×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai nepralaidus vandeniui silicio

Elementai 129 į 1601033 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Gyvas ir kūno temperatūros intensyviai stimuliuoja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY B BALL Uno Grey-Black

    Nuo smailėjančio galiuko iki lankstaus pagrindo, puikiai priglundančio tarp jūsų skruostų, B BALL UNO taip, kad būtų lengva ir būtų patogu – ir tai net ne pati dalis!

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Red

    Iš pirmo žvilgsnio BOUNCER atrodo kaip paprastas jūsų dildė. Elegantiškas, abstraktus dizainas ir švelniai išlenkta forma puikiai tinka stimuliuoti G tašką ir prostatą, tačiau nelengvai išduoda viduje slypinčios nuostabos.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Lilac

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikali Eternal forma ir galingos vibracijos puikiai tinka žaisti iki naujų orgazmo aukštumų. Dvigubas galas su tvirta kiaušinio forma viename gale ir lenkta minkšta virvelė, užtikrinanti neįtikėtiną bendrą įsiskverbimą.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžiančia į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du moderniausi F1 varikliai, užtikrinantys neįtikėtiną galią. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas dvigubai stimuliacijai. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja atitinkamai 7200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Vini

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurie suteikia įdomios įvairovės makšties stimuliacijos ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paėmimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima mėgautis po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gplug Small Neon Pink

    Gplug Small yra mažiausias įkraunamas užpakalinis kištukas rinkoje!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Bruno Black

    BRUNO – tai paprastumas, galia ir rafinuotumas. Dėl 6 kintamų malonumo nustatymų, elegantiška silikoninė forma suteikia stulbinančią galią būtent ten, kur išrankus vyras to labiausiai nori, kad pasiektų didesnius, geresnius, ilgesnius ir intensyvesnius orgazmus.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Mėgaukitės galinga vibracija viduje ir išorėje su šiuo tekstūruotu prostatos masažuokliu ir elastingu gaidžio žiedu su tarpvietės stimuliatoriumi! Dvigubi varikliai siunčia virpulį į jūsų išangę ir suteršia, kol jūsų varpa yra kieta. Nesvarbu, ar vertinate patogumą žaisdami solo, ar galią žaisdami poromis, belaidis nuotolinio valdymo pultas yra įdomi funkcija, skirta naudoti namuose ar mieste... 30 pėdų veikimo nuotolis!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 įvairių vibracijos režimų, kurie suteikia įdomių įvairių makšties stimuliacijų ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paemimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Mėgaukitės sprogstamiausiomis ejakuliacijomis su Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Patobulintas F1S V2 m-cup dizainas leidžia mėgautis optimaliu pasitenkinimu, naudojant lanksčią movą, platesnį garso intensyvumo diapazoną ir keturias pulsuojančias programas. Šioje atviroje sąsajoje „Sextech“ yra 10 naujausių jutiklių, leidžiančių realiuoju laiku gauti grįžtamąjį ryšį per LELO programėlę. Tai leidžia jums sukurti maloniausią programų rinkinį, kad galėtumėte patirti orgazmą. Atsisiųskite „iOS“ arba „Android“ SDK, kad sukurtumėte savo kiberseksualią programą, sinchronizuokite su interaktyviu pasauliu ir leiskite savo vaizduotei paleisti jus laukinius.

    399 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tor 2 Black

    Patogus ir puikiai prigludęs vibruojantis poros žiedas, kurį nešioja vyrai mylėdamiesi, TOR™ 2 sustiprina abiejų partnerių sekso pojūčius.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Bloom Coral

    Mėgaukitės tyrinėdami naują Kegelio pratimų atlikimo būdą. Tiesiog įkiškite Bloom į makštį ir suspauskite, kad sustiprintumėte kompiuterio raumenis. Įjunkite vibraciją, kad padidintumėte malonumą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Uždegkite savo seksualinį gyvenimą triukšmingomis vibracijomis, kurios jums abiems patiks. Susipažinkite su savo tobulu deriniu. Match yra porų vibratorius, dėvimas sekso metu, intensyviai stimuliuojantis ir vibruojantis tiek G taške, tiek klitoryje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampą atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser naudoja cinko lydinio stimuliatorius, kad automatiškai tonizuoja ir sustiprina dubens raumenis, atsakingus už susijaudinimą ir kulminaciją. Mūsų dilgčiojančio kegelio svarelis turi 7 vibravimo funkcijas, 5 elektrostimuliatorius ir lankstų paėmimo laidą. Tonuokite, stiprinkite ir įtempkite dubens dugno raumenis, kol jūs arba jūsų meilužis naudojasi patogiu nuotolinio valdymo pultu, kad galėtumėte mėgautis galingais pojūčiais iki 10 m atstumu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g

    O dabar populiariausi asortimento gaminiai įkvėpė keturias visiškai naujas kolekcijas. Inner Goddess kolekcija suteikia diskretišką vidinę stimuliaciją per įvairius elegantiškus Kegelio žaislus.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Pirmasis sekso fitneso treneris. Gballs 2 komanda yra tarptautinių verslininkų, tyrėjų, dizainerių, inžinierių ir sveikatos specialistų grupė.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Novatoriškas Rrrolling Pleasure du kartus išlepina intensyviomis vibracijomis ir riedančiu kamuoliuku antgalyje. Patirkite intensyvių G taško stimuliavimą su lenktu dizainu ir subtilia griovelio struktūra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Tiani 3 Black

    „Tiani™ 2 Design Edition“ yra patobulinta „Red Dot“ apdovanojimo pelniusio porų masažuoklio versija, skirta moterims mylėtis.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Visapusiška pramoga ir malonumas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Sujungdamas tikslią klitorio stimuliaciją su išskirtiniu vidiniu intensyvumu, „Oh My triušis“ sukuria jaudinantį mišrų pojūtį ir užburiančią ekstazę. Formuotas velenas šešėliuoja jūsų kūno kontūrus, nulenktas lenktu kūgiu, kad padidintų G taško slėgį.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Pagaminta iš aukščiausios kokybės, neakyta ir be ftalatų silikono, šis vibruojantis karoliukų garsas yra saugus kūnui ir lengvai valomas!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Pasaulyje geriausiai veikiantis nuotoliniu būdu valdomas kulkų vibratorius.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1601033 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.