir mėgaukitės ypač slidžiu seksualiu užsiėmimu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Mūsų natūralus lubrikantas, praturtintas jūros dumblių ekstraktais. „Sliquid Oceanics“ yra naujausias „Sliquid Organics“ produktų šeimos papildymas ir pakelia organinių botaninių ekstraktų užpilą į visiškai naują lygį, pridedant natūralių jūros dumblių ekstraktų.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    T5 yra intymus purškalas vyrams. Rekomenduojama pratęsti lytinių santykių terminus. Neanestezuoja ir neatvėsina. Sudedamosios dalys yra 100% natūralios ir žolės pagrindu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Alavijų ir karagenino pagrindu sukurtas intymus drėkiklis kasdieniniam naudojimui. Naturals Satin yra alavijo ir karagenino pripildytas vandens pagrindo intymus drėkiklis. Satin yra pirmasis Sliquid produktas, skirtas kasdieniam naudojimui, ne tik seksualinės veiklos metu. Sukurtas moterims, kurios nuolat arba periodiškai išsausėja dėl menopauzės, vaistų vartojimo ar bet kokios kitos priežasties, Satin suteiks ilgalaikį, natūralų komfortą vos keliais lašais.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Sensation yra alavijų pagrindu sukurtas stimuliuojantis natūralus lubrikantas. Jis užpiltas organiniais botaniniais ekstraktais, taip pat veikliąja medžiaga, maistiniu mentoliu. Organics Sensation sukurtas siekiant padidinti jautrumą ir suteikti gilų, malonų pojūtį naudojimo metu. Ši stimuliuojanti formulė išlieka vėsi ir šildo nuo trinties. Pojūtis yra intensyvus ir skirtas tiems, kurie nori pridėti papildomos stimuliacijos jau ir taip maloniai patirti. „Sliquid Organics Sensation“ klampumas yra identiškas „Sliquid Organics Natural“ ir imituoja natūralų jūsų kūno tepimą.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    MALE Cobeco Delay Spray yra gaivus, šiek tiek anestezinis ir padeda atitolinti ajakuliaciją. Daugiau kontrolės, ilgalaikio ir nerūpestingo maksimalaus malonumo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Šis unikalus žaislų valiklis yra pripildytas natūralių valymo ingredientų, tokių kaip arbatmedžio aliejus, levandų aliejus ir įmonės prekės ženklu pažymėtas natūralus antibakterinis ingredientas, gvajavos žievė.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tantaly Drying Stick Kit

    Tantaly Absorbent Sticks yra specialiai sukurtos sekso lėlėms. Kadangi vidiniai tuneliai nėra plokšti, valant liks daug vandens, o drėgnoje aplinkoje spartins bakterijų augimą. Norėdami išspręsti šią problemą, tiesiog įkiškite lazdelę į savo sekso lėlę. Speciali medžiaga su tūkstančiais nematomų mažų skylučių iš karto sugers vandenį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Oi! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil yra labai intensyvus orgazmo stipriklis, kurio pagrindą sudaro Cannabis sativa sėklų aliejus. Jo išskirtinė formulė, kuriai sukurti prireikė daugiau nei metų, sukūrė vieną intensyviausių, kitokių ir ilgalaikių stimuliatorių, kokių kada nors buvo žinoma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B CLEAN 200ml

    Mister B CLEAN yra dezinfekavimo priemonė, tinkanti paviršiams, instrumentams ir žaislams dezinfekuoti pagal klinikinius standartus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Pieniškas ir grynas CREAMY yra vandens pagrindu kreminis intymus lubrikantas, kurio tekstūra atrodo kaip tikros spermos. Tikras gyvenimas, tai patiks realizmo mėgėjams. Šilkinis ir ypač slystantis, puikiai tinka tiek analiniam, tiek vaginaliniam naudojimui. Tikra netikra sperma mėgintuvėlyje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Cobeco Clove Delay gelis su specialiu gvazdikėlių aliejaus priedu suteikia vėsinantį poveikį varpos odai. Gvazdikėliai šimtmečius buvo naudojami kaip namų gynimo priemonė, padedanti išvengti priešlaikinės ejakuliacijos. Šis unikalus gelis turi maitinamąjį poveikį ir padeda atitolinti ejakuliaciją dėl savo vėsinančio poveikio. Su Cobeco Clove Delay Gel galėsite mėgautis nepamirštamomis akimirkomis ilgiau ir ypač intensyviai.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Įkvėpimo semkitės iš klasikinių kokteilių atogrąžų žavesio, Dual Vibe! Pinã Colada intymioms akimirkoms suteikia rafinuotumo. Puikiai sukurtas Pinã Colada kokteilio skonis sukurtas taip, kad sujaudintų skonio receptorius, o švelnesnis, tačiau labai patenkinamas vibracijos efektas suteikia oraliniam seksui papildomo jaudulio sluoksnį, todėl jis tampa patogesnis ir malonesnis.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Unikalus gelis lengvesniam orgazmui. Makšties išsaugojimo efektas stangrina ir gerina makšties elastingumą, todėl padidėja lytinis potraukis ir padidėja malonumas.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intymus gelis, prailginantis bendravimo trukmę. Optimalus veikliųjų medžiagų prisirišimas leidžia kontroliuoti ejakuliaciją, ją galima patenkinti dėl kontakto pranašumo.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Išskirtinė ir novatoriška „Orgie“ formulė Europai, kurioje naudojamos aukščiausios klasės žaliavos. Šis jaudinantis gelis turi labiau koncentruotą Amazonės augalų veikliųjų medžiagų dozę ir suteikia dar intensyvesnį vibravimą ir dilgčiojimą intymiose vietose. Suteikia neįtikėtinus orgazmus ir precedento neturinčius malonumo pojūčius.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Anal Relax Lubricant yra intymus lubrikantas, kuris dėl tirštos ir unikalios slystančios tekstūros su lengvais anesteziniais ingredientais užtikrina malonų atsipalaidavimą analinio sueities metu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64190 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.