×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Kūno ir katės kostiumai Obsessive

Elementai 33 į 6466 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Obsessive Bodystocking F214 Red

    Ar tavo vyras myli tavo derjerą? Žinoma, jis daro! Lažinamės, kad jam patinka jį dievinti, liesti ir glostyti. Taigi neslėpk jų! Parodykite savo mylimajam didžiausius pranašumus ir nesigėdykite savo tobulos išvaizdos! Šios genialios F214 kojinės pabrėš jūsų seksualias, išlenktas formas, o buferis atrodys taip karštai!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G326 Black

    Šios itin gundančios ir viliojančios G326 kojinės – tai pasiūlymas mėgstantiems prieskonius ir eleganciją. Malonus liesti mezginys seksualiai dengia kūną tarsi antra oda, o unikalus raštas uždega pojūčius ir skatina neklaužada. Gili iškirptė priekyje ir nugaroje suteikia sekso patrauklumo, o atviras tarpkojis dar labiau padidins meilės žaidimo temperatūrą miegamajame. Pasiruošę pikantiškiems potyriams?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive D609 Dress Black

    Pažvelkite į mūsų jausmingą ir itin karštą „mažos juodos suknelės“ versiją. Lankstus, megztas pynimas puikiai pabrėžia moterišką formą, prisitaikydamas prie Jūsų figūros. Geometriniai raštai imituoja apatinius, o juodos linijos suteikia charakterio. Ši suknelė yra geriausias pasirinkimas karštam vakarui!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive G322 Bodystocking Black

    Labai viliojantis ir pikantiškas kojinių modelis su daugybe jausmingų pjūvių ir asimetriškų raštų. Tiek kirpimas, tiek raštas pabrėžia formas, išryškina moters kūno savybes ir viliojančiai atskleidžia jo dalis. Neįtikėtinai viliojantis pasiūlymas, kuris taps įdomiu, drąsiu ir kartu patogiu vakaro aprangos elementu.

    41,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Bodystocking G313 Red

    Ar jau žinote, kokią staigmeną paruošite savo mylimam žmogui? Siūlome šiek tiek permatomą raudoną, jausmingą iškirptę ir ... įkyriai žavų kirpimą! Paimkite G313 kojines ir padidinkite atmosferą savo miegamajame iki maksimalaus lygio. Šio modelio dėka pajusite ant odos puikiai priglundantį audinį ir atrasite nemažą dozę gryno malonumo. Užmerkite akis ir... leiskite savo fantazijoms išsipildyti čia ir dabar!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive N122 Bodystocking Red

    Ugninga šių kojinių spalva ir motyvas suteiks pasitikėjimo savimi ir uždegs jūsų pojūčius liepsnojančia raudona spalva! Geometrinis raštas švelniai dengia kūną. Nugaros išpjova yra viliojantis aistros taikinys. Tinklelio raštas nevaržo judesių, todėl šis apatinis trikotažas jums tinka kaip antroji oda. Patogumo ir sekso patrauklumo derinys garantuotas!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive B139 Crotchless Teddy Black

    Nedidelis meškiukas atviru tarpukoju bus geras pasirinkimas karštai nakčiai. Geometrinis dryžuotas raštas, puošnūs iškirpimai, gili iškirptė nugaroje – toks apatinis trikotažas stipriai erzina vaizduotę. Ar norėtumėte tai išbandyti patys?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive G333 Bodystocking Black

    Šios unikalios kojinės patrauks (ne tik) jūsų dėmesį! Nešioti ant kaklo, su ¾ ilgio rankovėmis, koketiškai atidengia pečius ir nugarą. Dirželiai pastoviai sujungia atvirą tarpkojo meškiuką su kabaretinėmis kojinėmis. Tiesiog pažiūrėkite į šį gražų gėlių motyvą, paryškinantį pilvo ir nugaros, krūtų ir šlaunų linijas. Tobulas modelis. Ar galite tam atsispirti?

