×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai

Elementai 65 į 962798 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • X-MAN All Black AB22 Terminator Mega Dildo 43cm

    Didžiausias dildo Europos rinkoje iš aukštos kokybės latekso. Ilgis 43 cm, Ø 9 cm, svoris 3,65 kg

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Kištukas gali būti ištemptas 1,5 cm, kad atitiktų jūsų giliausius norus. Gaidžio žiedo ir kamštelio derinys vienu metu stimuliuoja , sėklides, tarpvietę ir masažuoja prostatą, gerina erekcijos funkciją. Vyrams skirtas sekso žaislas taip pat gali būti naudojamas stimuliuojant G tašką, todėl jūs patirsite didžiausią pasitenkinimą teikiantį malonumą, kokio niekada nepatyrėte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith HSD13 Dream Sky Dildo 26.32cm Pink-Purple

    Ar pavargote nuo tikroviškų dildo ir ieškote kažko šiek tiek siaubingo? Šis neįprastos formos dildo yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, prabangios tekstūros ir malonaus minkšto paviršiaus. Mėgaukitės savo malonumų kelione su juo ir naudokitės jo paskutiniu siurbtuku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Big Boy Extender Light

    Padidinkite savo narį su šiuo patogiu ir lanksčiu nuotoliniu būdu valdomu penio ilgintuvu, kuris vibruoja 10 greičių! Įkiškite kamuoliukus į galinę kilpą ir mėgaukitės žvilgčiojančiomis skylutėmis visame kote, kai jis zvimbia aplink jus. Tegul gyvą galvą primenanti galva su tikrovišku vainiko ketera padidina jūsų natūralų ilgį net po vandeniu, nes ji visiškai panardinama. Įkraunamas USB, lengvai valomas, 25 colių (7,6 metro) nuotolinis atstumas.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ultra Realistic Penis Pants

    Itin tikroviškos „You2Toys“ penio kelnės su visiškai tikroviškomis peniu ir kamuoliukais. Sėdmenys susilenkę ir elastinga išangės anga užbaigia tikrovišką išvaizdą. Maloniai standus penio formos dildo yra gražiai lankstus dėl vidinio karkaso ir visada lanksčiai grįžta į pradinę padėtį.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Vina Sky Exotica

    Sukurta taip, kad ji būtų tokia pat griežta ir stimuliuojanti, kaip ir pati mergina, „Exotica“ yra įmantri tekstūra, kuri prasideda vingiuotu ciklono kanalu, skirtu svetingai traukti į vidų. Šliaužkite toliau į šį nedidelį vietnamietišką pūlingą ir patirkite prigludimo, suėmimo ir čiulpimo pojūčius, specialiai sukurtus, kad nusausintumėte savo gaidį.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goldplay Twist L

    „Goldplay“ dildo jūsų giliam žaidimui. Minkšta elastinga silikoninė medžiaga, leidžianti lengvai pasiekti išangę.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Level Vinyl Corsage 2840529 Black

    Itin ilgas, blizgus juodas vinilo korsažas su pilnais kaušeliais iš Black Level turi reguliuojamus ir nuimamus dirželius bei petnešėlių petnešėles. Integruoti formuojantys kaulai garantuoja puikų prigludimą, o raišteliai nugaroje traukia akį. Priekyje yra viso ilgio metalinis užtrauktukas, todėl korsažą galima labai lengvai užsidėti ir nusiimti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    „Fleshlight“ sujudina vyriškų žaislų, teikiančių malonumą sau, pasaulį, įtraukdama vibruojančius pojūčius į savo perkamiausią liniją. „Vibro“ naudoja tą patį jausmingą „SuperSkin“, kaip ir originaliame „Fleshlight“, tačiau kartu su visa apimančiomis vibracijomis, kurios suteikia intensyvų pasitenkinimą.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy King Sized Sliding Skin Dual Layer Dong 11.5" Flesh

