×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Rinkiniai nėriniai

Elementai 65 į 96124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Wonderia 3 pcs Set Black

    Nuostabus dizainas, jausmingi nėriniai, koketiški dirželiai, žavingi lankeliai ir daugybė jūsų sekso patrauklumo. Wonderia jums puikiai tinka! Pridėkime ir žiupsnelį jūsų pikantiškų fantazijų. Dabar tai tiesiog tobula! Ir jūs pasiruošę dar vienai karštai nakčiai. Tai bus pilna saldžių jūsų abiejų linksmybių!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • René Rofé Up to My Neck 4pc Choker Set Black

    „Up To My Neck“ 4 dalių „Choker“ rinkinį sudaro nėriniuotas meškiukas ilgomis rankovėmis su juosmeniu apgaubtu kakleliu ir dviem keliaraiščiais šlaunims. O formos žiedo detalės ant sklendės ir keliaraiščių.

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • SpaLeXLine Mikka Set Black

    Jausmingas 3 dalių rinkinys iš blizgios tamprios medžiagos ir kilnaus galiuko

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Navel Set Black

    Du žingsniai į dangų – seksualus balkonas sutvirtintas apatine viela, pagamintas iš švelnios lamos ir nėrinių, taip pat dirželiai su puošniais dirželiais aplink juosmenį. Rinkinys susegamas kabliukais, papildomai turi apkaustą ant kaklo, kuris tik vilioja traukti virvelę.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Miamor 2 pcs Set Black

    Šalia. Grynas tobulumas? Jis egzistuoja! Šios dėžutės viduje paslėpta tobula meilės komanda. Taigi? Pasiimkite jį su savimi, kad ir kur eitumėte, ir mėgaukitės kartu praleistomis dienomis ir naktimis!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • René Rofé 3pc Straps and Garters Bra Set Black

    3 dalių petnešėlių ir keliaraiščiais liemenėlių rinkinį sudaro nėriniuota liemenėlė, derantys dirželiai ir petnešėlė su petnešėlėmis ant šlaunų.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Nežinote, kaip sukurti atmosferą? Kai tik prisistatysite mylimam žmogui šiame komplekte, temperatūra atitiks pirties temperatūrą. Jums patiks šis modelis. Apsivilkę Cecilla sužadinsite norą smagių žaidimų dviese ir pasijusite kaip deivė. Elegantiškas dizainas puikiai tiks tiek kasdieniniam stiliui, tiek meilės kupinam vakarui. Pasiruošę nustebinti save ir savo mylimąjį naujais mėgstamiausiais apatiniais?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Turime jums kai ką labai jausmingo, bet šį kartą kiek pikantesnio. Jei jums patinka varyti savo vyrą iš proto, išbandykite Sensuelia rinkinį. Tai nustebins jus ir jį. Neįprastas nėrinių ir atlaso derinys, gili iškirptė ir viliojantis suvarstymas – tokie atrakcionai tik Obsessive! Tegul lankeliai, nėriniai, intensyvi žaluma ir nuostabiai pabrėžtos formos traukia save! Per šią nuostabią naktį džiaugsmo nebus galo. Tai ko tu vis dar lauki? ;)

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Loona Set Black

    Neįtikėtinai moteriškas Loona rinkinys – tai jausmingų nėrinių ir odos derinys. Biustą supančios petnešėlės suteikia išskirtinumo, tuo pačiu ją pabrėžiančios, todėl atrodo pilnesnė.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Beauty Night Diamond Set Black

    Viliojantis, įmantriai sukurtas keturių puikiai vienas kitą papildančių dalių rinkinys. Pagaminta iš gražių, išskirtinių nėrinių ir dekoratyvinių juostelių bei apatinės vielos. Liemenėlė su puošnia krūtine su dekoratyvinėmis juostelėmis... Dydis: S/M ir L/XL

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SpaLeXLine Sinon Set White

    Prabangus apatinis trikotažas, kurį įsimylėsite. Atrodo tobulai seksualiai ir patogu nešioti. Jame yra modernūs kirpimai, nėriniai ir dirželiai. Į komplektą įeina liemenėlė ir dirželiai..

