×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 129 į 160240 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys bunt. Anal Vibrator

    Galingas analinis vibratorius iš bunt. madingo spalvų blokavimo dizaino. Idealios formos su svogūniniu kotu ir putlia, šiek tiek lanksčia vibruojančia masažo galvute (ne tik) analiniam stimuliavimui iki prostatos. Platesnis pagrindas užtikrina puikų valdymą ir neleidžia per giliai paslysti. Lengvas analinis vibratorius, pasižymintis šilkine Soft Touch tekstūra, lengvai įdedamas ir sklandžiai slysta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasikinis G-Spot vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, nuostabus nuostabus įgūdis ir įspūdžiai, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ergonomiškai išlenktą veleną, kuris be vargo pataikys į G tašką sensacingai tiksliai. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Force Beige

    Tegul jėga būna su jumis ir jūsų G tašku: „Satisfyer G-Force“ yra galingas ekspertas, kai kalbama apie G taško stimuliavimą. Stiprios vibracijos ir išlygintas galiukas su nuostabiais grioveliais jums makšties malonumą kaip niekada anksčiau. 10 vibracijos ritmų sujungia jėgas su 50 galių intensyvumu, kad sukurtų 50 derinių, suteikiančių jums įvairią ir nepamirštamą patirtį.

    76,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcija Romance pasižymi bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Santūrūs lūpų dažai tinka rankinei!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Sugar Bunny

    Šis dailaus dizaino silikoninis triušis puikiai patenkina savo 10 galingų variklio greičių ir funkcijų, švelniai išlenktu kotu su daug apimties ir tikslingomis triušio ausimis, kurios tiesiog neužges! Pagamintas iš prabangaus šilko švelnaus silikono, šis draugiškas žaislas taip pat atgaivins jūsų vonios ir dušo fantazijas, nes yra ne tik atsparus vandeniui, bet ir visiškai panardinamas. Su Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu nuplaunama greitai kaip zuikis.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Šis unikalios formos vibruojantis G taško stimuliatorius pakels jūsų partnerio pirštus į visiškai naują lygį. Vandeniui atsparios tekstūros pirštų rankovės slysta per pirmuosius du pirštus su riešo dirželiu, kuris laiko vibruojančią kulką delne. Unikalios formos, briaunota, vibruojanti rankovė yra idealios formos, kad suteiktų maksimalų malonumą pataikydama į visas karštas vietas. Vienas dydis tinka daugumai

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Su mūsų modernia ir minimalia Bgood Classic visada viskas gerai. Tvirtas, vandeniui atsparus „Bgood Classic“ kiekvieną kartą pasiteisina su 5 žaviomis funkcijomis. Vieno mygtuko pataru galite valdyti, koks geras ar blogas nori būti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Purple

    Pasimėgaukite įkraunamu Butterfly Kiss® įelektrinančiu malonumu. Šiame sensacingame žaisle plazdančio drugelio žavesys sujungiamas su G taško stimuliatoriumi, suteikdamas dvigubą stimuliaciją, kuri leis jums labiau trokšti. Dėl viliojančių plazdančių sparnų ir viliojančių antenų jis suteikia optimalų susijaudinimą ir dirginimą.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Susipažinkite su Metal Mike – daugiafunkciniu metaliniu stimuliatoriumi, kuris gali būti naudojamas klitoriui, analiniam ir makšties stimuliavimui, taip pat spenelių, tarpvietės ir kapšelio stimuliavimui. Su 14,2 cm ilgio vibratoriumi manevruoti lengva, o rutulio forma ant galiuko puikiai tinka stimuliuoti smeigtuku. Vibratorius pagamintas iš metalo su silikoniniu dugnu, kuriame yra vienas mygtukas, skirtas valdyti 9 vibracijos ritmus. Naudojimo metu mygtukas bus apšviestas mėlyna LED lempute. Nesijaudindami naudokite Metal Mike vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui. Pridedamas magnetinis USB laidas įkrovimui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Kawaii Macaroon yra mažas, jausmingas, originalus, bet iš esmės labai galingas masažuoklis erogeninėms dėmėms. Šis sausainis gali būti laikomas brangakmeniu, nes jis siūlo platų greičių ir raštų įvairovę – nuo švelnios vibracijos iki intensyvaus režimo, skirto mėgstantiems nuotykius. Minkšta ir šilkinė tekstūra, pagaminta iš medicininio silikono.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Gydytojas yra! Dr. Rob Vibrating Cock su siurbimo taurele siekia įtikti savo minkštu, tikrovišku pojūčiu. Šio žaislo kelių greičių vibracijos yra reguliuojamos, kad galėtumėte rasti tinkamą savo kūno jėgos lygį. 4,75 colio įkišamo ilgio ir 1,25 colio apimties Dr. Rob yra tokio dydžio, kad būtų patogus ir pradedantiesiems, ir patyrusiems žaislų naudotojams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Happiness Sexy Sucking Duckface Pulse Stim Orange

