×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai atsparus vandeniui

Elementai 33 į 6469 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis dildo yra gyvas dildė iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos ir pasižymi aukšta kokybe. Dėl siurbiamojo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis natūraliomis detalėmis bei giliomis, stimuliuojančiomis vibracijomis visiškai laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Rechargeable IJOY Strapless Strap-on LV430103 Flesh

    Įkraunamas Ijoy dirželis be petnešėlių

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iker Black

    Du varikliai vienam neįtikėtinai aukštam. 7 vibracijos režimai? 11 vibracijų pasiekiama per programą) su 5 intensyvumo lygiais viename gale ir 5 pulsuojančiais režimais kitame gale, kad pakeistumėte orgazmą.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Vibruokite kaip vienas ir dalinkitės itin giliais pojūčiais su Deep Secret. Tik įžūliam ši minkšta silikoninė vibruojanti analinė grandinėlė aprūpinta pulteliu, kurį partneris gali aktyvuoti iš atstumo iki 10 metrų... Privalomas daiktas tiems, kurie išdrįsta peržengti geismo ribas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Myth Pink

    Susipažinkite su Myth – G taško vibratoriumi, kuris yra galingas ir paruoštas veiksmui. Ne taip tolimoje šalyje gyvena legenda apie G tašką. Atėjo laikas atrasti tiesą, o Mythas yra puikus partneris ieškant ją. Su stebuklinga unikalia tekstūra, sukurta intensyviems pojūčiams ir kūno džiaugsmo link, jūsų kelionė tik prasideda. Mergina nelaimėje? Ne, mažute, tu esi šios istorijos herojus!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Čiulpti, laižyti, vibruoti! 216 orgazmų, kurių niekada nebandėte.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple S

    Sulenkiamas dirželis yra aprūpintas padėties atmintimi, kad būtų užtikrintas optimalus komfortas ir puikiai prisitaikytų prie kiekvieno anatomijos, sukuriant labiau individualizuotą stimuliaciją.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis ir karoliukais stimuliuojantis dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos atrodo labai tikroviškai ir suteikia naujo lygio stimuliaciją su besisukančiomis ir vibruojančiomis karoliukais. Dėl siurbimo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand White Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Vice iš naujo išras jūsų orgazmą su triguba stimuliacija. Šis triušio vibratorius buvo sukurtas taip, kad būtų pritaikytas visiems jūsų viešiesiems taškams. Storas, išlenktas kotas atlieka gilų G taško masažą, o karoliukais papuoštas čiurlenimas ir triušio ausys tenkina kitus jūsų malonumo taškus, kad pasiektumėte neįtikėtinų mišrių orgazmų.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Galiausiai čia yra „Pixey Aquawand“. Sukūrė prekės ženklas Pixey. Šio vibratoriaus savybės yra tobulos, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl nereikia prijungti kabelių). „Aquawand“ beveik visas pagamintas iš silikono, ne tik galva (55 mm skersmens), bet ir rankena pagaminta iš silikono, todėl jausmingas jausmas tampa dar intensyvesnis. Šis Pixey Aquawand yra atsparus vandens purslams, o tai reiškia, kad galite jį valyti po čiaupu, bet galite naudoti ir duše. Nerekomenduojame su juo žaisti vonioje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box puikiai tinka poroms, kurios nori kartu mėgautis įdomiais nuotykiais. Jame yra „Satisfyer Double Joy“ poros vibratorius ir „Sexy Secret“ kelnaičių vibratorius, kuriuos abu galima valdyti „Satisfyer Connect“ programėle.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Pleasure Set Double Pleasure Glass Dildo Set

    Šis privalomas dviejų nuostabių stiklinių dildo rinkinys suteikia unikalų, aptakų stiklo pojūtį su unikaliomis formomis, kurios dar labiau padidina malonumą. Abu dildo yra dviejų galų, kad pasiūlytų neribotas jausmingo žaidimo galimybes.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Pažangus makšties lavinimo rinkinys moterims.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 83