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SpaLeXLine Sinon Set Black

    Prabangus apatinis trikotažas, kurį įsimylėsite. Atrodo tobulai seksualiai ir patogu nešioti. Jame yra modernūs kirpimai, nėriniai ir dirželiai. Į komplektą įeina liemenėlė ir dirželiai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • René Rofé Rough Romance Bra & G-string Set 532131 Black

    Rinkinį sudaro seksuali liemenėlė ir stringai. Labai maloni medžiaga.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leg Avenue Halter Top & Thong Panty 86116 Black

    2 vnt. aksomu puoštas nėrinių apynasris su širdelės žiedo rakto skylute ir atitinkamomis kelnaitėmis aukštu juosmeniu.

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Beauty Night Ravenna Set Black

    Dviejų dalių išskirtinis rinkinys, susidedantis iš liemenėlių su standinančiomis pagalvėlėmis ir aukštos kokybės kelnaičių. Ši mada neabejotinai yra madingiausias kelių sezonų kirpimas. Kelnaitės turi nuimamas.... Dydis: S/M ir L/XL

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Svarstote, kaip įžiebti aistros jėgą tarp jūsų? Be jokios abejonės, dangiškasis Diyosa rinkinys bus efektingas spindesys. Ryški raudona spalva ne tik padidins jūsų savigarbą, bet ir suteiks pasitikėjimo imtis iniciatyvos. Simetriški dirželiai neabejotinai pabrėš jūsų kūno patrauklumą, o peršviečiami elementai suteiks romantiškumo. Potencialiai ramus ir vėsus vakaras pavirs karšta naktimi, liepsnojančia kaip karštas židinys. Kas žino… gal būtų gera idėja prisistatyti Diyosa mieste per žiemos pabėgimą į kalnus dviese? Aukšta temperatūra padės pralaužti ledus!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Gatta Ars Amandi Terra Set Black

    Jausmingas, prabangus dviejų dalių rinkinys.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion ECO Collection Drosera Bikini Black

    Puikūs juodi nėriniai ir dekoratyvinės juostelės aplink krūtinę ir klubus. Jausmingas „Passion Drosera“ prekės ženklo rinkinys yra pasiūlymas, kurio negalima ignoruoti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SpaLeXLine Lilis Set Black

    Prabangus apatinis trikotažas, kurį įsimylėsite. Atrodo tobulai seksualiai ir patogu nešioti. Šiuolaikiško kirpimo, nėrinių ir juodos spalvos. Į komplektą įeina liemenėlė ir dirželiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion Astrida Bikini Black

    Astrida bikini yra komplektas, kurį sudaro žavios kelnaitės (timpai), puoštos juodais nėriniais su žaliais elementais ir puskorsetinė liemenėlė.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Joylace Set

    Laikas piktadarybei! Pasiruošę praleisti malonias akimirkas su savo mylimuoju? Tikrai! Ir tokiai nuostabiai moteriai, kokiai tau reikia nuostabios aprangos! Susipažinkite su fenomenaliu Joylace rinkiniu. Prašmatnumo ir elegancijos, kokios dar nematei! Apsirenkite šiuos malonius nėrinius ir pajuskite, kad esate pasiruošę mieliems žaidimams su juo miegamajame! Mes žinome, kaip jums abiem tai patinka!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leg Avenue Lace Bralette with Sheer Thong 81577 Burgundy

    2 vnt. nėriniuota apyrankė su narvelio dirželiu su sandarinimo žiedo detalėmis ir tinkama dviguba juostele, permatoma g-styga.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Elisetta 2-Pcs Set Black

    Pažiūrėkite, kokie nuostabiai patrauklūs mūsų nėriniai! Elisatte rinkinys yra puikus to pavyzdys. Ar smalsu pamatyti, kaip tai atrodys ant jūsų? Neįtikėtinai seksualu, žinoma! Elisetta leis jums jaustis labiau pasitikintis ir kaip išdykėlis. Tai tiesa! Liemenėlė iš šio rinkinio išsiskiria keliais dalykais. Juodi nėriniai sudaro viršutinę dalį nugaroje, o dėl reguliuojamo dirželio puikiai priglunda prie kūno. Be to, turime jums keletą nuostabių kelnaičių!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Giully 2-Pcs Set Black

    Nusprendėme įgyvendinti jūsų svajonę apie itin stimuliuojančius apatinius. Jums patiks šis modelis! Elegantiškas Giully viršutinės dalies stilius tiks tiek prie kasdienės aprangos, tiek vakaro pagundų metu. Garantuojame, kad šiame rinkinyje yra viskas, ko reikia romantiškoms akimirkoms dviese - originalus raštas, subtilūs nėriniai ir stilingas kirpimas! Ir kai tik joje prisistatysi savo mylimajam, jis nenorės tavęs paleisti iš savo glėbio. Ši seksuali atmosfera šiandien nuves jus tiesiai į miegamąjį.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Beauty Night Peyton Set Black