    Patirkite intymų TOYJOY laimės džiaugsmą ir neklaužadą. Klitorio stimuliatorius su minkšta, bet galinga pulsuojančia vibracija privers jus kvėpuoti, kol pasieksite didžiausią orgazmą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Šis prabangus sekso žaislas sukurtas taip, kad suteiktų intensyvų vidinį malonumą, puikiai išlenkta forma idealiai tinka masažuoti jautrų G tašką. Naudojant aukštos kokybės medicininį giliai rožinį silikoną, šis atspalvis yra lygus ir aksominis su matiniu paviršiumi. Siūlydami 30 nuostabiai skirtingų ir stimuliuojančių vibracijos nustatymų su belaidžiu valdymu, kiekvieną kartą, kai pasimėgausite šiuo žaislu, jūsų patirtis bus nepakartojama ir tokia pat įdomi kaip pirmą kartą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Screw Me Higher Vibe Red

    Patirkite intymų „Screw Me Higher Vibe“ malonumą ir neklaužadą. Šis žaismingas dizainas iš Happiness by TOYJOY kolekcijos gali atrodyti mielas ir nekaltas, tačiau jame yra daug proto sukrečiančios jėgos! „Screw Me Higher Vibe“ sukurtas taip, kad kiekvienas malonių įspūdžių ieškotojas būtų palaimingai laimingas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Licking and Pulsating Finger Stimulator Pink

    Sweet Smile Licking ir Pulsating Finger Stimulator turi liežuvį, kuris juda aukštyn ir žemyn 10 greičių. Jis taip pat turi pulsavimo / siurbimo funkciją paviršiuje, ant kurio yra minkštų taškų.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Kiri Personal Massager

    „Kiri“ yra asmeninis masažuoklis, skirtas išorinei stimuliacijai, glotnios, smulkios formos, puikiai prigludusios prie moters kūno. Intuityviai valdoma užrakinama 3 mygtukų sąsaja, galingos vibracijos tyliai šnabžda ir užtikrina visišką diskreciją. Kiekvienas masažuoklis yra atsparus vandeniui, todėl užtikrina visišką higieną ir malonumą vonioje ar duše.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Šis „Couples Choice“ stimuliatorius su 3 priedais yra būtinas preliudijai! Trys skirtingi priedai yra padengti švelnia medžiaga, kuri švelniai slysta. 10 skirtingų vibracijos režimų galima lengvai valdyti stimuliatoriaus mygtuku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Vibra-Stroke Masturbator Wand Attachment

    Paverskite savo standartinio dydžio masažo lazdelę į vyrišką sekso žaislą su šiuo glostymo priedu! Tiesiog atidarykite jį ir apvyniokite jį aplink varpą, kad galėtumėte masažuoti masturbacijos ar partnerio žaidimo metu. Drąsi, karoliukų tekstūra stimuliuos kotą aukštyn ir žemyn su kiekvienu paspaudimu, o galingas lazdelės variklis džiugins jus palaimingu zvimbimu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Pop Supreme Vibrator Pink

    Pasiruoškite vakarėliui su šiuo Love Rabbit iš TOYJOY! Šis jaudinantis vibratorius gali ir nori pataikyti į visas reikiamas vietas. Taigi, įjunkite muziką, pasirinkite tinkamą atmosferą ir užmegzkite gražų meilės romaną su savo Meilės triušiu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    5 vibracijos raštai su lenktu kotu ir išskirtine ilgio Wave tekstūra padaro Bwild Classic Wave ryškų B Swish Classic linijosymą. Naujoviškas triušio masažuoklio posūkis – mūsų Bwild Classic Wave 6 colių dvigubas variklis suteikia šilumos.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Madinga ir kompaktiška „Rita by INYA“ yra diskretiška, įkraunama ir patogi kelionėms. Stimuliuojančiu tekstūruotu dizainu, pagamintu iš platinos silikono, Rita turi 10 jaudinančių nustatymų. Atsparus vandeniui ir tinka visiems lubrikantams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Willy Refill Jet Black Silicone

    Įsigykite daugiau gumos, kad sukurtumėte kitą dildę ar ką tik galite įsivaizduoti!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Silver Star 2.0

    Silver Star 2.0 yra kulkų vibratorius, kuriame dera prašmatnumas ir modernumas. Šis įkraunamas vibratorius turi galingą variklį, kuris suteikia 10 vibracijos režimų. Kulkos vibratorius turi smailėjantį antgalį, kuris užtikrina patogų įkišimą. Jo įkraunama baterija išskiria mažiau atliekų, o tai reiškia, kad jūsų malonumas yra geresnis aplinkai.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Stardust Posh White

    Patirkite kosminę Stardust energiją. Sujungiantys spalvotus kristalus, borosilikatinį stiklą ir galingą vibraciją, Stardust yra aukščiausios elegancijos ir begalinės ekstazės. Yra įvairių spalvų ir dydžių. Platininis silikonas, įkraunamas ir tinkamas su visais lubrikantais. Palinkėkite žvaigždės ir paverskite savo svajones realybe.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Leiskite NS Novelties „Le Pointe“ pateikti į malonumą zoną su geriausiu klitorio stimuliatoriumi. Daugiafunkcis silikoninis vibratorius su koncentruota vibracija pačiame gale ir idealaus dydžio rankoje.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Dr. Skin Dr. James 9 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Gydytojas yra! Dr. James 9 colių vibruojantis gaidys su siurbimo taurele siekia įtikti švelniu, tikrovišku pojūčiu. Šio žaislo kelių greičių vibracijos yra reguliuojamos, kad galėtumėte rasti tinkamą savo kūno jėgos lygį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160240 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.