×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai vyrams

Elementai 129 į 160398 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

    Aukštos kokybės valgomasis vandens pagrindo lubrikantas. Įvairių gardžių ir stimuliuoja skonių, malonių nuostabių liežuviu bet kuriuo metu. Patirtis oraliniam kulminacijai.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Šis specialus vandens pagrindo asmeninis lubrikantas, susidoroti su intensyviais pojūčiais analinio sekso metu, taip pat gali būti naudojamas su visais žaislais. Pantenolis turi drėkinamąjį poveikį. Ramunėlės ramina intymią zoną.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel idealiai tinka naudoti kumšteliams ir analiniam skverbimuisi. „Fisting“ gelis yra tirštesnis nei standartiniai tepalai, todėl įsiskverbimas yra sklandesnis. Dėl vandens pagrindo formulės šis produktas tinkamas naudoti su silikoniniais sekso žaislais ir latekso prezervatyvais. Kumščiavimo lubrikantą taip pat galima nuplauti vandeniu. Švelnus odai, ilgai išlieka lygus ir be kvapų. Didelis puodas palengvina tolimesnį papildomo lubrikanto naudojimą, todėl jums tereikia susikoncentruoti į malonumą.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Nauja kolekcija 2 viename lubrikantų ir masažo šiluminio efekto. Skoniai visiems skoniams. Be cukraus ar parabenų, idealiai tinka visoms erogeninėms zonoms: speneliams, kaklui...

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Erex Power yra ypač aktyvus kremas, pasižymintis stimuliuojančiomis ir energizuojančiomis savybėmis, todėl puikiai tinka masažuoti vyriškas intymias vietas. Jis suteikia tiesioginį stimuliuojantį poveikį, kuris vėl suaktyvina kraujotaką ir sumažina nuovargį, palaikydamas varpos erekciją. Jo natūrali ekstrakto formulė reiškia, kad jam nereikia ilgo masažo ir nėra kontraindikacijų. Atsargiai: gali sukelti nedidelį paraudimą. Nenaudokite, jei jūsų oda yra pažeista arba sudirgusi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Aloe vera lubrikantas, vandens pagrindu ir suderinamas su silikoniniais žaislais. Glee yra bekvapis ir beskonis, todėl seksas yra toks tikras, koks jis yra.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Itin efektyvus vandens ir glicerino pagrindo lubrikantas, pasižymintis silikono gelio savybėmis. Tinka ir povandeniniam naudojimui.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Numbing Lube yra vandens pagrindo nuskausminantis lubrikantas. Tinka naudoti su latekso prezervatyvais. Dermatologiškai patikrintas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Skirtingai nuo daugelio kitų šiandien prieinamų vandens pagrindo tepalų, mūsų ElectroGel buvo specialiai sukurtas naudoti elektrožaismui. Aiškiai atrodo, kaip gelis, jis padeda sutepti, drėkinti ir pagerinti laidumą, suteikdamas geresnį elektrinio žaidimo potyrį tiek ant odos paviršiaus, tiek, dar svarbiau, viduje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Waterbased 200ml

    „Just Glide“ vandens lubrikantas pagrindo iš 100% puikiai tinka, kad veja labiausiai malonią patirtį. Medicininis lubrikantas tinka net jautriai odai. Jis tinka viso kūno naudojimui. Be riebalų ir alyvos.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Control 7ml

    Nesvarbu, ar patiriate priešlaikinę ejakuliaciją, ar tiesiog norite ilgiau išbūti lovoje, „Bathmate Control“ leidžia žymiai atitolinti orgazmą, padėdamas jums ir jūsų partneriui turėti ilgalaikį ir malonesnį seksą nuo pradžios iki pabaigos.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    JOYDIVISION turi ilgametę patirtį kaip pirmaujanti Europos tepalų gamintoja. Todėl įmonei buvo labai svarbu sukurti rinkai produktą, pasižymintį išskirtinai odai draugiškomis savybėmis.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Lumière yra specifinis kremas odai. Jis skirtas tepti pažastyse, kirkšnyse arba apskritai ant odos. Išskirtinė formulė gali užtikrinti greitą ir ilgalaikį efektą, kuris ištaiso odos atspalvio skirtumus, padarydamas ją ryškią ir vienodą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Vienintelis vandens pagrindu naudojamas Cool lubrikantas, kuris jaučiasi kaip silikonas. JO H2O Cool yra šilkinis JO H2O, kurį mėgstate su dilgčiojančiu Cool pliūpsniu. Patirkite sustiprintą jausmingą malonumą su mūsų geriausiu vandens pagamintu pagrindu lubrikantu, dabar praturtinta prancūzišku mentoliu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Pajuskite liepsnojantį poveikį – unikalus, palaikantis varpos masažo kremas su aukštos kokybės kraujotaką skatinančiais ingredientais, skirtas stipriems vyrams. Tiesiog patrinkite… ir gilus veiksmas atsiskleidžia po trumpo laiko. Taikyti išoriškai. Švelniai įmasažuokite.

