×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai su siurbliu

Elementai 65 į 96107 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intymus lubrikantas, skirtas padidinti moterų libido, daugiau patirties ir lengvesnio orgazmo. Išskirtinis tepimo gelis.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Laikas mylėti save su Eros Masturbation kremu. Specialiai sukurta masturbacijai. Purus ir labai kreminis, skirtas visiškai asmeniškoms akimirkoms. Galima naudoti ir kaip lubrikantą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Dabar galima įsigyti išsamiausią skystą vibratorių. Jis atneša šildančių, pulsuojančių ir vibruojančių pojūčių bangas ilgiau nei 30 minučių. Produktas yra unisex ir gali būti naudojamas įsiskverbimui, masturbacijai, bučiniams ir oraliniam seksui dėl savo skanaus braškių skonio.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Alavijas, žinomas ir naudojamas daugiau nei 2000 metų, yra pagrindinė šio intymaus gelio sudedamoji dalis dėl keleto naudingų savybių, iš kurių dvi yra labai svarbios: stipriai drėkina ir tonizuoja. Jis taip pat palengvina ir gydo odą, paveiktą dėl trinties sukeltų mikro traumų. Veikia kartu su kitomis vandens pagrindu pagamintos Aloe Vera Intimate Gel formulės sudedamosiomis dalimis, nes visos jos yra ekologiškos ir tvarios kilmės, be cheminių produktų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Originalus AQUAglide skystis – vienintelis skystis vandens pagrindu.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Boy Butter Original yra aliejaus pagrindu pagamintas lubrikantas, sudarytas iš dviejų galingų, bet švelnių ingredientų: kokosų aliejaus ir organinio silikono mišinio. Sudedamosios dalys yra homogenizuojamos kaip tikras sviestas, o galutinis rezultatas yra asmeninis lubrikantas, kuris išsilaikys tiek pat, kiek ir bet kuris sintetinis ar silikoninis tepalas, bet nuplaunamas tik vandeniu tiek nuo odos, tiek nuo audinio.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Net jei išangės sritis yra labai jautri, ji nereaguoja į stimuliaciją taip greitai, kaip lytiniai organai. Graikiškas bučinys yra vienas iš nedaugelio anilingus stimuliatorių. Jo formulė su mėtomis gali sukelti šildantį pojūtį analinėje srityje ir individualiai padidinti jautrumą oraliniams santykiams. Su ypač gaiviu skoniu abipusiai linksmybėms.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers BraUP Pearl&Voluplus Formula 150ml

    Dermokosmetinis gelis jūsų krūtinės priežiūrai. BraUP gelis, dėl patentuotos PEARL & VOLUPLUS™ kompozicijos, dar praturtinto medetkų ekstraktu, dumbliais ir d-limonenu, efektyviai atkuria teisingą krūties kontūrą ir formą, pakeldamas prieš gravitaciją.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Mūsų hibridiniai produktai, kurių specialios sudėties 2 viename vandens ir silikono formulės sujungia visus lubrikanto privalumus. Kartu su skysčiu patirsite precedento neturintį slydimo efektą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Iki šiol ON INSANE yra stipriausias, intensyviausiai jaudinantis asmeninis drėkiklis rinkoje. Nemažai moterų praneša apie judesių jausmą kūno viduje ir intensyvų šilumos pojūtį aplink klitorį. ON INSANE skirta moterims, kurios mėgsta intensyvų susijaudinimą ir gali norėti jį derinti su ON Arousal for Her produktais, kad pasiektų maksimalų efektą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    Atraskite ir patirkite švelnią AQUAglide Sensitive tekstūrą. Švelnus gaivumo prisilietimas kūnui ir sielai. Ypatingoms, aistringoms ir ilgai trunkančioms malonumo akimirkoms – BE glicerino ir parabenų bei su vertinga hialurono rūgštimi ypač intensyviam sklandymui.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Nauja kolekcija 2 in 1 lubrikantai ir masažo HOT efektas. Skoniai visiems skoniams. Be cukraus ar parabenų, idealiai tinka visoms erogeninėms zonoms: speneliams, kaklui...

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Tepimas tikrai svarbus analiniam seksui, taip pat taip pat svarbu gauti tinkamo tipo tepalo. Kadangi išangė neturi natūralaus tepimo, analinis tepalas turi būti tirštesnis ir ilgiau išliekantis nei standartiniai tepalai. Specialiai sukūrėme šį lubrikantą, kad jis puikiai tiktų analiniam seksui. Itin tirštos vandens pagrindu pagamintos formulės jis puikiai tinka bet kokiam analiniam žaidimui su žaislais ar partneriais.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    EROS patirtis tiesiog tobula. Pagaminta Vokietijoje su ilgamete patirtimi ir aukštais rezultatais.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    S8 makšties kremas turi dvigubo veikimo, jauninančią formulę. Kofeinas lėtina odos senėjimą ir stangrina makšties sritį, o lipopeptidai skatina kraujotaką, kad padidėtų jautrumas ir orgazmas. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Visuomenei senstant, labai reikia turėti produktų, kurie galėtų palengvinti senėjimo simptomus ir prisidėti prie didesnio asmeninio intymumo. Silikoninis asmeninis lubrikantas yra puikus produktas, galintis tai padaryti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Mėgaukitės ilgiau su kokybišku S8 Delay Gel! Šioje aukščiausios kokybės formulėje yra dermatologiškai patikrintų ingredientų, kurie padeda atitolinti kulminaciją neprarandant pojūčių ir leidžia ilgiau užsiimti intymiu žaidimu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B FIST Sensitive 200ml

