×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai bevielis nepralaidus vandeniui

Elementai 129 į 160303 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Programa valdomas Satisfyer Deep Diver suteikia ypač malonią stimuliaciją: šis analinis vibratorius jus įkvėps savo jausminga kamuoliuko struktūra ir galingomis vibracijomis. O platus pagrindas užtikrina, kad meilės žaidimais galėsite mėgautis saugiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit yra revoliucinis sprendimas dubens gydymui ir jėgos treniruotėms. Dalies programėlė, dalis treniruoklis, Perifit suteikia jūsų Kegelio pratimams šiuolaikišką atnaujinimą naudojant įdomią žaidimų technologiją.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Patirkite vibruojančią lemputės, įkištos į jūsų skylę, apimtį, o tarpvietės stimuliatorius zvimbia jus iš išorės. 10x P-Flexer gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 vibracijos greičius ir 7 pulsavimo modelius, tiekiami viduje ir išorėje per galingus dvigubus variklius. Didelė lemputė yra ant lankstaus, siauro stiebo, leidžiančio jai prisitaikyti prie natūralių jūsų vidinio veikimo kampų.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off The-Vibe

    The-vibe yra unikalus visiškai lankstus daugiafunkcis vyriškas dirželis ir analinis stimuliatorius, kurį galima suformuoti taip, kad jis puikiai priglustų prie kūno. Profesionaliai sukurtas skiriant absoliutų dėmesį detalėms „The-Vibe“ užtikrins, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės bendrais malonumais. Plonas įkišamas analinis kotas buvo sukurtas taip, kad jūsų partneris tilptų kartu ir pagerintų jūsų žaidimą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Pasiduokite tvirtam, visapusiškam vyriškam potyriui, kai apsikabinate ikoninį Rude -Boy Xtreme, kad gautumėte gilų, stiprų prostatos ir tarpvietės malonumą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Irena Smart Egg Purple

    Ieškote ko nors, kas paįvairintų santykius per atstumą? „Irena 1“ išmaniojo telefono programa leidžia jūsų partneriui valdyti jūsų žaislą, nesvarbu, kaip toli jie yra!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Ar ieškote trejeto be trečio asmens? Tada pasiimkite naujas ritualines kulkas, nes tai suteikia jūsų seksualiniam gyvenimui didžiulį postūmį! Užmaskuotas kaip įprasta vibruojanti kulka, ji slepia aistros sūkurį, trokštantį tyrinėti jūsų intymias vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LUV EGG Blue

    Mesk iššūkį sau ir savo partneriai su LUV EGG! Šis vibruojantis kiaušinis su nuotolinio valdymo pulteliu puikiai tiks partneriams, kurie ieško jaudinančio sekso žaislo. Vibro kiaušinis įvyniotas į minkštą silikoną, kuris yra saugus kūnui, patogiai jaučiasi ant odos ir gali būti gerai nuvalytas. LUV EGG turi ypač galingą variklį su 12 vibracijos nustatymų. Kiaušinis yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir gali būti naudojamas kartu su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Ieškote universalaus ir paprasto naudoti žaislo? Šis įkraunamas kiaušinių vibratorius puikiai papildys jūsų žaidimą solo, tačiau jis taip pat yra puikaus dydžio rankena žaidžiant porą. Pagamintas iš purpurinio silikono su lanksčia virvele, kiaušinis puikiai tinka išoriniam stimuliavimui, bet tinka ir nešioti viduje. Kodėl gi nepabandžius nešioti šio stimuliuojančio kiaušinio per preliudiją su savo partneriu ar net neįkišus jo išdykusiai kelionei į parduotuves?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Sync™ sukurta taip, kad būtų galima kartu su partneriu sekso. Ji stipriai stimuliuoja klitorį ir G tašką, o jūs abu kartu jaučiate jausmą.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Blue

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiam tikslui pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: priklausomai nuo jūsų pageidavimų, variklius galima naudoti atskirai arba kartu, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio pagamintas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagų mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą padėtį. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai valdyti pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Sukurtas didžiausias bendram pasitenkinimui Kokteilis yra galingas dviejų variklių porų žaislas, sukurtas taip, kad sekso metu džiugintų išangę ir makštį, o kartu stimuliuotų varpą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Šis galingas, šildomas silikoninis vibratorius, sulenktu kotu, sumaniai stimuliuoja G tašką ir ramina šildantį poveikį. Šis unikalus ir atpalaiduojantis vibratorius leidžia raumenims atsipalaiduoti, o kraujo tekėjimas maloniai žaidžia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL yra vibratorius poroms, tiek jai, tiek jam. Ypatinga jo forma leidžia sekso metu įspūdingomis vibracijomis stimuliuoti abu poros narius. Moteris sekso metu nešioja vibratorių, kad jis stimuliuotų ne tik jos G tašką ir klitorį, bet ir partnerio penį. Plonesnis šio malonumą teikiančio seksualinės gerovės žaislo galas pirmiausia įkišamas į makštį, o didesnis – ant klitorio.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Tikslinė prostatos stimuliacija: dviejų greičių dviejų sukimosi velenas yra varomas didelio sukimo momento varikliu, kad būtų atliktas kruopštus prostatos masažas. Dvigubi pojūčiai: Dirbdamas kartu su besisukančiu velenu, tarpvietės stimuliatorius naudoja oro įsiurbimo technologiją, kad suteiktų intensyvius pojūčius. Universali vartotojo patirtis: sukurta taip, kad atitiktų IPX7 hidroizoliacijos standartus, vartotojas gali mėgautis Revo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Love Red

