×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai atsparus vandeniui silicio

Elementai 129 į 160460 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    BŪK kuo tik nori būti. Doc Johnson® Body Extensions Hollow Strap-On System yra unisex diržų ir tuščiavidurių silikoninių priedų kolekcija, skirta stimuliuoti kūną ir suteikti galimybę įsiskverbti nepriklausomai nuo naudotojo anatomijos tipo ar funkcijos.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Pagaliau lazdelė, kuri veikia po vandeniu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black S

    Sukūrėme „Bendable Dildo“ su išoriniu sluoksniu, kad galėtume pasiūlyti patį tikroviškiausią prisilietimą, kuris kada nors buvo sukurtas, kad sukeltumėte pačius maloniausius pojūčius!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Atraskite dvigubą prasiskverbimą kaip niekad anksčiau su Orgasmic Double Do – unikaliu dvigubu dildo ir vibratoriumi viename. Šis dvigubas dildo turi dvi skirtingas galvutes su varikliais, kurie suteikia galingą vibraciją. Viena galva siūlo 9 aukštyn ir žemyn stūmimo režimus, o kitoje galvutėje – 9 vibracijos režimus, puikiai tinkančius analiniam, makšties ir klitorio stimuliavimui. Dildo turi sulankstomą korpusą, kuris įsimena padėtį ir formą. Be to, dvigubas dildo ir vibratorius viename gali būti naudojamas neribotam pramogoms, nes jis visiškai įkraunamas per USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Sex Kit

    Ar jums patinka analiniai žaidimai? Tada šis juodas rinkinys jums puikiai tiks. Rinkinį sudaro kištukas, analiniai karoliukai ir intymus dušas. Komplekte yra vibratorius, kurį galima įkišti į kištuką arba analinius karoliukus, kad būtų dar daugiau malonumo!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši įspūdinga masažo lazdelė įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Stimuliuoja prostatą, išangę ir tarpvietę vienu metu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud yra analinis kištukas, kuris suteikia jums pojūčių kaip niekada anksčiau. Analinis kištukas turi du perlus su 10 vibracijų ir gali būti įkraunamas naudojant USB laidą. 2 kamuoliukai puikiai tinka dvigubai analinei stimuliacijai, ergonomiškas dizainas užtikrina idealų analinį įkišimą, o Twinny Bud yra ypač minkštas dėl skysto silikono.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Atlas Pink

