×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibruojantys kiaušiniai rožinis

Elementai 33 į 5959 viso

  1. 1
  2. 2
  • LateToBed Hiibo Vibrating & Rotating Egg with Remote Control Pink

    Įveskite Latetobed Love Eggs – vibruojančių kiaušinių asortimentą su skirtingomis ir įdomiomis funkcijomis.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    „OMG Bullet“ yra linksmas, flirtuojantis ir sukurtas jūsų malonumui! Mažo dydžio, bet didelės galios, ši itin sklandi silikoninė kulka turi patogų vieną valdiklį, leidžiantį valdyti 20 vibracijos režimų, kurie tenkina ir patinka. Prijunkite USB maitinamą kulką ir padėkite kūginį antgalį ten, kur norite mėgautis OMG malonumu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Remote Control Egg

    Pasinerkite į išskirtinius šio visiškai įkraunamo vibruojančio kiaušinio pojūčius! Jis ne tik gali pasigirti dešimčia skirtingų greičių ir funkcijų, leidžiančių erzinti ir erzinti, bet ir turi nuotolinio valdymo pultą, leidžiantį smagiai žaisti laisvomis rankomis ir žaisti poroms! Galite leisti šiam žaislui saugiai įlįsti į vidų naudodami patogią paėmimo kilpą ir būtinai pasiimkite kiaušinį į vonią ar dušą, nes jis yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Nuvalykite akimirksniu su Evolved Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit yra revoliucinis sprendimas dubens gydymui ir jėgos treniruotėms. Dalies programėlė, dalis treniruoklis, Perifit suteikia jūsų Kegelio pratimams šiuolaikišką atnaujinimą naudojant įdomią žaidimų technologiją.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    „Ocean Breeze 2.0“ skiriasi nuo savo pirmtako „Ocean Breeze“ tuo, kad turi variklį su daug galingesnėmis vibracijos galimybėmis. Jei anksčiau jie buvo nepaprastai stimuliuojantys, tai dabar jie tiesiog patiria orgazmą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser sujungia galingą kelių greičių vibraciją į glaudžiai išlenktą nuotolinio valdymo paketą. Tik vienu mygtuko paspaudimu diskretiškame nuotolinio valdymo pulte jūs arba jūsų meilužis galėsite mėgautis didžiausiu erzinimu bet kada ir bet kur. Lengvai naudojamas stimuliatorius turi 12 vibracijos funkcijų su įvairaus intensyvumo ir modelių pasirinkimu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elvira Pink

    Suteikite malonumą vėl ir vėl. Pagaminta iš ypač minkšto medicininio silikono, 12 vibracijos nustatymų užtikrina, kad visada rastumėte tobulą vibracijos pojūtį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Įsimylėkite „Amour Remote Bullet“ – universalų nuotolinį mini vibratorių su 16,5 colio nuotoliniu nuotoliu ir diskretišku korpusu. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje kulkoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Vienas iš universaliausių su programomis prijungtų žaislų rinkoje. Lovelife krush yra Bluetooth® palaikantis įdedamas malonumo kamuoliukų nuotolinio valdymo žaislas, taip pat išmanusis Kegelio treniruoklis. Šis žaislas buvo apdovanotas geriausiu pasirodymu 2016 m. buitinės elektronikos parodoje skaitmeninės sveikatos ir kūno rengybos kategorijoje.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Paruošta ir paruošta kitai dubens dugno treniruotei, nuotolinė dvigubo variklio Kegel sistema yra skirta suintensyvinti jūsų pratimų rutiną. „CalExotics“ moterų gaminių kūrimo komanda tai padarė dar kartą, sukūrusi dvigubą Kegelio vibratorių, kuris yra toks pat patogus ir jaudinantis su 12 intensyvių vibravimo funkcijų, dviem varikliais ir 32,5 pėdų nuotolinio valdymo pulto diapazonu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ išmatuoja jūsų orgazmo potencialą ir nustato jums tinkamą rutiną. Pereikite į 5 vibracijos valdomus lygius ir akimirksniu mėgausitės ilgesniais ir stipresniais orgazmais.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Vini Orange

    Būkite valdomas, kad ir kur būtumėte, naudodami programą „Magic Motion“. Patogus kišeninis vibratorius klitoriui ir makšties stimuliacijai, kurį lengva valdyti vienu mygtuko paspaudimu. Šis mini vibratorius yra įkraunamas per USB ir suteikia jums galingą vibraciją įvairiais 7 modeliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Pametėte žaislus, kai netenkate proto? Slay® #SpinMe yra su pažangiu paėmimo laidu, užtikrinančiu, kad jūsų įrenginys visada būtų šalia jūsų. Išties unikalus dizainas leidžia suktis, o šį neįtikėtinos tekstūros suaugusiems skirtą žaislą galima valdyti nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, todėl galite suteikti partneriui galią valdyti jūsų malonumą iki 30 pėdų atstumu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    ONINDER™ TOKYO™ yra idealus vibratorius poroms, kuriuos mėgstame išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad būtų visiems kūnams. Be to turi daug malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti, jis revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti su savimi pasiimti savo ONINDER™ TOKYO™.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Vos vienu šilkiniu prisilietimu IVY by TOYJOY išpildys jūsų troškimus ir pavers jūsų sultimis. Atraskite vešlias kiekvieno daikto formas, kurios derės prie jūsų moteriškų linkių. IVY kolekcija yra gamtos atsakas į novatorišką dizainą už prieinamą kainą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Ball Pink

