×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 128390 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Phoenix Pink

    Šis unikalus triušio vibratorius turi „siurbiantį“ klitorio stimuliatorių ir galingą g taško masažuoklį, kad būtų pasiektas intensyvus orgazmas. Vibratoriaus viršuje esantis silikoninis liežuvėlis maloniai stimuliuoja klitorį. Trys stimuliavimo būdai (laižymas, čiulpimas ir vibracija) garantuos intensyvų orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Jade Rabbit Vibrator Purple

    Jade Rabbit Vibrator yra sekso žaislas, skirtas stimuliuoti klitorį ir G tašką. Jis turi ploną, išlenktą korpusą, kurio viename gale yra nedidelis iškilimas, kuris įkišamas į makštį, o kitame gale yra mažas triušio formos priedas, kuris vibruoja ir stimuliuoja klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Brightlavender Rabbit Vibe & 360 Rotator Double Motor

    „Brightlavender“ yra elegantiško, jausmingo ir ryškaus dizaino vibratorius, kaip ir jo prekės ženklo broliai.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Riot Purple

    Pasiruoškite sukilimui: „Satisfyer Love Riot“ yra pirštų vibratorius, kuris tikrai patiks ne tik dėl itin galingo variklio, bet ir dėl daugybės galimų naudojimo būdų.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Klitoriui ir kitiems karštiems taškams!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mission Control Blue

    3,2,1 – uždegimas: patirkite kosmines kulminacijas naudodamiesi „Satisfyer Mission Control“ ir mūsų neliečiama oro impulsų technologija! Dėl žaismingo, kompaktiško dizaino ir nuostabių savybių šis mažas dvigubas oro impulsinis vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Pink

    Įkraunama kišeninė raketa Elite turi visas funkcijas, dėl kurių Doc Johnson's Original Pocket Rocket tapo apdovanojimus pelniusia pagrindine atrama ir dar daugiau. Tai diskretiška mini vibracija, pagaminta iš sveikatai tinkamo silikono. Šis „Pocket Rocket Elite“ yra įkraunamas ir turi tekstūruotą silikoninę rankovę, kad galėtumėte patirti papildomų pojūčių.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Šis mielas vibratorius veikia pagal oro slėgio technologiją ir turi 10 puikių režimų. Atraskite savo mėgstamą net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui! Cat yra lengvai įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą ir gali veikti iki 60 minučių visiškai įkrovus. Kai būsite pasiruošę riesti jūsų pirštus, intymiam malonumui, gaukite savo šiandien.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    „Countess Pinpoint Clitoris Vibrator“ yra aukščiausios klasės žaislas, skirtas optimaliai, tikslingai stimuliuoti klitorį. „Countess Vibrator“ turi lanksčią galvutę ir gali būti valdomas tik vienu mygtuku.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Slim Panty Vibrator Red

    Plokščias, anatominės formos RC kelnaičių vibratorius Sweet Smile, kuris tuo pačiu metu džiugina vulvą, klitorį, išangę ir tarpvietę. Galima diskretiškai dėvėti kelnaičių viduje. Jis netgi gali būti naudojamas vandenyje, nes yra atsparus vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dame Products Dip Basic Vibrator Periwinkle

    Paprasta, elegantiška ir lengvai pasiekiama „Dip“ yra universali vidinė ir išorinė atmosfera, skirta tyrinėti savo malonumą POV.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    Žvilgsnis į Naughty Bits® WTF Wand To Fuck privers jus virpėti iš nekantrumo. Didelio intensyvumo asmeninis masažuoklis sužavės 10 vibracijos funkcijų, plačia lanksčia galvute ir galingu varikliu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Neleiskite savo malonumui veikti tuščiąja eiga; Suaktyvinkite sensaciją ir įjunkite savo meilės greitį! Puikiai tinka preliudijai ar pagrindiniam renginiui, šis lengvai suimamas pirštų masažuoklis suteikia murkiančią vibraciją į visas reikiamas vietas.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • PalmPower Groove Pink

    „Groove“ yra nešiojama rožinė delno dydžio lazdelė, kuri yra paruošta suteikti jums spindinčius pojūčius ir gyvybingas vibracijas. Variklis yra varomas PowerBullet ir pasižymi neįtikėtinu vibracijos lygiu, kuris perkels jus per kraštus. Lengvai valdykite 4 skirtingus greičius ir 3 viliojančius raštus vienu mygtuko paspaudimu. Pajuskite pulsus, bangas ir greitį, kurie jus masažuoja ten, kur jums to labiausiai reikia, nesvarbu, ar tai skauda raumenis, ar jautri erogeninė vieta.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Pleasure Black

    Ar gali išsaugoti paslaptį? Galbūt jums nepavyks su naujuoju „Pleasure from Pillow Talk Secrets“!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Threesome 1 Pink

    Kuriate aistrą vien su jumis? Jokių problemų su Satisfyer Threesome 1! Toks seksualus vibratorius, kuris suteikia jums dėmesio, kurio nusipelnėte.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Naujas Gaia 2.0 modelis. Dvigubos stimuliacijos sekso žaislas, G taškas ir klitoris, pilnai masažuoja visą makšties sritį, kad galėtumėte mėgautis, suteikdami intensyvius pojūčius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Sukelia vakarėlį į jūsų kelnaites: įdedamas dizainas, kad jis liktų vietoje. Vibruojančias kelnaites galite dėvėti bet kur ir bet kada. Dėvėkite jį treniruotės metu, dirbdami namų ruošos darbus, net šokdami ar apsipirkdami!

