×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Tepalai erotiniai žaislai be

Elementai 33 į 6475 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    EasyGlide yra aukščiausios kokybės vandens pagrindu pagamintas lubrikantas, gamintojas gamintojo sertifikuotas Vokietijos. Ypatinga, neriebi kompozicija lengvai pašalinama vandeniu ir nepalieka jokių žymių net ir aistringomis akimirkomis. Malonios konsistencijos ant odos, nelipnios, taip pat puikių tepimo savybių ir optimalaus kiekio EasyGlide idealiai tinka pilnaverčiam ir nerūpestingam seksui.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Suteikia puikų tepimo kiekį, nesvarbu, ar jis naudojamas su sekso žaislu, ar be jo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Maitina hialurono rūgštimi ir pantenoliu!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Šis vandens pagrindo masažinis lubrikantas EasyGlide 2 in 1 puikiai tinka nuostabiam masažui. Skaidrus, neriebus gelis užtikrina ilgalaikį, glotnų rezultatą ir nesausina lipnus. Lubrikantas yra neutralaus skonio ir kvapo. Patogus ir higieniškas sandariklis leidžia lengvai dozuoti.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Bathmate Anal Toy Cleaner yra pirmasis pasaulyje žaislų valiklis, sukurtas specialiai analiniams žaislams valyti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Kas nemėgsta storio? Mister B LUBE Thick visomis vandens geriausiomis mūsų įprasto pagrindo savybėmis, tačiau yra dar tirštesnis, kad būtų dar smagiau! Dėl tirštesnės konsistencijos šis lubrikantas ilgai išsilaiko ir neišsausėja. Jis ilgai ant jūsų kūno ar žaislų, nesulipdamas, todėl daug daugiau žaidimo laiko. Dėl storio jis idealiai tinka žaisti dildo ir užpakalio kištuką, nes laikosi ant žaislų nenuslysdamas.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Padidinkite savo jausmingumą naudodami geriausius iš abiejų pasaulių. JO hibridinis tepalas užtikrina pasaulinės klasės, ilgalaikį JO Premium Silicone slydimą ir patogų JO H2O vandens pagrindo valymą.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Šis „EasyGlide“ lubrikantas yra vandens pagrindo ir be glicerino. Skaidrus neriebus gelis suteikia komforto jausmą ir neišsausina lipnus. Formulė yra nekenksminga odai (dermatologiškai ir kliniškai patikrinta ir peržiūrėta), be vandens ir riebalų, optimali pH vertė. Lubrikantas yra skaidrus, bekvapis ir neutralaus skonio.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Padidinkite savo jausmingumą geriausius iš abiejų pasaulio. JO hibridinis tepalas užtikrina pasaulinės klasės, ilgalaikį JO Premium Silicone slydimą ir patogų JO H2O vandens pagrindo valymą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Masturbatorių priežiūros milteliai, pagaminti iš 100 % kukurūzų krakmolo. Išplovę, dezinfekavę ir išdžiovinę žaislą, praktišku dozatoriumi tiesiog paskleiskite nedidelį kiekį miltelių ant masturbatoriaus. Pašalinkite miltelių perteklių ir viskas. Jūsų masturbatorius vėl jausis aksominis ir minkštas.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    Didelis Just Glide rinkinys už ypatingą kainą!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pharmquests Inside Masturbator Cleaner 150ml