    Smagiai žaidžiant jūsų skylę gali prireikti šiek tiek prižiūrėti ir atkurti. „Mister B FIST Sensitive“ yra tik tepalas, skirtas tai padaryti! Tai hibridinė tepimo želė, idealiai tinkanti sunkesniems žaidimams, pavyzdžiui, su didesniais žaislais ar kumštelėjimu, į kurią įeina atkuriamieji ingredientai alavijas ir vitaminas E, kad jūsų patirtis būtų sklandesnė ir malonesnė. Su „Mister B FIST Sensitive“ puoselėkite savo skylę, kol ja džiaugsitės.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Dabar galima įsigyti išsamiausią skystą vibratorių. Jis atneša šildančių, pulsuojančių ir vibruojančių pojūčių bangas ilgiau nei 30 minučių. Produktas yra unisex ir gali būti naudojamas įsiskverbimui, masturbacijai, bučiniams ir oraliniam seksui dėl savo skanaus degtinės skonio.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Dabar galima įsigyti išsamiausią skystą vibratorių. Jis atneša vėsinimo, pulsavimo ir vibracijos bangas ilgiau nei 30 minučių. Produktas yra unisex ir gali būti naudojamas įsiskverbimui, masturbacijai, bučiniams ir oraliniam seksui dėl savo skanaus mėtų skonio.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Voulez-Vous... Silicon Based Lubricant Pina Colada 35ml

    Užtepkite šį silikono pagrindo gelį ten, kur norite, ir švelniai masažuokite.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Ramunėlės yra būtinos geriausiuose odos priežiūros produktuose. Jis atlieka keletą odai naudingų funkcijų: priešgrybelinis, antibakterinis, antiseptikas ir veikia kartu su kitais vandens pagrindo ramunėlių intymios gelio ingredientais, nes visi jie yra iš ekologiškos ir tvarios kilmės, be cheminių produktų.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers Raspberry Tasty Lube 150ml

    Intymus lubrikantas su aviečių aromatu, tinkantis intymiam / erotiniam masažui ar klasikiniams lytiniams santykiams. Vandens pagrindu – nedažo. Švelnus šildymas padidina patirtį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Lasts Delay Gel 15ml

    Kuris vyras nenori papildomo laiko? Lasts – tai iš natūralių veikliųjų medžiagų pagamintas produktas, kuris prailgina erekciją ir atitolina ejakuliaciją, maksimaliai padidindamas malonumą. Pagrindinės sudedamosios dalys yra gvazdikėlių ir mėtų ekstraktas.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Suteikite savo intymiam žaidimui sensacingos šilumos su S8 Spark Warming Clitoral Gel. Šis aukščiausios kokybės gelis švelniai šildo, kai tepamas ant norimos vietos, todėl jūsų karštosios vietos dilgčioja ir pulsuoja tyru, aistringu malonumu! Sustiprinkite savo orgazmą ir mėgaukitės maksimalia stimuliacija naudodami šią kokybišką, kūnui saugią formulę.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Cobeco Bio Natural Lubricant yra intymus vandens pagrindo lubrikantas su 100% natūralių ir veganiškų ingredientų, kurie švelnina odą. Lubrikantas neturi sintetinių kvapų, dažiklių ar skonių ir yra BDiH sertifikuotas kaip 100% natūralus pagal "Natūralaus produkto standartą". Cobeco Bio Natural Lubricant pasižymi drėkinamuoju ir drėkinamuoju poveikiu bei papildo natūralią kūno drėgmę, kad būtų natūralesnis komfortas lytinių santykių metu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Lift Vagina Tightening Gel Anti Age 30ml

    S8 makšties gelis turi jauninančią formulę, jame yra tanino ir raudonųjų dumblių, kurie turi liftingo efektą ir stangrina makšties sritį. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Patobulinkite savo analinius nuotykius naudodami šį tirštą, vėsinantį analinį gelį, sudarytą iš veganams draugiškų ingredientų derinio.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Suteikite sensacingą posūkį savo intymiems žaidimams su Electra Cooling Clitoral Gel by S8. Šis aukščiausios kokybės gelis turi švelnų vėsinantį poveikį, kai užtepamas ant norimos vietos, todėl jūsų karštosios vietos dilgčioja ir pulsuoja tyru, aistringu malonumu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Natural Pleasure Waterbased Vegan Lubricant 150ml

    Vandens pagrindo lubrikantas, pagamintas iš natūralių ingredientų. Šiame veganiškame lubrikante nėra sintetinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir konservantų. Butelis ir pakuotė pagaminti iš perdirbto ir biologiškai skaidaus plastiko. Šis lubrikantas tinkamas naudoti su latekso prezervatyvais. Dermatologiškai patikrintas, be riebalų, bespalvis, bekvapis ir beskonis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Mega Power Anal 250ml

    EROS patirtis tiesiog tobula. Pagaminta Vokietijoje su ilgamete patirtimi ir aukštais rezultatais.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma CC Fabulous Breasts Cream 60ml

    CC Fabulous Breasts Cream – tai išskirtinis kremas, kuris unikaliai pakelia ir stangrina krūtis. Natūralūs ingredientai gerina odos elastingumą ir maitina, todėl oda jaučiasi sveikesnė. Krūtys atrodo stangresnės ir gražesnės formos bei pilnesnio įspūdžio. CC Fabulous Breasts Cream pagerina jūsų natūralius kreives.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96107 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.