×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai nepralaidus vandeniui

Elementai 97 į 1281268 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elite kolekcijos Dream Toys vibratorius Josephine yra juodas vibratorius su stilingais aukso spalvos akcentais, lenkta forma ir gana didele, lanksčia galvute. Galingas variklis siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Wanderlust

    Šio unikalaus silikoninio žaislo viename gale yra galingas lazdelės masažuoklis, o kitame – maloni lemputė ir švelniai lenkta atmosfera. Su elegantiškais lengvais prieigos valdikliais centre, ši dvipusė forma sujudina jūsų pasaulį viduje ir išorėje su dviem galingais varikliais, kurie iš viso siūlo 49 skirtingus greičio ir funkcijų derinius! Visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, tai puikus universalus vonios draugas, kuris greitai išsivalo naudojant Evolved Toy Cleaner ir šilto vandens skalavimo priemonę.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Vienalaikiams kulminacijai! „The Couple's Vibrator“ iš Black Velvets yra gaidžio/rutulio žiedas su vibratoriumi ir vibro-klitorio stimuliatoriumi. Gaidys ir rutulinis žiedas turi būti uždėti taip, kad vibratorius tilptų ant varpos.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium yra idealus naujų technologijų ir aukštos kokybės dizaino derinys. Pleasure Air technologija stimuliuoja jūsų klitorį be kontakto – nuo superminkšto iki superpower 12 skirtingų intensyvumo lygių. Naudodami naują autopiloto funkciją, savo orgazmą patiriate netikėtai ir stebėtinai nauju būdu. Ritmas keičiasi kiekvieną kartą naudojant. Išmanioji tyla jaučia jūsų troškimą. Womanizer Premium pradeda veikti tik tada, kai beveik paliečia jūsų odos paviršių. Taip ne tik tyliau naudoti, bet ir mėgautis malonumu dar intensyviau. Dėl savo unikalaus apdorojimo Womanizer Premium yra visiškai atsparus vandeniui.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Saugus magnetinis dangtelis užtikrina, kad žaislas neliktų naudojimo metu ir stimuliuoja klitorį vaikštant, sėdint, šokant ar gulint. Puikus pasirinkimas norint paerzinti ar patirti orgazmą, nesvarbu, kokioje aplinkoje atsiduriate!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Su ilgiausiu vyriško grobio galu, trumpiausias galas stimuliuos tarpvietę, o 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai sustiprinti, veikiant kaip gaidžio ir kamuoliuko žiedai.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Master

    Tinkamų matmenų ir tinkamos technologijos XXL vibratorius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Love Purple

    „Multifun 1“ džiugina jus labai ypatinga forma, kurią galima meistriškai integruoti į bet kokį mylėjimąsi, ir turi 3 galingus variklius: kai vienas yra viršutinėje pagrindinio korpuso dalyje, kiekvienas iš kitų dviejų apatinių malonumo svirties taškų suteikia gerą atmosferą. Tai reiškia: Nesvarbu, ar prieš, viršuje, viduje, po ar tarpais – universalus įrankis stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    „Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg“ yra universalus ir orgazmą sukeliantis žaislas, puikiai tinkantis žaisti tiek solo, tiek poroms.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diskretiškas „visur nueina“ masažuoklis, kuris džiuginančiu malonumu patenkina kiekvieną gašlų geismą. Taip, tai „Red Hot“, padidinantis kiekvieną jūsų norą. Su intensyviu 10 funkcijų varikliu ir vingiuotu korpusu, pagamintu iš bekvapio, neporingo ir hipoalerginio aukščiausios kokybės silikono, jūs kenčiate ne dėl geriausio malonumo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Céline lazdelės stimuliatorius iš Elite kolekcijos Dream Toys yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, tvirta rankena, užapvalinta galva ir šiek tiek lanksčiu kaklu. Céline turi 2 galingus variklius, vieną galvoje ir kitą pagrindą, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    Bathmate HydroMax7 yra aukščiausios hidrotechnologijos varpos vystymuisi ir sveikatai. Hydromax sukuria 35 % didesnę siurbimo jėgą nei Bathmate dėl savo unikalios, naujai suprojektuotos dumplių siurblio sistemos, užtikrinančios geresnį ir greitesnį siurbimo efektą.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Hyman Pink