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive D607 Dress Black

    Šios suknelės laukinis bruožas suteiks jūsų paplūdimio stilizacijai daug sekso patrauklumo. Šią vasarą norisi atskleisti visą savo moterišką žavesį! Fenomenali juoda, žavus kirpimas ir žavus pynimas. Įsigykite fantastišką laisvą išvaizdą su nuostabia D607 suknele! Atsipalaidavę paplūdimyje su mylimu žmogumi kartu praleisite tikrai karštą ir pikantišką laiką…

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G334 Black

    Tai labai gundantis dizainas drąsioms moterims, trokštančioms naujų, jaudinančių pojūčių. Atvirų tarpkojinių kojinių ir elastinių keliaraiščių derinys tikrai padidins šilumą jūsų miegamajame! Trumpos rankovės, derančios prie keliaraiščių, subtilus tinklelis, apgaubiantis kūną, geometrinis raštas, atkreipiantis dėmesį į krūtis ir gilus, gilus pjūvis nugaroje – ko daugiau norėti?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking F238 Black

    Šis dizainas turi daug ką pasiūlyti: viliojančiai atvira nugara, trumpomis rankovėmis virš alkūnės ir ilgomis kojomis su tinklelio raštu. Argi ne puikus pasiūlymas vakare sušildyti atmosferą?

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive G331 Bodystocking Black

    Sekso patrauklumo ir viliojimo kupinos G331 kojinės išpildys jūsų karščiausias fantazijas ir pakels neklaužadas žaidimus į kitą malonumo lygį! Neįtikėtinai moteriški geometriniai raštai puikiai pabrėš jūsų figūros formą, o itin elastingas tinklelis gražiai apgaubs kūną, prideda klasės ir elegancijos. Turite susitvarkyti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive G325 Bodystocking Black

    Suviliokite, intriguokite ir džiuginkite neįtikėtinai seksualia išvaizda G325 kojinėse, sukurtose malonumui! Subtilus tinklelis, jausmingas kirpimas ir pikantiški elementai kartu sukuria karšto vakaro receptą, kuris ilgam išliks atmintyje. Seksuali iškirptė priekyje ir nugaroje bus puiki paskata išdykusiems žaidimams miegamajame, o atviras kirpimas leis dar daugiau eksperimentų! Nori daugiau?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive K101 Top & Skirt Black

    Ar norėtumėte naujo, netradicinio apatinio trikotažo prieš miegą? Mes turime tai, ko ieškote. K101 komplekto viršus ir sijonas pagaminti iš labai elastingo, austo tinklelio. Originalūs, geometriniai raštai gražiai pabrėš jūsų figūrą. Tai puikus pasirinkimas norint jaustis patogiai ir itin seksualiai.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive B335 Crotchless Teddy Black

    Nekenčiate rutinos? Ar nuolatos ieškote naujos patirties ir intriguojančių sprendimų? Įsivaizduokite, kaip nuostabiai atrodysite meškiuke B335 su atviru tarpukoju! Šis apatinis trikotažas buvo skirtas gundyti ir sužadinti pojūčius. Juodas tinklelis lengvai prilimpa prie kūno, pabrėžia moterišką grožį. Be to, subtilūs raštai, besitęsiantys nuo krūtinės iki klubų, neleis nuo jūsų atitraukti akių ir suteiks jums didžiulį pasitikėjimą savimi.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking F234 Black

    F234 – šis numeris yra puikus pasirinkimas! Nori žinoti kodėl? Šios kojinės sušildys jūsų ir jo vaizduotę. Tai atrodo kaip meno kūrinys ir... ant jūsų atrodys nuostabiai! Nedvejokite. Užsidėk seksualų tinklelį, uždegk žvakutes (turi būti tobulas vakaras), nusiųskite jam pikantišką žinutę ir laukite jo savo miegamajame. Ar jau jaučiate, koks įdomus laukia vakaras?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive G332 Bodystocking Black

    Pats metas pikantiškiems potyriams! Leiskitės į itin karštą ir aistringą kelionę, kuri baigsis auštant! Šis modelis vilioja unikaliu kirpimu, o subtilus plataus pynimo tinklelis daug ką atskleidžia ir skatina žaisti neklaužadas dviese. Jei mėgstate naktį, kupiną nuostabių akimirkų mylimo žmogaus glėbyje, šias kojines būtina turėti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G328 Black

