×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Stringai ir kelnaitės XL seksualus

Elementai 65 į 96129 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Passion PS001 Panties White

    Tradicinės sportinio stiliaus kelnaitės iš elastingos medvilnės užtikrina komfortą ir maksimalų komfortą visą dieną. - produktas nesukelia alergijos

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Kokietta Thong Black

    Galbūt mes ne viską žinome apie vyrus, bet pažadame, kad žinome, kaip priversti jus parklupdyti jam ant kelių! Permatoma medžiaga, jausmingas kirpimas ir seksualus, dekoruotas sėdmenis. Jausmus žadinantys Kokiette dirželiai su dekoratyviniu drugeliu privers raudonuoti pamačius savo atspindį veidrodyje. Dėl šio apatinio trikotažo į savo miegamąjį įkviesite šiek tiek nekalto saldumo. Rudenį praleisite daug maloniau, nei tikėjotės su šiais strypais ;)

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penthouse Open Secret Black

    Ne paslaptis, kad diržų tarpkojo anga jūsų partneriui šiek tiek tiek lengviau žvilgtelėti leidžia pradėti verslą. Gėlių nėrinių raštas ir siauros juostelės detalės įkaista. Šios puikios kelnaitės priekyje yra padengtos kalnų krištoliniu akmeniu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Linette Thong Black

    Unikalios juostos iš juodo tiulio ir nėrinių.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bloomys Thong

    Stringai iš Bloomys kolekcijos su elegantišku, gėlių nėrinių raštu priekyje ir nugaroje. Kontrastingos rožinės ir baltos spalvos pabrėš odos atspalvį. Seksualią figūros išvaizdą užtikrins plonas dirželis aplink klubus. Subtilios medžiagos leis mėgautis visu komfortu ir patogumu ir prie kasdienės aprangos. Sidabrinis, juvelyrinis pakabukas priekyje suteiks charakterio.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Letica Crotchless Thong Black

    Galite atrodyti neįtikėtinai seksualiai... tiesiog su pikantišku dirželiu! Atraskite Letica stringus – nuostabaus malonumo garantą. Ar tu pasiruoses tam? Ar esate pasiruošę tikrai pikantiškai nakčiai su savo vyru? Su šiais nuostabiais dirželiais būsite visiškai pasiruošę! Naktys, kupinos naujų potyrių, jums pasiekiamos. Apsirenkite viliojančius, nėriniuotus žiedus ir eikite tiesiai į savo miegamąjį…

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Rossita Thong Black

    Ar jums patinka įkaitinti atmosferą seksualia išvaizda? Ar pasiruošę pikantiškai ir nuodėmingai nakčiai? Turime ką nors pradėti! Subtilūs, juodi stringai – žavūs nėriniai ir originalus kirpimas. Juostos iš Rossita kolekcijos puikiai tiks moterims, kurios mėgsta šiek tiek neklaužadų fantazijų ir suvokia savo jausmingumą. Elegantiškas, bordo spalvos diržas pabrėžia klubus. Visiškai unikalūs nėriniai atrodo taip nuostabiai. Šių mielų, viliojančių stringų dėka jūsų laukia daug malonių potyrių!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Rubinesa Thong

    Šį vakarą jausitės dar gražesni! Užmerkite akis ir įsivaizduokite, kuo norėtumėte save pristatyti savo gražuolei? Jei norite patirti naujų, intensyvių pojūčių, rinkitės Rubinesa stringus. Nebijosite šalčio, nes temperatūrą jūsų miegamajame pakels koketiškas kirpimas ir jausmus uždegantis dizainas. Pristatome jums jausmingą raudoną spalvą kartu su klasikine nuogo spalva ir tviskančiu pakabuku! Viso viršuje yra satininis lankelis. Šis modelis jums patiks iki beprotybės! Atrodo, kad jūsų laukia vakaras, kupinas nepaprastų malonumų, ar ne?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penthouse Open Secret Light Pink

    Ne paslaptis, kad diržų tarpkojo anga leidžia jūsų partneriui šiek tiek žvilgtelėti ir lengviau pradėti verslą. Gėlių nėrinių raštas ir siauros juostelės detalės įkaista. Šios puikios kelnaitės priekyje yra padengtos kalnų krištoliniu akmeniu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Giully Thong Black

    Jei svajojate apie viliojančių nėrinių ir seksualiausio rašto mišinį, tuomet turime jums kažką nuostabaus! Diržai iš mūsų Giully kolekcijos sukels norą atrasti naujų, nepakartojamų potyrių su savo mylimuoju. Dieviškas raštas, moteriški nėriniai ir peršviečiama medžiaga privers jus raudonuoti, kai pažvelgsite į veidrodį ir pamatysite, kaip gražiai atrodo šie strypai. O tavo miegamajame... fu, bus tikrai karšta! Pasiruošę jam pristatyti save iš visiškai kitos, jausmingesnės pusės? Šį vakarą pajusite jausmingą laukinės gamtos dvelksmą! Ir tos nakties karštas prisiminimas neapleis dar ilgai ;)

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penthouse Mermaid Fantasy Black

    Švelnios kelnaitės tvirtai priglunda prie klubų ir suteikia jaudinančių žvilgsnių dėl griežto kirpimo nugaroje. Gražaus rašto filigraniniai nėriniai ir kokybiškos, minkštos medžiagos ieškokite bet kaip fantaziją. Išvaizdą užbaigia siauros dirželio detalės ir žaismingi lankeliai priekyje ir gale.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive 838-THO-3 Thong Red

    Kaip padaryti, kad jūsų gražus derrier atrodytų visiškai fantastiškai? Atsakymas yra čia pat! Tiesiog pažvelkite į šiuos nuostabius, raudonus diržus ir įsivaizduokite, kaip nuostabu bus juos užsimauti. Ir kai nustebinsite savo meilužį šiuo labiau nei seksualiu vaizdu, jis atsidurs debesyje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penthouse Too Hot To Be Real Black

    Kelnaitės, pagamintos iš minkštų, aukštos kokybės nėrinių, puikiai priglunda prie kūno, suteikdamos aukštą komforto lygį. Apatinio apatinio trikotažo dydis taip pat galima reguliuoti su raišteliu šone. Gėlių nėrinių raštas ir lankelis daro jį beveik per karštą. Atsivėrimas tarpkojyje tikrai atveria įdomių galimybių...