    Nesvarbu, ar jau esate nusiteikęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Pepe“ yra puikus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti. Elegantiškame korpuse yra du stimuliavimo taškai: vienas yra švelniai suformuoto koto gale, o kitas - smailėjančiame klitoriniame tinkle. Šis dizainas užtikrina, kad abiem pagrindinėms erogeninėms zonoms būtų skiriama tiek dėmesio, kiek jos nusipelnė. intensyvumo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    „TheMultifun 2“ džiugina jūsų libido labai ypatinga forma su 3 galingais varikliais, kuriuos galima meistriškai integruoti į jūsų mylėjimąsi: kai vienas iš jų yra tūriniame viršutiniame pagrindiniame korpuse, o kiti – apatiniame dviejų lenktų malonumų gale. rankos suteikia jaudinančių emocijų. Tai reiškia: ar prieš, ant viršaus, viduje, po ar tarpais – rožinė universali priemonė stimuliuoja jus taip, kaip jums to reikia! Du apatiniai varikliai gali būti valdomi atskirai nuo viršutinės galvutės, todėl abi vibratoriaus dalys turi 10 įvairių vibracijos programų. Su 2 mygtukais galite sukurti net 100 derinių.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamint iš švelnaus prisilietimo ir aprūpintas 3 itin galingais ir silikono valdomaisiais varikliais, šis vibruojantį dirželį taip pat labai lengvas dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS yra vibratorius visiems, kuriems patinka didelis. Ypač savimi pasitikinčios moterys ir poros, žinančios ko nori ir mėgstančios intensyvų malonumą, ringe su BIG BOSS ras daug sparingo partnerį.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurie suteikia įdomios įvairovės makšties stimuliacijos ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paėmimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima mėgautis po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 įvairių vibracijos režimų, kurie suteikia įdomių įvairių makšties stimuliacijų ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paemimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Atidarykite naujas duris su Bfilled Classic Unleashed belaidžiu nuotoliniu masažo kištuku. Kruopščiai suprojektuotas su smailėjančiu antgaliu, kuris idealiai tinka pradedantiesiems, ir nepastebiu pagrindu.

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ši silikoninė lazdelė, turinti 30 vibracijos funkcijų, yra lygus ir apvalus masažuojamasis žaislas, kuris pavers jus ir jūsų partneriu prabanga. Forma yra vientisai lygi su nuostabia silikonine danga ir suapvalintais kontūrais, kurie pasakiškai masažuos odą.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Šis aukštųjų technologijų įrankis turi smailėjantį antgalį, todėl jis gali patogiai slysti ir suteikti didžiausią analinį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Wand

    Kam reikalingos rankos, kai „Satisfyer Men Wand“ savo darbą atlieka kur kas geriau? Lankstūs sparnai tvirtai ir aistringai apgaubia jūsų penį, o ypač galingos vibracijos masažuoja jus nuo orgazmo iki orgazmo. Jums negali pakakti tokio intensyvumo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Big Shot

    Gilus, tenkinantis vidinis stimuliavimas... Ir taip pat įspūdinga laiminga pabaiga!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Savaime sutepa: šlapia slidu. Tiesiog įpilkite šiek tiek vandens ir įstumkite. Tekstūruota: mėgaukitės erotiniais pojūčiais, kai kalnagūbriai masažuoja jūsų kotą. Turėkite viską: gražiai suformuotas analinis. makšties. pūtimas lūpomis. Vibruoja: nuimamas vandeniui atsparus kulkos vibratorius zvimbia jūsų kotą, kad patirtumėte sprogstamą orgazmą. Tik geriausi: sukurti, sukurti, sukurti, išbandyti, mylimi ir atsakingai pagaminti By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Pagaliau jis patenkintas: nauja malonumo banga jau čia su programa įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausias kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ji visada troško oralinio sekso ir norėjo, kad galėtų mėgautis dažniau. Dabar ji galėjo. Jos Ultimate Pleasure galės suteikti jai intymią ekstazę, kurios ji ieškojo. Pirmiausia ji paspaudė mygtuką, kad suaktyvintų vibraciją, o paskui atsekė savo kūną pulsuojančiu taško malonumu. Ji žinojo, kad vėliau tai jausis taip gerai, bet pirmiausia norėjo ištirti burnos pojūčius.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 1281268 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.