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Remote Control Purple

    Ar gali išsaugoti paslaptį? Šis vibratorius yra tai, ir jei norite, galite jį paslėpti savyje ir savo kelnaitėse ir mėgautis jauduliu. Jo vibracijos bus nukreiptos būtent ten, kur jums jų reikia – į jūsų G tašką ir į klitorį. Taigi čiupkite nuotolinio valdymo pultą ir rinkitės iš 10 stimuliavimo lygių!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Šis lazdelės vibratorius iš Cala Azul kolekcijos puikiai tiks įdomiai nakčiai miegamajame! Dėl savo kompaktiško dydžio vibratorius puikiai tinka kelionėms ir dėl itin minkšto silikono patogiai telpa rankoje. Mėgaukitės 10 vibracijos nustatymų net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui. Lengvai įkraukite vibratorių naudodami pridedamą USB laidą ir po naudojimo nuvalykite drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Vibrating Personal Massager

    Mūsų mintys, jausmai, įsitikinimai ir nuostatos gali teigiamai arba neigiamai paveikti mūsų biologinį funkcionavimą. Kitaip tariant, mūsų protas gali turėti įtakos mūsų kūno sveikatai! Kita vertus, tai, ką darome su savo fiziniu kūnu (ką valgome, kiek sportuojame, net laikysena), gali paveikti mūsų psichinę būseną (vėlgi teigiamai arba neigiamai). Dėl to susidaro sudėtingas mūsų proto ir kūno ryšys.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Prabangus, mažas, vibruojantis ir galingas vibratorius, telpantis į bet kurią rankinę!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    Kompaktiškas Sweet Smile vibruojantis G ir P taškų masažuoklis yra tobulai išlenktas, lankstus vibratorius, skirtas tikslingai išangės P taško (prostatos) arba makšties G taško stimuliacijai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Šis mielas vibratorius veikia pagal oro slėgio technologiją ir turi 10 puikių režimų. Atraskite savo mėgstamą net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui! Cat yra lengvai įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą ir gali veikti iki 60 minučių visiškai įkrovus. Kai būsite pasiruošę riesti kojų pirštus, intymiam malonumui, gaukite savo šiandien.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Real Softee Vibrating Dildo 9.5" Brown

    Realistiško dizaino Lovetoy Real minkštesnis platinos silikoninis vibratorius pakelia jūsų patirtį į neprilygstamą lygį. Minkštas tikroviškas velenas ir išsipūtusi galvutė suteikia autentišką kulminaciją per 10 galingų vibracijų režimų. Šiame įrenginyje ne tik gausu galingų funkcijų, bet ir tylus variklis užtikrina diskretiškumą ir malonumą, todėl jis puikiai tinka bet kokiai progai.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • RealRock Realistic Vibrating Dildo with Balls 20cm Flesh

    Mėgaukitės aksominio švelnumo, tikroviškos odos oda su šiuo neįtikėtinai tikrovišku vibruojančiu dildo. Kruopščiai suprojektuota su ryškia galva, išsipūtusiomis gyslomis ir kabančiais kamuoliukais – itin tikroviškos šio vibruojančio dongo formos, tekstūros ir spalvos tikrai atrodo ir jaučiasi. Pagaminta iš Skin TPE be ftalatų, ši glotni medžiaga imituoja tikros odos švelnumą ir yra visiškai saugi kūnui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Loverboy Bad Boy Next Door

    Susipažinkite su bloguoju berniuku šalia. Vyras, apie kurį fantazavote, buvo atgaivintas kartu su „Šiuo blogu berniuku“. Jis yra pradurtas. Jis yra Didžiulis. Jis vibruoja! Priklijuokite jį ant bet kokio lygaus lygaus paviršiaus ir stipriai važiuokite. Jis aprūpintas kelių greičių vibracijomis, kurios patogiai išdėstytos tiesiai virš siurbtuko.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Black

    Ar jums patinka tyrinėti jaudinantį žaismingumą? Woomy kolekciją sudaro žavūs žaislai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurie gali pasigirti smagia ir elegantiška išvaizda bei geriausiomis savybėmis. Woomy kolekcijoje yra šis žavus klitorio stimuliatorius, kuris privers jūsų džiaugsmo perlą išpūsti siurbimo ir vibracijos funkcijomis ir suteiks orgazmą, kuris tikrai to vertas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Šis mini vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jody F.. Jame yra stimuliuojančių briaunų, kurios tinka įvairiems darbams įvairiose erogeninėse zonose.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Sparkling Eliza yra lankstomas atspalvis su liežuvio formos ir smailiu galu, kad būtų galima tiksliai stimuliuoti. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais bei galimybe išlaikyti padėtį, į kurią yra pasilenkusi, Eliza kiekvieną kartą pasiūlys daugybę skirtingų stimuliacijų galimybių!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    „Mini Marvels Marvelous Arouser“ suteikia kelius purtantį malonumą po ranka! Visiškai autonominis pirštų vibratorius tikrai sujaudins tiksliu stimuliavimu ir visa apimančia vibracija. Nuo didelio iki ypač didelio dydžio pirštų vibracija patenkins visas jūsų fantazijas su 10 vibracijos ir erzinančios tekstūros funkcijų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 97 į 128390 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.