×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai be

Elementai 65 į 96340 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Europharma E-Ph+ Sterile Lubricant yra sterilus drėkinamasis gelis. Šis lubrikantas yra be riebalų, permatomas ir nedirginantis. Taip pat vandenyje tirpus. Europharma E-Ph+ sterilus lubrikantas ypač tinka papildomam makšties tepimui.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Šis „EasyGlide Natural“ yra natūralaus pagrindo lubrikantas, kuris nedirgina intymių vietų. Formulė yra nekenksminga odai (dermatologiškai ir kliniškai patikrinta ir peržiūrėta), be vandens ir riebalų, optimali pH vertė. Vandens pagrindo lubrikantas yra skaidrus, bekvapis ir neutralaus skonio.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Cobeco Clove Delay gelis su specialiu gvazdikėlių aliejaus priedu suteikia vėsinantį poveikį varpos odai. Gvazdikėliai šimtmečius buvo naudojami kaip namų gynimo priemonė, padedanti išvengti priešlaikinės ejakuliacijos. Šis unikalus gelis turi maitinamąjį poveikį ir padeda atitolinti ejakuliaciją dėl savo vėsinančio poveikio. Su Cobeco Clove Delay Gel galėsite mėgautis nepamirštamomis akimirkomis ilgiau ir ypač intensyviai.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    „Conceive Plus“ naudojimas bandant pastoti gali natūraliai padidinti pastojimo tikimybę. Conceive Plus Fertility Lubricant yra VIENINTELIS lubrikantas, kuriame yra būtinų kalcio ir magnio jonų, kurie palaiko tręšimo procesą. „Conceive Plus“ suteikiamas papildomas tepimas gali padėti padidinti tikimybę, kad sperma pasieks kiaušinėlį.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Silicone Performance Glide 3ml

    MOJO Performance Silicone Glide yra sumaišytas su Peru ženšenio sekso stiprinimo ekstraktu, kad padidintų ištvermę. Maksimalus tepimas su išlaikoma galia. Be parabenų, grynas veganiškas ir saugus prezervatyvams. rezultatas reguliariai, kad pasiekė norimus rezultatus.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelqing yra tradicinė varpos didinimo technika, skirta ilgesniam laikui. Naudodami kartu su reguliariais mūsų Bathmate penio siurbliais, vartotojai pastebės neprilygstamus varpos dydžio, erekcijos kietumo ir asmeninio pasitikėjimo pagerėjimus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Swiss Navy® Sensual Arousal Lubricant puikiai tinka poroms. Ši unikali formulė gali jį sustiprinti ir stimuliuoti, taip pat sužadinti ir patenkinti ją – už nuostabią patirtį! Malonumas ir pojūtis abiem partneriams viename buteliuke.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Kinx Silk Slix vandens pagrindo lubrikantas sustiprina ir papildo natūralų jūsų kūno sutepimą, kad būtų intensyvesnė stimuliacija ir geresnis seksas. Šis vandens pagrindo lubrikantas padidina komfortą, todėl intymumas tampa lengvesnis ir malonesnis.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Pieniškas ir grynas CREAMY yra vandens pagrindu kreminis intymus lubrikantas, kurio tekstūra atrodo kaip tikros spermos. Tikras gyvenimas, tai patiks realizmo mėgėjams. Šilkinis ir ypač slystantis, puikiai tinka tiek analiniam, tiek vaginaliniam naudojimui. Tikra netikra sperma mėgintuvėlyje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Renewal Powder 60g

    Pasirūpinkite savo mėgstamais Realistic Skin produktais ir palaikykite juos gaivius ir naujus naudodami S8 Renewal Powder. Nuplaukite ir išdžiovinkite žaislą „Realistic Skin“. Užtepkite nemažą kiekį miltelių ir švelniai patrinkite, kol žaislas vėl taps minkštas ir lygus.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fist It Sperm 100ml

    Fist Tai vandens pagrindo lubrikantas. Tinka naudoti su latekso prezervatyvais. Naudojimo instrukcijos: ant pasirinktos kūno dalies užtepkite tiek gelio, kiek norite, ir kartokite tiek kartų, kiek norite. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Aukščiausios kokybės S8 Waterbase analinį šildantį lubrikantą užtikrinantis švelnus, ilgalaikis slydimas; puikiai tinka neklaužadoms užpakalinių durų nuotykiams! Ši fantastiška, ilgai išliekanti S8 formulė yra visiškai be parabenų, be ftalatų, be glitimo, be sulfatų, be to, joje nėra pridėtų dažiklių ar stiprių konservantų, kurie suteikia nenugalimą „natūralų“ patrauklumą. Naudojant S8 Waterbase analinį šildantį lubrikantą, jis švelniai šildo odą ir suteikia malonų karštos aistros pojūtį ten, kur to norite!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Iš Swiss Navy® gaminami INFUSE, vyriški ir moteriški geliai, sukurti sužadinimui ir stimuliavimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

    MOJO Libido Warming Glide yra sumaišytas su lytinį potraukį stiprinančiu ekstraktu Horny Goat Weed, siekiant padidinti jūsų libido. Natūraliai sušildo odą susilietus ir jaučiasi kaip jūsų kūno tepalas. Puikiai tinka naudoti su bet kokiu vyrišku masturbuojančiu žaislu. Lengva valyti. Be parabenų, grynas veganiškas ir saugus prezervatyvams. rezultatas reguliariai, kad pasiekė norimus rezultatus.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    MOJO atpalaiduojantis koncentruotas gvazdikėlių aliejaus analinis gelis yra sumaišytas su gvazdikėlių aliejumi, kad atpalaiduotų išangės sritį. Leidžia įsiskverbti patogiai ir maloniai be tirpimo. Puikiai tinka naudoti su MOJO H2O analiniu atpalaiduojančiu sklandymu. .

