×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 193 į 224310 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    „Sway“ apgalvotai išpuoselėta forma ir triukšmingos vibracijos kiekviename gale yra sukurtos taip, kad pasiektų visas maloniausias jūsų vietas tiek viduje, tiek išorėje. Lygi kreivė ir pakeltas stimuliavimo taškas viename gale idealiai tinka Gspot ir klitorio tyrinėjimui, o didesnis, bulbesnis galas puikiai tinka žaisti P tašku ir mėgautis visu kūnu. Papildomi prabangūs šildantys pojūčiai suteikia atpalaiduojančią ir patogią patirtį visiems naudotojams.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Įkvėptas garsiausio pasaulyje klitorio masažuoklio, SILA leidžia tyrinėti naujus būdus pasiekti kulminaciją. Turi platų garso bangų intensyvumo diapazoną visam klitoriui stimuliuoti, o burna švelniai apgaubia jūsų malonumo centrą, kad būtų nuolatinis pasitenkinimas.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, moteriai, kurie mėgsta jėgą ir subtilumą. Jo rafinuotas ir unikalus dizainas puikiai derės prie jūsų makšties linkių, vienu metu padengtas klitorį, lytinės lūpas ir tarpvietę. Malonus sukibimas leis tiksliai ir be vargo nustatyti patinkamas vietas. Jo galingas vartas siūlo dešimt beprotiškai jaudinančių vibracijų režimų, kurie palydės jus iki daugybės įsimintinų orgazmų. Greitai taps vienu iš jūsų patinkančių!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    „Nexus Boost“ turi pripučiamą antgalį, leidžiantį vartotojui pritaikyti savo prostatos spaudimą. Du galingi varikliai siūlo 6 stimuliuojančius prostatos ir tarpvietės vibracijos nustatymus. Valdymas ant žaislo arba nuotolinio valdymo pulteliu. Žaislas yra įkraunamas iš USB ir atsparus purslams. Nuotolinio valdymo pultas yra įkraunamas USB ir atsparus vandeniui.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei nori būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet nori ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodita, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Sinchronizavimas yra originalus poros vibratorius, kuris leidžia į bendrą malonumą. Reguliuojamas prigludimas suteikia maksimalų malonumą ir komfortą, nukreipia į G tašką ir klitorį. Sinchronizavimas patogiai net ir keičiant įtakos sekso metu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Sync O Velvet Green

    Sync O yra naujos rūšies C formos vibratorius, skirtas malonumo ieškantiems, ieškantiems tobulo prigludimo. Išorinė ranka remiasi į klitorį, o lanksti O formos vidinė ranka patogiai priglunda prie makšties ir užtikrina, kad vibracijos išliks ten, kur nori. Unikali „We-Vibe“ C formos naujovė suteikia lengvą, laisvų rankų darbo stimuliaciją, kuri suteikia saugią, skanią vibraciją, kuria gali pagerinti abu partneriai.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Uždarykite save ir išlaisvinkite malonumą su šiuo trigubo veiksmo masažuokliu. Pasižymi savo išskirtiniu judesiu, 12 galingų vibracijos režimų, itin sklandžiu silikonu ir platesniu intensyvumo diapazonu – sušauk tobulą audrą su INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis Petite yra mažesnė mūsų ikoniškos, galingos lazdelės versija. Le Wand Petite yra mažesnio dydžio, bet didelės galios. Jame yra 10 triukšmingų vibracijos greičių ir 6 vibracijos modeliai. Elegantiškas ir stilingas dizainas suteikia koncentruotą vibraciją lazdelės galvutėje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ išmatuoja jūsų orgazmo potencialą ir nustato jums tinkamą rutiną. Pereikite į 5 vibracijos valdomus lygius ir akimirksniu mėgausitės ilgesniais ir stipresniais orgazmais.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puiki elegancija, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Dėl lanksčios uodegos jis prisitaiko prie jūsų kūno. Labai patogus ir tylus, idealiai tinka žaisti lauke ir viešose vietose. IPX7 atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas, kuris turi ilgiau trunkantį ir intensyvų orgazmą. Jums patiks partneriu, kad nustebintumėte su nauju orgazmo paslaptimi, vienas n-pateikite daugiau nustatymų, kad jį pasiūlytumėte kaip pirštą.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Pasinerkite į aukso ekstazę su TIANI 24k. Apdovanojimus pelnęs dizaino, kurį dėvi moterys mylėdamosi, puošia dekadentišką 24 karatų aukso žiedą, žymintį šiuo metu prabangiausią nuotoliniu būdu valdomą porų masažuoklį pasaulyje. Su 8 stimuliavimo režimas – du valdomi vien judesiu – dvigubi varikliai, vienas skirtas vidinei stimuliacijai, o kitas – išoriniam, suteikia prabangos ir malonumo sintezę, kuri laikui bėgant tik stiprėja.

    499 €

    349 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Le Wand Petite yra mažesnė mūsų ikoninio, įkraunamo lazdelės masažuoklio versija. „Le Wand Petite“ yra mažesnio dydžio, bet didelės galios.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    Lioness turi jutiklius, įmontuotus įterpiamoje vibratoriaus dalyje, kad matuotų dubens dugno susitraukimus, pvz., makšties ir (arba) išangės raumenų susitraukimą ir atsipalaidavimą, yra vienas susijaudinimo ir orgazmo rodiklių. Orgazmo metu dubens dugno raumenys paprastai ritmingai susispaudžia ir atpalaiduoja.

    429 €

    269 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    „Nexus Beat“ naudoja ritmišką „triukšmo“ technologiją, kad stimuliuotų jūsų prostatą, kitaip nei bet kada anksčiau. Mėgaukitės maloniais pojūčiais kartu su daugiafunkciu tarpvietės masažuokliu dvigubai stimuliacijai. Beat pakelia prostatos žaidimą į visiškai naują lygį.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Visa daugiaus apie savo slapčiausias fantazijas n visiškai SILA™ Cr – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmų tyrinėjimų lenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas tik lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirti daugiau orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Be klasikinio triušio vibratoriaus.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Orgazmo ažiotažas tęsiasi! Virusinis OG PRO buvo atnaujintas su nuotolinio valdymo pulteliu ir stipresniu, ilgiau trunkančiu siurbimu, kuris gali nusiųsti jus į pomirtinį gyvenimą.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Sukurtas raumenų stimuliacijai ir giliųjų audinių masažui, Bodywand VersaWand atpalaiduoja labiausiai įsitempusius raumenis, todėl esate žvalūs ir pasiruošę veiklai. „VersaWand“ komplektuojamas su šešiais priedais, skirtais tam tikriems sąnariams ir raumenims koncentruotai atjauninti ir atsipalaiduoti.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtilius kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vandenį.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei norite būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet norite ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodyta, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad integruotų didelio našumo variklių sistemas ir tikslias elektros pavaros struktūras. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į naują lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Savitarnos prekės ženklas Iroha pristato lankstų lenktų ir bangų formos masažuoklį Iroha FIT MINAMO. Iroha FIT yra minkštas ir lankstus, skirtas švelniai prisitaikyti prie moterų erogeninių zonų.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puikus elegancijos, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Purple

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 224310 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.