    Anatomiškai tobulos formos vibruojantis meilės kiaušinis RC Double Pleasure Love Ball iš Sweet Smile sujungia lanksčius klitorio vibratorius intensyviai dvigubai stimuliacijai, siūlydamas tiek vidinius, tiek išorinius malonumus. Jis taip pat gali būti naudojamas analiniam žaidimui. Dviejų variklių vibruojantis žaislas yra itin lankstus, o komplekte yra patogus nuotolinio valdymo pultas, leidžiantis smagiai žaisti atskirai ir įdomiai žaisti su partneriu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMama Remote Control Rotating Egg 7 Patterns Pink

    Oi mama! Sakysite, kai jūsų partneris visiškai kontroliuoja jūsų malonumą ir gali pasirinkti, kada jus patenkinti vibruojančiu OHmama kiaušiniu. Galite pasirinkti iš septynių sukimosi režimų ir juos keisti rankenėle. Niekas nesužinos, tik tu. Ar gali atsispirti?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Pink

    Ar esate pakankamai drąsus, kad savo jausminę kontrolę perduotų savo partneriui? Ar norėtum būti nustebintas pačiu mieliausiu būdu? Žaiskite šį intymų ir jausmingą žaidimą kartu ir kurkite įtampą, kol niekas nepastebi, kas vyksta. Tai veikia paprastai ir galite tai padaryti bet kur, priklausomai nuo to, kiek norite su juo nueiti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Carina Velvet Pink

    Gyvenk sodriai! Lush Carina yra tam, kad teiktų malonumą su 7 sukimo ir vibravimo funkcijomis, kurios judina tekstūruotus, suapvalintus galus, kad naudojimo metu būtų papildomų pojūčių! Su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, skirtu įvairioms poroms ir solo žaisti (iki 39 pėdų), Carina taip pat turi traukimo kilpą, kad būtų lengva išimti. Įkraunama USB, Carina yra pagaminta iš platinoje sukietinto silikono ir jo lygaus satino. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso, lengvai valomas ir paruoštas džiuginti ir patikti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Beany Vibrating Egg and Kegel Exerciser Pink

    Kaip visi žinote, „Action“ mėgstame naujoves tiek dizaino, tiek malonumo srityse, tačiau nepamirštame ir moterų sveikatos bei gerovės. Beany, keli Kėgelio kamuoliukai ir vibruojantis kiaušinis – viskas viename – nauja veiksmo žvaigždė.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Shaking Love Balls Pink

    Gilios dubens dugno treniruotės labai smagiai!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Ella Neo Pink

    „Svakom Ella Neo Mobile“ valdomas „Bluetooth Egg“ su programa yra novatoriškas vibruojantis kiaušinis su išmaniosiomis funkcijomis ir ergonomišku dizainu. Šiame galingame meilės kiaušinių vibratoriuje yra ne tik 10 neįtikėtinų vibracijos režimų ir programėlės valdomų galimybių, bet ir papildomas vibracijos nustatymas Climax Mode, kuris paskatins jus įsijausti. Naudokite jį rankiniu būdu arba per APP, žaiskite anole arba suteikite valdymą savo partneriui, išbandykite visus naujus būdus, kaip patikti ir būti patenkintam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Denver Vibrating Egg Pink

    ONINDER™ DENVER yra idealus vibratorius poroms, kurį mėgsta išreikšti savo meilę ir tyrinėti seksualumą ne miegamajame. Jis sukurtas taip, kad būtų visiems kūnams. Be to turi daug malonumo režimų, kurių intensyvumą galite valdyti, jis revoliucinę APP ONINDER. Siūlome pradėti planuoti karštą pasimatymą dviese ir nepamiršti pasiimti su savimi ONINDER™ DENVER.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Patirkite dvigubą malonumą su 2 tinkamais galais ir 2 galingais varikliais. Lankstus bakstelėjimo stimuliatorius su vibruojančiu kiaušiniu iš Essentials kolekcijos yra didžiausias malonumo draugas. Lankstus ir universalus žaislas yra meistriškai sukurtas taip, kad patenkintų žmonių giliausius potraukius ir sukurtų nepakartojamą patirtį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Plush Egg 28X with Remote Pink

    Šis galingas pliušinis kiaušinis yra pasirengęs patikti ir patenkinti – naudokite šį kiaušinį savo viduje ir išorėje ir mėgaukitės aksominiu išore, suspaudžiamu korpusu ir galingomis vibracijos funkcijomis. Puikiai tinka solo naudojimui arba žaidimui su partneriu! Prailgintame laide yra maitinimo mygtukas ir leidžia perjungti funkcijas, kol kulka įkišta, kad galėtumėte valdyti vibraciją, kai įkištas.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bang! Swirl Egg 28X Silicone with Remote Pink

    Mėgaukitės besisukančiomis šio galingo silikoninio kiaušinių vibratoriaus eilėmis, kurios suteikia papildomos stimuliacijos vibruojant viduje! Šilko lygumo aukščiausios kokybės silikonas yra be ftalatų ir saugus naudoti.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 5959 viso

  1. 1
  2. 2
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.