    Ar esate nusiteikęs išdykusiems malonumams dviese? Su itin seksualiomis G328 kojinėmis karšti vakarai pavirs pikantiškomis akimirkomis su finalu auštant! Malonus liesti mezginys puikiai apgaubia kūną, suteikdamas neįtikėtinai jausmingą ir moterišką išvaizdą, o viliojantis kirpimas skatina smagiai leisti laiką miegamajame! Išdrįsk pabandyti!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Bodystocking F239 Black

    Ieškote apatinio trikotažo, kuris nevaržytų judesių lovoje, kartu užtikrintų itin patrauklią išvaizdą? Peržiūrėkite mūsų pasiūlymą. Romantiškas gėlių raštas derinamas su drąsiu kirpimu. Tobulas duetas? Pasižiūrėk pats!

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive D239 Dress Black

    Ši karšta suknelė su gėlių raštu yra ugningas pasiūlymas drąsioms moterims. Gražus kirpimas ant nugaros, apnuoginti pečiai ir viliojantis mini ilgis. Tankus tinklelio pynimas seksualiai apgaubia kūną, paryškindamas moteriškas formas, o geometrinės linijos suteikia charakterio.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive K102 Top & Skirt Black

    Ar artėja ilgai lauktas romantiškas pasimatymas? Norite nustebinti savo antrąją pusę neįprastu, karštu ir seksualiu stiliumi? K102 rinkinys buvo sukurtas kaip tik tokioms progoms! Viršus ir sijonas dekoruoti subtiliais raštais, kuriuos sukuria intriguojančio kirpimo medžiaga ir smulkus tinklelis. Komplektas puikiai priglunda prie kūno, išryškindamas visus jūsų privalumus. Mėgaukitės pikantišku malonumu ir tikrai nepasigailėsite!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G139 Black

    Ieškote netradicinio apatinio trikotažo, kuris pradžiugintų jūsų antrąją pusę? Jūs atėjote į reikiamą vietą! G139 kojinės sujungia lengvumą, neįprastą kirpimą ir suteikia pikantiškumo. Geometriniai motyvai gražiai pasklinda po visą kūną, pabrėždami moteriškos formos grožį. Fenomenali išvaizda dera koja kojon su neįtikėtinu komfortu, todėl jaučiatės itin pasitikintys. Palepinkite save nepamirštama patirtimi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G335 Black

    Ieškote unikalaus ir seksualaus apatinio trikotažo? Ar norite būti dėmesio centre? Ar jums patinka laužyti taisykles? Tada G335 kojinės yra puikus pasirinkimas jums! Itin lankstus, tinklinis audinys puikiai prilimpa prie odos, paryškindamas klubus, juosmens liniją ir derriere apvalumus. Akį traukia intriguojantys raštai ir prieskonio suteikiantis atviras tarpkojis. Pasirūpinkite savo dieviška išvaizda ir nepamirštamomis akimirkomis neprarandant komforto!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G336 Black

    Pridėkite šiek tiek prieskonių savo miegamajam! Atkreipkite į save dėmesį dėvėdami G336 kojines, kurios žavi savo visiškai unikaliu dizainu! Tinklelis puikiai priglunda prie kūno, pabrėžia moteriškas formas, suteikia sekso patrauklumo ir užtikrina komfortą. Juodos, banguotos juostelės, einančios per visą kūno ilgį, kartu su atvirais sėdmenimis ir atviru tarpukoju sukuria viliojančią visumą, kuri uždegs aistrą, kad ir kur eitumėte. Nepamirštamomis akimirkomis pasirūpinta!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G321 Black

    Subtilus ir nežemiškai viliojantis. Ar jaučiate nedorybės užuominą? Jums beprotiškai patiks G321 kojinės! Įsivaizduokite nuostabų kirpimą, šiek tiek permatomą pynimą ir nuostabiai paryškintus išlinkimus. Mes esame, o tu? Dėmesio! Šis modelis ant jūsų atrodys nepaprastai patraukliai! Pasiruošę? Apsivilkite šias kojines kartu su ne mažiau jausmingais aukštakulniais ir leiskite save nuvilti... didelis malonumas! Tai jaudinantis scenarijus, ar ne?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Bodystocking N121 Black