    Pagaminta iš tikroviškos dviejų sluoksnių slankiojančios odos medžiagos, užtikrinančios gyvenimišką jausmą, su specialia dvigubo tankio technologija, imituojančia erekcijos pojūtį, šis dildo turi minkštą išorinę odą ir maloniai tvirtą vidų.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Šis darbštus seržantas atkreipia dėmesį į du galingus 10 greičių variklius ir lanksčią, iki 3 colių įsegamą veleną. Pagamintas iš kreminio lygaus silikono, jo 30 colių nuotolio nuotolinio valdymo pultas leidžia žaisti laisvų rankų įranga net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 8" Cock 20cm Body

    Kai nori, kad jūsų pirmasis diržas atrodytų ir jaustųsi kaip tikras, King Cock dirželis yra būtent tai, ko ieškojote!

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Mia Malkova LVL UP

    Mia Malkovos „Lvl Up“ atidaromas su visiškai nauju karoliukų čiuptuvo spiralės dizainu, po kurio yra malonumo kišenių kameros ir kintamos sandarios ir ypač sandarios ertmės. Su kiekvienu centimetru atrasite naujų pojūčių, kai pasinersite giliau į Mios vidų.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Jaučiate stresą? Tiesiog leiskite jam slysti! Suimkite stambią ergonomišką šio unikalaus glostiklio rankeną, paspauskite mygtuką ir išeisite į fantazijų šalį. Leiskite judesiams slysti ir slysti aplink jus, kol atsipalaiduosite ir mėgaukitės 3 glostymo greičiais, jau nekalbant apie niūrų interjerą, kuris pakeliui suteikia nuostabios tekstūros pojūtį. Greitai išvalykite ištraukę minkštą ir tamprų šepetėlį ir nuplaukite žaislų valikliu bei vandeniu. Įkraunama per USB.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conoras yra masturbatorius, sukurtas specialiai savo malonumui. Turėdamas 2 galingus variklius, Conor siūlo daugybę funkcijų, užtikrinančių išskirtinai malonią naktį, tiek vienam, tiek su partneriu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X True Blue

    Šis itin sklandus silikoninis žaislas stumia ir vibruoja su dviem 10 greičių varikliais, kurie kartu sukuria tikrai nepaprastą patirtį. Tekstūruotas, stumiantis ilgas kotas susiaurėja iki suapvalintos, švelniai pasvirusios galvos, o rankenos viename gale yra vibruojantis mini stūmimo antgalis, o kitame - švelnus plekštas.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Level Vinyl Overall Men

    Puikiai tinka ir idealus dėvėjimo patogumas!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo yra aukščiausios klasės prekės ženklas, daugiausia skirtas naujovėms, aukštos kokybės ir aukštos technikos dildo.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Cream

    Rudens rudens ponia Fleshlight yra viskas, ko galite tikėtis iš šios Puerto Riko pornografijos sensacijos. Įstumkite gaidį tarp jos gražių įdegusių lūpų ir iš karto pasimatys su įvairiomis viliojančiomis tekstūromis, pasižyminčiomis tankiais malonumo iškilimais ir kryžminiu vafliniu tinkleliu su pertraukiamomis stangrumo bangomis. Pagaliau dabar turite galimybę pasigaminti šią Latina princesės pūlingą KREMĄ.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Besisukančios vibracijos suteikia gryną ekstazę su šiuo lanksčiu glostytuvu, kuris sukurtas taip, kad jaustųsi gyvas, pradedant nuo tikroviško burnos formos įėjimo. Valdykite kiekvieną variklį atskirai, kad pritaikytumėte savo malonumą, nesvarbu, ar norite patirti galingą kulką kanalo apačioje, ar pajusti rankovės sukimąsi aplink save – arba abu iš karto, kad būtų galima maksimaliai paleisti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Vacuum Controller