    Clean In - Masturbator Cleaner yra valymo priemonė, specialiai sukurta sekso žaislams ir ypač masturbatoriams. Dėl antgalio buteliuką galima lengvai įkišti į masturbatorius, o kadangi jis yra išspaudžiamas, kiekvieną kartą galima išpilti puikų valiklio kiekį.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Idealiai tinka visų jūsų TPE tikroviško jausmo žaislų priežiūrai ir priežiūrai. Naudodami šią pudrą prailginsite visų savo brangių žaislų tarnavimo laiką! Jis atkuria pirminę struktūrą kartu su žaislų elastingumu ir apsaugo nuo dehidratacijos. Naudojimo instrukcija: pabarstykite šiek tiek miltelių ant žaislo ir patrinkite. Jei reikia, nepamirškite jokių vidinių zonų.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    2in1 Clean iš Just Play švelniai išvalo intymią zoną ir sekso žaislus. Formulėje nėra alkoholio ir kvepalų, ji taip pat yra antibakterinė. Jame taip pat yra (be kita ko) dedešvos ir ramunėlių ekstraktų, taip pat maitinamojo alavijo. Jis labai sodrus: tiesiog užpurkškite, palikite šiek tiek veikti, o tada nuvalykite švariu, drėgnu rankšluosčiu. Veganas. 100 ml.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • System JO H2O Lubricant Cool 30ml

    Vienintelis vandens pagrindu pagamintas Cool lubrikantas, kuris jaučiasi kaip silikonas. JO H2O Cool yra šilkinis JO H2O, kurį mėgstate su dilgčiojančiu Cool pliūpsniu. Patirkite sustiprintą jausmingą malonumą su mūsų geriausiu vandens pagrindu pagamintu lubrikantu, dabar praturtinta prancūzišku mentoliu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Kas nemėgsta storio? Mister B LUBE Thick pasižymi visomis geriausiomis mūsų įprasto vandens pagrindo lubrikanto savybėmis, tačiau yra dar tirštesnis, kad būtų dar smagiau! Dėl tirštesnės konsistencijos šis lubrikantas ilgai išsilaiko ir neišsausėja. Jis ilgai išlieka ant jūsų kūno ar žaislų, nesulipdamas, todėl galėsite mėgautis daugiau žaidimo laiko. Dėl storio jis idealiai tinka žaisti dildo ir užpakalio kištuką, nes laikosi ant žaislų nenuslysdamas.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Vienintelis vandens parduodamas analinis atpalaiduojantis sklandymas! Praturtintas visais natūraliais gvazdikėliais. Itin tiršta nelašanti formulė atpalaiduoja, bet nenutirpsta. Galima naudoti su silikoniniais žaislais!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Šis intymus lubrikantas turi drėkinamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Tai suteikia daugiau komforto seksualinės veiklos metu ir papildo natūralią kūno drėgmę, todėl lytinis aktas tampa intensyvesnis. CBL Cobeco Anal Lubec Water Based suteikia daugiau erotinio malonumo abiem partneriams. šį lubrikantą taip pat galima naudoti kartu su latekso prezervatyvais.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Bio Natural Lubricant 150ml

    Cobeco Bio Natural Lubricant yra intymus vandens pagrindo lubrikantas su 100% natūralių ir veganiškų ingredientų, kurie švelnina odą. Lubrikantas neturi sintetinių kvapų, dažiklių ar skonių ir yra BDiH sertifikuotas kaip 100% natūralus pagal "Natūralaus produkto standartą". Cobeco Bio Natural Lubricant pasižymi drėkinamuoju ir drėkinamuoju poveikiu bei papildo natūralią kūno drėgmę, kad būtų natūralesnis komfortas lytinių santykių metu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Secret Play Hybrid Lubricant Aloe Vera & Olive Oil 100ml

    Secret Play sukūrė sertifikuotą ir natūralią lubrikantų liniją, kurioje yra alavijo ir botaniniai ekstraktai. Jame taip pat nėra parabenų, glicerino, naftos ir kvapiųjų medžiagų, todėl tinka jautriai odai. Be to, tai, kad yra vandens pagrindu, reiškia, kad jis netrukdys prezervatyvams ir sekso žaislams.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Special Cleaner 200ml

    Užsisakykite dabar! Valymo purškiklis žaislams. Taikoma su medžiagomis, pagamintomis iš gumos/latekso, PVC ir plastiko. Gera valyti baltymus. Naudojimas: purkšti ant valomo paviršiaus – veikia per kelias sekundes.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO F1L Advanced Performance Moisturizer 100ml