    Be nuostabių slėgio bangų, „Dual Love“ su vibruojančiu, tiesiu kotu siūlome dar vieną stimuliuojančią parinktį. Įrenginys taip pat nustebins programėlės valdymu ir minkštu silikoniniu dangteliu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Net ir iš kito kambario užtenka tik piršto, kad šiurpulys pasiųstų į tą kūną! Tegul malonumas valdo šį lengvai naudojamą nuotolinio valdymo pultą, įkraunamą kiaušinių vibraciją! Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaidžiant solo, ar galią porų žaidimo metu, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker yra tikrai unikalus ir universalus žaislas.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Šis dvigubas vibruojantis žaislas komplektuojamas su vibruojančiu nuotolinio valdymo pulteliu / stimuliatoriumi ir vibruojančia kulka, skirta visiškai belaidžiam ir nuotoliniam stimuliavimui. Ne tik tai, bet ir žaislas, ir nuotolinio valdymo pultas gali būti naudojami atskirai, nereikalaujant kito, o tai suteikia dvi tikrai skirtingas patirtis už vieno kainą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    „Solstice“ yra programėlėmis valdomas prostatos masažuoklis, kuriame ergonomika derinama su išmaniosiomis technologijomis, kad pradedantiesiems ir patyrusiems naudotojams būtų suteikta puiki patirtis. Galingas Solstice variklis, minkštas silikonas ir patogus prigludimas kartu su Whats Sense programėle suteikia iš anksto nustatytą vibracijos režimą, muziką, ranka pieštus valdymo režimus ir interaktyvią balso, paveikslėlių ir teksto informaciją nuotolinio valdymo metu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun White

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Mėgaukitės besisukančio pasitenkinimo tekstūra! Šis prabangus dildo, puikiai suprojektuotas taip, kad tilptų į standartinius dirželius, yra pagamintas iš skysto silikono, kad būtų sukurtas aksominis, glotnus ir lankstus apdaila. Mėgaukitės 3 greičiais ir 7 galingos vibracijos režimais, lengvai valdomu belaidžiu nuotolinio valdymo pultu, kad būtų patogiau ir jaudinatės.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Ar esate pakankamai drąsus, kad savo jausminę kontrolę perduotų savo partneriams? Ar norėtum būti nustebintas pačiu mieliausiu būdu?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    „Svakom Ella Neo Mobile“ valdomas „Bluetooth Egg“ su programa yra novatoriškas vibruojantis kiaušinis su išmaniosiomis funkcijomis ir ergonomišku dizainu. Šiame galingame meilės kiaušinių vibratoriuje yra ne tik 10 neįtikėtinų vibracijos režimų ir programėlės valdomų galimybių, bet ir papildomas vibracijos nustatymas Climax Mode, kuris paskatins jus susimąstyti. Naudokite jį rankiniu būdu arba per APP, žaiskite anole arba suteikite valdymą savo partneriui, išbandykite visus naujus būdus, kaip patikti ir būti patenkintam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Remote Control Egg

    Pasinerkite į išskirtinius šio visiškai įkraunamo vibruojančio kiaušinio pojūčius! Jis ne tik gali pasigirti dešimčia skirtingų greičių ir funkcijų, leidžiančių erzinti ir erzinti, bet ir turi nuotolinio valdymo pultą, leidžiantį smagiai žaisti laisvomis rankomis ir žaisti poroms! Galite leisti šiam žaislui saugiai įlįsti į vidų naudodami patogią paėmimo kilpą ir būtinai pasiimkite kiaušinį į vonią ar dušą, nes jis yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Nuvalykite akimirksniu su Evolved Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo yra galingas interaktyvus šildantis lazdelės vibratorius, seksualus dizainas su nuimamomis zuikio ausimis, naudokite jas ausims, kaklui, speneliams ir visoms jautrioms vietoms, kurioms reikia skirti daug daugiau dėmesio...

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Gvibe Gballs 3 yra pažangus ir patobulintas asmeninis raumenų treniruoklis su valdymu išmaniuoju telefonu. Kegelio treniruotės su Gballs 3 lengvos, lengvos ir žaismingos. Tam nereikia skirti daug laiko, tik pusvalandį per dieną ir po 3-4 savaičių pamatysite tikrus pokyčius. Gballs 3 siūlo tai, ko nepaprasti makšties rutuliukai – atsiliepimus, padedančius suprasti, ką ir kaip daryti su savo kegelio raumenimis.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Šis aukščiausios kokybės įkraunamas silikoninis kištukas yra pats geriausias tokio tipo. Itin minkštas kokybiškas silikonas su unikaliu silikono nuotolinio valdymo pulteliu, padengtu auksiniu kraštu. Galite įjungti užpakalinį kištuką be nuotolinio valdymo pulto ir pakartotinai paspaudę įjungimo arba išjungimo mygtuką, kad pasiektumėte mėgstamiausią vibravimo režimą. Spalvos toliau keičiasi užpakalinėje kištuko pusėje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Sukurtas lengvam naudojimui, todėl valdymas bus greitas net ir tamsiausią naktį. Be nusivylimo ir puikiai tinka malonumui, tik vienas paspaudimas suteiks jums intensyvios stimuliacijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser yra unikalios formos jūsų svajonių užpakalinių durų anonsas. Viliojantis analinis zondas turi žavų ritininį rutulinį antgalį, briaunuotą veleną ir 12 vibracijų funkcijų, kurios sujaudina kiekvieną erzinantį prisilietimą. Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160303 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.