    Vakuuminis valdiklis yra naujas vakuuminis įtaisas, skirtas papildomai stimuliuoti Tenga masturbatorius, naudojant galingą variklį, kuris prabėga per šių žaislų vidinę membraną.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Šis specialus purškiantis gyvūnas Dildo BEAST iš Kiotos Monstar atrodo kaip tikras gyvūno gaidys su 2 spalvų efektu. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Verge

    Naujas ir jaudinantis būdas patirti malonumą su partneriu arba savarankiškai. Penio žiedai sukurti pilnesnei, ilgiau trunkančiai erekcijai ir galingesniam orgazmui. Verge turi papildomą naudą – stimuliuoja tarpvietę. Verge stimuliuoja tarpvietę – erogeninę zoną, kuri reaguoja ir į spaudimą, ir į vibraciją.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 10.5" Skin

    Sukurtas taip, kad būtų patenkintas tikroviškas pasitenkinimas, dviejų sluoksnių silikoninis natūralus gaidys yra neįtikėtinai tikroviškas su dviejų sluoksnių kotu, išsipūtusia galvute ir tekstūruotais kamuoliukais, kurie sukuria autentišką pojūtį tiek viduje, tiek išorėje.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Šiame analiniame vibratoriuje yra nuotolinio valdymo pultas ir mobilioji programėlė, priešingai nei kiti analiniai žaislai, mūsų sekso žaislai prideda APP valdymo dizainą, jei palaikote ilgalaikius santykius, šis vibratorius būtų geriausias jūsų pasirinkimas. Mūsų APP turi daugybę režimų, kuriuos galite naudoti, pavyzdžiui, muzikos režimą, interaktyvųjį režimą ir pan. Taip pat galite tinkinti vibracijos modelius naudodami programą, kad jūs ir jūsų partneris būtų kūrybingi ir išsaugotumėte mėgstamiausius vėlesniam naudojimui.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Girls Violet Myers Waifu

    Violet Myers yra jūsų mėgstamiausia anime fantastinė mergina, atgyjanti. Patirkite viską, ką gali pasiūlyti ši „waifu“, kai stumiate pro siaurą jos plyšį ir pajutote, kaip gausybė tekstūrų masažuoja jūsų gaidį su kiekvienu stūmimu. Šis unikalus „Fleshlight“ su savo kubelių grupėmis, suspaudžiamu karoliukų centru ir pailgų horizontalių briaunų pirštine suteikia daugybę stimuliuojančių pojūčių, nepanašių į bet kurį kitą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 režimai ir vieno mygtuko orgazmo dizainas: elektrinis masturbatorius siūlo 7 režimų teleskopą ir besisukančio masažo šį, sekso žaislą vyrams, kuris stimuliuoja varpą, pajusitą stimuliaciją 7 vibracijos dažniais. Masturbator Man laisvų rankų puodelis, vieno mygtuko orgazmo dizainas suteikia jums nuolatinę stimuliaciją, masturbatorius stipriausiu siurbimo režimu ir vibracijos režimu, kad jis čiulpia jūsų varpą čiulpia ir vibruoja.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Įprastas dildo vibratorius su čiulptuku yra ne tik per arti žemės ar sienos, kai naudojamas, bet ir nepatogu reguliuoti kampą. Šis tikroviškas stumiamas dildo vibratorius su rankena ir nuimamu čiulptuko laikikliu puikiai išsprendžia tokias problemas! Galite patirti įdomesnių pozų ir naudojimo būdų, neatsitrenkdami į šaltą žemę!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls Pink

    Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls nustebina 2 galingais kulkų vibratoriais, sujungtais lanksčiu silikoniniu dirželiu. Vienu metu makšties ir išangės stimuliacijai. Silikoninis dirželis tvirtai ir beveik nepastebimai priglunda prie tarpvietės. Taigi jį taip pat galima atsargiai nešioti po drabužiais. Taip pat tinka vienu metu vidinei ir išorinei makšties ir klitorio stimuliacijai.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 962798 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.