×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai tekstūra nepralaidus vandeniui

Elementai 65 į 96132 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Tracy Lavender

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    „Nexus SIMUL8 But Plug Edition“ yra dvigubas analinis ir tarpvietės gaidžio ir kamuoliuko žaislas, puikiai tinkantis maksimaliam pasitenkinimui vienam arba su partneriu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker yra tikrai unikalus ir universalus žaislas.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    „Eclipse™“ kūginis ritininis rutulinis zondas sujaudins net labiausiai patyrusį užpakalinių durų mėgėją galingu riedėjimo antgaliu, briaunuotu velenu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. . Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis, visiškai atitinkantis kitus Goddess Collection žaislus. Elegantiškas vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, todėl jį lengva suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius turi minkštą antgalį ir yra švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    „Wall Banger P-Spot“ sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti didingų seksualinių nuotykių! Šiame daugiafunkciniame vibraciniame masažuoklyje yra nuimamas magnetinis nuotolinio valdymo pultas, kuris lengvai pritvirtinamas prie kištuko pagrindo, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, leiskite savo partneriui naudotis nuotolinio valdymo pultu! Galingas siurbtuko pagrindas laiko Wall Banger P tašką, kad pasiektumėte tas tobulas vietas! Patirkite linksmybes ir atraskite begalines galimybes!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Šio tipo vibratoriai buvo naujausia tendencija socialinėje žiniasklaidoje ir žinome kodėl. Įrengtas 12 vibravimo ir 12 laižymo funkcijų, Rose Lover suteiks nepamirštamų įspūdžių. Rožės viršūnėje laižymo stimuliatorius intensyviai stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Desire Purple

    Sudėtingas ir subtilaus dizaino Desire yra smulkus, bet galingas kištukas tiems, kurie nori patirti analinio žaidimo malonumą ir jaudulį. Puikiai suformuluotas, kad būtų prigludęs prie kūno, tvirtas aksominis pagrindas sukels gilias pulsuojančias vibracijas, kad erzintų ir sujaudintų jūsų skruostus.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Pristatome „Booty Beads“ – aukščiausią ir lanksčiausią žaislą planetoje – DABAR ĮKRAUJAMAS!

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Pasiruoškite geriausiam glostymo potyriui savo gyvenime! PDX Elite Hydrobator sukurtas neįtikėtinai vandens stimuliacijai, nes jo naujoviškas dvigubas atviras galas leidžia vandeniui tekėti tuneliu, o tuo pat metu automatizuota glostymo technologija suteikia visapusišką glostymo patirtį. Sukurtas su tuščiaviduriu tuneliu, kad tilptų bet kokio ilgio veleną, prieinama Hydrobator forma leidžia automatiškai glostyti šlapiu ar sausu būdu ir vibruoti, todėl jis puikiai tinka masturbacijai po dušu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Prabangi, prieinama kaina Charged™ linija didžiuojasi galėdama pristatyti įkraunamą galimybę vienam iš populiariausių Screaming O žaislų BigO®, todėl tai yra puikus pradinio lygio įkraunamas vibracinis žiedas. Storas, tamprus gaidžio žiedas su vibruojančiu varikliu, The Charged™ BigO® tuo pačiu metu pagerina erekciją ir stimuliuoja klitorių.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Tri-Volver Rechargeable Strapless Strap-on

    Abu partneriai patiria galingą pulsuojantį malonumą iš šio dvipusio dirželio be petnešėlių. Lieknas kotas, klitorio kotas, dvigubos lemputės naudotojui ir 7 neįtikėtini vibracijos režimai išskiria šį gražų dirželį be petnešėlių! Šis įkraunamas malonumo įrankis turi du variklius, užtikrinančius 3 greičius ir 4 galingo vidinio dūzgimo modelius.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    Tate G taško vibratorius yra klasikinis vibratorius. Jis turi tvirtą sukibimą, todėl naudojant vibratorių patogu laikyti. Dėl savo ergonomiško dizaino jis be vargo pasiekia reikiamas vietas. Tate vibratorius yra šilko švelnumo ir lengvai valdomas. Jis turi 10 vibracijos nustatymų ir yra atsparus vandeniui, todėl galite jį naudoti duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    AIRTURN3 masturbatorių patogu laikyti ir jo išorė yra visiškai silikoninė. AIRTURN 3 turi 3 siurbimo modelius ir 6 vibracijos modelius (kiekvienas su 3 intensyvumu). Naudojant viršuje esančią 4 krypčių vairasvirtę, labai lengva perjungti skirtingas funkcijas. Nuimama minkšta silikoninė varpos rankovė turi smeigtukus ir įdubimus, kurie optimaliai stimuliuoja jūsų varpą. Visada naudokite lubrikantą ant varpos, kad būtų patogiau. Po naudojimo nuvalykite žaislą drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    „Ocean Breeze 2.0“ skiriasi nuo savo pirmtako „Ocean Breeze“ tuo, kad turi galiu su daug galingesnėmis vibracijos galimybėmis. Jei anksčiau jie buvo labai dabar stimuliuojantys, jie tiesiog patiria orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiu poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai mėgstamiausi gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su itin tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad galėtumėte jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    „Ocean Breeze 2.0“ skiriasi nuo savo pirmtako „Ocean Breeze“ tuo, kad turi variklį su daug galingesnėmis vibracijos galimybėmis. Jei anksčiau jie buvo nepaprastai stimuliuojantys, tai dabar jie tiesiog patiria orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Love Large Real Feel Dual Layer