    Atraskite naują ilgalaikio malonumo lygį su LELO Advanced Performance Moisturizer. Sukurta taip, kad padidintų natūralią drėgmę ir suteiktų malonų jausmingą potyrį, kuris visada yra glotnus liesti ir niekada nėra lipnus. Šis aukščiausios kokybės vandens pagrindo lubrikantas neturi parabenų ar glicerino, yra saugus prezervatyvams ir tinka jautriai odai.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Jei norite geresnio kokybės vandens pagrindo lubrikanto, „pjur Aqua“ rasite būtent tai, ko ieškote! Vanduo visiškai absorbuojamas odoje. pjur Aqua nepalieka lipnios plėvelės – tik išskirtinis bendras pojūtis.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    MALE Cobeco Warm Lubricant – tai intymus vandens pagrindo lubrikantas, maloniai šildantis odą. Šildantis efektas stimuliuoja jautriausias kūno vietas ir lengvai pasklinda, kad galėtumėte nusiteikti jaudinamai. Šis lubrikantas papildo natūralią kūno drėgmę ir suteikia daugiau komforto lytinių santykių metu. MALE Cobeco Warm Lubricant suteikia intensyvų ir jaudinantį malonumą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Patobulinkite savo analinius nuotykius naudodami šį tirštą, vėsinantį analinį gelį, sudarytą iš veganams draugiškų ingredientų derinio.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Vienintelis vandens parduodamas analinis atpalaiduojantis sklandymas! Praturtintas visais natūraliais gvazdikėliais. Itin tiršta nelašanti formulė atpalaiduoja, bet nenutirpsta. Galima naudoti su silikoniniais žaislais!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 100ml

    Šis intymus lubrikantas turi drėkinamąjį ir drėkinamąjį poveikį. Tai suteikia daugiau komforto seksualinės veiklos metu ir papildo natūralią kūno drėgmę, todėl lytinis aktas tampa intensyvesnis. CBL Cobeco Anal Lubec Water Based suteikia daugiau erotinio malonumo abiem partneriams. Šį lubrikantą taip pat galima naudoti kartu su latekso prezervatyvais.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cobeco Pharma Body Lube Water Based 250ml

    CBL Cobeco Body Lube Water Based yra intymus vandens pagrindo lubrikantas, kuris dėl savo unikalios slystančios tekstūros suteikia natūralų malonumą. Lubrikantas turi drėkinamąjį ir drėkinamąjį poveikį, kuris papildo natūralią kūno drėgmę. Taip lubrikantas suteikia daugiau komforto lytinio akto metu. CBL Cobe Body Lube vandens pagrindu tepalas turi lengvai pasiskirsto ir slystančią tekstūrą, todėl galite intensyviai padidinti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Aloe vera lubrikantas, vandens pagrindu ir suderinamas su silikoniniais žaislais. Glee yra bekvapis ir beskonis, todėl seksas yra toks tikras, koks jis yra.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Mister B DOUBLE-F yra ypač tirštas vandens pagrindo lubrikantas, skirtas tiek įprastam, tiek ekstremalesniam FFun. Idealus klampumas kumšteliams ir žaidimams su dideliais žaislais. Ilgą laiką iki glotnus ir glotnus. Labai tinka viso kūno masažui ir žaidimui po dušu.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ElectraStim Sterile Lubricant Sachets 10x3g

    Naudojamas medicinos specialistų Aqualube (taip pat vadinamas AquaGel) yra sterilus lubrikantas, sukurtas taip, kad būtų saugus ir higieniškesnis. Skaidrus želė tirpalas yra storas ir ilgai išliekantis, kad padėtų įterpti, todėl puikiai tinka naudoti su analiniais sekso žaislais ir šlaplės zondais.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Užsisakykite dabar! Valymo purškiklis žaislams. Taikoma su, pagamintomis iš gumos/latekso, PVC ir plastiko. Gera valyti baltymus. Naudojimas: purkšti ant valomo paviršiaus – veikia per kelias sekundes.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 33 į 6475 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.