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    beGLOSS Easy Glide Premium Spray 250 – Easy Glide – Pure Feeling – Ši aukščiausios kokybės latekso tvarsčių priemonė maitina latekso medžiagą ir pasiskirsto daug greičiau, o rezultatai yra daug geresni nei mūsų įprasta Easy Glide formulė. Dėl ypatingo klampumo reikia daug mažiau latekso tvarstymo priemonės. Jis ypač tinka ploniems ir subtiliems latekso gabalams, kuriems reikia ypatingos priežiūros.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Išskirtinė ir novatoriška „Orgie“ formulė Europai, kurioje naudojamos aukščiausios klasės žaliavos. Šis jaudinantis gelis turi labiau koncentruotą Amazonės augalų veikliųjų medžiagų dozę ir suteikia dar intensyvesnį vibravimą ir dilgčiojimą intymiose vietose. Suteikia neįtikėtinus orgazmus ir precedento neturinčius malonumo pojūčius.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Unikalus gelis lengvesniam orgazmui. Makšties išsaugojimo efektas stangrina ir gerina makšties elastingumą, todėl padidėja lytinis potraukis ir padidėja malonumas.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Rear Pleasure yra purškiamas analinis losjonas. Dėl itin drėkinančių ir elastingų savybių jis atpalaiduoja raumenų įtampą, sumažina susitraukimus ir suteikia didžiausią malonumą. Šis purškalas yra tinkama alternatyva apsisaugoti nuo skausmo analinio lytinio akto metu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Mėgaukitės ilgiau su kokybišku S8 Prolong Gel! Šioje aukščiausios kokybės formulėje yra dermatologiškai patikrintų ingredientų, kurie prailgina kietumą ir atitolina kulminaciją neprarandant pojūčių, todėl galima ilgiau žaisti intymius žaidimus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Maitina hialurono rūgštimi ir pantenoliu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision BIOglide 500ml

    Pirmasis pasaulyje 100% organinis lubrikantas!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Fleshlube Slide yra lubrikantas, specialiai sukurtas analiniam seksui ir švelnus jautriai odai. Pailginkite savo intymių akimirkų trukmę naudodami šį tirštesnį, ilgiau išliekantį lubrikantinį gelį. Taip pat galite išbandyti jį su „Fleshlight“, kad patirtumėte visiškai naujų pojūčių ir lėtesnio tempo seansą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Ieškote geriausios kokybės vandens pagrindo asmeninio lubrikanto su kuo nors ypatinga? Tada ieško daugiau nei pjur AQUA Panthenol!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    Natūralus malonumas: 100% veganiški ingredientai, neišbandyti su gyvūnais. Veganiškas asmeninis lubrikantas, sukurtas specialiai moterims: pjur WOMAN Vegan yra pritaikytas moters gleivinės pH lygiui. Sudėtyje nėra parabenų, parafinų, glicerino, sintetinių kvepalų ar dažiklių. Už geresnį gyvenimo kokybę ir didesnį seksualinį pasitenkinimą. Šis gaminys tinkamas naudoti su prezervatyvais ir visais sekso žaislais.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Aukščiausios kokybės S8 Waterbase Anal Cooling lubrikantas suteikia malonų ir ilgalaikį slydimą; puikiai tinka neklaužadoms užpakalinių durų nuotykiams! Ši nuostabi, ilgai išliekanti S8 formulė yra visiškai be parabenų, be ftalatų, be glitimo, be sulfatų, be to, joje nėra pridėtų dažiklių ar stiprių konservantų, kurie suteikia nenugalimą „natūralų“ patrauklumą. Užtepus S8 Waterbase Anal Cooling lubrikantas švelniai vėsina odą ir suteikia malonų dilgčiojimo pojūtį ten, kur to norite!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Šis specialus vandens pagrindo asmeninis lubrikantas, skirtas susidoroti su intensyviais pojūčiais analinio sekso metu, taip pat gali būti naudojamas su visais žaislais. Pantenolis turi drėkinamąjį poveikį. Ramunėlės ramina intymią zoną.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fist It Natural 100ml

    Vandens pagrindo lubrikantas, pagamintas iš natūralių ingredientų.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Išskirtinės šio kremo sudedamosios dalys stimuliuoja kraujotaką ir užtikrina storesnę, tvirtesnę ir ilgesnę erekciją, kuri taip pat trunka ilgiau. Užtepkite didelį kiekį kremo ir kruopščiai įmasažuokite į varpą.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Esminis, šilkinis priedas prie bet kokios intymios veiklos!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Kad būtų daug linksmybių aplink užmuką!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96340 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.