    Varveklis Nr. 83 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį sujaudinant solo sekso seansus arba dalinkitės ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Šis daugiafunkcinis vibruojantis stiklo kištukas turi jausmingų kontūrų karoliukus, platėjantį pagrindą, kad būtų lengva paimti, ir belaidį nuotolinio valdymo pultą, kad valdymas būtų po ranka arba, dar geriau, jūsų partnerio rankose! Pereikite per 10 unikalių vibracijos modelių, kad patirtumėte tikrai intensyvų, lakštą gniaužiantį orgazmą!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Atraskite visiškai naują būdą žaisti su Please Me. Šis žaislas be lyties siūlo 3 skirtingus žaidimo būdus, viršutinėje dalyje esantis žiedas gali būti naudojamas kaip masturbatorius, o kotas jai suteikia galingą vibraciją. Užfiksavę žiedą ant varpos, mėgaukitės lengvu dvigubu įsiskverbimu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sheets of San Francisco Pillow case 80 x 80 cm Black

    Atsparus skysčiams, guminis, pritvirtintas pagalvės užvalkalas. Aukštos kokybės, tvirti + lytėjimui ir skysčiams nepralaidūs šie pagalvių užvalkalai skirti apsaugoti jūsų pagalves nuo viso šiurkštaus miegamojo linksmybių.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Inflatable Remote Vibrator Isabella Red

    Yra didelė tikimybė, kad turite analinio sekso patirties ir jau žinote, kokį malonumą tai gali suteikti. Siekdami pasiūlyti jums papildomą funkciją, be standartinio analinio vibratoriaus vibracijos, Dream Toys sukūrė Isabella. Šis vibruojantis kištukas yra su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir pripūtimo funkcija.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Naujausia patentuota SVAKOM technologija džiaugiasi galėdama parodyti jums, ką ji gali. Patirkite maloniausią malonumą, kurį nors jautėte, nukreipdami tikslinį siurbimą, kuris tikrai sukels giliausias dejones

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Naujausia patentuota SVAKOM technologija džiaugiasi galėdama parodyti jums, ką ji gali. Patirkite giliausią malonumą, kurį kada nors jautėte, naudodami tikslinį siurbimą, kuris tikrai sukels giliausias dejones

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gplug S Neon Rose

    Gplug yra aukštos kokybės klasikinės formos įkraunamas silikoninis analinis kištukas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Mabo yra savotiškas vibratorius, ir jūs pagalvosite, kodėl? Na, pamatysit, Mabo gana normalios formos, pailgos, ergonomiškos, žinoma, ir su klitorio stimuliatoriumi, bet turi vieną paklausiausių vidaus ir G taško stimuliavimo funkcijų – piršto funkciją.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    NIYA 4 yra delne laikomas masažuoklis, skirtas diskretiškam ir lengvam naudojimui. Jis siūlo jutiminį prisilietimą ir puikiai tinka tiek solo, tiek dueto malonumui, leisdamas stimuliuoti visas erogenines zonas, įskaitant spenelius, klitorį ir sėklides.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Susipažinkite su nauju geriausiu draugu: XOCOON „Curved Wand“. Ši įkraunama masažinė lazdelė turi įspūdingą stiprią, gilią ir triukšmingą vibraciją, tačiau beveik jokios vibracijos rankenoje užtikrina maksimalų komfortą. Pasirinkite iš 3 skirtingų greičių ir 10 vibracijos modelių ir mėgaukitės puikiu viso kūno masažu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nieko panašaus dar nematėte! vibracinis ir pripučiamas viename gabale! ir geriausia... pagaminta Pretty Love, todėl tai yra kokybės ir malonumo sinonimas. Šis naujoviškas vibratorius turi du vibracijos taškus, taip pat yra pripūstas, kad visiškai užpildytų jus malonumu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Niya N6 Intimate Air Pressure Stimulator Light Blue

    Niya 6 – intymus oro slėgio stimuliatorius: intensyvūs asmeninio malonumo pojūčiai. 10 oro ir vibravimo funkcijų. Oro siurbimas. Atsparus vandeniui. USB įkraunamas. Sukurta taip, kad kiekviena moteris jaustųsi galinga ir pilnavertė. Solo ir Duo jausmingam potyriui.

    139 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    NIYA 2 yra ergonomiško dizaino porų masažuoklis, skirtas jutiminiam prisilietimui. Dėl unikalios formos ir universalaus dizaino jis tinka tiek solo, tiek duetui. Nesvarbu, ar ieškote atpalaiduojančio masažo, ar ieškote naujų intymių pojūčių, NIYA 2 buvo sukurtas taip, kad atitiktų ir viršytų jūsų lūkesčius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6469 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.