    Šis nuostabus „dvigubo jausmo“ ypač didelis dildo suteikia didelį pasitenkinimą savo itin tikroviška tekstūra, tvirtumu ir lankstumu. Jausitės tarsi atradę tikrąjį dalyką iš naujo! Žaiskite laisvų rankų režimu naudodami galingą siurbtuką, kurį galite pritvirtinti prie bet kokio lygaus, sauso paviršiaus, o žaislą pasiimkite su savimi į vonią ar dušą ir mėgaukitės šlapia fantazija! Valyti paprasta naudojant Evolved žaislų valiklį ir šilto vandens skalavimo priemonę.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink

    Pirmasis pasaulyje be petnešėlių su nuotolinio valdymo pulteliu, šis porų žaislas suteikia patogesnį vibruojantį malonumą pririšimo ar įsiskverbimo metu be varpos. Forma leidžia vienam partneriui įkišti mažesnį galą į makštį, prilaikant jį savo kegelio raumenimis arba pridedant diržus papildomai atramai. Pagalvėlė su įdubomis suteikia klitorio palaimą, kai jie šlifuoja prieš jį.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Visiškai stilingas su kitais Goddess Collection žaislais, Belenos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Klasikinis vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius yra švelniai švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Įsimylėkite „Amour Remote Bullet“ – universalų nuotolinį mini vibratorių su 16,5 colio nuotoliniu nuotoliu ir diskretišku korpusu. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje kulkoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Šis „iF Design Award 2018“ nugalėtojas turi 12 siurbimo režimų. Taigi galite rasti tobulų pojūčių sau. Be to, jis supranta klitorio subtilybes. Minkšta burna praryja jūsų brangų perlą ir teikia malonumą, kol tiek daug, kiek galite. Jis pagamintas medicininio silikono. Nepraleiskite į.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Beau Purple

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Su daugybe varginančių funkcijų ir naujoviška sistema, masažuojančia visą makštį nuo viršaus iki apačios. Galingas vibruojantis klitorio stimuliatorius.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos ir dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų įvairius moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Eclipse Slender Beads Black

    Eclipse™ Slender Beads yra seksualus, lankstus silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jus jaudinantį analinį malonumą. Lankstus dizainas, karoliukų velenas ir galingas variklis leidžia šiam zondui lankstytis jūsų judesiais ir intensyviai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Sultry by Pillow Talk turi lygią užapvalintą galvą ir suteikia galingą vibraciją. Jame yra smailėjanti įkišama rankena, kuri sukasi 360 laipsnių ir nuostabiai stimuliuoja G tašką. Sukamasis „Sultry“ taip pat siūlo aukščiausios kokybės šildymą, kuris suteikia papildomo komforto ir tikroviškumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Sultry by Pillow Talk turi lygią užapvalintą galvą ir suteikia galingą vibraciją. Jame yra smailėjanti įkišama rankena, kuri sukasi 360 laipsnių ir neįtikėtinai stimuliuoja G tašką. Sukamasis „Sultry“ velenas taip pat siūlo aukščiausios kokybės šildymo funkciją, kuri suteikia papildomo komforto ir tikroviškumo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Nežiūrėk į mane, tik paliesk!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Puikiai tinkanti pirmą kartą, ši „Twisted“ kelių greičių kišeninė raketa suteiks jums neįtikėtiną pasitenkinimą, kuris nėra šio pasaulio! Pagamintas iš itin sklandaus TPR, briaunotas velenas suteikia neįtikėtiną stimuliaciją, o pagrinde esantis kelių greičių ratukas akimirksniu perkelia nuo plazdėjimo iki pulsavimo.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96132 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.