    Turime jums kažką jausmingo ir elegantiško! Jūs paprašėte kažko panašaus ir štai. Neįprastas stilius, pagamintas iš seksualaus tinklelio. Iškirptė nugaroje ir atviras tarpkojis – šios unikalios kojinės pavogs jūsų širdį! Ar norite, kad jis būtų dar seksualesnis? Avėkite aukštakulnius. Atrodysite taip karšta! Gražus, subtilus, juodas tinklelis apgaubs Jūsų kūną. Pažiūrėk į veidrodį. Oi! Dabar esate pasiruošę nustebinti savo mylimąjį…

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive B336 Crotchless Teddy Black

    Ar norėtumėte sukurti pikantišką atmosferą kitam pasimatymui su savo antrąja puse? B336 meškiukas atviru tarpukoju – nuostabių akimirkų, kurias prisiminsite ilgai, garantas. Šis unikalus dizainas padengs jūsų odą jausmingu tinkleliu ir intriguojančiu juodos spalvos motyvu. Nenorėsite jo nusiimti, kai pamatysite, kaip nuostabiai išryškina jūsų figūrą. Nedvejokite ir įsigykite unikalią dovaną!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking N123 Black

    Kaip apie seksualų dalyką, kuris privers pasaulį sulaikyti kvapą, kai tik įžengsite į miegamąjį? Pasirinkite šias unikalias N123 kojines su itin viliojančiu kirpimu. Tinklinis audinys su intriguojančiu raštu tikrai paliks įspūdį!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G306 Black

    Žavingos kojinės iš minkšto ir itin malonaus liesti aukštos kokybės tinklelio.

    34,90 €

    20,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive B126 Teddy Red

    Šis tinklelis suteiks… pikantiško žavesio! Kartu tai sužadins jūsų (ir jo) apetitą malonioms akimirkoms. O, jums bus malonu išbandyti B126 meškiuką! Seksualus tinklelis ir išpjova nugaroje išryškins jūsų pikantiškumą. Ir tai paskatins jį dar labiau tave dievinti. Šis gundantis stilius puikiai tiks tau, mažute! Tai viliojančiai pabrėš jūsų klubus ir sėdmenis. Raudona spalva sako, kad... jūs ruošiatės pradėti fantastišką naktį!

    30,90 €

    18,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Obsessive B131 Crotchless Teddy Black

    Ar norite, kad jo širdis plaktų greičiau? Jei mėgstate pikantišką apatinį trikotažą, kuris leidžia atrodyti patraukliai ir viliojančiai, tuomet turime kažką jums! Įsivaizduokite, kad ką tik pasiėmėte savo paketą iš Obsessive, švelniai perpjaunate juostelę, nukeliate nuo dėžutės dangtelį ir jūsų akys mato... neįtikėtinai seksualų B131 meškiuką. Suinteresuotas? Puikiai žinome, kad visada mielai pabrėžiate savo formas. Todėl B131 modelis gražiai pažymi klubus ir sėdmenis. Nereikia apie tai galvoti – juk šis modelis jau padarė jums elektrinį įspūdį!

    37,90 €

    22,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Obsessive Bodystocking G327 Black

    Ar norėtumėte dėvėti vieną pikantiškiausių variantų kūno kojines? G327 modelis yra nepaprastai moteriškas pasiūlymas, kuris jūsų karštus vakarus nukreips į labai neklaužada kelią! Viliojantys iškirpimai, atviras tarpkojis ir itin malonus liesti mezginys – šis pilnas sekso patrauklumo derinys nukels jus tiesiai į malonumo glėbį. Atidengta nugara yra akį traukiantis elementas, sukuriantis „wow“ efektą, o jausmingas pjūvis leidžia jaustis pasitikintiems ir seksualiai. Ar norite pabandyti?

    45,90 €

    15,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 33 į 6466 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.