×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai sklandžiai juodas nepralaidus vandeniui

Elementai 65 į 96306 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One gaidžio žiedas, pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, suteiks daugiau ištvermės ir standumo bei atitolins ejakuliaciją. Gilios vibracijos taip pat stimuliuoja abu partnerius ir gali būti valdomos per programėlę.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Šis elegantiškas G-Spot vibratorius turi naujos kartos itin galingą F1 variklį, kuris vibruoja stulbinančiu 7200 aps./min. Jame yra 10 unikalių vibracijos funkcijų (7 vibracijos modeliai su 3 skirtingais intensyvumo lygiais), kurios suteiks žemę drebinantį orgazmą, kurio nusipelnė kiekviena moteris.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Take It Slow

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Aneros Helix Syn Trident

    2012 m. Aneros pristatė Helix Syn. Pasižymėdamas tobulu jautrumo ir sutelktos stimuliacijos deriniu, kartu su silikono komfortu ir elegancija, Helix Syn tapo populiariausiu laisvų rankų įrangos vyrišku G taško masažuokliu pasaulyje. Šiandien mes išdidžiai pristatome Helix Syn Trident, mūsų naujausių Trident serijos inovacijų sintezę su prabangiausiu iki šiol aksominiu silikonu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Black

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • All Black AB87 Anal Plug 21cm

    Ar jaučiate, kad nebesate mažas berniukas ir norite šiek tiek daugiau nei mažo kištuko? Išbandykite šį didžiulį All Black kištuką.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Pradėkite savo analinį žaidimą su šiais trimis dydžiais. Šis rinkinys, kurio matmenys yra 3, 4 ir 5 coliai, yra tobulos formos ir dydžio, kad padėtų užpakalinių durų pradedantiesiems švelniai išplėsti savo analinės patirties ribas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove – prekės ženklas, sudarytas iš daugybės produktų, su kuriais mėgausitės savo seksualumu paprasčiausiu ir maloniausiu būdu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Palengvinkite grobio palaimą su analiniu aksesuaru, kuris dūzgia ir sukasi. 7x P-Gyro galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje. Tuo tarpu antgalis judės jumyse ratais, besisukdamas į jūsų mielą vietą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    „Rosy Gold Vibro-Egg“ yra vibruojantis kiaušinis. Prabangi išvaizda yra pirmas dalykas, kurį pastebėsite, tačiau šis žaislas yra ypatingas ne tik išvaizda. Šis vibruojantis kiaušinis gali būti valdomas nuotoliniu būdu su pridedamu nuotolinio valdymo pulteliu. Tai palengvina dešimties vibracijos greičių ir modelių nustatymą.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Mėgaukitės kiekvienu išsipūtimu savo skylėje, bet įsivaizduokite pojūtį, kai vienas iš jų pradeda glamonėti jūsų prostatą! 7x P-Milker gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 7 vibracijos nustatymus, kurie pulsuoja ir pulsuoja jūsų skylėje.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Šis modernus užpakalio kaištis, panašus į kastuvą, yra siaurėjantis, kad būtų lengva pradėti, tačiau greitai padidėja apimtis. Pasiruoškite giliems, galingiems pojūčiams! Vidinis svoris šio kištuko viduje naudoja kinetinę technologiją, kad sukurtų itin galingą dunksėjimo judesį.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    Kokybė ir ergonomika yra strap-on-me® bruožai. Pagamint iš švelnaus prisilietimo ir aprūpintas 3 itin galingais ir silikono valdomaisiais varikliais, šis vibruojantį dirželį taip pat labai lengvas dėl lankstaus kaklo su padėties atmintimi, kad puikiai prisitaikytų prie kiekvienos intymios anatomijos. Siūlo dvigubą klitorį ir G taško stimuliaciją, yra įvairių dydžių, kad patenkintų visus norus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Su savo liežuvio formos antgaliu ir galingu varikliu, programa valdomas Satisfyer Trendsetter pasiekia visas karštas vietas ir užtikrina analinę palaimą. Naudodami „Satisfyer Connect“ programą galite mėgautis dar įvairesniu žaidimu.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamasis vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Mūsų Rrrolling Explosion sujungia galingą vibraciją su naujovišku stimuliuojančiu kamuoliuku viduje. Naujoviška technologija kartu su elegantišku dizainu stimuliuoja G tašką per tikslią ergonomiką ir sukuria kvapą gniaužiančius orgazmus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Šis P-Pleaser skirtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. 2 tamprios žiedo formos gali būti naudojamos erekcijai pagerinti, veikia kaip gaidžio ir rutuliniai žiedai. Didžiausia anga yra 36 mm ir skirta kapšeliui. Mažiausia anga yra 31 mm ir skirta peniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Oi! Pristatome naują žaislų liniją šlaplės tyrinėtojams! Jei šlaplės zondavimas jums kelia problemų, leiskite šiems sklandiems zondams suteikti didžiausią malonumą! Šlaplė yra išklota itin jautriomis galiūnėlėmis, kurios gali būti labai malonios, kai stimuliuojamos. Be to, gilus šlaplės žaidimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą.

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Šis „Swirling P-Pleaser“ buvo sukurtas analiniam ir prostatos stimuliavimui. Ilgiausias, varpos formos galas vyriškame „grobyje“, trumpiausias briaunotas galas stimuliuos tarpvietę. Ypatinga „Swirling P-Pleaser“ savybė yra galimybė atlikti sukimosi judesius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Mėgstate stimuliuoti savo p tašką, bet norėtumėte kažko kito, o ne piršto? Prostatos masažuokliai sukuria neįtikėtiną jūsų buferio susijaudinimą.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Užpildykite savo skylę iki kraštų ir ištempkite ją iki galo naudodami neįtikėtiną Insta-Gaper! Kai suspaudžiate antgalius ir įkišate šį blogą berniuką giliai į užpakalį, kištukas akimirksniu atsidaro ir ištempia jūsų ertmę iki tokio pločio, kokio net nemanėte, kad tai įmanoma.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Climax+

    Su lenktu stimuliatoriumi Heat Climax + stimuliuoja ir prostatą, ir jautrų tarpvietės audinį. Du varikliai suaktyvina stiprią vibraciją, o silikono šildymo funkcija garantuoja tikroviškus pojūčius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Renée stimuliatorius iš Dream Toys Elite kolekcijos yra juodas stimuliatorius su stilingais aukso spalvos akcentais, užapvalinta galvute ir lanksčia jungtimi tarp abiejų galų. Renée turi 2 galingus variklius, po vieną kiekviename gale, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96306 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.