    Šią aptakią, be rūpesčių atmosferą nepaprastai lengva naudoti. Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad įjungtumėte žaislą ir dar kartą perjungtumėte vibracijos nustatymus, iš kurių galite rinktis iš 10, todėl žinome, kad smagiai praleisite laiką! Silikono korpusas turi ryškią galvą, kuri yra specialiai išlenkta, kad būtų nukreipta į jūsų G tašką. Kad būtų dar lengviau, šiek tiek lankstus kaklas leidžia rasti puikų kampą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Adrien Lastic Kegel Vibe dubens dugno treniruoklis. Stiprios vibracijos. Pridedamas nuotolinio valdymo pultas. Spalva Violetinė. Pagaminta naudojant medžiagas be ftalatų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Maža mūsų geriausiai parduodamo apvado kaiščio versija, kurioje yra besisukančių karoliukų, kad būtų galima pajusti apvado jausmą, ir galiukų vibraciją, kad sukeltų orgazmą. Šis kompaktiškas, saugus kūnui, besiūlis silikoninis kištukas yra stipriai įkraunamas, kad stimuliuotų visas reikiamas vietas. Naudokite su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kuris ne tik palengvina naudojimą, bet ir leidžia žaisti su įvairiomis poromis.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend yra masažuoklis, pasižymintis gryna stimuliuojančia galia. Švelnus prisilietimas, prašmatnus dizainas turi lygią rankeną ir šiek tiek lanksčią, apibrėžtą galvą, kad jaustumėte visaapimantį malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Šis makšties treniruočių rinkinys padidins dubens dugno raumenis ir gali būti naudojamas pradedantiesiems ir labiau patyrusiems naudotojams dėl skirtingo svorio. Pradėkite nuo šviesiausios spalvos svarelio ir, jei norite, patogesniam įkišimui naudokite vandens lubrikantą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Išdrįsk spindėti! Naujoji Strap-on-me kolekcija Metallic Shine sužavės jus šiomis trimis naujomis sodriomis ir intensyviomis metalo spalvomis. Pagaminti iš skysto silikono be ftalatų, šie vieno tankumo dildės nustebins savo švelnumu. Dėl savo siurbtuko dildės lieka vietoje ir leidžia išbandyti naujus žaidimus be rankų. Jų ergonomiškas dizainas yra suderinamas su diržais.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Vibruojantis varpos žiedas Joël iš Dream Toys Elite kolekcijos turi stilingą aukso spalvos vibruojančią kulką, kuri puikiai atrodo su minkštu juodu žiedo siliciu. Kulką laikančioje rankovėje yra triušis su dviem lanksčiomis ausimis ir nutrinta tekstūra, kuri kutena ir stimuliuoja klitorį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Padidinkite savo mėgstamą turtą... Minkštas, lankstus „Bcharmed Basic Wave“ žiedas buvo sukurtas taip, kad puikiai tiktų vyrams, o kūnui saugus silikonas viliojančiai slysta ant jautriausios vietos. Šis vandeniui atsparus malonumų namas turi stimuliuojančius keterus, kad kutentų jūsų mielą vietą, o 5 funkcijų variklis valdys jūsų masažą.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug buvo specialiai sukurtas turint omenyje papildomų malonumų ieškančius asmenis. Puikiai tinka vyrams, moterims ir visų lyčių (visiems, kurių užpakaliukas mėgsta būti stimuliuojamas!) naudoti vienam arba su partneriu. Galite naudoti G kištuką išankstinio žaidimo ar įsiskverbimo metu, kad padidintumėte sotumo jausmą ir stimuliuotumėte p tašką ir g tašką. Pasiruoškite stipresniems, ilgesniems ir intensyvesniems orgazmams, kai į žaidimą pridėsite „Gvibe“ žaislų ir kištukų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Iš naujoviškos PulsWave™ technologijos ZALO taip pat siekia suteikti visiškai naują G taško tyrinėjimo patirtį. Skirtingai nuo tradicinės vibracinės stimuliacijos, PulsWave™ taiko išskirtinę bangų variklio pavarą. Tinkamas kreivės kampas ir švelnus atvartas ant G taško sudaro piršto minkštimo dydžio plotą, todėl moterys gali lengviau pajusti savo G tašką ir patirti malonumą. Bendradarbiau su PulseWave™ varikliu ir kitu nepriklausomu vibruojančiu varikliu, taip pat šildymo funkcija, moterys gali atskleisti gilius malonumus.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand yra būtent tai, kaip skamba – unikalus žaislas, turintis galvos ir uodegos puses. Vienoje pusėje yra klasikinė lazdelės masažuoklio galvutė, puikiai tinkanti išoriniam stimuliavimui, o kitoje pusėje yra ergonomiška forma, puikiai tinkanti nukreipti į g tašką. Luxe 2-Way Wand turi du atskirus variklius, yra pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra įkraunamas USB.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Pagaminta iš silikono, reguliuojamo dydžio Satisfyer Bullseye riboja kraujotaką, kad užtikrintų ilgalaikį malonumą mylėjimosi metu. Smailėjančio klitorio stimuliatoriaus siūlomą galingą vibraciją taip pat galima valdyti naudojant nemokamą „Satisfyer Connect“ programėlę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One Masturbator

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad manytumėte, kad palikote šią planetą. Pasižymi geriausiomis garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Nuostabios formos analinis vibratorius Auto-Throb pripučiamas vibruojantis kištukas iš Anal Fantasy Elite Collection su stimuliuojančia griovelių tekstūra ir kamščiu saugiam naudojimui. Jis gali būti automatiškai pripučiamas, kad būtų labai didelis – nuostabus sotumo jausmas. Taip pat puikiai tinka ištempti išangę.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Ergonomiškos formos analinis vibratorius Hyper-Pulse P-Spot Massager iš Anal Fantasy Elite Collection yra puikus, nes lengvai suranda, pasiekia ir intensyviai stimuliuoja prostatą. Ant galo yra minkšta silikoninė membrana, kuri tiesiogiai patenka į P tašką, kad galėtų jį masažuoti papildomais pulsuojančiais impulsais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black Velvets Heavy Beads

    145 gramai už galinių durų!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Galingas ir nenugalimas „Cockring“. 3 vibracijos režimai. 1 Galingas variklis. Pagaminta iš super minkšto silikono. Ergoninis. Šnabždėti tyliai. Atsparus vandeniui. Baterijos neįeina.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160460 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.