    Atskiras jausmingų apatinių komplektas susideda iš trijų dalių. Nėrinių liemenėlė turi standinančius įdėklus (jie nenuimami). Pridedamas keliaraištis iš nėrinių ir juostos. Visuma iš nėrinių su tuo pačiu motyvu. Dydis: S/M ir L/XL

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Passion ECO Collection Kerria Set Black

    Kerria rinkinys yra apatinis trikotažas, sudarytas iš puikiai derančių elementų. Juoda, kokybiška medžiaga, subtilūs, moteriški nėriniai ir neįprastas kirpimas – visa tai papildo komplekto išskirtinumą.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • SpaLeXLine Morgiana Set

    Prabangus apatinis trikotažas, kurį įsimylėsite. Atrodo tobulai seksualiai ir patogu nešioti. Jame yra modernūs kirpimai, nėriniai ir spalvos. Į komplektą įeina liemenėlė ir dirželiai.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Redessia 2-pcs Set

    Jei galvojate apie sensacingą derinį, mes turime jums koketiškų nėrinių ir seksualiausių dirželių derinį! Redessia yra puikus modelis jums. Dieviška raudona, moteriškas raštas ir blakstienų nėrinių kraštai privers raudonuoti pamačius savo atspindį veidrodyje. Stimuliuojanti viršūnėlė tiks ne tik romantiškų vakarų metu dviese, bet ir kaip priedas prie kasdienės aprangos. Pasiruošę atrasti visiškai naują ir jausmingesnę savo versiją?

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Eloissa 2-pcs Set Black

    Išskirtinai įmantriai sukurtas rinkinys? Eloissa liemenėlė ir stringai yra neįtikėtinai subtilūs nėriniai ir išskirtinio, neišrankaus kirpimo – išprotėjome su dekoracijomis! Skamba nuostabiai? Kai tik tavo meilė pamatys tave šiame rinkinyje, jis nebenorės sustoti su visu malonumu! Ar jau žinote, ką šis žavus rinkinys veiks jį užsidėjus? Šis nuodėmės vertas pirkinys suteiks jums labai daug pasitenkinimo! Pasiruošę praleisti nepamirštamų akimirkų su nauju apatiniu trikotažu?

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Renelia 2-pcs Set

    Mūsų tobulo apatinio trikotažo receptas? Šiek tiek elegancijos kartu su žiupsneliu boho stiliaus ir saujele sekso patrauklumo! Šis intriguojantis derinys sudaro Renelia kolekciją, kurią iškart įsimylėsi! Subtiliai kūną apgaubiantys nėriniai ir neįprastas šio unikalaus rinkinio kirpimas pavogs tavo širdį, kai tik jį pažinsi! Ir tu jau žinai, kad nori jį užsidėti…

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Cobaltess 3-pcs Set

    Ar jums patinka nėriniai ir drąsus apatinis trikotažas? Turime ką nors tau! Cobaltess rinkinys pabrėš jūsų viliokišką prigimtį ir išryškins jūsų asmenybės prieskoninę pusę! Mėlyna spalva ir unikalus šio modelio kirpimas neleis jam atitraukti akių nuo tavęs. Tuo tarpu gėlių „Cobaltess“ raštas nuves jūsų santykių trajektoriją nauju keliu. Griaustinis efektas garantuotas! Turiu galvoje, jam patinka matyti tave pasitikintį savimi ir žinantį tavo sekso patrauklumą, tiesa?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Sugestina 3-pcs Set

    Karšta raudona šiandien užkariaus jūsų širdį. Turime tai, dėl ko atrodysite itin seksualiai – rinkinį Sugestina. Jums patiks ši trijulė, kurią jums paruošėme. Suviliosite nuostabiais gėlių nėriniais ir nuostabiais juodais dirželiais. Elegantiškas kaklaraištis papuoš kaklą ir iškirptę, o subtilus keliaraištis pabrėš klubus. Ko rinksitės šį vakarą – gerai žinomą liemenėlės ir kelnaičių derinį, ar iki pat kelio atmosferą padidinsite užsisegę papildomai stimuliuojantį keliaraištį su chokeriu?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.