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Beauty Night Mystique Thong Black

    Tai išskirtinis pasiūlymas išsilaisvinusioms ir jausmingoms moterims. Labai mieli ir siauri stringai, kurių klubus dengia švelnios juostelės su raukšleliu. Priekyje labai graži puošmena gėlių motyvais.. Dydžiai: S/M, L/XL XXL

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Noir Handmade F290 Panties Of Leopard Flock with Zipper

    Šios aukšto juosmens leopardo kailio kelnaitės turi 3 krypčių užtrauktuką, kad būtų galima pasiekti maksimalų komfortą. Jie puikiai tinka, kai tikrai norite paįvairinti.

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Passion PS007 Panties Yellow

    Sportiškos kelnaitės iš elastingos medvilnės su prigludusiu kirpimu pabrėš moteriškas formas, užtikrins judėjimo laisvę ir komfortą.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Fenena Thong White

    Aukščiausios kokybės apatinis trikotažas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Razan Thong Red

    Aukščiausios kokybės apatinis trikotažas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SpaLeXLine Vertis Panty White

    Prabangus apatinis trikotažas, kurį įsimylėsite. Atrodo tobulai seksualiai ir patogu nešioti. Šios kelnaitės yra klasikinio kirpimo ir gražiai atrodo.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SpaLeXLine Nozomi String Black

    Prabangus apatinis trikotažas, kurį įsimylėsite. Atrodo tobulai seksualiai ir patogu nešioti. Šios stringai yra labai seksualios!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Daring Intimates Gina Spicy V-String Black

    Gina pikantiška V formos styga. Itin seksualūs nėriniai ir V formos juostelė su medvilniniu įdubimu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penthouse Classified Orange

    Šios seksualios juostos ne tik atkreipia dėmesį į jūsų apačią, bet ir išsiskiria savo išskirtine išvaizda. Siauros dirželio detalės glosto jūsų klubus, o lanko aplikacijos priekyje ir gale suteikia smulkių akcentų.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SpaLeXLine Sinon String Black

    Ieškote seksualaus apatinio trikotažo, kuris pabrėžtų jūsų gundymą? Įdėmiai pažvelkite į šią juostą! Jos tikrai jausmingo kirpimo, priekis pasiūtas iš romantiškų nėrinių, o nugara – seksualus geometrinis žaidimas. Ir kas yra geriausia? Jie ne tik super pomidorai, bet ir patogūs nešioti!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bluellia Shorties Blue

    Ar jaučiatės kaip kažkas mėlyno ir labai malonaus? Mėgstate jausmingas kelnaites, kurios puikiai pabrėžia formas? Mes turime jų daug, o jums ypač patiks Bluellia. Apsivilkite šiuos viliojančius šortus ir atsigulkite į savo vyro glėbį! Ką tu manai? Šis karštas mėlynos ir nėrinių derinys atrodo dar geriau! Ar nori tai pamatyti? Žinoma, jūs puikiai žinote, kad gražūs apatiniai ryte stimuliuoja geriau nei kava!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Fatin Thong White

    Aukščiausios kokybės apatinis trikotažas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Afra Thong White

    Aukščiausios kokybės apatinis trikotažas.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Penthouse Classified White

    Šios seksualios juostos ne tik iškelia jūsų užpakaliuką dėmesio centre, bet ir savo nepaprasta išvaizda. Plonų petnešėlių detalės glosto klubus, o lankelių aplikacijos priekyje ir nugaroje suteikia smulkių akcentų. Kokios paslaptys slypi po karštomis kelnaitėmis? Leisk savo mylimam žmogui tai sužinoti!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Sharlotte Panties Black

    Pasiruošę didelei malonumo dozei? Turime jums kažką ypatingo. Šios kelnaitės – tai originalaus rašto, iki bambos aukšto juosmens ir seksualaus kirpimo ant sėdmenų derinys. Jie papuošti subtiliu raukšleliu ir pagaminti iš itin malonios medžiagos, kuri puikiai tiks kasdieniniam stiliui. Negalite nuo jų atitraukti akių, tiesa? Įsivaizduokite, kaip į juos reaguos jūsų antroji pusė! Jūsų laukia nepamirštamos akimirkos dviese!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Daring Intimates Lace String with Straps Black

    Sumaišykite ir suderinkite nėrinių virvelę su dirželiais. Labai seksuali V formos styga su nėriniu priekiu, permatomu tinklelio nugara, trimis dekoratyviniais dirželiais, deimantinėmis detalėmis ir medvilniniu tarpukoju, užtikrinančiu higienišką komfortą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SpaLeXLine Nozomi String White

    Prabangus apatinis trikotažas, kurį įsimylėsite. Atrodo tobulai seksualiai ir patogu nešioti. Šios stringai yra labai seksualios ir susideda iš subtilių nėrinių ir modernių dirželių.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me Seduce Rene Black String

    Drąsūs stringai su elegantiškais aukso spalvos aksesuarais. Didelės reguliavimo galimybės leidžia jas pritaikyti prie bet kokios figūros.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96129 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.