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    JO® GELATO yra aromatizuotas vandens pagrindo asmeninis lubrikantas, skirtas pagerinti preliudiją ir intymumo komfortą. Sukurtas naudojant gryną augalinės kilmės gliceriną, šis produktas užtikrina patogų slydimą naudojant kokybiškus ingredientus. Kiekvienas skonio profilis sukurtas aplink pagrindą, kuriame nėra cukraus, parabenų ir propilenglikolio, kad būtų švelnus slydimas, kuris niekada nėra lipnus ar lipnus ir neturi jokio poskonio.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Pieniškas ir grynas CREAMY yra vandens pagrindu pagamintas kreminis intymus lubrikantas, kurio tekstūra atrodo kaip tikros spermos. Tikras gyvenimas, tai patiks realizmo mėgėjams. Šilkinis ir ypač slystantis, puikiai tinka tiek analiniam, tiek vaginaliniam naudojimui. Tikra netikra sperma mėgintuvėlyje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intymus lubrikantas su vyšnių ledinukų aromatu, tinkantis intymiems / erotiniams masažams ar lytiniams santykiams. Vandens pagrindu – nedažo. Švelnus šildymas padidina patirtį.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Laikas mylėti save su Eros Masturbation kremu. Specialiai sukurta masturbacijai. Purus ir labai kreminis, skirtas visiškai asmeniškoms akimirkoms. Galima naudoti ir kaip lubrikantą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Atraskite naują Secret Play kolekciją "Sweet Love" geliai 100% valgomi, su kuriais galite glamonėti savo partnerio kūną, nes jie idealiai tinka speneliams, kaklui ir visoms erogeninėms vietoms.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Erection Cream 100ml

    Specialūs Boners erekcijos kremo ingredientai padeda išlaikyti erekciją. Reguliariai masažuojant varpą kremu, jūsų odos audinys tampa minkštesnis, kad būtų labiau stimuliuojama, ir suaktyvinama kraujotaka varpos viduje. Prireiks mažiau laiko, kol jūsų penis taps kietas, o erekcija truks ilgiau.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Pasinerkite į nepaprastą jausmą meilės žaidimo metu: krištolo skaidrumo originalus AQUAglide yra medicininis lubrikantas, kuris vos keliais lašais užtikrina ilgalaikį optimalų drėgmės lygį intymių santykių metu. AQUAglide jau 20 metų yra geriausiai žinomas ir bene populiariausias tepalas Europos rinkoje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Šis jausmingas ir skoningas gelis Oral Joy Strawberry suteikia daugiau malonumo ir malonumo oralinio sekso metu. Oral Joy Strawberry skonis labiau. Šis švelnus ir lengvai tepamas gelis turi jausmingą braškių aromatą ir yra ypač skirtas kiekvienam, norinčiam patirti daugiau linksmybių ir malonumo oralinio sekso metu. Užtepkite Oral Joy Strawberry intymias vietas ir patirkite didesnį erotinį poveikį jums ir savo partneriui.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Dabar galima įsigyti išsamiausią skystą vibratorių. Jis atneša šildančių, pulsuojančių ir vibruojančių pojūčių bangas ilgiau nei 30 minučių. Produktas yra unisex ir gali būti naudojamas įsiskverbimui, masturbacijai, bučiniams ir oraliniam seksui dėl savo skanaus braškių skonio.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    The Hot liquid vibrator – tai intymus unisex gelis su braškių plaktos grietinėlės aromatu, kuris dėl karšto efekto ir vibracinių bangų sukelia stimuliuojančius pojūčius. Tai suteikia didesnį malonumą tiek seksualiniuose santykiuose, tiek nepakartojamą pojūtį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Fist Tai vandens pagrindo lubrikantas. Tinka naudoti su latekso prezervatyvais. Naudojimo instrukcijos: ant pasirinktos kūno dalies užtepkite tiek, kiek nori, ir kartokite kartų, kiek nori. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Šis vandens pagrindo masažinis lubrikantas EasyGlide 2 in 1 puikiai tinka nuostabiam masažui. Skaidrus, neriebus gelis užtikrina ilgalaikį, glotnų rezultatą ir nesausina lipnus. Lubrikantas yra neutralaus skonio ir kvapo. Patogus ir higieniškas sandariklis leidžia lengvai dozuoti.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Fleshlube Slide yra lubrikantas, specialiai sukurtas analiniam seksui ir švelnus jautriai odai. Pailginkite savo intymių akimirkų laikymą šį tirštesnį, ilgiau tęsiantį lubrikantinį gelį. Taip pat galite išbandyti jį su „Fleshlight“, kad patirtumėte visiškai naujų pojūčių ir lėtesnio tempo seansą.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Masažinis kremas su stipriu medžiu ir taurinu. Geros odos priežiūros savybės naudojant įvairius augalinius aliejus.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    EasyGlide yra aukščiausios kokybės vandens pagrindu pagamintas lubrikantas, gamintojas gamintojo sertifikuotas Vokietijos. Ypatinga, neriebi kompozicija lengvai pašalinama vandeniu ir nepalieka jokių žymių net ir aistringomis akimirkomis. Malonios konsistencijos ant odos, nelipnios, taip pat puikių tepimo savybių ir optimalaus kiekio EasyGlide idealiai tinka pilnaverčiam ir nerūpestingam seksui.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Mango & Green Tea 75ml

    Aukštos kokybės valgomasis vandens pagrindo lubrikantas. Įvairių gardžių ir stimuliuoja skonių, malonių nuostabių liežuviu bet kuriuo metu. Patirtis oraliniam kulminacijai.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur Mini Collection 4 x 10ml

    Niekada nesate per mažas, kad būtumėte puikus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160398 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.